מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריתמקס והיריוןלימור03/04/2011
לרופאים שלום,
אני בת 28 אוטוטו ואני מתכננת היריון בעתיד הקרוב.
אני סובלת מהפרעות קצב מרובות מסוג פעימות מוקדמות VPB's ובעקבות זאת אני נוטלת כדור אנטי אריתמי בשם ריתמקס 150 מ"ג ליום (כדור אחד).
אני מודעת לכך שעדיף בזמן ההיריון לא ליטול כדורים. ניסיתי בעבר להפסיק עם הריתמקס ולא הלך, יש לי הרבה הפרעות קצב שמפריעות לי מאוד.
אם כך, מה אני עושה? איך אוכל להיות אי פעם בהיריון כשאני נוטלת את התרופה הזאת? האם ישנן תרופות מהסוג הנ"ל שכן מותר ליטול בהיריון?
סביר להניח שבהיריון הפעימות המוקדמות עלולות להתגבר בגלל כל השינויים ההורמונליים.
ברור לי שדעתכם חשובה לי, אך אינה מחליפה בהתייעצות עם רופא. אני רק רוצה לקבל פחות או יותר תשובות בתור התחלה.
תודה מראש
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריתמקס והיריון - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן07/04/2011האם הציעו לך לעבור אבלציה (צריבה) של הפעימות המוקדמות? נראה לי שזה פתרון מקובל מאוד כדי שתוכלי להפסיק את הריתמקס. אין הרבה נסיון עם תרופה זו בהריון. מומלץ שלא לייטול את התרופה בשבועות הראשוניםלהריון ולחדשה בטרימסטר השני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)