מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גל T שלילייוסף14/06/2011
שלום רב
אני בן 27 גובהה 185 משקל 85 בכושר טוב לא מעשן ללא עבר של מחלות לב במשפחה. דופק 75 לדקה במנוחה
נתקף אחת לחודשיים בכאבים חזקים ביד שמאל חזה שמאל שכמה שמאל והזרת שאף לפעמים מלווים בקוצר נשימה קל ודקירות באיזור החזה.במנוחה. במאמץ אין לי כל בעיה נהפוכו הכאבים נעלמים בזמן מאמץ
הבדיקות ותוצאותיהן :
-אקו לב תקין
-מאמץ השלמתי ללא עצירות ללא סחרחורות
-הולטר תקין
מיפוי לב - פגם מילוי הפיך ל
קרדיאג סיטי,צינתור לב וורטואלי- ששללו את פגם המילוי ולדברי מנהל המחלקה כנראה המכשיר במיפוי פיספס.
בנוסף בקרדיאג סיטי מנהל המכון שלל כל בעיה הקשורה ללב
נשלל חשד לברגודה
לסיכום הרופאים אין בעיה כלילית בלב
ניגשתי כפעמיים מחשש שממדובר באירוע לבבי אך במיון שללו את הדבר וכשציינתי שגילו אצלי גל T שלילי ב L3 התגובה שלהם הייתה "נו אז מה ? זה לא מראה על בעיה בלב." ויחסו לי את המקרה לחרדה , דבר שאינו הגיונו בעיני. אין לי חרדות
השאלה:
האם T שלילי יכול להיות הגורם לכאבים ?
איך מטפלים ?
מה צריך לעשות כדי להחזיר את גל T לחיובי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל T שלילי - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר15/06/2011גל T שלילי ב L3 הוא ממצא תקין ולא פתולוגי, אינו גורם לכאבים ולא צריך לעשות דבר כדי להחזירו לחיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)