מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל דונה כן או לא?סיון21/06/2017
היי קובי,
יש.לי את.הסלקל 180 מעלות, האמבטיה והטיולון של מוצי i go,
ממש התלהבתי מהסלקל דונה של שילב, אשמח לשמוע מה חוות.דעתך ומה ההיתרונות.והחסרונות מבחינתך...
מתלבטת.אם ההתלהבות.שלי שווה את.ההשקעה וכמובן הכי חשוב.לי לא לפגוע בתינוק😌
תודה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/06/2017שלום סיוון,
בתשובה לכותרת שלך: לא!
מדוע? 1. כי לא בריא שתינוק ישהה בסל קל זמן ממושך. בבריטניה פוסמה כתבה של רשת BBC ששהייה של יותר מחצי שעה רצופה עלולה לסכן את בריאות התינוק.
2. בטיחות, הסל קל קיבל דירוג בטיחותי טוב אך לא טוב מאוד או מעולה כמו סל קלים אחרים בשוק.
3. יקר! השימוש בסל קל לרוב הוא 8 חודשים בממוצע ע"פ ניסיוני ואת ההשקעה האמתית צריך לעשות בכסא בטיחות ברמה הגבוהה ביותר שיש כי הכסא כבר ישמש למשך שנים ארוכות!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת עגלה ראשונההדס20/06/2017
היי קובי,
אנחנו רוצים לקנות עגלה (אמבטיה וטיולון) ומתלבטים בין כמה אופציות. חשוב לנו:
גודל- לא ענקית, נוחה לניוד אורבני, לכניסה למעלית קטנה בבניין ולבגאז׳
משקל- שלא תהיה כבדה מידי
נוחה לתפעול וקיפול, נסיעה חלקה
גגון גדול להגנה מהשמש
טיולון שיהיה 180 מעלות או קרוב לזה (הילד גבוה, כרגע באמבטיה אבל סביר שלא יחזיק באמבטיה עד 6 חודשים).
עדיפות גם לעגלה יפה וסל נוח
נשמח אם הטיולון יהיה מספיק נוח שלא יצריך קנייה של טיולון נפרד מהר מאוד
כרגע מתלבטים בין:
אויסטר זירו, אויסטר 2, ארמדילו ובוגבו בי 5.
נשמח לשמוע את דעתך על העגלות האילו והמלצתך מביניהן או אם יש לך המלצה על עגלה אחרת שתואמת לדרישות.
המון תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/06/2017שלום הדס,
קודם כל לדעתי חשוב מאוד שלעגלה יהיה טיולון דו כיווני ולכן אני פחות ממליץ על הזירו.
אויסטר 2 מסורבלת ולא עונה לדרישות שלך.
מה שמשאיר את הפליפ או הבי.
לדעתי הבי מלבד האמבטיה טובה יותר, גם בניוד, גם קלה יותר, הקיפול קטן יותר ובלימת הזעזועים טובה יותר ולכן הייתי ממליץ להתמקד בה או בפליפ כי בכל זאת פער המחיר גדול והפליפ נותנת תמורה מעולה לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לעגלת סייבקס מיוסבר20/06/2017
היי, אני מעוניינת לקנות עגלה (אמבטיה+טיולון) ומאד מתלבטת. אני מחפשת עגלה קומפקטית, נוחה, קלילה (גם לתפעול ולקיפול וגם מבחינת משקל) וכמובן יציבה וחזקה. נראה שמה שענה על המאפיינים האלו זו עגלת בוגבו בי 5. כשראיתי את העגלה בחנות קצת התאכזבתי מהאמבטיה שלה שצרה ולא קשיחה. המוכר הראה לי את סייבקס מיוס החדשה וממש היה בעדה, היא גם בעלת כל המאפיינים של צרה וקלה ונראה שהאמבטיה שלה טובה מאד ויש לה עוד כל מני פיצ'רים. אבל אני לא יודעת מה לגבי רמת האיכות שלה ואיך היא נחשבת ביחס לאחרות כי הבנתי שהיא חדשה בשוק ולא מצאתי כלל מידע וחוות דעת של אנשים שמשתמשים. אשמח להמלצתך בין השתיים וכן לדעתך לגבי הסייבקס מיוס. תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/06/2017שלום בר,
דבר ראשון ממליץ לא להסתמך על מוכרנים כי יש להם אינטרסים נוספים.
לגבי המיוס, אכן יתרונה הגדול על הבי הוא האמבטיה שגם מרווחת יותר וגם טיפה יותר גבוהה אבל דווקא בטיולון אני חושב שזה של הבי עדיף. היות ומשך השימוש בטיולון ארוך פי כמה אני חושב שהבי עדיפה. לדעתי התמיכה הקשיחה שיש בגב של הבי עדיפה והרשת במיוס לדעתי קצת בעייתית בעיקר באזור הרגליים ששם עלול להיווצר בלאי מסקוטשים, סנדלים וכו' וזהו חלק שלא באחריות יצרן בדרך כלל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לגבי המיוס...
בר21/06/2017קודם כל תודה רבה על המענה. מעניין אותי אם בשורה התחתונה אתה לא ממליץ על המיוס בכלל או שלאור ההבדלים שציינת אתה נוטה לבוגבו. אני עדיין נוטה יותר למיוס ורוצה לדעת אם היא נחשבת בעולם מבחינת בטיחות, יציבות, ונוחות התינוק. כמו כן עד כמה היא עמידה בדרך לא סלולה/משובשת במידת הצורך?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/06/2017שלום בר,
אני אישית אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר בבי.
עדיין אני חושב שהמיוס מוצר טוב מאוד.
כמו כן הוא עוד חדש בשוק (גם העולמי) כך שאם יש בעיות/תקלות וכו' נדע רק בשנה הקרובה.
מבחינת בטיחות אין בעיה יש תקנים וכל עגלה שעומדת בהם בטוחה לגמרי.
יציבות, מדובר בעגלה קלה ולכן היציבות תהיה נושא בעייתי בעיקר עם תיק כבד אך זה נכון גם לגבי הבי.
נוחות תינוק, שלוקחים עגלה קטנה נוחות התינוק נפגמת כי גם האמבטיה והטיולון יחסית קטנים ולכן עלול להיות צפוף לתינוקות בעיקר לכאלו שיהיו באחוזון גבוהה, כמו כן עם לבוש עבה ומעיל יהיה צפוף גם כן, החיסרון הזה תקף גם לגבי הבי.
לגבי עמידות אין לדעת בשלב זה. לגבי דרך משובשת, היא לא תהיה נוחה כי הגלגלים קטנים וככל שהדך תהיה משובשת יותר כך נוחות הניוד תרד עוד יותר, זה נכון גם לגבי הבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מומלץ לבת 8 חודשיםנועה19/06/2017
שלום קובי,
ראשית, תודה רבה על הפורום הנפלא הזה! נעזרת בו עוד מלפני הלידה.
שנית, רציתי לקבל את המלצתך לטיולון לתינוקת בת שמונה חודשים. מחפשת טיולון שיהיה עם: גגון ארוך ובד מסנן קרינה, בולמי זעזועים טובים ככל שניתן, שכיבה שטוחה ככל שניתן ומדרך רגליים מתכוונן. הסתכלתי על הציקו מינימו והגגון שלו נראה לי פצפון ולא יעיל לשמש הישראלית.
בעלי מפנטז על קיפול מטריה (מופתע ממידת הסרבול עד כה בקיפול העגלה מגיל לידה) ואני לאו דווקא נעולה על קיפול מיניאטורי (על אף שאשמח לעבור לטיולון קל לעומת העגלה שיש לנו עד כה).
תקציב עד 1000 ש"ח (כמובן שמעדיפים לא להגיע לרף העליון).
תודה מראש,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/06/2017שלום נועה,
מבחינת קיפול מטריה צ'יקו לייטוואי ממש עונה היטב לדרישות ומתחת לתקציב.
מבחינת הסטייל של היויו/מינמיו ודומיהם יש לכולם את אותו החיסרון וזהו הגגון ולכן צריך או להתפשר או לרכוש מאריך גגון ובסגנון הזה המינימו או הבובו שבתקציב מעולות פרט לנושא הגגון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארמדילו xt2 מאמס אנד פאפסעמית19/06/2017
שלום, האם הארמדילו xt2 2017 הגיעה לארץ? יש צפי? אני ממש לא יודעת אם לחכות... היא מאוד מרשימה ומצד שני לאף חנות אין תשובה לגביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/06/2017שלום עמית,
גם לי אין. רק לברר מול מיה בייבי היבואן של המותג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על טיול קומפקטיגיטי18/06/2017
היי
יש לי 2 פעוטות, בן 3 ובת 1.5 הוא שוקל 15 ק"ג והיא די קרובה לשם. מחפשת טיולון נוח לילדים ושהיה ממש נוח לדחוף אותו, וזול. משקל פחות קריטי לי כי אין מדרגות ונוסעים הרבה ברכב. זה בעיקר עבירות נוחה ושיהיה נוח לילד וזול.
Chicco liteway עונה על הדרישות? יש עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/06/2017שלום,
לייטוואי 2 בהחלט עונה לדרישות. טיולונים עם ידית שלמה יתנו נוחות דחיפה טובה יותר ולכן מוצר כמו צ'יקו מינימו יכול להיות טוב עבורך רק שמחירו יקר כמו שאר המוצרים הדומים לו.
אם יש תקציב נמוך הלייטוואי זו האופציה הטובה ביותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ICANDY חוות דעת לגביטל18/06/2017
שלום קובי, אשמח לשמוע את דעתך עם עגלת icandy שנמכרת ברשת מוצצים, מבחינת משקל, משקל טיולון, קיפול, נוחות לתינוק ולהורים וכדומה. תודה רבה.
תשובה
קובי סופר18/06/2017שלום טל,
רצוי לציין דגם אבל לדעתי אין תמורה למחיר. מדובר בעגלות יוקרה אבל במחירן יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות על קניית עגלהאוסנת18/06/2017
ובכן התלהבנו מאוד מCYBXאיריס. האם אתה ממליץ עליה? ראינו שהיא נוחה לקיפול וטובה לבגא'ז שלא תופסת הרבה מקום.
שמעתי שהיא לא קלה לתפעול זאת אומרת כבדה ומגושמת לטיולים בחוץ . המחיר הוא 2700 האם יש עגלות נוספות במחיר הזה עם סל אחסון גדול נוחות ונוחות לתינוק בהנחה שעוברים איתה אח"כ לעגלת טיולון
אם אתה לא ממליץ עליה על איזו עגלה אתה כן ממליץ? פעם היה לנו טיולון של פא'ג והינו מאוד מבסוטים. האם שווה לקנות יד 2?בשל המחיר או אינגלזינה? נשמח לשמוע לעצתך תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/06/2017שלום אוסנת,
שלחת לי גם הודעה במייל ועניתי שם. אם יש שאלות נוספות תוכלי לשאול כאן או במייל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם איריס סיביקס לא מומלצת?
היי18/06/2017וגם בדקנו את המאמס אנד פפס מה מיוחד בה דווקא?
לגבי אינגלזיה כל הדגמים מומלצים? האם 1900 לעגלה יד שניה כולל הכל שווה יותר בהנחה שאני רואה שהמצב שלה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/06/2017שלום אוסנת,
נתחיל בזה שאין לטיולון שכיבה שטוחה. נוחות הניוד ובלימת הזעזועים סבירה ולכן אני חושב שהפליפ שדי נותנת אותו דבר רק עם שכיבה ישרה בטילון וקיפול נח יותר עדיפה. אינגלזינה זה כבר סגנון אחר יש לה את היתרונות והחסרונות אבל יתרונה הגדול הוא שמדובר במוצר שמיוצר באירופה ולא בסין ולכן איכות החומרים וההרכבה טובים יותר. לגבי יד שנייה איני יודע לתת מענה, צריך לעשות בדיקות וכל מוצר לאחר שימוש של אנשים שונים יראה ויתפקד אחרת ולכן אני תמיד ממליץ להתאמץ ולרכוש חדש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות ציקו סיט אפבתאל18/06/2017
היי,
רציתי לשמוע את חוות דעתך על כיסא הבטיחות ציקו סיט אפ 012 לאחר שנתקלתי בו בחיפושים אחר כיסא בטיחות בתקציב של 1000 שח (פלוס מינוס).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/06/2017שלום בתאל,
מדובר בכסא אירופאי של החברה, לדעתי התקנים האירופאים פחות יעילים מהאמריקאים ואני בעד כיסאות אמריקאים. בתקציב אפשר לרכוש חלק מדגמי האיוופנלו כאשר הסונס המומלץ ביותר.
כמובן שאני בעד למתוח את התקציב טיפה ולרכוש צ'יקו נקסטפיט שלדעתי הוא בכמה רמות מעל הסיט אפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת אם לקנות עגלת מאמס&פאפס מדגם אוקראוז`אנה יוחננוב18/06/2017
היי, אשמח לדעת אם כדאי לקנות את העגלה מדגם אוקראו של מאמס אנד פאפס?
תשובה
קובי סופר18/06/2017שלום ז'אנה,
אני לא רואה סיבה מוצדקת לרכוש אותה.
מדובר בעגלה מאוד כבדה שאם משקל אין לי בעיה כל עוד בתמורה אני מקבל מוצר עם אמבטיה ענקית וטיולון רחב וארוך, כמו כן הייתי מצפה לבולמי זעזועים וגלגלים איכותיים וזה לא כך באוקרו.
עדיף לרכוש את הפליפ שמגיעה עם אמבטיה וטיולון זהים ולפחות היא קלה וקטנה בקיפול.
ואם בכל זאת הולכים על מוצר גדול אז עגלות איי.בי.סי דיזיין, הרטן או סייבקס פריאם יהיו טובות יותר מהאוקארו כמעט בכל היבט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות- אורבו 2 לעומת ארמדילו פליפ x2דנה ר18/06/2017
שלום, איזו עגלה עדיפה מבין השתיים?
תשובה
קובי סופר18/06/2017שלום דנה,
לדעתי הארמדליו טובה יותר בכל היבט. נוחות ניוד, אמינות, נוחות קיפול, הצללה וכו'. התפעול די זהה.
אני ממליץ על הפליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין קאם לאינגליזינהתמר16/06/2017
קובי שלום!
לאחר התלבטויות רבות, שבסופן פסלנו את הפג פרגו בגלל המחיר וכובד העגלה, ופסלנו את האיה בייבי בגלל הגובה שלה,
נשארנו עם עגלת cam ועגלת אינגליזינה טרילוג'י.
החשש באינגליזינה הוא לגבי הטיולון, שהבנתי שהוא צר יחסית וגם לא ארוך ברגליים, והטיולון הוא הרי חלק שמשמש לאורך זמן. על דברים אחרים כמו הגישה לתינוק ולסל באינגליזינה אפשר להתפשר.
הקאם נראית מאוד טוב, נוחה לתפעול, לא כבדה מידי, והאמת היא שהחשש העיקרי זה בגלל שהיא לא מאוד מוכרת ואנחנו בקושי מוצאים חוות דעת עליה. בנוסף יש שני דגמים של קאם- הפלויד והדינאמיקו. לא הצלחנו להבין כ"כ מה ההבדל ביניהם.
אשמח לתגובה שלך בנוגע להתלבטות בין הקאם (פלויד ודינאמיקו) והאינגליזינה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/06/2017שלום תמר,
ככל שהמושב מרווח יותר כך עולה משקל המוצר ולכן צריך לקחת זאת בחשבון.
הדימיקו והפולדיו חולקות אמבטיה, מושב וסל קל זהים כאשר רק השלדה משתנה. הדינמיקו מגיעה עם גלגלים גדולים יותר שנותנים לה יכולת ניוד טובה יותר בדרך משובשת אך המשקל עולה בהתאם והיא שוקלת יותר מהפג כך שאני לא בטוח שהיא תתאים לכם.
כמו כן עגלות קאם כדי להיות קלות מורכבות עם יותר חלקי פלסטיק ופחות ברזל שלדעתי עדיף הפוך. הסל קלים של קאם לא מומלצים וכך גם של אינגלזינה אבל להבדיל מאינגלזינה בקאם העגלה נמכרת עם הסל קל.
התפעול של האינגלזינה נח יותר ולכן הייתי ממליץ עליה יותר ובעיקר בגלל שלא חייבים גם את הסל קל התואם כחלק מהעיסקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיולון באינגליזינה
תמר19/06/2017קובי שלום,
תודה רבה על המענה!
אשמח שתתייחס לגבי הטיולון באינגליזינה. מתגובות של אנשים הוא נחשב צר ולא ארוך ברגליים. ראיתי את העגלה, אך אני לא זוכרת את העניין הזה של הטיולון, ועד כמה זה קריטי באינגליזינה?
אשמח לתגובתך בנושא.
תודה רבה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/06/2017שלום תמר,
הרוב המוחלט של הטיולונים בעגלות יהיה קצר ברגליים בשלב מסויים מכיוון שתמיכת הרגליים נמצאת בין הגלגלים הקדמיים ועד שהתינוק מגיע לגובה הזה לרוב כבר אין צורך בשימוש בעגלה. בחברות בודדות מאוד תמיכת הרגליים יושבת על בסיס הטיולון אך זה מאוד נדיר למצוא עגלות כאלו. בעיקר חברות גרמניות מייצרות אותן ולרוב מדובר בעגלות כבדות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת egg וcybex priamשרי15/06/2017
היי אני מתעניינת בקניית עגלה לתינוק ראשון בינתיים לפי מה שניראה לי אלה עגלות שיכולות להתאים לי לא אשקר ואומר שהמראה תופס הרבה מקום בעיקרון אנחנו מחפשים עגלה שתיהיה נוחה לתינוק יציבה שמסוגלת ליסוע בקלות בדרך משובשת קיפול עם הטיולון ועדיפות לשכיבה ב180 מעלות הבנתי שזה חשוב לא יודעת עד כמה... וזהו אשמח לקבל פרטים בעיקר על הegg של baby style אם אני לא טועה זה אמור להגיע בקרוב ע״י בייבי סטאר. ואני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלה במקביל לסייבקס פריאם ועד כמה הפריאם כדאית הרי היא מ2015 ולפי הבנתי לא עשו לה שיפורים מאז....
תודה רבה וסליחה על האריכות מקווה שהסברתי את עצמי נכון
וממש תודה על הפורום הזה מאוד מקצועי ואני קוראת בו המון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/06/2017שלום שרי,
קודם כל האגג לא נשכבת ל180 מעלות בטיולון.
לדעתי היא פחות מוצלחת מהפריאם. הפריאם נוחה יותר לניוד ומגיעה עם טיולון שמגיע למצב שכיבה שטוח. לא חייבים לשנות עגלה כל שנה! בוגבו בי רצה על בסיס משנת 2009 שעובר שינויים קלים כך שאם יש נוסחה מנצחת למה להלחיף?
אני ממליץ לך לבדוק גם את הרטן וי.איי.פי או ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין. שתיהן עם שכיבה מלאה, נוחות ניוד מצויינת בעיקר בדרך משובשת (הפריאם פחות ידידותית לדרכים כאלו כי הקפיצים שלה קשיחים מאוד).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על התשובה אני בהחלט יקח את זה בחשבון. שבת שלום!
שרי16/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לגיל שנהמיטל15/06/2017
קובי שלום
אנו מתלבטים לגבי רכישת כסא בטיחות עבור בתנו בת השנה.
בחיפוש בהודעות קודמות ראיתי שהמלצת על כסא צ'יקו מדגם נקפיסט.
כאשר היינו בחנות נאמר לנו כי זה אכן כבא שמדורג גבוהה מבחינה בטיחותית אבל שמכיוון שיש לו רצועות קצרות הוא לא יוכל לשמש אותנו לזמן רב ולכן הומלץ על כסא מדגם בריטקס אדבוקט.
בתי אכן נחשבת גבוהה לגילה ולכן נשמח לקבל את המלצתך לכסא בטיחות.
אציין כי הדבר שהכי חשוב לנו זה הבטיחות והנוחות של הילדה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/06/2017שלום מיטל,
לחנויות יש אינטרס למכור מוצר עם רווח גבוהה יותר.
הצ'יקו נחשב לכסא המבוקש בשוק כיום בגלל תוצאות המבחנים שלו ודירוגו ככסא המומלץ ביותר לרכישה בארה"ב ולכן בעקבות התחרות הרווח של החנויות נשחק וכך ההמלצות שלהן לגבי מוצרים אחרים די מובנות. אני ממליץ על הנקסטפיט, הוא מתאים עד משקל 29 ק"ג והבת שלי עדיין יושבת עליו בגיל 4 ואין כל בעיה עם הרצועות.
ברייטקס הם כסאות מעולים ברמה בטיחותית כמעט זהה לצ'יקו אבל מומלץ ללכת על דגם המרתון שזול בהרבה מהאדבוקט ואין הבדלים משמעותיים ברמת הבטיחות בינהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצי איגו או בוגבו בי 3?תהילה15/06/2017
הי קובי,
אנחנו מחפשים עגלה שתתאים להורים גבוהים,
עם אמבטיה וטיולון מרווחים אך לא מסורבלים מדי בקיפול.
יציבה ועמידה לאורך זמן.
ההתלבטות היא בין 2 העגלות הללו,גם מבחינת התקציב הדומה.
מה המלצתך? האם יש עגלה נוספת טובה יותר בסגנון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/06/2017שלום תהילה,
בוגבו כבר יצאה עם דגם בי5 ולכן העדיפו אותו על פני בי3.
הבי מאוד נמוכה כך שאינה עומדת בדרישות.
גם המוצי וגם הבי אינן מרווחות מספיק לדעתי. הבי נוחה יותר לקיפול. שתיהן יציבות ועמידות כך שבחלק הזה הן עונות לדרישות.
אפשר לבדוק את פג בוק שעונה די טוב לדרישות שלכם.
מומלץ לשדרג לשלדת S ולרכוש מזרנים 1 לאמבטיה ו1 לטיולון (מומלץ קומפי קוש).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)