מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצות דחופהמזל אלפסי03/05/2011
שלום ,
אני סובלת מאי ספיקת לב כבר יותר מ7 חודשים לאחר אבלציה שעברתי שלא צלחה
כיום אני סובלת מקוצר נשימה,בצקות ברגלים,מים בריאות ובמעיים ,חוסר תיאבון שיעול טורדני
עייפות מוחלטת , אני בת 55 דופק לב לאחר נטילת תרופות והזרקת קלקסין + סינטרום,
דופק 150 קבוע עם עליות עד 180 לדקה . הוחלט לבצע קוצב לב מה הסיכונים ומה זה בכלל ? אשמח אם תיידעו אותי בנדון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות דחופה - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן09/05/2011כנראה הכוונה היא קוצב לב ואבלציה של הקשרית שמחבר את העליות לחדרים!. פעולה זו עושים כשלא משתלטים על הדופק באמצעים אחרים (תרופות או אבלציה של הפרעת הקצב). זהו טפול מאוד יעיל. החסרון שלו שהחולה הופך להיות תלוי בקוצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות דחופה
מזל09/05/2011שלום רב,
תודה על תשובתך אשמח אם תעדכן אותי במה תלוי החולה בקוצב?
כמו כן אשמח ואודה לך אם תענה לי בהקדם האפשרי )עדיין מאושפזת לפני מספר ימים נדבקתי בדלקת ראות מטופלת באנטיביוטיקה דרך הוריד , בנוסף לטיפול פרוקור,קלקסין זריקות בבטן ועוד
הרופאים חושבים לבצע אבלציה + קוצב לב ביום רביעי הקרוב 11/5/11
ענה לי אם אפשר בהקדם לשאלותיי.
תודה מקרב לב
מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)