טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נמצאת בהריון שבוע 26 אתמול במצב מנוחה לפתע הרגשתי את הלב פועם במהירות בלתי רגילה לאחר התייעצות עם אחות כללית ומד"א בטלפון וללא שינוי במשך 20 ד הזמנתי אמבולנס שהם באו הם רו שהדופק מהיר על 220 הם הזריקו לי לוריד אדנוזין והפנו אותי לב"ח שם אחרי כמה בדיקות דם ושתן שלחו אותי הביתה להמשך מעקב של קרדיולוג.מאז אתמול יש לךי כאב בחזה כאילו לאחר חבלה..השאלה שלי ממה זה יכול לנבוע ?(זאת לא הפעם הראשונה בהריון שאני מרגישה לפתע האצה בדפיקות הלב ללא כל סיבה ..אך הפעם זה נמשך יותר מדקה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ידוע שחלק מהפרעות הקצב מתגברות במהריון. לשמחתינו, הפרעת הקצב ממנה את סובלת אינה מהווה סכנה. במידה וזה נמשך יש מקום לנסות טפול תרופתי. לאחר הלידה ממליץ לך לטפול בהפרעת הקצב בעזרת אבלציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר