מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 34, מרגיש מעין פרפור בלבאלכס27/03/2011
שלום לכם,
כאמור, אני בן 34, בעל עודף משקל (104 לגובה 174 ס''מ) סובל משומנים בדם ומטופל בסימבסטטין, ליפנור ואספירין, עפ''י החלטת הרופא שלי כבר כמה שנים.
לאחרונה אני חש את פעימות הלב שלי מדי פעם. זה לא נורמלי, בעבר לא הייתי מרגיש כך. לפעמים, אני מרגיש מעין פרפור, או כאילו חסרה פעימה. זה קורה גם במיטה, ממש לפני השינה או מיד בתחילתה, ואז אני מתעורר בבהלה.
בנוסף, אני סובל מחולשה כללית וסחרחורות שטרם נמצא מקורן (ע''י הרופא. הוא בדק בין היתר ויטמין B12 ותפקוד בלוטת התריס). לפני כמה שנים, לפני שהחליט על האספירין, הוא הפנה אותי לבדיקות לב שונות בהן בדיקת מאמץ ומיפוי לב (עם חומר רדיואקטיבי כלשהו שאיני זוכר את שמו) שיצאו תקינות.
אני יודע שיש הפרעות קצב שאינן מסוכנות וישנן כאלה שכן. מה לדעתכם עלי לעשות? אני מודאג מאוד.
תודה רבה ויום נעים.
אלכס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 34, מרגיש מעין פרפור בלב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר28/03/2011ע"ס התיאור זה נשמע לא מדאיג בכלל. ניתן לעשות הולטר עם יומן בו תציין את הזמנים בהם חשת בפעימה החסרה ע"מ לדעת בודאות במה מדובר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)