מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת אויסטר 2 - ריפודית/מזרןיעל אלטרמן24/06/2017
רכשתי את עגלת אויסטר 2.
על מזרן האמבטיה כתוב שאין לשים ריפוד נוסף.
אבל האם הטיולון שלה מרופד מספיק?
או שכדאי לרכוש גם מזרן/ריפודית נוסף?
ואם כן, איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום יעל,
המושב יחסית מרופד אבל אני תמיד ממליץ על מזרן נוסף.
אני ממליץ על קומפי קוש, הוא גם ישדרג משמעותית את הנוחות, הוא עשוי 100% כותנה שזה בד נעים בהרבה מאשר הפוליאסטר בכל העגלות וכמובן ישמור על בדי העגלה נקיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה בטיחותית מומלצת לתינוקנטלי24/06/2017
היי קובי,
מחפשת עגלה שתהיה בראש ובראשונה בטיחותית ונוחה לתינוק שצפוי להיות גדול וגבוה יחסית.
חשוב לנו שיהיה טיולון דו כיווני ומקום לרגליים (להרבה טיולונים אין אפשרות לרגליים ישרות כשהתינוק ישן).
הרכב שלנו כרגע הוא קיה פיקנטו ולכן הבגאז' לא גדול.
מה דעתך על טורנדו 2 או טורנדו Gt?
האם יש עגלה טובה יותר שעונה על הצרכים הבסיסיים לעיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום נטלי,
יש עגלות טובות יותר השאלה גם מה התקציב.
לדעתי אם אין הגבלה ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין תהיה מעולה לכל הדרישות שלכם והפלוס הגדול שמושב הטיולון גם מתארך כך שלתינוק גבוהה יש יתרון גדול כאן.
מבחינת בטיחות עונה לכל התקנים אך יש יתרון ענק שהוא גגונים מסנני UV שנדירים מאוד בעגלות והכרחיים מאוד למדינתנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך מזרן לטיולון?לי כהן24/06/2017
בוקר טוב
אני עוד מעט מעבירה את הבן שלי לטיולון (פג פרגו בוק פלוס) ורציתי לשאול האם צריך להשים מזרן ? ועם כן אני אשמח לקבל המלצות לסוגים של מזרנים.
כמו כן רכשתי ריפודית של מיננה האם זה מספיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום לי,
לדעתי צריך בעיקר בפג. לדעתי הריפודית היא מוצר מיותר שכן היא עושה 2 דברים: שומרת על בד העגלה והופכת את המגע לנעים יותר כי היא 100% כותנה. מזרן איכותי יספק את 2 יתרונות אלו אבל בעיקר יספק נוחות וירפד את העגלה טוב יותר.
אני ממליץ לרכוש מזרן קומפי קוש שעשוי ויסקו שזהו החומר הכי תומך ונח שיש לתינוקות ויהפוך את המושב הקשיח בפג לכורסא מפנקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה מנשא בייבי ביורןדנה24/06/2017
שלום, הייתי שמחה לקבל המלצה למנשא של חברת בייבי ביורן.
ראיתי שיש כמה דגמים ולא ממש הבנתי מה ההבדלים בין הדגמים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום דנה,
אכן יש מספר דגמים ואם המנשא מיועד לניו בורן הייתי ממליץ בעיקר על הוואן שבנוי הכי נכון לתינוק בן יומו. גם דגם הויי שדומה לוואן רק לא מאפשר שהתינוק יהיה לכיוון ההליכה אפשרי אם כי הוואן עדיף לדעתי.
כמובן שאני ממליץ בחום למדוד עם התינוק טרם הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה לילד ראשוןאנונימית23/06/2017
שלום,
מתלבטים בין 4 עגלות קונקורד ניאו עם אמבטית סקאוט המתקפלת, פג פרגו בוק פופ אפ עם האמבטיה המתקפלת, אינגלזינה טרילוג׳י וקאם דינמיקו אפ
אהבנו את האבזור והנוחות של האיטלקים מצד שני קונקורד מותג גרמני איכותי.
מי הכי נוחה לתינוק? לפי הגנים שלנו כנראה שהתינוק יהיה ארוך מהממוצע וכיוון שהלידה צפויה בספטמבר בע״ה נרצה להשתמש באמבטיה כמה שיותר זמן, חשוב לנו שתהיה גדולה.
נרצה שגם הטיולון יהיה כמה שיותר ארוך ונוח לתינוק.
מצד אחד אין מגבלת תקציב, זה ילד ראשון ונרצה מוצר איכותי שישמש גם לילדים הבאים, מצד שני חשוב לנו עלות מול תועלת שיהיה נוח לתינוק ולא סתם יפה
מה אתה ממליץ?
האם יש לך המלצה לעגלה אחרת שלא שקלנו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום,
קונקורד אמנם נחשב למותג "גרמני" אבל הDNA שייך בכלל לחברה ספרדית בשם JANE שרכשה את המותג לפני יותר מעשור. הניאו הוא מוצר מקביל לJANE ריידר. באופן כללי אני פחות ממליץ על הדגם. האמבטיה סבירה בגודלה והטיולון לא נשכב למצב ישר.
הפג מעולה לדרישות שלכם אם כי בנושא נוחות התינוק היא פחות מוצלחת מכיוון שלדעתי היא אינה מרופדת היטב ומאוד קשיחה.
הקאם פחות נוחה לתפעול, הסל קל שמגיע עם העגלה ברמת בטיחות נמוכה ולכן אני פחות ממליץ עליה.
אינגלזינה דומה לפג בחיסרון אך גם פחות נוחה לניוד. היתרון הגדול הוא קיפול ממש קטן ביחס לשאר הדגמים שציינת.
אם רוצים גרמני אמיתי ושיא האיכות עגלת הרטן וי.איי.פי עונה מעולה לדרישות שלכם.
אפשר גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שעונה טוב לדרישות שלכם ואם מתפשרים על טיולון שלא נשכב למצב שטוח כמו בקונקורד דגם הסלסה של איי.בי.סי דיזיין עדיף מהקונקורד וגם זול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
אנונימית29/06/2017תודה רבה על המענה הפורט!
תוכל בבקשה לאמר איפה אפשר להתרשם מהדגמים של אייביסי והרטן? באזור באר שבע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/07/2017שלום,
יש ברשת בייבי לאב את שני המותגים. יש להם סניף חדש בבאר שבע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על מזרן נושם למיטת תינוקקובי סופר23/06/2017
האם מזרן איירפלואו טריפל של בייבי טק מוגדר מזרן נושם. הם כותבים שזה מזרן נושם ואפילו שאפשר לשים את התינוק על הבטן ( יודעת שלא מומלץ..) אבל הוא ללא ליבת רשת כמו האימגין 360 של שילב או ה׳ מולטיפלואו של בביבי טק. ובכלל האם זה מזרן מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום גל,
אני ממליץ על שני המזרנים, היתרון הגדול שהם ללא ספוג כל יצרן בדרכו שלו אבל בסופו של דבר בשני המזרנים יש מעבר אוויר חופשי. ברור שאסור להשכיב על הבטן אבל חס וחלילה תינוק מתהפך המזרנים האלו מצמצמים באופן משמעותי סכונות חנק שונות ולכן אני ממליץ על שניהם. אין לי העדפה כל שהיא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 5. או ארמדילו xt2טל23/06/2017
שלום,
הזמנו את הארמדילו פליפ xt2 וממתינים לה שתגיע, ובינתיים הקטנצ׳יק כבר בן חודש (אך קטן מתחת ל3קג).
יש לנו מחשבות שניות בנוגע לעגלה הזו לעומת בוגבו בי 5-ההתלבטות העיקרית היא בנושא האמבטיה. בבי האמבטיה קטנה -האם כדאי לקנות רק את הטיולון ולהשתמש בו כבר מגיל חודש? (כשתגיע הxt2 הוא יהיה כבר בן חודשיים ולא יישאר כמעט זמן להשתמש באמבטיה ממילא, לא?).
בxt2 יש מעקה ובבי אין-עד כמה חשוב המעקה?
בבי אפשר לרכוש אמבטיה בנפרד (נניח לילד הבא) ובxt2 לא ידוע אם אפשר(בהנחה שניתן לרכוש בשלב ראשון רק טיולון).
מה היית ממליץ לנו לעשות?
תודה מראש,
ההורים המבולבלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום טל,
אם אין שיקול כספי לדעתי הבי עדיפה. נכון שהאמבטיה של הארמדילו טיפה טובה יותר (לא בהרבה) אבל הרוחב די זהה. היות והשימוש באמבטיה קצר (ובמקרה שלכם אף קצר יותר) אני תמיד בעד להתמקד בטיולון ובשלדה ובבי השלדה קלה יותר, צרה יותר וקומפקטית יותר וגם נוחה יותר לניוד ובלימת הזעזועים טובה יותר. למעקה אין שום חשיבות פרט לחלק אחיזה לתינוק. נכון שתינוקות אוהבים לאחוז בו אבל זה משהו שגם גורם להם לאבד את תמיכת הגב של המושב ולאמץ לחינם שרירי בטן דבר שמקרים מסויימים יעכב התפתחות זחילה/הליכה ולכן אני לא רואה במעקה יתרון.
אני ממליץ ללכת על הבי ולא לחכות, ההמתנה יכולה להיות ארוכה מכיוון שיש המון גורמים משתנים שעלולים לגרום לעיכובים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
טל24/06/2017תודה קובי,
רק לחדד כי לא בטוח שהבנתי-אפשר להשתמש בטיולון של הבוגבו כבר מגיל חודש וכך למעשה לוותר על האמבטיה?
תודה ושבוע טוב,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/06/2017שלום טל,
אפשרי להשתמש מגיל לידה בבי אבל זה מצריך רכישת שק שינה שעלותו גם יחסית יקרה. היות ולדעתי האמבטיה עדיפה גם מבחינת נוחות וסגירה טובה יותר הייתי ממליץ לא לוותר עליה אפילו שהיא לתקופה קצרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- האם לטיולון של הבי 5 נדרש להוסיף מזרון?
טל26/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/06/2017שלום טל,
אני חושב שעדיף לכל עגלה להוסיף, גם כדי לשמור על בד העגלה מפני לכלוך וכתמים, הרבה יותר נח לשלוף מזרן ולכבסו, גם בגלל שמזרנים עשויים לרוב 100% כותנה שזה נעים יותר לשבת על כותנה מאשר פוליאסטר בכל עגלה וגם בגלל שאם רוכשים מזרן כמו קומפי קוש נוחות התינוק והרכות ישתדרגו באופן משמעותי ולכן אני תמיד בעד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על המענה המפורט והמקצועי-עזרת לנו מאוד!
טל26/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות ארמדילו פליפ לעומת בוגבו בינ5דנה ר23/06/2017
היי, הייתי שמחה לקבל המלצה ממך.
אני מעוניינת בעגלה קלה, נוחה לתפעול, נסיעה יחסית חלקה.
מתלבטת לבין הבוגבו בי 5 לבין הארמדילו פליפ xt2 הדגם החדש לשנת 2017
אשמח לקבל ממך יתרונות/חסרונות לגבי שתי העגלות ולדעת על איזו מהן אתה ממליץ ללא התחשבות במחיר..תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום דנה,
ללא התחשבות במחיר אז כל הבי, הסיבות הן בעיקר שמדובר בעגלות דומות אבל ביוכלת הניוד ובלימת זעזועים יש יתרון לבי, גם במשקל, רוחב שלדה וגודל לאחר קיפול יש יתרון לבי ולכן ללא שיקול כספי לדעתי היא עדיפה.
היתרונות של הפליפ 2 הם בעיקר במחיר והעובדה שיש מעקה לטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא ארגו 360 או ליליבייבי 6 ב1נועה23/06/2017
שלום קובי,
משתמשת עד כה במנשא קשירה ומתכננת עוד כחודשיים לעבור למנשא ילקוט. מתלבטת כבר זמן מה לגבי שני המנשאים הללו. מדדתי את הארגו 360 אצל חברה והרגיש לי שהתינוקת (בת 4 חודשים) קצת טובעת בתוכו ומתכננת למדוד בקרוב גם את הליליבייבי. האם מלבד המחיר הכפול, יש לארגו יתרון על פני הליליבייבי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/06/2017שלום נועה,
האמת היא שלדעתי לא אבל במנשאים זה מאוד משתנה מתינוק לתינוק ומהורה להורה ולכן המדידה מאוד חשובה.
פער המחיר הגודל קיים רק בגלל שהלילי נמכר ישירות מהיבואן לצרכן בעוד שהארגו נמכר מהיבואן לחנות ומהחנות לצרכן דבר שמוסיף לפחות 40-50% למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות לגבי עגלה וטיולוןאוסנת22/06/2017
אוקי אז וויתרנו על סיבקס איריס.חשבנו על לקנות אינגליזיה זיפי מרכב שכיבה שמתקפל ואחכ הופך לטיולון השאלה היא האם יהיה נוח לתינוק בחודשי החורף הלידה צפויה בסוף אוגסט בעגלה כזו שהאמבטיה רכה ולא קשיחה מידי כמו כן אם רוצים להשכיב על הבטן בהליכה ברחוב כמה זה נוח?נשמח לשמוע המלצןת כן וגם לא.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/06/2017שלום אוסנת,
אני פחות בעד עגלה מהסגנון שהצגת. יש לאינגלזינה את אותה עגלה רק עם אמבטיה קשיחה ולדעתי היא עדיפה בהרבה בגרסא זו.
היתרונות באמבטיה קשיחה הם: בחורף האמבטיה סגורה טוב יותר. השכיבה היא על משטח קשיח שנמצא מתחת לבד כך שהתמיכה טובה יותר והשכיבה ישרה לחלוטין.
יש הפרש מחיר אבל לדעתי שווה להשקיע אותו כי מדובר בעגלה שתשרת לזמן רב ולא רק לילד אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אוסנת24/06/2017בסוף קנינו בריטקס יד2 אמבטיה שהיתה בשימוש מאוד קצר וטיולון שלא נפתח מעולם.התמורה היתה שווה את המחיר.מקווה שבחרנו טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת על אויסטר 2אבי22/06/2017
שלום!
הייתי שמח לקבל חוות דעת על האויסטר 2.
חשוב לנו שהעגלה תהיה קלה, נוחה ועמידה לטווח ארוך. אנחנו גרים בקומה 3 בלי מעלית עם חדר מדרגות צר, אז כדאי גם שהקיפול יהיה קומפקטי.
ראינו את האויסטר 2 ובוגבו בי 5. ההמלצה שלך? אתה עגלה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/06/2017שלום אבי,
האויסטר 2 פחות עונה לדרישות שלך.
היא לא עגלה קלה אך גם לא ממש כבדה אבל לעליית מדרגות יש נוחות יותר. כמו כן הקיפול שלה יחד עם מושב הטיול ענקי.
הבי עונה היטב לדרישות שלכם. אפשר לבדוק גם את ארמדילו פליפ או סייבקס מיוס כאשר לדעתי מבין ה- 3 אם בעיית תקציב הבי היא הטובה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות בתקציב מצומצםנטע22/06/2017
קובי שלום
מחפשים לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה בתקציב של כמה מאות שקלים.
הבטיחות חשובה לנו מאד
כמו כן חשוב לנו כיסא צר יחסית, מתכוונן, ניתן לכיבוס ומתאים לטווח רחב של משקלים.
חשבנו על קוסקו סנרה
האם הוא עונה על דרישותינו?
האם ישנה אופציה נוספת, טובה יותר?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/06/2017שלום נטע,
השניים שנותנים הכי הרבה בטיחות בהכי פחות כסף הם:
קוסקו סנרה נקסט
אן
אוונפלו סונס.
הסונס מרופד טוב יותר ולכן אם זה לניו בורן לדעתי הוא עדיף, עדיין הייתי ממליץ לרכוש מקטין גוף עבורו.
כמו כן מדובר בשניים מהכסאות הצרים ביותר שיש לרכב כך שזה עונה לך לעוד דרישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות התלבטות קשהטליה21/06/2017
היי יש לי תאומים ואני מעוניינת ב2 כסאות בטיחות עיניין התקציב מאוד חשוב התאומים בני 4 חודשים התלבטות בין טריומף אוונפלו lx ברייטקס אדווקט שמחירם יחסית נמוך או ללכת על הכי טוב גרקו נקספיט אבל יקר מאוד השאלה עם שווה ההבדלים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/06/2017שלום טליה,
האדבוקט עצום בגודלו ויש לקחת זאת בחשבון כי 2 כאלו יסתמו את המושב האחורי די לגמרי. מצד שני הוא בטוח יותר מהטריומף.
כמובן שהקסטפיט הוא הרמה הגבוהה ביותר ואני לא ממליץ לחסוך בנושא בטיחות, הגודל גדול מהממוצע אך עדיין סביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרך אגב שכחתי לציין
טליה22/06/2017שהאדווקט הוא משנת 2015 זה לא פוגע בטיחותו ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/06/2017שלום טליה,
בבטיחות זה לא פוגע אבל יש להם תאריך תפוגה. במושבים אמריקאים כמו האדבוקט מצוין תאריך תפוגה למוצר ובדרך כלל זה 6 שנים מיום הייצור, לעיתים זה גם 8, תלוי ביצרן. מה שכן הפסדתם כבר שנתיים וחצי שזה המון. אם זה מתוכנן לילד אחד רק לבדוק שזמן השימוש יהיה תואם עד לזמן התפוגה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכסא בטיחות משנירעות21/06/2017
מחפשת המלצה לכסא בטיחות לרכב של סבא וסבתא (לנו עצמנו יש את הציקו נקסטפיט אולם לרכב של סבא וסבתא נראה לי מוגזם להשקיע סכום שכזה)
תשובה
קובי סופר21/06/2017שלום רעות,
אוונפלו סונס או קוסקו סנרה נקסט יעשו את העבודה היטב ובמחירים מאוד סבירים. רמת בטיחותם די קרובה לצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעה על מנשא chicco ultrasoftליטל21/06/2017
היי קובי,
קנינו את המנשא של צ'יקו אולטראסופט ורציתי לדעת עד כמה הוא באמת טוב ובריא לתינוק ומאיזה גיל הוא הכי מומלץ לשימוש?
אם הוא לא ממש מומלץ, יש מנשא אחר (אולי מנשא בד) שאתה ממליץ יותר ושניתן לשימוש מגיל לידה? יש לציין שאנחנו מוגבלים במחיר ונעדיף משהו עד 250 - 300 שח
תודה רבה,
ליטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/06/2017שלום ליטל,
אם הוא לגיל לידה אני פחות ממליץ. מגיל 4-6 חודשים והלאה אני חושב שמדובר במנשא סביר.
ההמלצות שלי הן מנשא קשירה אך חובה ללמוד כיצד לתפעל ונכנס לתקציב.
או:
בייבי ביורן וואן או ווי, ארגו 360 או ליללבייבי 6ב1.
הבעיה שכולם חורגים מהתקציב באופן די משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)