אבלציה בשל חוסר איזון לאחר השתלת דיפיברילטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבלציה בשל חוסר איזון לאחר השתלת דיפיברילטור
    פרופ` מיכאל אלדר
    10/04/2011

אני סובל מקרדיומיופתיה חסימתית ופיפור פרוזדורים אני מושתל דפיברילטור היום קיבלתי זימון לאבלציה כי לא הצליחו לאזן אותי עי תרופות וקיבלתי 3 פעמים שוק חשמלי מהדפיברילטור בגלל פירפור מהיר אני יודע שהרופאים בשיבא הם מהטובים ביותר בארץ ושאני בידיים טובות אבל רציתי לדעת מה הסיכון ואחוזי ההצלחה ואם צריכים להחליף את הדפיברילטור למכשיר עם 3 אלקטרודות והאם האבלציה תוריד לי את אחוזי הנכות מביטוח לאומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נכות בטוח לאומי

חולה לב
    11/04/2011

אם קביעת הנכות של בטוח לאומי היא לצמיתות , אין בדיקה ואין שינוי
    אם הקביעה היא זמנית אזי בתום תקופת האישור לנכות יש להתחיל את כל הפרצדורה מחדש
    חולה לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי

ויקי
    11/04/2011

היי שוקי,
    גם אחי בן ה21 סובל מקרדיומיופתיה היפרטרופית מלידה ומפרפור פרוזדורים ב4 שנים האחרונות. כבר השתילו לו דפיבלרטור... סבל כבר מ10 אירועי פרפור פרוזדורים וקיבל 10 מכות חשמל להיפוך. עוד לא פנינו לביטוח לאומי אבל הבנו שיכול להיות שמגיע לו קצבה כלשהי... אשמח לשמוע ממך מה הזכויות שקיבלת מביטוח לאומי ואם אפשר לשאול בן כמה אתה ? תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי

טל שוקי
    26/04/2011

ויקי שלום ביטוח לאומי קבע לי 40% נכות ו60% אי כושר ואני מגיש ערעור עכשיו לדעתי 10 מכות חשמל זה מוגזם אני ממליץ לך להפנות את אח שלך למכון הלב בתל השומר שיבא זו המחלקה הטובה בארץ והרופאים הכי טובים חוץ מזה אחיך צעיר ולאחר קביעת אחוזי הנכות יוכל לילמוד במימון ביטוח לאומי במסגרת השיקום מקצוע שהוא ירצה אני למשל למדתי הנהלת חשבונות וחשבי שכר ליפני 10 שנים וקיבלתי מימון מלא כולל נסיעות וציוד וגם קיצבת נכות בגובה 100% כדי לנצל . וישנם גם הטבות רבות במשרדי ממשלה יש רשימה מלאה באתר ביטוח לאומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי

ויקי
    26/04/2011

היי שוקי אני מודה לך על תשובתך המפורטת... אתה סובל מהמחלה מלידה או שזה מום שהתפתח אצלך במשך הזמן? לאחי יש קרדיומיופתיה היפרטרופית. הוא באמת זקוק לאיזשהי עזרה מביטוח לאומי ושימחת אותי עם הידיעה שהם יכולים לעזור לו למצוא מקצוע. הוא התנדב לשצבא וגם משם שחררו אותו כי הוא כל שני וחמישי מאושפז ולכן גם לא הצליח לרכוש השכלה כראוי בבית הספר. אין ספק שכל קצבה ביטוח לאומי תעזור לנו מאוד. הוא אינו יכול לעבוד בכל עבודה וההוצאות על התרופות ועל מחייתו בכלל לא פשוטות. עזרת לי לדעת לאן כדאי לכוון מול ביטוח לאומי. גם אם נקבל קצבה של 1000 שח זה יעזור מאוד. לגבי הטיפול אנחנו מטופלים אצל פרופסור מעולה ובגלל שהמצב של אחי די נדיר הבנתי שהם גם מתייעצים עם עוד בתי חולים מדי פעם. ושוב המון המון תודה על הנכונות לשתף זה מחמם את הלב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבלציה

ויקי
    11/04/2011

לגבי שאלתך. ממליצה לך להתייעץ עם הרב פירר (אם לא שמעת עליו כדי לך לעשות גוגל...). לנו הוא מאוד עזר במספר החלטות קריטיות שהיינו צריכות לקבל. לגבי אבלציה- מה שלנו אמרו בביה"ח זה שלאחר פרוצדורה שכזאת הלב יהיה תלוי לגמרי רק בקוצב וזה קצת מסוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבלציה - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    26/04/2011

אני משער שמדובר באבלציה של ה AVN ובמקרה זה סיכויי ההצלחה גבוהים מאוד והסיכון נמוך ביותר. בהנחה שתפקוד בלה תקין אין צורך בהוספת אלקטרודה שלישית, ואיני חושב שזה יוריד את אחוז הנכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו