בן 34, מרגיש מעין פרפור בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 34, מרגיש מעין פרפור בלב
    אלכס
    27/03/2011

שלום לכם,
    כאמור, אני בן 34, בעל עודף משקל (104 לגובה 174 ס''מ) סובל משומנים בדם ומטופל בסימבסטטין, ליפנור ואספירין, עפ''י החלטת הרופא שלי כבר כמה שנים.

לאחרונה אני חש את פעימות הלב שלי מדי פעם. זה לא נורמלי, בעבר לא הייתי מרגיש כך. לפעמים, אני מרגיש מעין פרפור, או כאילו חסרה פעימה. זה קורה גם במיטה, ממש לפני השינה או מיד בתחילתה, ואז אני מתעורר בבהלה.

בנוסף, אני סובל מחולשה כללית וסחרחורות שטרם נמצא מקורן (ע''י הרופא. הוא בדק בין היתר ויטמין B12 ותפקוד בלוטת התריס). לפני כמה שנים, לפני שהחליט על האספירין, הוא הפנה אותי לבדיקות לב שונות בהן בדיקת מאמץ ומיפוי לב (עם חומר רדיואקטיבי כלשהו שאיני זוכר את שמו) שיצאו תקינות.

אני יודע שיש הפרעות קצב שאינן מסוכנות וישנן כאלה שכן. מה לדעתכם עלי לעשות? אני מודאג מאוד.

תודה רבה ויום נעים.
    אלכס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 34, מרגיש מעין פרפור בלב

הוספת תגובה

• בן 34, מרגיש מעין פרפור בלב - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    28/03/2011

ע"ס התיאור זה נשמע לא מדאיג בכלל. ניתן לעשות הולטר עם יומן בו תציין את הזמנים בהם חשת בפעימה החסרה ע"מ לדעת בודאות במה מדובר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו