פירפור פרוזדורים חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירפור פרוזדורים חוזר
    גבי
    08/12/2010

אני גבר בן 58 בריא בדרך כלל. מזה מספר שנים יש לי תופעות של פירפור פרוזדורים מידי כחצי שנה אשר אינו הופך אלא רק בטיפול. עד היום בוצעו לי 4 היפוכים חשמליים ועוד שלושה תרופתיים (איקקור באינפוזיה.) בזמנו התחלתי טיפול בריתמקס שלש פעמים ביום אך הגבתי רע מאד לטיפול. (ירידה בדופק, ירידה בלחץ דם וקושי בתיפקוד היומיומי.) אחר כך הוצע לי פרולול והגבתי באותה צורה. כיום המצב הוא שאני לא נוטל תרופות ובערך פעמיים בשנה נזקק להיפוך. ארצה לציין כי אני מרגיש טוב בדרך כלל בריא והדופק בדרך כלל 60 לדקה.
    אני מבין שלעבור פעמיים בשנה היפוך לא מוסיף לי בריאות... מה הפיתרון?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירפור פרוזדורים חוזר

הוספת תגובה

• פירפור פרוזדורים חוזר - תגובה

ד''ר מחמוד סולימאן
    12/12/2010

קיימים עוד טפול כמו אבלציה ונראה שאתה כן מתאים לטפול זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

גבי
    13/12/2010

ידוע לי על הטיפול הזה. רק רציתי לדעת:
    1.- האם עלול להיות נזק ב"היפוכים" חוזרים ונשנים כולל חשמליים?
    2.- האם בנסיבות העניין היית ממליץ על אבלציה?
    שוב תודה

גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפוכים חשמליים

הרמן
    16/12/2010

אני לא רופא אבל בעל נסיון רב אחד שעבר עשרו ת היפוכים לעיתים אחרי הפוגה של שנתיים ובטיפול בפרוקור.
    בשלב מסויים הטיפול התרופתי מפסיק להשפיע גם תופעות הלוואי של התרופות נותנים את שלהם ואין טעם להפוך חשמלי אני ממליץ לך מנסיוני שתחשוב על אבלציה בארץ. בתל השומר (הם טובים) ואם זה נכשל תתעניין באבלציה בבורדו צרפת וכמה שיותר מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו