vt

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• vt
    יוסי
    29/12/2010

דוקטור שלום רב,

אני רוצה לשתף אותך באירוע שעברתי אתמול בערב שבגללו אימי לקחה אותי למיון בבית חולים תל השומר ואשמח אם תביע את דעתך במקרה.

אתמול בערב בשעה שבע וחצי בערב שתיתי מים קרים וכנראה שהמים לא נבלעו טוב והתחלתי להיחנק אשתי באה ודפקה לי על הגב ואז התחיל לי פתאום דופק מהיר הוצאתי מכיסי את המכשיר שברשותי של חברת מוניטור שבזמן התקף שמים את האגודלים ומשדרים בזמן השידור מאוד התרגשתי מהמקרה (האגודלים רעדו לי)במיוחד שביתי הקטנה הייתה לידי שזה קרה מיד שידרתי לרופא בחברת מוניטור והרופא אמר שהשידור לא יצא 100% אבל הוא רואה "בוודאות" הפרעת קצב חדרית מסוג vt דבר שמסכן חיים ושצריך לגשת למיון במידי הוא מאוד הלחיץ אותי התקשרתי לאימי שתבוא לקחת אותי לבית חולים תל השומר בבית חולים בדקו אותי א.ק.ג,לחץ דם ובנוסף הקרדיולוג אמר שהשידור איננו תקין וקשה מאוד לראות הפרעת קצב כמו שהרופא מחברת מוניטור טען לאחר התייעצות של שלושה רופאים( 2 רופאים פנימים 1 רופא קרדיולוג ממכון הלב)הוחלט לשחרר אותי לביתי ולהמשיך להיות במעקב במידה וצריך אצל קרדיולוג יש לציין שעד היום עשיתי את כל הבדיקות למעט בדיקת eps שממנה אני מאוד חוושש שבוע שעבר ההייתי בביקור אצל מומחה להפרעות קצב בתל השומר פרופסור גליקסון שבדק את "קורות חיי" ואמר שכנראה לפי מה שאני מתאר (אין תיעוד וודאי להתקפים שעברתי סה"כ 4 התקפים עד היום) ולפי ההתקפים שעברתי במהלך חיי יש חשש לא וודאי למוליך נוסך בלב ושאפשר לגלות רק ע"י אבלציה ושזה לא חובה לפי החלטה שלי וזה לא מסוכן ושההתקפים שיכולים להופיע כתוצאה מהמוליך הנוסף כביכול יכולים להיות svt או פרפור פרוזדורים ואין שום סכנת חיים איך זה שלפי טענת הרופא ממוניטור קרה לי התקף של vt וכל הבדיקות שלי תקינות אני מאוד מפוחד ומבוהל רק מזה שהרופא ממוניטור הפחיד אותי יכולתי לקבל התקף לב מאז המקרה אתמול אני כל הזמן במחשבות שאולי באמת יש לי vt ולא svt בשאלותי הקודמות אליך אתה גם אמרת לי גם שבמקרה הכי גרוע יכול להופיע svt או פרפור פרוזדורים ולא vt ממה מופיעה הפרעת קצב vt והאם אני יכול לקבל התקף לב או דום לב אנא תעזור לי מאז אתמול אני בלחץ נורעי ומופיעות לי פעימות מוקדמות יותר מהרגיל בבקשה דוקטור תקרא את מכתבי לעומק ותשיב על שאולתי בהקדם אני בחור צעיר בן 34 וחי בפחד שכול מה שאמרו לי עד היום שלא מסוכן ואני יכול לחיות איתו לא נכון ושיש לי עכשיו vt יש לציין שהיומיים האחרונים היו ימים מאוד לחוצים האם יכול להיות שגם השפיע.

תודה רבה אשמח אם תשיב בהקדם האפשרי אני מאוד דואג,

מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    vt

הוספת תגובה

• vt - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    02/01/2011

קבלת יעוץ מלא ומפורט ממומחה להפרעות קצב שראה את כל החומר. הייתי מציע שתנהג לפי הנחיותיו. זכותך להתייעץ עם רופאים אחרים אך יעוץ פרטני לא ניתן לספק במסגרת הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו