אבלציה לא מוצלחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבלציה לא מוצלחת
    טל שוקי
    27/05/2011

פרופ" אלדר שלום רב ביום רביעי האחרון עברתי אבלציה בשיבא הפעולה עברה ללא כל סיבוכים ונאמר לי שהאבלציה הצליחה אבל בבוקר למחרת כשנבדקתי ובדקו את הקוצב מסתבר שאין בלוק שלם והקוצב והלב עובדים לסירוגין ליפעמים הלב עובד ולפעמים הקוצב ביחידת הקוצבים נאמר לי שאבוא להבדק בעוד חודש כדי לראות איך אני מתפקד ולפי זה יחלטו אם לעבור אבלציה נוספת ולפי הרופא הוחלט שעד אז העבור בדיקת מאמץ והולטר רציתי לשאול איך יכול להיות שלאחר האבלציה הכל היה בסדר וראיתי גם על המסכים שהלב עובד על קוצב וראיתי את המדידות ולמחרת הכל מתהפך דבר שני יש לי דופק מהיר של מעל 100 אבל כשהקוצב עובד הדופק יורד ל70 בבת אחת וזה גורם לי לסחרחורות וקוצר נשימה מה עלי לעשות ואם אני יכול להתעלף ודבר נוסף מה אמורות הבדיקות שנישלחתי לעשות להראות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבלציה לא מוצלחת

הוספת תגובה

• אבלציה לא מוצלחת - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    30/05/2011

לעתים רחוקות, לאחר אבלציה מוצלחת וגרימת בלוק של ההולכה,יש חזרה של ההולכה והבלוק נעלם או הופך חלקי בלבד.
    הבדיקות שבקשנו צריכות לתת מידע על הדופק שלך. אם הוא נמוך (אפילו אם יש הולכה) ניתן אולי להסתפק בתוצאה החלקית של הצריבה שעברת. עם זאת, מכיוון שהדופק שלך עולה ל100 וקיימים סימפטומים, ככל הנראה נחזור ונצרוב ואני מקווה שהפעם זה גם יחזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו