שלום ד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר
    גוי
    13/11/2010

שלום לך ד"ר אני בן 28 ויש לי מזה כמה שנים שאני מתלונן על הפרעה בקצב הלב כשאני שוכב על הגב אחרי מנוחה אני מרגיש כמו פרפור בלב לכמה שנים והולך ללא כאבים וללא הרגשה מיוחדת ולפעמיים אני מרגיש פתאום חביטה בלב שמעלה לי את הלחץ דם בהולטר שעשיתי התגלו הפרעות קצב שהרופא אמר שהן לא משמעיות בכלל ועוד מצא PR0.11 אמר לי שיכול להיות שיש לך פרפור אבל לא נתפס בהולטר .אמר לי שהוא רוצה אותי אצלו בבית חולים לעשות לי בדיקה מיוחדת להחדיר לי חומר לוריד ואז יראה איזה הפרעות יש לי אם יש הוא יצרוב אותם ואני מאוד מפחד מהבדיקה הזו שאני לא יודע בכלל מה שמה ולמה היא גורמת ומה התופעות שלה .אני בחור בריא לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר

הוספת תגובה

• שלום ד"ר - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    14/11/2010

מהפרטים ששלחת קשה להבין במה המדובר. רצוי לחזור לרופא (או ללכת למומחה אחר עם החוצר הרפואי) ולהבין בדיוק מהי הבדיקה. אני מניח שמדובר בהזרקת אדנוזין - זו אינה בדיקה מסוכנת. אם יש צורך בצריבה - זו פעולה צנתורית עם סכונים מסוימים שעליהם יש לדון, כאמור, לפני שתקבל החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו