מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעת על טיולון babysingנגה12/08/2017
שלום קובי,
ראיתי לאחרונה פרסומים על טיולון חדש שמייבאים לארץ- babysing s-go.
בגלל שהוא ממש חדש בישראל אני לא מצליחה למצוא חוות דעת, גם באנגלית לא מצאתי המון מידע.
האם אתה מכיר את הדגם? אשמח לדעתך האם מדובר בטיולון טוב, בהשוואה ליויו, בובו, סיטי תור ודומיהם.
אני מתעניינת בו כי המחיר שלו טוב ונראה שיש לו יתרונות כמו שכיבה מלאה, משקל נמוך מאוד (אפילו פחות מהיויו) ואביזרים שכלולים במחיר..
תודה רבה מראש!
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2017שלום נגה,
אכן אין מידע וזה לקחת סיכון שכן מדובר בכך שהתינוק שלך ישמש כסוג של שפן נסיונות לדגם. משקל קל לא בהכרח מעיד על מוצר טוב יותר, לדעתי ההפך הוא הנכון כי יתכן שהתשמשו בפחות חומרים (בד דק יותר, מתכת דקה יותר וכו') כמו כן זה פוגע משמעותית ביציבות המוצר. ממליץ לא לקחת סיכון וללכת על דגמים מוכרים כמו היויו, בייבי ג'וגר סיטי תור, צ'יקו מינימו או בובו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולק על דעתך...
דניאל14/08/2017אני רכשתי את העגלה אחרי סקר שוק מעמיק שאני ואשתי עשינו.
בסופו של דבר העגלה לא נופלת משום עגלה אחרת בקטגוריה.
והשרות שקיבלנו היה טוב יותר מהרבה מקומות אחרים.
לנגה, מציע לך ללכת ולהתרשם מהעגלה, בטוח שתאהבי.
** אין לי שום אינטרס, במקרה נתקלתי בתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2017שלום דניאל,
אתה יכול לחלוק. אני מעריך שיש לך אינטרס!
אין לי דרך להוכיח ואין לי זמן להתווכח.
גם אם תגובתך ללא אינטרס אי אפשר לתת חוות דעת על מוצר משימוש של כמה ימים (וזה הזמן שהטיולון משווק בארץ).
הדרך היחידה לקבל פידבק ממשתמש על מוצר היא לשאול את המשתמשים עם העגלה ברחוב. ברשת אני ממליץ לא להסתמך על אף אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה משולבת לילד שנינטלי12/08/2017
היי קובי
מחפשת עגלה לילד שני שנכנסת יחד עם האמבטיה שלה לקיה פיקנטו
לא אוהבת לשים תינוק קטן בטיולון כך שרק טיולון לא בא בחשבון
אשמח להמלצותיך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2017שלום נטלי,
הרבה עגלות יכנסו לפיקנטו עם אמבטיה אבל כאשר השלדה בתא המטען והאמבטיה בפנים הרכב. האם זה בסדר מבחינתך? אני לא מכיר יותר מדי דגמים שיכנסו שלדה ואבמטיה לתא המטען.
העגלה היחידה שאני מכיר שיש סיכוי סביר שתיכנס יחד עם האמבטיה היא בבה קונפורט סטריטי וגם את זה צריך לבדוק.
אם האמבטיה בפנים הרכב זה סיפור אחר כי יש מגוון גדול של עגלות וכאן אני צריך לדעת תקציב, דרישות וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין סייבקס לאוייסטררעות12/08/2017
היי קובי,
אנחנו מתלבטים רבות בין האוייסטר 2 לסייבקס מיוס.
הפרמטרים שקריטיים לנו הם נוחות קיפול וקלות, מאסיביות ויציבות של העגלה, אמבטיה נוחה ורחבה.
נשמח מאוד לשמוע את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום רעות,
נוחות קיפול ללא ספק מיוס, קלה משמעותית, קטנה משמעותית בעיקר כאשר מקפלים עם טיולון. האויסטר די מסורבלת לקיפול יחד עם טיולון לא תיכנס בכל רכב יחד עם טיולון ולכן יש לפצל טרם הקיפול. מבחינת גודל אמבטיה, מאסיביות ויציבות האויסטר ללא ספק מנצחת בגדול.
תצטרכו להחליט מה חשוב יותר נוחות וגודל קיפול או נוחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תאומים וכסא בטיחות משולב בוסטרליאור12/08/2017
קובי שלום
הגדול שלנו בן שנה וחצי ואנו מצפים לילדה בעוד כחודש כך שהפער יהיה שנה ושבע.
1. מחפשים עגלת תאומים למקרים שנצטרך לצאת עם שניהם. הגדול עדיין לא הולך. חשוב שתהיה קומפקטית וזולה אם יש חיה כזו.
2. יש לנו כרגע כסא בטיחות מקזי קוזי פריה שהקטנה תעבור אליו.
מחפשים כסא בטיחות משולב בוסטר לבן השנה וחצי בדגש על בטיחות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום ליאור,
1. ביבה קוקו יכולה לענות לדרישת התקציב, זולה יחסית, נוחה לניוד, נוחה לקיפול, כמו כל עגלה כפולה הקיפול יחסית גדול אבל עדיין מתאים לרוב הרכבים. כמו כן היא יחסית קלת משקל.
2. גרקו ארגוס קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים נכון ל- 2017.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. ראינו שלבבה יש גגון אחד
ליאור12/08/2017המלצה על גגון נפרד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף היכן מוכרים את הגרקו ארגוס? לא רואה ברשת
ליאור12/08/2017בנוסףבנוסף היכן מוכרים את הגרקו ארגוס? לא רואה ברשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/08/2017שלום ליאור,
לגבי ביבה אכן זה כך. אם לא היא אז ברייטקס אבל לדעתי הקוקו עולה עליה כמעט בהכל. אם יש תקציב אז בייבי מונסטרס אבל כאן יש קפיצה רצינית בתקציב ולהבנתי אתם לא מחפשים להוציא סכום רב.
לגבי ארגוס, לברר מול היבואן דוורון
אם לא מוצאים אז האופציה הבאה היא נאוטילוס שקיבל דירוג מקסימילי עם רצועות ודירוג שווה ערך ל 4 כוכבים ללא רצועות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/08/2017שלום ליאור,
לגבי ביבה אכן כך הדבר. בתקציב נמוך עגלת התאומים של ברייטקס היא האופציה הבאה אבל לדעתי הביבה עולה עליה ברוב הדברים.
לגבי ארגוס, לברר מול היבואן דוורון: 04-9966333.
באם לא קיים דגם הנאוטילוס של גרקו כמעט באותה רמת בטיחות של הארגוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההארגוס לא קיים
ליאור14/08/2017קובי תודה.
יצרתי קשר והארגוס לא קיים במלאי כבר תקופה ארוכה. שתדע לא להמליץ עליו.:)
גם עם הנאוטילוס יש בעיה אבל קיים דגם חדש נאוטילוס 80.
האם הוא זהה ומומלץ גם? ( ע"פ מה השבנתי הוא כולל נעילה מובנית לחגורת בטיחות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2017שלום ליאור,
הדגם שדורג בציון גבוהה נקרא נאוטילוס 3 ב- 1 וראיתי שהוא נמכר בארץ, אני מניח שזה הנאוטילוס 80 כי כל הנאוטילוס נקראים 3 ב 1 וה 80 מציין את המשקל המירבי בליברות (36 ק"ג) לשימוש עם הרצועות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהחלטה על עגלה משולבתדפנה11/08/2017
היי קובי,
הדדליין מתקרב ואנחנו לא מצליחים להחליט...
מחפשים עגלה שתמשיך לטיולון ללידת חורף (באיזור קר) שתהיה נוחה להסתובבות עירונית, מדרגות וכו, קלילה, תומכת לתינוק (גם בשלב הטיולון). אנחנו קומת קרקע וללא אוטו כך שהקיפול פחות משמעותי.
מתלבטים בין בוגבו בי 5, איזי ווקר הארווי, קוויני זאפ, פרגו בוק, אינגליזה, אויסטר זירו... כבר ממש מתקשים. נשמח לעצתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום דפנה,
איזי ווקר הארווי? אני לא מכיר אולי מוזי?
בגדול ההתלבטות נעה בין קשת רחבה מדי של דגמים וסגנונות.
לצורך שלכם דווקא פחות הייתי ממליץ על בי, זאפ, זירו ואפילו אינגלזינה טרילוג'י. מדובר בעגלות סופר נוחות להורה בעיקר בשלב הקיפול שדי פשוט וקומפקטי אם התפשרות על נוחות התינוק.
היות וזה חלק פחות קריטי לכם הייתי ממליץ ללכת על סגנון שבו יש יותר נוחות לתינוק בעגלות כמו בוק, הרטן, אינגלזינה קוואד, איי.בי.סי דיזיין סלסה ועוד.
הן בנויות לנוחות ניוד (הפג טיפה פחות) ובלימת זעזועים (הפג פחות), מרווחות, מרופדות ותומכות היטב אבל טיפה כבדות ובעלות קיפול ממוצע אשר גדול מהבי ושאר העגלות שהזכרתי.
מצד שני התינוקות ישבו/ישכבו בסופר נוחות ולא ירגישו טלטלות מהדרך בזכות בולמי זעזועים טובים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התלבטות
דפנה13/08/2017היי קובי, תודה רבה על המענה.
אם כך היית ממליץ גם על הבוגבו קמיליון והג׳ולז דיי?
הדילמה שלי לגבי סגנון העגלות המרווחות יותר היא שלאחר מספר חודשים כשמגיעים לשלב הטיולון נראה לי שהן מרגישות מאסיביות מידי ומחליפים אותן למשהו יותר קומפקטי...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2017שלום דפנה,
לג'ולס אין יבואן כרגע בישראל ולכן פחות ממליץ, כמו כן יצאה ג'ולס דיי 2 שעברה מקצה שיפורים עצום ולא בכדי.
הקמיליון יותר בעיתיית כטיולון, היא אמנם לא מאסיבית אבל לא מהקלות ומצריכה פירוק טיולון טרם הקיפול. לדעתי הסלסה שגם זולה ממנה הרבה יותר פרקטית, שוקלת אותו דבר, גבוהה יותר ומתקפלת עם הטיולון. מניסיוני בכ- 95% מהמקרים רוכשים טיולון נוסף בשלב כזה או אחר כאשר לדעתי המטרה היא למשוך עם העגלה עד גיל שנה + כי לאחר מכן בהחלט אפשר להסתפק בטיולון. אני מכיר גם רבים שרכשו סטייל של טיולון כמו בי ורכשו טיולון נוסף ולכן לא ממליץ להסתכל על העובדה שהעגלה תשרת מלידה ועד גיל הליכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה עבור הריון ראשוןיעל11/08/2017
היי,
ממש מרגישה שצריך להיות מומחה כדי לקנות עגלה.
אני בהריון ראשון, האחים שלי היו עם הפג והיו מרוצים חוץ מהעובדה שהיא עגלה כבדה.
עוד כמה חברות עם מאמז אנד פאפס.
אין לי כיוון ולא יודעת מה הדברים שחשוב לבחון.
רק חשוב לי לומר שאני 1.72 ובעלי 1.85 ולא בא לי לשבור את הגב וגם אמנם אין לנו מדרגות לעלות עם העגלה אבל חשוב לי שהיא תהיה פרקטית מבחינת קיפול ונוחות.
פתוחה להצעות :)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום יעל,
לא צריך להיות מומחים, צריך להתאים את המוצר לאורח החיים שלכם. יש לקחת בחשבון שהוא ישתנה עם בוא התינוק אך רובו ישאר.
יש לקחת בחשבון סדר עדיפויות כאשר רצוי להחליט עד כמה אנחנו מוכנים לתת נוחות לתינוק על חשבון הנוחות שלנו או להפך. ככל שנוחות התינוק תהיה טובה יותר כך הנוחות שלנו תיפגע ולהפך. הדור של היום בוחר מתוך 100% נוחות לתינוק באזור 10-20% נוחות תינוק ביחס ל 80-90% נוחות עבורם.
לאחר שתעשו את ההחלטות האלו ותרשמו רשימת דירשות כמו נוחות ניוד, נוחות קיפול, משקל וכו' יהיה יותר קל לכוון.
נכון לעכשיו אני חושב שפג בוק עונה נכון לדרישות שלכם.
גם איי.בי.סי דיזיין סלסה מעולה כי היא גבוהה מאוד בעלת כושר ניוד מדהים ומשקלה סביר (9.9 ק"ג).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה 2 או ג'ואי כרום דלוקסמוישי10/08/2017
אודה לך אם תוכל לעזור לי בבחירת עגלה מבין השניים,
אני גר בקומה שלישית ללא מעלית ואני לא טיפוס עם הרבה כוח להרים משקל כבד,
מצד אחד יש לי בעיה עם הג'ואי שהיא מרגישה רופפת מדי בחיבורים שלה,
ומצד שני יש לי בעיה עם הסולה בגלל המשקל שלה,
כמובן שהמחיר הוא גם כן פרמטר אצלי (לטובת הסולה)
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/08/2017שלום מוישי,
די פירטת את מהות הבדל המשקל, ככל שהמוצר חזק ובנוי טוב יותר המשקל כבד יותר. אני בעד הסולה ולדעתי הבדל המשקל לא כל כך משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון ואמבטיה עגלה לילד שלישיאפרת10/08/2017
קובי, שלום וברכה!
תודה רבה על הייעוץ שלך!
מחפשת טיולון + אמבטיה. חשוב לי שיכנס לתא מטען בקלות ולא יתפוס הרבה מקום, התקציב בערך עד 2200 +-
רציתי לדעת מה דעתך על הגראקו איבו, שאותה הכי אהבתי.
ראיתי גם בייבי ג'וגר סיטי מיני, טאי טאי וג'ואי כרום.
אשמח לעזרתך!
תשובה
קובי סופר10/08/2017שלום אפרת,
לדעתי הגרקו או הכרום עדיפות כי בהן יש טיולון דו כיווני שלא קיים בשאר העגלות שציינת. טיולון דו כיווני חשוב מאוד להתפתחות התינוק וחיזוק הקשר שבין ההורה לתינוק ולא הייתי ממליץ לוותר על זה.
בינהן לדעתי הכרום טיפה יותר מתקדמת אבל שתיהן נותנות תמורה טובה לכסף. ממליץ לבדוק כל אחת עם משקל בתוכן ולטייל בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד + בדיקה ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה ועוד שאלה
תודה ועוד שאלה11/08/2017תודה רבה על התשובה המפורטת!
שכחתי לקחת את המקום בתא מטען בתור שיקול...
האם יש לך המלצות לעגלה טובה שאוכל לבדוק, שהקיפול שלה לא יתפוס הרבה מקום והמחיר לא יותר מ2300+-?
בתקופה הראשונה של האמבטיה אנחנו נסתדר, אני חושבת על התקופה הארוכה יותר של הטיולון...
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום אפרת,
במחירים האלו ובדגמים שציינת גודל הקיפול יחסית זהה. הכרום טיפה קטנה יותר מהגרקו. אם מוצאים ארמדילו פליפ מהדור הראשון יש סיכוי שהיא תיכנס לתקציב מכיוון שהדור השני החל להימכר לא מזמן ומחירי הדור הראשון צנחו ביותר מ- 1000 ש"ח. כמו כן היא עולה ברמתה לדעתי על הכרום או האיבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארמדילו פליפ
אפרת14/08/2017תודה רבה, אני בהחלט אבדוק אותה.
רק לא הבנתי: לחפש את הארמדילו פליפ xt או הדגם הרגיל, ארמדילו פליפ בלי הxt? מה הדגם מהדור הקודם עליו המלצת?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/08/2017שלום אפרת
בדור הראשון היו פליפ או פליפ XT ולדעתי בשוק ניתן למצוא רק את הXT. ההבדלים שבXT יש ידית טלסקופית מתכווננת, גלגלים גדולים יותר, גגון עם פתח הצצה ואיוורור אבל היא כבדה יותר ב- 900 גרם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אפרת16/08/2017תודה רבה על העזרה!
ממש מעריכה זאת!
שאלה אחרונה, אני מקווה: ארמדילו פליפ xt או סולה 2. מצאתי אותם במחיר דומה.
חשבתי על הסלסה אבל יקרה לי מדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו הסלסה 2016
אפרת16/08/2017מצאתי את הסלסה סטריט 2016 בתוספת מחיר לא ככ גבוהה מהעגחות הנ"ל. האם לדעתך היא משמעותית יותר טובה?
הקריטריונים החשובים הם גודל העגלה בתא המטען, איוורור וצל בטיולון בקיץ (כדי שלתינוק לא יהיה חם מדי),
שילדה חזקה ונוחות קיפול.
מעדיפה שתהיה שכיבה מלאה בטיולון ושתהיה אפשרות להחליף את כיוון הטיולון לכיוון ההורה או הפוך.
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/08/2017שלום אפרת,
הסלסה לא נשכבת למצב ישר אלא לתנוחת עירסול.
לדעתי פחות קריטי כי יש אמבטיה ענקית ולכן אם מושכים עם האמבטיה עניין הזווית פחות קריטי בגילאים גדולים.
הסלסה מציעה את האמבטיה הכי גדולה מבין ה- 3. בכולן יש פתחי איוורור, בכולן הטיולון דו כיווני, הארמדילו הכי קטנה בקיפול אחר כך הסולה ואחר כך הסלסה אבל כולן מתאימות לרוב אם לא לכל הרכבים. ההצללה בסלסה הכי טובה אחר כך בפליפ ואחר כך בסולה.
נוחות הניוד ובלימת הזעזועים נוחים משמעותית בסלסה.
הסל בסלסה ענק ביחס לסלים די קטנים במאמאס אנד פאפאס.
הפליפ הכי נוחה לקיפול אחר כך הסולה ואחר כך הסלסה אבל לאחר תרגול הכל די פשוט.
לסלסה יש את השלדה הכי חזקה מה3 אחר כך הסולה ולבסוף בפליפ מה שמשפיע הם גודל הגלגל ואיכות הקפיצים שבסלסה הם בכמה רמות מעל המאמס אנד פאפאס לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה רבה על תשובתך המפורטת
אפרת18/08/2017ממש תודה רבה על התשובה המפורטת!
עשית לי סדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבודה בקשר לבחירת עגלהשני09/08/2017
היי קובי :) אשמח לעזרה!
הריון ראשון ב"ה, בעלי ואני באזור ה1.80
חשבתי ללכת על המוצי מבחינת הגובה וגם מאוד אהבתי איך שהיא נראית אבל, הלכתי לחנות וניסיתי להרים אותה שהיא מקופלת וממש נבהלתי מהכובד
איזה עגלה כדאי לי לקנות? חשבתי על הבוגבו בי 5 קלה ונוחה לנסיעה אבל מפחדת שתהיה לנו נמוכה מידי.. זה קריטי?
כמו כן גם אהבתי את המאמס אנד פאפס אורבו 2
צריכה עצות מכוונות - תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/08/2017שלום שני,
גבוה וקל לא הולך יחד ולכן העגלות הגבוהות לרוב יהיו כבדות באופן משמעותי.
מהגבוהות הכי "קלה" היא הסלסה של איי.בי.סי דיזיין ששוקלת כ- קילו וחצי יותר מהבי. חשוב לציין שהבדל המשקל לא מגיע רק מהגבוה אלא גם מאבמטיה ומושב מרווחים וארוכים יותר ברוב העגלות. היות והמוצי צרה יחסית כמו הבי אז לדעתי היא מיותרת בגלל משקלה. האורבו לדעתי לא מומלצת, פחות נוחה לניוד מהבי באופן משמעותי. אם רוצים קל ומתפשרים על הרוחב, אורך וגובה לדעתי הבי היא האופציה הטובה ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה! שאלת המשך
שני24/08/2017בסוף ויתרתי לגמרי על הבוגבו בי 5 והאורבו ונכנסה עגלה חדשה למשוואה - אויסטר 2
היא קצת יותר נמוכה מהמוצי אבל הייתה לי יותר קלה, ויותר קלה לקיפול (אמנם יותר נוח לפרק את הטיולון ולקפל בנפרד אבל עדיין..)
איך העגלה הזו? ממליץ עליה יותר מהמוצי?
ושאלה נוספת לגבי טרמפולינה, מה יותר שימושי הטרמפולינה של בייביביורן או של טייני לאב בשילב (שהופכת גם למצב שכיבה )
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/08/2017שלום שני,
לדעתי היא מוצלחת יותר מהמוצי בעניין נוחות התינוק וגם במשקל.
החיסרון הגדול הוא הקיפול עם טיולון אך אם את יכולה להתמודד עם הפירוק זה לא ממש נורא.
לגבי טרמפולינות לדעתי הטייני לאב טובה יותר לחודשים הראשונים ומהבייבי ביורן יותר נהנים לטווח הרחוק מעל גיל חצי שנה ועד גיל 3+
בשורה תחתונה שתיהן מעולות ומהפידבקים ששמעתי ממשתמשים כולם מרוצים משתיהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת כיסא בטיחות נוסףמור09/08/2017
שלום קובי,
לבני בן השנה וחצי יש כרגע צ'יקו נקסטפיט,
הקטנה בת שלושה החודשים אוטוטו תצטרך לעבור לכיסא בטיחות גם כן. התחלתי במסע חיפושים לכיסא בטיחות שדורג גבוה ביד 2. רק שכולם מוכרים כמעט נגמר תוקפם. הכי משתלם לקנות חדש.
השאלה אם יש כיסא בטיחות שעומד בדירוג גבוה במבחני ריסוק גם כן - רק שהוא עולה סביבות 600-800 ש"ח.
מה עם אוונפלו דגם סונוס?
אשמח להצעות בטוחות וסבירות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/08/2017שלום מור,
הסונס כסא טוב, יש לאוונפלו דגמים באותו סדר גודל של מחיר או טיפה יקריםם יותר שדורגו טוב יותר כמו השור רייד, טיטן או טריומף 65 שלושתם קיבלו דירוג שווה ערך ל5 כוכבים.
קוסקו סנרה נקסט זול מאוד וקיבל דירוג שווה ערך ל4 כוכבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות וטיפים לבחירה לילד שני מבחינת עגלהגל09/08/2017
קובי שלום,
אני מצפה לילד שני שיוללד בדצמבר יש לי עגלה שקנינו לילד הראשון של מאמס אנ פאפס דגם סולה.
אשמח לעזרה כיצד להיערך בהתאם עבור הילד הראשון שיהיה בן שנה ושמונה חודשים שהתינוק יוולד.מבחינת עגלה- עגלת תאומים/טיולון נוסף/טרמפיסט/האם קימים דברים שאולי אני לא מכירה
מה אתה ממליץ? אשמח להבהרה מה עלי לבחון ולבדוק. אציין שיש לנו אוטו עם פגש יחסית קטן (I20 יונדאי) שמכניסים את העגלה הקימת כבר אין כל כך עוד מקום לאיחסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/08/2017שלום גל,
יש מספר פתרונות:
1. תינוק בן יומו במנשא והגדול עדיין בעגלה.
2. תינוק בן יומו בעגלה והגדול בטרמפיסט, יש 3 סוגי טרמפיסטים: 1. עמידה 2. עמידה עם חיבור מושב לישיבה. שניהם מתחברים לחלק האחורי של העגלה, היות ובסולה הידית לא מתארכת מוצרים מהסוגים שאלו יגרמו לך להיות רחוקה מידית האחיזה ויגרום לאי נוחות בהליכה. הם גם פחות נוחים בעליית מדרכות. 3. טרמפיסט באגי פוד, מושב שלם כמו של טיולון עם גלגל שמתחבר לצד העגלה. נוח יותר לתינוק ופחות לכם בתפעול והקיפול.
3. עגלת תאומים/אחים. קיימים 2 סוגים: 1 אחד ליד השני, המומלצת ביותר לדעתי היא בייבי מונסטרס.
2. רכבת, המומלצת ביותר לדעתי היא איי.בי.סי דיזיין זום.
שני העגלות שציינתי יקרות אך לדעתי שוות את ההשקעה מה גם שקל למכור אותן בעתיד כיד שניה. החיסרון שהן תופסות המון מקום ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לטיולונים
גל11/08/2017קובי תודה רבה
האם תוכל להמליץ לי על טיולון בלבד לפעוט בן השנה ו 8 חודשים.
אני חושבת לקנות טילון יחסית פשוט וזול שלא תופס הרבה מקום בקיפול להכניס ברכבב.
אודה על המלצותיך מה כדאי.
והאם מבחינת תמיכה לגב עדין בגיל זה חשוב או אפשר להסתפק במשהו יחסית זול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום גל,
לא הגדרת תקציב ולכן אני לא יודע עד כמה פשוט להמליץ.
בתקציב סביר (סביב ה- 600 ש"ח) אני ממליץ על לייטוואי 2 שנותן נוחות ניוד טובה, קיפול נח ויחסית קומפקטי גגון מצויין ומעקה.
לרוב אם לא בכל הטיולונים גם היקרים נוחות היא לא הצד החזק שלהם כי מעל גיל שנה הם יכולים להסתפק במעט תמיכה, מצד שני תמיד אפשר להוסיף מזרן קומפי קוש ולשדרג את התמיכה פי כמה לרמות של עגלות פאר אם לא מעבר לכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולונים המלצות
גל13/08/2017קובי תודה על המענה
אשמח להמלצה לטיולנים בתקציב של עד 300 ש"ח
בנוסף מהיכן ניתן לרקוש את המזרון שצינת קומפי קוש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/08/2017שלום גל,
המזרן נמכר ברוב החנויות למוצרי תינוקות וגם ברשת שילב.
בסכום של 300 ש"ח קשה לי להמליץ על משהו טוב. לדעתי אם מותחים את התקציב לאזור ה- 500 ש"ח טיולון טורנדו יתן מענה טוב מבחינת הצלללה, נוחות תפעול וקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיולונים
גל14/08/2017קובי
ראיתי מספר טיולונים בתקציב של עד 400 ש"ח אשמח לדעת האם אתה ממליץ עליהם או לא בהשואה למה שהמלצת לי (טורנדו ולייטוואי 2 ) ומה הסיבות.
החברות שראיתי הינם:
- איזי ביבי
- אנטון
-לונדון ציקו
-אינפנטי דגם באגי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2017שלום גל,
כולם פחות או יותר סבירים. הגגון לא ממש מצל טוב בהם פרט לאנטון. האיכות סבירה כאשר לדעתי הצ'יקו האיכותית והאמינה מבין כולם. ממליץ פשוט להושיב בהם תינוק, לטייל בחנות, לתפעל, לקפל ולהחליט מה נח לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין פג פרגו פופ אפ לבין בוגבו בי 5רעות08/08/2017
היי קובי אשמח לעזרתך מאחר ואני כבר מבולבלת. מתלבטת בין פג פרגו פופ אפ עם שלדה 51 לבין בוגבו בי 5 .
הצרכים שלי :
1. שהעגלה תהיה קלה ולא כבדה וקלה לקיפול (סובלת מכאבי גב ובקע בטני)
2. יש לנו רכב קטן (יונדאי I20)
3. עגלה יציבה שניתן לתלות עליה תיק
4. אני מאמינה שלרוב העגלה תשמש אותי באזור עירוני וטיול לפארקים בשכונה שהיא כרגע בתהליכי בניה (כלומר יש מקטעים ללא מדרכות אלא דרכים לא סלולות או עם אבנים, תוך שנה צפוי להיות בנוי).
5. סל עגלה גדול
שתי העגלות איכותיות מה שפחות אהבתי בפג זה שהיא כבדה, מאסיבית ויקרה מאוד, לצד זה אהבתי שמרגישה מאוד בטיחותית ויש בה כל מה שנראה לי חשוב בעגלה.
ובבוגבו פחות אהבתי שאין לה פגוש קדמי לתינוק, פתח הצצה בגגון ושנראה לי שלא יהיה אפשר לשים לה על הידית אחיזה תיק כי היא תיפול (תקן אותי אם אני טועה), לצד זה אהבתי שהיא קלה ממש ונוחה לקיפול ופתיחה ונכנסת ממש בקלות לרכב.
אשמח אם תוכל מניסיונך והידע הרב שלך להכיוון אותי איזה עגלה עדיפה?
וייתכן ושמתי דגש לדברים שוליים מאחר וזה ילד ראשון אשמח לעזרתך :)
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/08/2017שלום רעות,
פחות או יותר ציינת את ההבדלים העיקריים. הבוגבו יותר נוחה להורה בגלל משקלה, גודל הקיפול וכו'. הפג כבדה יותר אבל מרווחת בהרבה ולכן תהיה הרבה יותר נוחה לתינוק. הניוד של שתיהן די זהה בעיר, לפג גלגלים גדולים יותר אבל לבי קפיצים טובים יותר ולכן הנוחות תהיה די דומה ולבי יהיה יתרון בעליה וירידה ממדרכות. הבי מתאימה לך יותר בשל הגב ולכן הנטיה להמליץ עליה. היא לא מושלמת אבל אף עגלה לא.
הפגוש לא קריטי כי יש צעצועים כמו קשת עגלה שנותנים פתרון תחליפי טוב.
לגבי תיק, כל עגלה יכולה להתהפך, תלוי כמה מעמיסים את התינק. הסלים של שני הדגמים סבירים בהחלט כך שאפשר לאזן את המשקל בין התיק לסל והתינוק שבעגלה.
אם מורידים את בעיית הגב אז כפי שציינתי הפג לדעתי נוחה יותר לתינוק (בעיקר אם משדרגים לשלדת S51, מוסיפים מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון). בלידת חורף יש יתרון עצום להבדלי הגודל באמבטיות של פג מול הבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו
רעות09/08/2017היי, קודם כל תודה על המענה המהיר והמקצועי!
נראה לי שבאמת נלך על הבי5 ,
לגבי האמבטיה, בחנות הראו לי שמזרן אמבטיית הבוגבו נכנס ויושב בדיוק במידות של האמבטיית פג. זה היה אחרי שאמרתי למוכר שהאמבטיית בוגבו נראית לי קטנה...
ייתכן שבבי 5 האמבטיה גדולה יותר?
והאם אפשר להוסיף לאמבטיה של הבי5 גם מזרן שיהיה לו נוח יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/08/2017שלום רעות,
טריק של מוכרנים, הפג גדולה יותר. מניסיון לקוחות שהיו עם בי סיימו להשתמש באמבטיה באזור גיל 4 חודשים ובפג סביב החצי שנה.
לבי לא מומלץ להוסיף מזרן מעבר לזה המסופק עם העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשאים - מה מומלץ היום?אורלי08/08/2017
הי קובי,
לתינוק בן חודשיים, שוקל כ-4.5 ק"ג, אילו מנשאים מומלצים? מה חשוב לבדוק במנשא? (מעבר ללמדוד אותו עם התינוק כמובן).
תשובה
קובי סופר08/08/2017שלום אורלי,
בהחלט הכי חשוב למדוד.
לדעתי מנשאי וואן או ווי של בייבי ביורן (הוואן עדיף כי הוא מתקדם יותר), ארגו 360 או לילה בייבי הם המנשאים הכי נוחים ובריאותיים לתינוק. יש מנשאים יותר נוחים לכם אבל אני ממליץ עליהם רק מגיל חצי שנה או 4 חודשים אך לא לפני.
יש מנשאי קשירה שמאוד מומלצים לדעתי אך מצריכים לימוד.
כמובן לבדוק בכל אחד מהמנשאים שהבנתי עם התינוק ולהחליט מה הכי נח לשניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים בין הדגמים ומנשא בד
אורלי08/08/2017תודה קובי, בהמשך לתשובתך, שמתי לב שתחת אותו דגם יש בד "רגיל" ודגם "אוורירי" - מה בעצם ההבדל? המפרטים מציינים (לפחות עבור הבייביביורן וואן) אותו הרכב בדים..
לגבי מנשאי בד - קיבלתי מתנה מנשא "צמד" שאינו מצריך קשירה - האם אתה מכיר את המנשא הזה? מה דעתך עליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/08/2017שלום אורלי,
לגבי הבדלי בדים. אכן הבדים זהים פשוט יש דגמים בגימור רשתי שנקראים אייר ותפקידם לאפשר מעבר אוויר במנשא ובכך השהייה תהיה נעימה יותר בימים חמים ותצמצם הזעה. השתמשתי בשני הסוגים ולא חשתי הבדלים כך שאני בעד הגרסא הרגילה שלרוב זולה יותר.
לגבי מנשא צמד, לא מכיר יש מאות סוגים בשוק היות והמוצר לא מחויב בתקן כל אחד יכול לייצר, לייבא ולמכור.
אנחנו השתמשנו עם מילגה שהיה מצוין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-הבדלים בין הדגמים
אורלי11/08/2017הי קובי,
יש לנו בבית בייבי ביורן אוריג'ינל שהבנתי שלא מומלץ לגיל חודשיים כי לא מאפשר את הפישוק רגלי צפרדע,
לכן חשבנו להתחדש במנשא שמתאין לקטנטן.
מבין בייבי ביורן ONE וארגו 360, מה לדעתך הטוב יותר?
אמרו לנו בשילב שה ONE משמש עד גיל שנה בערך, האם נכון?
תודה, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום אורלי,
הוואן מתאים עד 18 ק"ג שזה גיל 4 בממוצע. בפועל די קשה לסחוב בו תינוק מעל גיל שנה כך שאני בטוח שזו הייתה הכוונה בשילב. גם אני פחות הייתי ממליץ עליו מעל גיל שנה כי לכך יש מנשאי גב יעודיים.
בינו לארגו, תלוי בעיקר בכם, שניהם מצויינים והדרך הכי טובה היא פשוט למדוד יחד עם התינוק, לטייל בחנות כמה דקות ולראות מה הכי נח לשניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שמדדתי כמה, הכי נוח היה לי עם מנשא של סטוקי, שהוא פחות מוכר
מממ14/08/2017הי, לאחר שאני הלכתי לבדוק, היה לי הכי נוח עם מנשא של סטוקי. הוא לא מאוד מוכר, אבל לי היה הכי נוח מכולם... יש לו גם שלב של מנשא גב, ולי היה הכי נוח, היום בת שנה ועדיין הולכת במנשא (כמובן פחות).
צריך ללכת ולבדוק עם התינוק מ הכי נוח לך ולו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מתלבטים- דגמי ארגו
אורלי16/08/2017הי קובי,
עוד לגבי דגמי ארגו אדפט ו- 360:
באדפט ניתן להשתמש מגיל לידה ועד 20 ק"ג ללא מתאם אך הוא לא מאפשר פנים החוצה, בעוד ה 360 נושא עד 15 ק"ג ומחייב מתאם לתינוק מתחת 5.5 ק"ג שלהבנתי מאוד מאוד חם איתו.
עד כמה מהותי מנשא המאפשר פנים החוצה? מאיזה גיל אפשר/מומלץ לשאת תינוק עם הפנים החוצה?
תודה, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/08/2017שלום אורלי,
האדפט זהו הדגם החדש והמתקדם יותר אם היה לך נח יותר איתו אז לדעתי הוא עדיף. לדעתי פחות קריטי שהתינוק יהיה כלפי חוץ כי בשביל זה יש עגלה ובשלב שהם צריכים להיות כלפי חוץ הם כבר כבדים והשימוש במנשא פוחת או שכלל לא קיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מתלבטת לגבי מספר טיולוניםרוני08/08/2017
אבל לפני זה רציתי לומר הרבה תודה על הפורום הזה . אני מוצאת את עצמי בחנות מקבלת המלצה ממוכר על טיולון מסויים וישר חושבת שצריכה לשאול את דעתך. אז באמת מה היינו עושים בלעדיך ? :)
על הפרק הטיולונים הבאים :
ג'ואי בריסק דלוקס .
פאג פרגו פליקו סי
איזי ווקר מיני xl
אינגליזינה זיפי לייט
חשובה לי נוחות התינוק , הצללה ענקית כמו בגוגר, בולמי זעזועים טובים, שכיבה כמה שיותר . מה דעתך ???
תודה רבה רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/08/2017שלום רוני,
תראי, המוכרנים רוצים למכור ובעיקר מה שבלעדי או רווחי להם כדי להשאיר אתכם אצלם.
אני ממליץ ובעיקר בשלב הטיולון לגשת לחנות עם תינוק (לא הכי נעים להם אבל שווה את המאמץ), להושיב בכל אחד מהטיולונים, לטייל מעט בחנות ולראות כיצד התינוק חש בטיולון. לנסות לראות במצבים שונים (עד כמה שמתאפשר) ואז ההחלטה תהיה הרבה יותר קלה.
לדעתי כל ארבעת הטיולונים מצויינים. הסי הכי קלה ובעלת קיפול הכי מוצלח ונוחה לניוד אבל הגגון פחות טוב לעומת האיזי ווקר לדוגמא. הזיפי הכי מרווחת ומרופדת טוב לדעתי מהשאר.
הבריסק טובה ביחס למחיר שזה יתרונה המרכזי.
בכל מקרה אני ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לכל אחד מהטיולנים לשדרוג הנוחות ובמקרה של אינגלזינה או בריסק לרכוש כיסוי סיטי גריפס שיכסו את הספוג שנוטה להקרע עם הזמן וחבל כי זהו חלק יקר שלא באחריות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . והאם לעומת ארבעתם יש יתרון כלשהוא למקלארן?
רוני09/08/2017הרבה מחבריי משתמשים .אני לא אהבתי את המראה אבל השאלה אם היא מועדפת מבחינתך על הרביעיה שציינתי ?
שוב תודה רוני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/08/2017שלום רוני,
לדעתי יתרונה המרכזי של המקלארן (בעיקר הטכנו XT) הוא נוחות הניוד ובלימת הזעזועים העדיפים. הגגון מצוין.
חסרונה הוא במחירה היחסית יקר ואין לה מעקה. כמו כן החגירה בה פחות נוחה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה !!
רוני10/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה לעגלה משולבלתשני08/08/2017
שלום קובי
קודם כל תודה לך על המקום הזה שבו אפשר להתייעץ בקניה חשובה כזו. הלכתי לאיבוד בין שלל האפשרויות המוצעות ואשמח שתעשה לי סדר.
אנחנו מחפשים עגלה משולבת שתענה על הצרכים הבאים:
1)קלה שקל להתנייד איתה במיוחד במדרגות. אני עתידה לעלות איתה הרבה מדרגות
2)מתקפלת ביד אחת ושאין צורך לפרק אותה כדי לקפל
3) דו כיוונית שהתינוק יכול להיות לכיוונו/ לכיוון הנסיעה
אשמח להמלצה
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/08/2017שלום שני,
לדעתי 2 האופציות שעונות הכי טוב לצרכים שלך הן:
בוגבו בי 5 או ארמדילו פליפ XT2.
ממליץ לבדוק אותן, לנסות לתפעל אותן לבד, לקפל לבד (ביד אחת אם אפשר) ולנסות להרים ולהרגיש את המשקלים וההבדלי משקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)