מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חש את הדופק בכל הגוף - בעיקר בראשיעקב27/04/2011
האם הגורמים הבאים יכולים להוות סיבה להפרעת קצב :
1. שינה מועטה ולא סדירה ?
2. דום נשימה בשינה ?
3. מתח ולחץ נפשי ? ( כשהמתח הוא מספר שעות לפני הפרעת הקצב)
4. האם הגורם להפרעת קצב הוא "חשמלי" בלבד ?
5. האם פעילות גופנית סדירה יכולה להפחית כמות ועוצמת הפרעת הקצב?
6. לפעמים אני מרגיש את דופק הלב בכל הגוף, אבל הכי חזק בצידי הראש (ברכות) , וגם בכל הראש, לפי קצב פעימות הלב, שהן מהירות במצבים הבאים:
בזמן של מאמץ ביום חם , או במקלחת מים חמים , או מאמץ לחיצה של יציאה בשרותים. ( כלומר החום תמיד מגביר את תחושת הפעימות).
מה זה ? האם זה קשור להפרעות קצב אחרות שאני חש? האם יש סכנה ? האם קשור לכושר גופני ? כיצד ניתן למנוע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חש את הדופק בכל הגוף - בעיקר בראש - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן28/04/2011ראה תשובתי בגוף השאלה
האם הגורמים הבאים יכולים להוות סיבה להפרעת קצב :
1. שינה מועטה ולא סדירה ? כן
2. דום נשימה בשינה ? כן
3. מתח ולחץ נפשי ? ( כשהמתח הוא מספר שעות לפני הפרעת הקצב) כן
4. האם הגורם להפרעת קצב הוא "חשמלי" בלבד ? כן
5. האם פעילות גופנית סדירה יכולה להפחית כמות ועוצמת הפרעת הקצב? כן
6. לפעמים אני מרגיש את דופק הלב בכל הגוף, אבל הכי חזק בצידי הראש (ברכות) , וגם בכל הראש, לפי קצב פעימות הלב, שהן מהירות במצבים הבאים:
בזמן של מאמץ ביום חם , או במקלחת מים חמים , או מאמץ לחיצה של יציאה בשרותים. ( כלומר החום תמיד מגביר את תחושת הפעימות).
מה זה ? האם זה קשור להפרעות קצב אחרות שאני חש? האם יש סכנה ? האם קשור לכושר גופני ? כיצד ניתן למנוע ?
סביבה חמה לעיתים גורמת לירידה בלחץ דם וכתוצאה עליה בדופק או הרגשת דופק חזק. זהו מצב פזיולוגי ותקין. אינו מסוכן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)