טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול האם הגיוני שפעימות מוקדמות מופיעות למרות שעברתי אבלציה מוצלחת לפני שבועיים להשמדת מוליך נוסף מולד בפרוזדור השמאלי של הלב שגרם להתקפי svt והאם הפעימות יכולות להמשיך להופיע כל החיים למרות שעברתי אבלציה מוצלחת לטיפול בהתקפי svt וירדה לי "אבן" מהלב הפעימות מאוד מציקות לי ומפחידות אותי שהן מופיעות איך מתמודדים איתן ללא תרופות.
תודה רבה, .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מניחה שכש יש "צרות דומות " לאחרים....זה אכן מנחם.... בינתיםם אני אמורה לקבל השבוע LOOP RECOREDER ומבצעת באמצע חודש הבא הולטר שילוב קטלני נכון? ומקווה שסוף סוף נצליח לאתר את סוג הפעימה כי בהחלט איכות החיים שלי נפגע. בעיקר התקפי חרדה שטופסים אותי תודה לכם על העצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר