הפרעת קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב
    סהר
    21/02/2011

שלום וברכה,
    אני בחורה בת 28 בריאה בד"כ , לפני כשנתיים התחלתי לסבול מקב לב מהיר בזמן מנוחה
    (בין 110-130)
    חשוב לי לציין שאני בנאדם רגוע מאוד מטבעי ולא חרדתית בכלל.
    התחילו לי גם הפרעות בראיה, עמעום וערפול, המספר עלה לי כמה פעמים תוך שנה, כשהגעתי לרופא עיניים הוא אמר לי לבדוק את הלב.
    כמעט כל יום הרגשתי דפיקות לב מהירות שנמשכו חצי שעה-שעה ולפעמים אף יותר, בסוף היום הייתי מרגישה חולשה ועייפות חזקה עד הרדמות.
    נבדקתי אצל קרדיולוג שעשה לי אקו, מאמץ,הולטר ל24 שעות והכל יצא תקין.
    לאחר מכן הוא שם לי הולטר לחודש של שחל ושם נצפו הפרעות קצב סינוס טכיכרדיה וSVT
    הדופק הגיע ל180 במנוחה .
    הוא החליט לעשות לי אבלציה (לפני שנה)ולאחר 3 חודשים מהמקרה עשו לי אבלציה, ובמשך שעתיים וחצי לא מצאו את המקור ולכן לא צרבו. לאחר מכן לקחתי נורמלול 25 מ"ג שזה האיט את הקצב לסביבות 80 בממוצע .
    לפני כחודש הפסקתי בהוראת הרופא ובהדרגה את הכדורים והיה לי פעמיים שהגעתי לדופק 140 -סינוס טכיקרדיה. ארצה לשמוע את דעתך, איך יתכן שהצריבה לא עבדה,מה כדאי לעשות עכשיו.ביומיום הדופק יחסית מהיר (בסביבות 100 במנוחה, אני מרגישה עייפות שוב וחולשה.
    אני בחורה רזה, לא שותה ולא מעשנת במשפחה- יש לסבתא קצת בעיות בלב ולאבי גילו טרשת בעורקים וחסימה ,עבר צינטור.
    אודה להתייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קצב

הוספת תגובה

• הפרעת קצב - תגובה

ד''ר מחמוד סולימאן
    21/02/2011

צריבה לא עבדה אין לא עשו צריבה. אפשר לנסות עוד פעם אם יש צורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בדיוק השאלה שלי

סהר
    23/02/2011

האם לדעתך יש צורך לחזור על הצריבה, והאם זה משהו ידוע שלא מצלחים למצוא את המקור של ההפרעה? (למרות שהייתי אצל אחד המומחים בתחום)
    אני חוששת גם כי אני מאוד רוצה להכנס להריון בקרוב ולכן רציתי להפסיק את הכדורים,
    האם זה הריון בסיכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו