מולטק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולטק
    רמי
    12/11/2010

אני סובל מזה כמה שנים מפרפור פרוזדורים כרוני! ניסיתי כבר את כול שלל התרופות הקשורות לסידור קצב הלב, ללא הצלחה גדולה! לפני כחודשיים , קיבלתי מהרופא המטפל דוגמיות של כדור חדש , ששמו מולטק, המיועד לסידור קצב לב , נקודתי לפירפור פרוזדורים! זהו הכדור הראשון שעשה עבודה נפלאה,לא צפיתי שום התקף מזה 6 שבועות וזה נדיר! הבעיה עם הכדור , שהוא לא כלול בסל התרופות, מחירו גבוהה מאוד, 520 ש"ח! אני שייך לקופת חולים מאוחדת, שדחתה את בקשתי, בתירוץ ,שתרופה מקבילה בשם פרוקור עושה את אותה העבודה. פרוקןר היא תרופה עם תופעות לואי קשות! זוהי התרופה הראשונה שנוסתה עלי ,לאחר ההתקפים הראשונים!ד"ר סולימן, אתה וד"ר לואיס גרובר, ביצעתם בי צינתור, שלאחריו התחילו הפירפורים! אתם גם הורדתם ממני את הפרוקור! האם יש לך ד"ר אפשרות לעזור לי בסוגיה זו? בתודה מראש , רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולטק

הוספת תגובה

• מולטק

רמי
    24/11/2010

ד"ר סולימן שלום! אינ עדין מחכה לתשובה, תודה מראש , רמי. צנתרת אותי יחד עם לואיס גרובנר ליפני 6 שנים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטק - תגובה

ד''ר מחמוד סולימאן
    24/11/2010

שלום רמי

בבקשה לקופ"ח צריך לציין שפרוקור גרם לתופעות לוואי. נא צור איתי קשר אם צריך עזרה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו