מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפינוח הולטרהיפה בורוד27/06/2011
שלום ד"ר ,
אשמח לעזרה בפענוח ההולטר-ומה הדחיפות בשאני צריכה לפנות לרופא.
תודה מראש
סיכום ממצאי הבדיקה יממה א'
תאריך: 19/06/2011 תחילת בדיקה: 15:44 סיום בדיקה: 13:37 סה“כ שעות: 0:0 21:52
הקצב הבסיסי: קצב סינוס
מהירות מינימלית: 36
מהירות מקסימאילית: 128
מהירות ממוצעת: 67
הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו סה''כ 4 VPC'S במשך הבדיקה. משני מוקדים.
הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו APC'S בתדירות של 58-1803 לשעה, ראה טבלת פיזור ה – APC'S בדו''ח. חלקם פעימות עם הולכה אברנטית (עם מספר צורות אברציה שונות).
הפרעות הולכה: נצפו אירועים עם מרווחי R TO R עד 1.7 שניות, מתאימים ל- BLOCKED APC'S חלקם עם העברה של 2:1 היוצרים ברדיקרדיה, במהירות מינימלית של 36 פעימות לדקה, לדוגמא:04:27 עמ' 16.
פעילות קוצב:
שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו.
תלונות הנבדק: לא צוינו.
הממצאים בהתאם לתלונות:
הערות/סיכום: בשעות העירנות נצפו קטעי סינוס טכיקרדיה במהירות של עד 128 פעימות לדקה. נצפו קטעי סינוס אריתמיה. נצפו קטעי סינוס ברדיקריה וקטעי FALSE BRADYCARDIA (ראה הפרעות הולכה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפינוח הולטר - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר10/07/2011תוצאות ההולטר אינו מצביעות על בעיה דחופה או משמעותית, אך פני לרופא שלך שיעבור על הבדיקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח הולטר
היפה בורוד27/06/2011שכחתי לציין שאני בת 36 ללא מחלות ברקע-מעט אנמית-11 המוגלובין.
אמא ל-4 ילדים.לפני כשנה התחלתי להרגיש קצת שהדופק משתולל לי. והתברר שנהיה לי ברדיקרדיה והפרעות בקצב(בעבר היה לי דופק רגיל לחלוטין+הקרדיולוג בדק אקג של כל המשפחה שלי והכל תקין אין כלום גנטי). הקרדיולוג שבדק אותי ביקש שאני יחכה שנה ויעשה שוב אקו(שיצא תקיו) והולטר שהתוצאה נמצאת בהודעה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום דוח הולטר
ישי05/03/2016שלום רציתי לדעת סיכום דוח של הולטר לב בשעות הערנות נצפו קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות עד 128 לדקה. לדוגמא שעה 17:11 בשעות הלילה והבוקר נצפו קטעי סינוס ברדיקרדיה במהירות מינימאלית של 45 לדקה. אשמח לדעת, מה הבדיקה הזאת אומרת.
בברכה:
ישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום דוח הולטר - תגובה
פרופ` דוד רוט10/03/2016קצב הלב עולה באופן טבעי בזמן מאמץ למשל לכן אם הדופק של 128 בדקה נמדד בזמן מאמץ זו תוצאה תקינה. בזמן מנוחה ובמיוחד בזמן שינה הדופק יורד ובזמן כזה דופק של 45 בדקה הוא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)