מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אוניברסיטה לתינוק- תו תקןחיה11/05/2017
ב"ה
שלום
קיבלתי מתנה אוניברסיטה נחמדה של חברת ד"ר רון.
אולם בתווית לא כתוב האם יש תו תקן ואין אפשרות להשיגם טלפונית. האם ידוע לך משהו?
חשוב לי לבדוק זאת כדי שאוכל להיות שקטה כשהתינוק שלי מכניס דברים לפה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/05/2017שלום חיה,
אני לא חושב שהחברה הזו קיימת. הם שינו את שמם לנ.רון אם אני לא טועה. כמו כן אפשר להתקשר למכון התקנים ולברר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכים המלצה לטיולון+אמבטיהצופיה11/05/2017
שלום, אנחנו בהיריון ראשון ומתלבטים בין 2 סוגי עגלות.
בין בייבי ג'וגר פרמייר לבין הברייטקס.
השיקולים שלנו הם: בטיחות קודם כל. נסיעה נוחה, יציבות, קיפול נוח, משקל נורמלי כי אנחנו גרים בקומה 2 ללא מעלית וידית אחת,לא שתיים. וכמובן שהבד יהיה נעים (הבייבי ג'וגר סיטי מיני היה נראה לנו ניילוני מדי).
וגם חשוב לנו שהטיולון לא יהיה קטנטן מדי ונצטרך לקנות אחר כבר בגיל חצי שנה.
נשמח לדעתך. והאם אתה חושב שדווקא סוג אחר של עגלה יתאים לצרכים שלנו.. המון תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/05/2017שלום צופיה,
לא ציינת דגם של ברייטקס ולכן לא אוכל להשוות.
על הפרמייר אני פחות ממליץ כי היא יחסית כבדה ולדעתי יהיה לך פחות נוח לעלות איתה קומות, כמו כן הטיולון לא נשכב למצב ישר.
העגלות הקלות בדרך כלל מגיעות עם טיולונים צרים אך הם בהחלט מספיקים עד גילאים גדולים ולא חצי שנה.
עגלות כמו בוגבו בי או ארמדילו פליפ יהיו לכם מאוד נוחות. זה בא קצת על חשבון נוחות התינוק אבל צריך להחליט על מה להתפשר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
צופיה12/05/2017דגם B-agile plus של ברייטקס.
נוחות התינוק חשובה לנו על פני הנוחות שלנו (בגב וכדומה).
גם אם זה אומר שיהיה לי קשה להעלות את העגלה במדרגות..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/05/2017שלום צופיה,
הבי איג'ייל היא דוגמא טובה להרבה פשרות בנוחות התינוק ובתמורה מקבלים נוחות להורה. הטיולון חד כיווני שלדעתי זה חיסרון גדול. שינוי המצבים עם שרוך זה גם לא נח וגם לא יציב במצב שוכב.
לדעתי עגלות כמו בוגבו בי5, סייבקס מיוס או ארמדילו פליפ די יעניקו נוחות טובה עבורכם, הן לא שיא הנוחות עבור התינוקות אבל לא הייתי ממליץ על עגלות אחרות לעליית מדרגות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, עזרת לנו מאד(:
צופיה14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה מגיל לידהבר10/05/2017
שלום,
מחפשת המלצה לעגלה איכותית חזקה ונוחה לתפעול מגיל לידה.
חשבתי על הבייבי ג'וגר ג'י טי ולקנות גם אמבטיה שלה. בפרט שיש לי אפשרות להביא אותה מארה"ב. כך שזה הבדל משמעותי במחיר.
מה אתה ממליץ?
חיה במדינה קרה רב השנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/05/2017שלום בר,
אני פחות ממליץ על הג'וגר GT מכיוון שהטיולון חד כיווני ויש לכך חסרונות רבים שמחקרים הוכיחו, אי לכך חשוב מאוד שבעגלה שתרכשו יהיה ניתן לחבר את הטיולון כאשר התינוק פונה אליכם לפחות עד גילאי שנה/שנה וחצי.
היכן אתם גרים?
מארה"ב הייתי ממליץ להביא את הולקו סנאפ אולטרה שדומה בהרבה דברים לג'וגר רק עם טיולון דו כיווני ושלדה עם 4 גלגלים אשר תהיה יותר יציבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוואה בין GB MARIS לארמדיליו פליפ XTתהילה09/05/2017
שלום קובי,
היינו אתמול בחנות שהציעו את הGB MARIS במחיר זהה לשל הארמדיליו פליפ XT, אהבנו יותר את העיצוב של GB MARIS, בקשר לאיכות העגלה, האם זה נכון מה שהמוכר אמר לנו שהרמה היא כמו של cybex ואין הבדל באיכות ובשירות?
האם אתה ממליץ על ה-GB MARIS?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/05/2017שלום תהילה,
GB וסייבקס הם אותה חברה כך שמן הסתם האיכות זהה.
אני פחות ממליץ עליה מכיוון שהטיולון שלה לא נשכב למצב ישר אלא לתנוחת עירסול אשר במצב השוכב יש שקע בין הגב לישבן.
כמו כן לדעתי התפעול, נוחות הקיפול וגודל המוצר לאחר קיפול טובים יותר בXT.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בסליל של דונהאיריס פרנס09/05/2017
שלום. רציתי לדעת אם נתקלת בבעיה של חריקת הגלגל האחורי ויצירת רעש סלקל של הדונה.
ניסינו לשמן ולא עוזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/05/2017שלום איריס,
אני פחות הכתובת לתלונות איכות. למוצר יש אבא ואמא וזו רשת שילב ואפשר לפנות אליהם, יש להם מערך שירות לקוחות ומערך שירות תיקונים למוצרים יוצאים מן הכלל לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל קל דונה לשימוש תאומיםטליה08/05/2017
אני אמא לתאומים בני חודשיים לפעמים אני מעוניינת לקחת רק אחד מהם נגיד לבדיקת רופא או סתם לסידורים כי לאמא שלי קשה עם שנהם חשבתי על סלקל דונה האם הוא מומלץ?אחד התאומים שלי די גדול שוקל שש קילו האם אני יוכל להשתמש בו עד גיל שנה לפחות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/05/2017שלום טליה,
הסל קל אמור להתאים עד גיל שנה. במרבית המקרים זה פחות מכך.
אני אישית פחות ממליץ מכיוון שההמלצות מדברות על שהייה רצופה של עד חצי שעה ושהייה של עד 45 דקות ביום. לעשות סידורים ונסיעה לוקח לרוב הרבה יותר מזמן ההמלצות.
יותר הייתי ממליץ לרכוש טיולון טוב עם שכיבה טובה (עדיף דו כיווני) שישרת אתכם לארוך זמן וביותר נוחות עבור התינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה למשל איזה טיולון?
טליה09/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/05/2017שלום טליה,
ארמדילו פליפ XT, בוגבו בי 5 (יקרה מאוד) או שישנם טיולונים מעולים אך עם מושב חד כיווני שאני פחות ממליץ כמו ביבה טאי טאי, איי.בי.סי דיזיין מינט או מקלארן טכנו XT.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגביי עגלה לילד הראשון.מיקי07/05/2017
היי קובי.
אנחנו עומדים להיות הורים בפעם הראשונה ואנחנו מתקשים להחליט לגביי העגלה.
ההתלבטות שלנו היא בין האויסטר 2 לסייבקס פריאם לבין מאמס אנד פאפס אורבו והבוגבו בי 5.
כמו כן חשוב לציין שאשתי גבוהה ממני ואנחנו מחפשים עגלה שתתאים גם לה וגם לי ושתהיה קלה לקיפול ונוחה לתינוק גם באמבטיה וגם בטיולון.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/05/2017שלום מיקי,
ההתלבטות היא בין עגלות ממש לא קשורות אחת לשניה ולכן חשוב שתעשו סדר בדרישות ותחליטו אלו דברים חשובים יותר ואלו פחות.
על האורבו אני פחות ממליץ כי הגלגלים קטנים ויכולת הניוד שלה נעשית נמוכה ככל שהשטח נעשה משובש יותר.
בבי ומיאוס הסיפור יהיה די דומה אבל מערכת קפיצים טובה יותר בשתיהן משפרת את הנושא אך לדעתי 2 העגלות מאוד נוחות להורה אבל יהיו פחות נוחות לתינוק כי האמבטיה והטיולון יחסית קטנים והן נמוכות.
הפריאם נוחה מאוד לתינוק אבל זה בא על חשבון הנוחות שלכם כי היא כבדה והקיפול יחסית מסורבל וגדול.
האויסטר קלה מהפריאם אבל התפעול והקיפול מסורבלים.
לאחר שתעשו את הרשימה יהיה יותר קל לכוון ולאחר מכן אתם תצטרכו להתמקד ולבחון כל עגלה באופן פרטני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתנו
מיקי08/05/2017תודה רבה קובי על העזרה. ורק שאלה קטנה אם חשוב לנו הנוחות של התינוק מה עדיף האויסטר 2 או הסייבקס פריאם? ואם יש עגלה אחרת שאתה יכול להמליץ לנו אנחנו מאוד נשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/05/2017שלום מיקי,
לדעתי הנוחות די זהה עם יתרון קל לפריאם. הטיולון שלה שוכב טיפה יותר ישר, הורחב די זהה אבל הפריאם ארוכה יותר. האמבטיות בשני הדגמים יחסית מרווחות כך שזה בהחלט יתרון קל מאוד לטובת הפריאם לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת שטח פתוח לתינוקאתי07/05/2017
קובי שלום. אני מחפשת המלצה לעגלת תינוק שמתאימה לשטח פתוח, ללא שבילים וכבישים. אשמח לרעיונות , תודה , אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/05/2017שלום אתי,
העגלות שהכי בנויות לשטח הן:
הרטן רייסר ג'י טי או הרטן סקיי ג'י טי.
הן תוכננו לטיולים בשלגים ועיקר הרוכשים שלהן משתמשים בהם בסופי השבוע הארוכים בגרמניה לטיולים ביער השחור.
העגלה נבחנה במסע של 110 ק"מ בשטח הכי קשה ביער השחור ועשתה זאת ללא בעיה כך שזה הרעיון הכי טוב שיש.
אופציות אחרות הן עגלות 3 גלגלים ענקיים, יש מעט בארץ והן לרוב ללא אמבטיה וגם אם יש אז הטיולון חד כיווני שזה חיסרון ענק לדעתי.
יש גם את הממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין שתוכננה לשטח אבל גם לעיר כך שהיא טובה לשטח אבל לא כמו ההרטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת שטח לתינוק
אתי10/05/2017תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה או טיולון לגיל שנה המלצותעירית07/05/2017
שלום,
תינוק בן שנה סקרן מאוד , כרגע בעגלת בייבי גוגר סיטי מיני. מרוצה מהגגון הארוך לשמש אך מעבר לכך מרגישה שהעגלה גדולה מדי (למרות שמבחינת יציבות זה טוב ) והוא קצת שקוע בפנים הצדדים של העגלה די מסתירים. אני רואה את רוב העגלות היום יותר קלות , נוחות בתמרון והילד יכול לשבת יותר גבוה ופתוח לבחוץ. (יגלה שבמחשבה קדימה תהיה טובה גם לתינוק קטן ואמבטיה)
איזה מהעגלות בסגנון זה מומלצות? לרוב מסתובבים בעיר ובפארק..
נוסף כבר הולך עכשיו, באיזה גיל כבר מפסיקים עם עגלה? האם שווה למכור (רוצה למכור עם האמבטיה כבר כיחידה) ולקנות חדש בשלב זה?
תודה :)
(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/05/2017שלום עירית,
לגיל שנה הטיולונים המומלצים הן בכיוון של היויו אשר קל מאוד ובעל קיפול ממש קומפקטי. קשה לי להבין ממך איזה עגלות/טיולונים ראית אבל אם ציינת שהמושב גבוהה סביר שראית עגלה שהייתה לה אמבטיה בשלב ראשון ולדעתי זה פחות ישרת אתכם כעת בגיל שנה.
עדיף להתמקד ביויו, מאונטיין באגי נאנו 2, מקלארן טכנו XT, צ'יקו לייטוואי 2.
לגבי מכירת העגלה, באופן כללי אני פחות ממליץ על בייבי ג'וגר מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני ולטיולון דו כיווני יתרונות רבים ולכן כן הייתי בעתיד ממליץ לרכוש עגלה חדשה עם טיולון דו כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
עירית07/05/2017תודה רבה! לגבי היויו , נראה קטן מאוד הילד שוקל כעת 12 קילו :) האם
תספק אותנו לטווח הארוך? וכן האם תמליץ על עגלה זו גם כעגלה לצינוק עם אמבטיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/05/2017שלום עירית,
מבחינת משקל אין בעיה! קצב העלייה במשקל כעת יהיה הרבה פחות גבוהה מאשר עד גיל שנה. היויו תתאים ללא בעיה עד שלב ההליכה.
לגבי מגיל לידה, בהחלט לא הייתי ממליץ מכיוון שאני חושב שהיויו הוא טיולון מצוין מגיל שנה ולא מלפני. אני בעד טיולון דו כיווני לפחות עד גיל שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עירת09/05/2017תודה, הוא כבר הולך :) וראיתי באתר שכתוב עד 15 קילו, האם זו טעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/05/2017שלום עירית,
לא טעות. כל הטיולונים הם עד 15 ק"ג ע"פ בדיקות מכון התקנים!
15 ק"ג זה גיל 3 שנים בממוצע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עירית10/05/2017תודה. האם מוצי אייגו תהיה מתאימה כטיולון לעכשיו ובעתיד כעגלה עם אמבטיה?
תשובה
קובי סופר10/05/2017שלום עירית,
לשאלתך אכן כן. אני פחות ממליץ עליה מכיוון שיחסית היא די כבדה ומעגלה כבדה הייתי מצפה שלפחות המושב יהיה מרווח, מרופד, ארוך וכו' ולא כך המקרה במוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידות של אמבטיה בוגבו בי 5מור06/05/2017
היי קובי
האם ידוע לך מה המידות של האמבטיה של הבוגבו בי 5 לעומת הקמיליון והפג פרגו?
האם בבי היא רק נראית קטנה או שבפועל באמת יותר קטנה?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/05/2017שלום מור,
אין לי את המידות אבל אפשר למדוד עם מטר בחנות או לחפש אונליין.
מה שכן האמבטיה מאוד צרה (וגם קצרה) ביחס לקימליון או פרוג (שמזמן לא קיימת).
ממשתמשים זמן השימוש הוא בין 3 ל- 4 חודשים וחריגים עד 5 חודשים. בלידות קיץ זה לא נורא בלידות חורף זה בעייתי לעבור לטיולון בשלב מוקדם ועם הלבוש העבה אין ממש ברירות.
אבל התועלת מצד שני היא בעגלה ממש קלה וקומפקטית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכוונה לטיולון לילד ראשוןאילנית06/05/2017
שלום,
קראתי בפורום אך אשמח להכוונה כי הלכתי קצת לאיבוד עם כל האנפורמציה.
מחפשים טיולון לתינוק ראשון בן 4.5
טיולון שישמש לבאים אחריו.. שיהיה חזק, יציב, בטיחותי ויענה על הצורך בשכיבה על הבטן.
ראתי שיש המלצות לדו כיווני.
אשמח להמלצתך על הדגמים שיענו על הצרכים הנ"ל.
לגבי תקציב אזור ה 2,000 (גמישים במידת הצורך)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/05/2017שלום אילנית,
בגיל זה אני ממליץ על טיולון דו כיווני ולכן ההמלצות שלי הן על:
סולה 2, ארמדילו פליפ, ג'ואי כרום או גרקו איבו.
בכל המקרים מדובר יותר בעגלה מאשר טיולון ויתכן ותאלצו לרכוש עוד טיולון בעתיד אבל עבור התפתחות התינוק והנוחות הם עדיפים על פני טיולונים אחרים לדעתי. כולם בערך בתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לילד ראשון
אילנית06/05/2017תודה על תשובתך המהירה
אשמח לדעת מדוע לעבור לטיולון אחר? ומתי עדיף/מומלץ לעבור לטיולון? כרגע אנחנו עם האמבטיה, הסיבה למעבר הינה כי כבר קיץ וחם באמבטיה וכי הילד ממש סקרן לסביבה והשכיבה באמבטיה מגבילה אותו..
נעדיף לרכוש טיולון שישמש אותנו לטווח ארוך ללא צורך ברכישה נוספת.
האם יש אולי טיולון אחר שיכול לענות על הצורך הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/05/2017שלום אילנית,
אין חובה לקנות טיולון והעגלות שציינתי נוחות יותר מכל טיולון אבל מניסיוני ההורים כן רוכשים טיולון לאחר שימוש בעגלות אלו. הסיבות הן שטיולונים הם מוצר זול מאוד, שוקלים כמחצית מהדגמים שציינתי, מתקפלים לגודל קטן באופן משמעותי ולכן ההורים רוצים להתפנק בגיל שבו התינוקות כבר לא זקוקים לעגלה מתוחכמת.
אם תחליטו מראש ללכת על מוצר שישרת מעתה וללא צורך ברכישה נוספת הפשרות העיקריות שתאלצו לעשות הן ללכת על מוצר חד כיווני ולרוב לא עם שכיבה שטוחה. אני חושב לטובת נוחות התינוק עדיף להתמקד בעגלות שציינתי ואם בסוף תרכשו טיולון זול זה לא יהיה סוף העולם ובטח שלא הוצאה משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטויות לגבי בייבי גוגרחן06/05/2017
היי,
מתלבטת לגבי רכישת עגלת בייבי גוגר סיטי מיני.
רציתי לדעת מבחינת תמיכה לגב בעגלה משולבת- האם נפתחת ל 180 מעלות? נחשבת לבטיחותית?
כמו כן איזה סלקל שנחשב איכותי מתחבר לעגלה זו?
רוצה לקנות את המקסיקוזי שהבנתי שהוא מאוד איכותי, אך חוששת מעניין המתאמים.
אשמח לעזרה, תודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/05/2017שלום חן,
המושב נשכב כמעט למצב ישר.
תמיכת הגב סבירה ומומלץ לרכוש מזרן נוסף לטיולון.
אני באופן אישי פחות ממליץ עליה מהרבה סיבות שהעיקרית שבהן היא המושב החד כיווני. מאוד חשוב שהתינוקות יהיו מול ההורים גם בשלב הטיולון.
המקסי קוזי איכותי ומתחבר בעזרת מתאמים וכך גם ברייטקס שלא מצריך מתאמים בדגמים החדשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ייעוץ
חן08/05/2017היי,
תודה על תשובתך..
אשמח אם תוכל להמליץ לי על סלקל שלא זקוקים בו למתאמים לבייבי גוגר.
מלבד החסרון שציינת- מהם החסרונות הנוספים.
אני גרה בקומה 2 ללא מעלית, בעיר- על איזו עגלה היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/05/2017שלום חן,
לדגמים החדשים רק ברייטקס מתאים ללא מתאם.
החסרונות הנוספים הם: שינוי מצבים עם שרוך (לא נוח לתפעול ומנגנון פחות יציב), אין מדרך רגליים מתכוונן, הבדים פחות מתאימים לאקלים בארץ, אין קפיצים איכותיים לגלגלים האחוריים.
בסגנון של הג'וגר יש את הארמדילו פליפ שכן פותרת את רוב החסרונות של הג'וגר. טיפה יותר כבדה אך לא באופן ממש משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמס אנד פאפס דגם ארמדיליו XT+ המלצה לסל קלטל06/05/2017
היי קובי, רכשנו אתמול בטוי לנד דגם אמרדיליו פליפ XT מעודפי תצוגה. אחרי שבדקנו מול המוכר שאכן מדובר מתצוגה ולא שהוחזר משימוש של לקוח. האם אתה יודע על מה היה הריקול? האם זה קשור לשילדה? פתאום אני מתחילה לחשוש- או שאין סיבה? הסתכלתי על העגלה והיא נראתה לי ארוזה ובמצב ממש טוב, ואני מקווה שהמוכר לא סילף את האמת. לדבריו לעיתים זה חוזר ממחסנים של חנויות, גם יכול להיות? בכל אופן. יש לי עוד זמן להתלבט ואולי להחליף, אז אשמח לחשוב יחד איתך.
הצעד הבא שלנו זה סל קל, אני חשבתי בזמנו על הסייבקס אבל אני לא באמת מבינה מהם הפרמטרים המשמעותיים והחשובים שאני צריכה להסתכל עליהם. חשוב לי שהמחיר לא יהיה גבוה באופן מופקע, אך יחד עם זאת עם בטיחות גבוהה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/05/2017שלום טל,
הכל יכול להיות, מה שכן זו חנות אמינה מאוד כך שאני בטוח שהם לא מסלפים. אפילו יכול להיות שזה מוצר חדש והיבואן מנקה מחסן לקראת הדגם המחליף שיגיע ממש בקרוב לארץ.
הריקול היה לטיולון כאשר הוא מול ההורה במצב השני הטיולון יכל ליפול לאחור אבל כל העגלות בישראל טופלו כלל אלו שהיו בחנויות וכולל אלו שהיו כבר אצל לקוחות.
לגבי סל קל לדעתי סייבקס אטון בייסיק או בי סייף נותנים רמת בטיחות גבוהה במחיר סביר. הם מתחברים לעגלה.
אם לא קריטי החיבור אז צ'יקו קייפיט נותן את התמורה הכי טובה לכסף בין אם בטיחותית ובין אם בנוחות להורה ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין ארמדילו פליפ xt לארמדילו פליפ xt2שני06/05/2017
היי,
אחרי התלבטות בין מאמס אנד פאפס לסייבקס החלטנו על הארמדילו פליפ xt של מאמס אנד פאפס.
הבנתי שעוד שבועיים ה-xt2 מגיעה לארץ ורציתי לשאול מה ההבדל בין ה-xt ל-xt2? מעבר לבדים וצבעים שונים ושיש פגוש.
האם כדאי להשקיע עוד 300 שח ולקנות את הxt2 החדשה או להסתפק בישנה?
ובמידה ונלך על ה-xt הישנה- תוך כמה זמן אתה מעריך שהמחירים יירדו? הלידה צפויה עוד 6 שבועות. מתלבטים אם שווה להמתין.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/05/2017שלום שני,
ההבדלים הם אכן במעקה ובבדים אבל אני מניח שיש גם שיפוריים טכניים, מאמאס אנד פאפאס תמיד משנים דברים טכניים ואפילו קטנים בעקבות תלונות לקוחות בפליפ הראשונה היה ריקול גדול כך שבחברה בטוח ישבו ותכננו היטב את הדגם המחליף.
לגבי ירידת מחיר קשה להגיד מכיוון שאני חושב שאין בחנויות מלאים גדולים ולכן לא ימהרו להוריד מחיר.
אם ההבדל הוא אכן 300 ש"ח שווה ללכת על החדש לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין בי5 למאמס אנד פאפס ארמדילושחף05/05/2017
היי..
בהמשך להמלצתך ראינו את המאמס אנד פאפס. אנחנו מתלבטים בין הבי5 לארמדילו. שתיהן טובות לנו אך אשמח לשמוע חסרונות ויתרונות. (יודע שהבי יותר יקרה אבל זה לא משנה לנו). בתחושה הבי הרגישה יותר עמידה ויציבה.. יותר איכותית בחומרים ולמאמס היה יתרון של סל משני הכיוונים וטיולון שכיבה מלאה.. מה עדיף לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/05/2017שלום שחף,
הבי איכותית יותר ונוחה יותר לניוד ולכן אם אין בעית תקציב אני ממליץ עליה.
הארמדילו היא פתרון זול יותר שמספק את רוב היתרונות של הבי אבל עדיין לא באיכות וברמה של הבי.
הבי קלה יותר בכמעט קילו. הקפיצים איכותיים יותר, הגלגלים איכותיים יותר, קטנה יותר בקיפול ולכן לדעתי היא עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה קטנה
שחף05/05/2017תודה. גם הטיולון של הבי יותר טוב? התרשמנו שבמאמס הוא משמעותית טוב יותר גם בגלל הגגון וגם בגלל המרווח והזווית ל180
בנוסף אשמח להמלצנ איזה דגם לכסא בטחות הכי טוה לדעתך מ0 עד 3? בלי שיקולי מחיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/05/2017שלום שחף,
הגגון של מאמאס אנד פאפאס טיפה יותר טוב וגם בעל פתח הצצה שאין בבי. המימדים טיפה יותר מרווחים מהבי אך לא בהבדל משמעותי ולעומת זאת הבי נוחה יותר לניוד ועם בולמי זעזועים טובים בהרבה שאלו לדעתי פרמטריים חשובים יותר. בשורה תחתונה בשני העגלות המושב או האמבטיה הם לא שיא הנוחות לתינוקות אבל זו הפשרה שצריך לעשות עבור מוצר קל ובעגל קיפול קטן.
לגבי כיסא, בלי צל של ספק, צ'יקו נקסטפיט!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)