דפיקות לב חזקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב חזקות
    י
    12/04/2011

בן 44 גובה 184 משקל 68 - בריא כל הששנים מלבד אלגריה לאבק וחתולים-ולפני שנתים מאובחן כאסמתי עם שימוש כשנה במשאף סימבורקט 180 .
    הפסקתי עם המשאף (בדיקות ראיה היו 82%) אולם בשנה האחרונה (כן ! יש לחץ וסטרס עבודה ילדים וכו'- גם חרדות/מתח שאני מודע להם-ורופאת משפחה אמרה כך ציפרלקס לחודחודשים או טיפול קוגנטיבי)כאמור לאחר בדיקה חד פעמית אצל פסיכאטר שאמר לי אני אדם רגיל בו 44 עם חרדות ומתחים נפשיים רגילים משהו בסגנון הממוצע (המליץ רק על טיפול קוגנטבי )
    בכל אופן הבעיה שלי היא כבר כ-4 -6 חודשים אני מרגיש את הדופק בחוזקה ,רק כשאני ישן הכל טוב. קם בבוקר ואחרי 10 דקות דפיקות חזקות לאורך כל היום יש גם תחושות של זרם לכיון מרפק יד ימין דוקא.(יצוין שעשיתי בדיקות לב אקו במאמץ לפני שנה והיה תקין)
    האם ביטוי של דפיקות לב חזקות ( סהכ 58-60 בדקה באופן קבוע אבל חזקות) יכול להיות רק ענין של סטרס או חרדות . או להתחיל בבדיוקת ובלגן (יש לציין שבדיקות דם אחרונות לפני שנה תקינות) כמובן כל פעם שאני מרגיש את זה מתחילות מחשבות וכו כמו גלגל שלג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות לב חזקות

הוספת תגובה

• דפיקות לב חזקות - תגובה

ד''ר מחמוד סולימאן
    26/04/2011

לדעתי זה אחד מסממני המתח. לא נראה שצריך בדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו