טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. בת 55. מזה כמה שנים יש לי התקפי חולשה, הליכה כאילו כל אוניה, הרגשת בהלה מההרגשה הלא נעימה, לפעמים כאבים או חולשה ביד שמאל. לפעמים הרגשת עירפול. זה סיפור של כמה שנים- לפעמים שבועות הכל בסדר ולפעמים כל יום סיפור כזה. הענין שזה קורה בדר"כ מחוץ לבית. איך שאני מגיעה הביתה הכל מסתדר ואני חוזרת לנורמל. רציתי להוסיף סובלת מפעימה מוקדמת ובהולטר ראו שזה לא רציני. מקבלת חצי נורמיטן 25 ביום. אני משדרת למוקד א.ק.ג והכל בסדר. הם חושבים אולי פאניקה או סטרס. שאלה שאני שואלת היא: נניח שזו בעיה לבבית- האם הגיוני שהיא באה והולכת לסירוגין ללא תרופות? או שאלה התקפי פאניקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר