מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קצביצחק אריכא21/05/2011
אני בן 70 סובל מהפרעות בקצב הלב מיזה 20 שנה מסוג PTCA וכן אני נושא
STENT TO RCA מאז נוב' 2000 .
לפני שנה עברתי צריבה (S/P ABLATUON OF ATRIAL FIBRILLATIONׂ )
LEFT ATRIUM CIRCUMFERENTIAL ABLATION)
הצריבה לא היטיבה עימי והפרעות הקצב פוקדות אותי לעיתים קרובות גם תחת טיפול תרופתי כבד (TAMBOKOR 300X3 ביום)
לאחרונה יעצו לי להתקין קוצב לב אני מבקש לדעת:-
1. האם אני מתאים לקוצב
2. האם יש מגבלות התנהגותיות כגון ריצה שחיה ופעילות מינית
3. מגבלות תזונה ומשקה חריף
אני מבקש לציין שבזמן רגיל ללא הפרעות קצב, אני בכושר מלא בכל אותם הדברים שאני שואל בסעיף 2 ו 3
הפרעות הקצב פוקדות אותי בעיקר במצבי לחץ והתרגשות וכן במקרים של שובע יתר וצפיה ממושכת בצג מחשב או טלוזיה בעיקר אחרי ארוחה עיקרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר23/05/2011נראה שאתה מתאים להשתלת קוצב לב ואין כל הגבלות בנושאים שהעלית.
אם אינך "מתלהב" מקוצב לב יתכן שכדאי לתת הזדמנות לצריבה נוספת של הפרפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)