טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 28 ואתמול בלילה בפעם הראשונה הרגשתי משהו מוזר באיזור הלב. זה לא כואב , אבל זה נותן הרגשה כאילו רצתי הרבה ו"כאילו" לב דופק מהר. יש עוד תחושה כאילו משהו מתרחש שם במילים אחרות כמו בבטן שמעכלת את האוכל ויש לפעמים רעשים או הפרעות. סליחה על הביטויים אבל אין לי מילים אפילו לתאר את זה. לא ישנתי כל הלילה בגלל הזה. בבוקר הלכתי לרופא משפחה ועשיתי א.ק.ג . בדיקות היו בסדר. בשבוע הבא אני מקבל הולטר. אך בכל זאת אני רוצה לדעת מה יכול להיות ומה עליי לעשות בנוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר