דופק בקצב מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק בקצב מהיר
    אדווה
    06/12/2010

שלום קוראים לי קרן ואני בת 17 וחצי והדופק שלי ממש מהיר, בד"כ בסביבות 115-140 ויותר. אני יודעת את זה גם כי כשהיה לי צו ראשון הורידו לי על זה פרופיל כביכול, וגם כי יש מצבים שבהם אני לא מצליחה להתשלט על זה, למשל כשאני רוצה לנוח אני הולכת לישון ומנסה להסדיר את קצב הלב ע"י נשימות איטיות אבל הלב שלי לא מקשיב, הנשימות בכלל לא עוזרות לו והוא ממשיך בשלו לדפוק בקצב מהיר עד שאני חייבת לקום. בנוסף, אני בן אדם מאוד לחוץ (לא יודעת אם יש קשר בין שני הדברים) וכשאני מנסה להירגע אני לא מצליחה כי הדופק מהיר ואז הגוף לא נהיה רפוי.
    כשהייתי קטנה הייתי אסטמטית והיה לי קוצר נשימה וחוסר חמצן בדם.. אני מאמינה שיש קשר נכון? מה אפשר לעשות? כי לא רק מבחינת נוחות אני רוצה לטפל בדופק המהיר אלא גם מבחינה בריאותית, זה לב הרי!!! יש רק אחד כזה

נ.ב
    האם דופק גבוה מעיד על לחץ דם גבוה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק בקצב מהיר

הוספת תגובה

• דופק בקצב מהיר - תגובה

ד''ר מחמוד סולימאן
    12/12/2010

נראה שיש קשר בין היותך במתח והדופק המהיר. חשוב קודם לאבחן מה סוג הדופק המהיר ואח"כ להציע מה לעשות. לדעתי אין בעיה בלב שלך וחשוב שתשקיעי מאמץ בשינויים התנהגותיים וכן בפעיולות גופנית סדירה. אם זה לא עוזר ניתן להציע טפול בהתאם לסוג הדופק שיש לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו