עזרה - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - דחוף
    א
    19/05/2011

שלום ,
    אני בשבוע 6 להריון, ביצעתי אולטרה סאונד ונצפה שק וחלמון ואמרו לי שהכל תקיו.
    אני סובלת מעייפות, חולשה, סחרחורות, חוסר שיווי משקל, דופק מהיר ותחושת עילפון. רב היום אני במנוחה אך התחושה היא כאילו רצתי מרתון.
    בנוסף, אני סובלת מכאבי בטן והתכווצויות בבטן התחתונה ובכל לילה אני מתעוררת עם כאבי בטן עזים.
    ברקע יש לי אנדומטרויוזיס עם אנדומטריומה בצד ימין ושמאל , MVP, סינוס סכיקרדיה ותסמונת הטכיקרדיה התנוחתית (POST).
    אני אמורה ליטול לופרסול 100 מ"ג ביום אך כבר כמה חודשים איני נוטלת את התרופה מאחר והייתי בטיפולי פוריות .
    כיום אני נוטלת אנדומטרין 3 פעמים ביום מאחר ואני אחרי הפריה.
    האם הנ"ל משפיע על ההריון? האם זה נחשב הריון בסיכון עקב בעיות הלב וההתעלפויות שלי?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה - דחוף

הוספת תגובה

• עזרה - דחוף - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    23/05/2011

ניתן לקחת לופרסור בהריון בטרימסטר הראשון והוא מחייב מעקב וזהירות בטרימסטר השני והשלישי.
    אין לך בעיית לב קשה או מסוכנת. עם זאת, הייתי מציע שתפני לגניקולוג שיפנה אותך או יתייעץ עם קרדיולוג ביחס לבעיות הלב שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו