מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"רגוי13/11/2010
שלום לך ד"ר אני בן 28 ויש לי מזה כמה שנים שאני מתלונן על הפרעה בקצב הלב כשאני שוכב על הגב אחרי מנוחה אני מרגיש כמו פרפור בלב לכמה שנים והולך ללא כאבים וללא הרגשה מיוחדת ולפעמיים אני מרגיש פתאום חביטה בלב שמעלה לי את הלחץ דם בהולטר שעשיתי התגלו הפרעות קצב שהרופא אמר שהן לא משמעיות בכלל ועוד מצא PR0.11 אמר לי שיכול להיות שיש לך פרפור אבל לא נתפס בהולטר .אמר לי שהוא רוצה אותי אצלו בבית חולים לעשות לי בדיקה מיוחדת להחדיר לי חומר לוריד ואז יראה איזה הפרעות יש לי אם יש הוא יצרוב אותם ואני מאוד מפחד מהבדיקה הזו שאני לא יודע בכלל מה שמה ולמה היא גורמת ומה התופעות שלה .אני בחור בריא לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר14/11/2010מהפרטים ששלחת קשה להבין במה המדובר. רצוי לחזור לרופא (או ללכת למומחה אחר עם החוצר הרפואי) ולהבין בדיוק מהי הבדיקה. אני מניח שמדובר בהזרקת אדנוזין - זו אינה בדיקה מסוכנת. אם יש צורך בצריבה - זו פעולה צנתורית עם סכונים מסוימים שעליהם יש לדון, כאמור, לפני שתקבל החלטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)