עזרה בפינוח הולטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפינוח הולטר
    היפה בורוד
    27/06/2011

שלום ד"ר ,

אשמח לעזרה בפענוח ההולטר-ומה הדחיפות בשאני צריכה לפנות לרופא.

תודה מראש

סיכום ממצאי הבדיקה יממה א'
    תאריך: 19/06/2011 תחילת בדיקה: 15:44 סיום בדיקה: 13:37 סה“כ שעות: 0:0 21:52
    הקצב הבסיסי: קצב סינוס

מהירות מינימלית: 36

מהירות מקסימאילית: 128

מהירות ממוצעת: 67

הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו סה''כ 4 VPC'S במשך הבדיקה. משני מוקדים.

הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו APC'S בתדירות של 58-1803 לשעה, ראה טבלת פיזור ה – APC'S בדו''ח. חלקם פעימות עם הולכה אברנטית (עם מספר צורות אברציה שונות).

הפרעות הולכה: נצפו אירועים עם מרווחי R TO R עד 1.7 שניות, מתאימים ל- BLOCKED APC'S חלקם עם העברה של 2:1 היוצרים ברדיקרדיה, במהירות מינימלית של 36 פעימות לדקה, לדוגמא:04:27 עמ' 16.

פעילות קוצב:

שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו.

תלונות הנבדק: לא צוינו.

הממצאים בהתאם לתלונות:

הערות/סיכום: בשעות העירנות נצפו קטעי סינוס טכיקרדיה במהירות של עד 128 פעימות לדקה. נצפו קטעי סינוס אריתמיה. נצפו קטעי סינוס ברדיקריה וקטעי FALSE BRADYCARDIA (ראה הפרעות הולכה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפינוח הולטר

הוספת תגובה

• עזרה בפינוח הולטר - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    10/07/2011

תוצאות ההולטר אינו מצביעות על בעיה דחופה או משמעותית, אך פני לרופא שלך שיעבור על הבדיקה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח הולטר

היפה בורוד
    27/06/2011

שכחתי לציין שאני בת 36 ללא מחלות ברקע-מעט אנמית-11 המוגלובין.
    אמא ל-4 ילדים.לפני כשנה התחלתי להרגיש קצת שהדופק משתולל לי. והתברר שנהיה לי ברדיקרדיה והפרעות בקצב(בעבר היה לי דופק רגיל לחלוטין+הקרדיולוג בדק אקג של כל המשפחה שלי והכל תקין אין כלום גנטי). הקרדיולוג שבדק אותי ביקש שאני יחכה שנה ויעשה שוב אקו(שיצא תקיו) והולטר שהתוצאה נמצאת בהודעה הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום דוח הולטר

ישי
    05/03/2016

שלום רציתי לדעת סיכום דוח של הולטר לב בשעות הערנות נצפו קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות עד 128 לדקה. לדוגמא שעה 17:11 בשעות הלילה והבוקר נצפו קטעי סינוס ברדיקרדיה במהירות מינימאלית של 45 לדקה. אשמח לדעת, מה הבדיקה הזאת אומרת.

בברכה:

ישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום דוח הולטר - תגובה

פרופ` דוד רוט
    10/03/2016

קצב הלב עולה באופן טבעי בזמן מאמץ למשל לכן אם הדופק של 128 בדקה נמדד בזמן מאמץ זו תוצאה תקינה. בזמן מנוחה ובמיוחד בזמן שינה הדופק יורד ובזמן כזה דופק של 45 בדקה הוא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו