טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 46, הובחנתי עם WPW לפני 11 שנה אחרי בירור מעמיק בעקבות לחץ בחזה ודפיקות לב. לפני כ 5 שנים עברתי בירור נוסף ( בערך אותם סימפטומים ) הפעם שקלתי ניתוח צריבה. בירור כלל בדיקה חדשה ( הזרקת חומר + ECG) כדי לעמת WPW. הפעם התוצאה לפי הבדיקה הייתה שאין לי WPW. ורופא לא המליץ על שום דבר ( חוץ מדיאטה וכושר) מאז תופעה חוזרת מדי פעם אך למדתי להתעלם.לחיות עם זה. לאחרונה התופעות של דופק מואץ חוזרת יותר וגם לחץ דם שלי קצת עלה לגבולי 145 על 85 השאל היא האם כדי לעשות בירור חדש עכשיו ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר