פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קניית נלוים לעגלת בובבו בי 3
    אפרת
    27/10/2016

שלום קובי,
    בן זוגי ואני ככל הנראה נקנה את הבוגבי 3, ורציתי לדעת לפני הקנייה אם יש לעגלה מוצרים נלווים שכדאי לרכוש כבר עכשיו, שלא כדאי לוותר עליהם (כמו מזרון לטיולון, מגן ספוג, מתאמים וכדומה).
    אשמח גם לדעת אם יש לעגלה חלקים שמועדים לפורענות, ואין עליהם אחריות, ועל כן כדאי לשים לב לגביהם באופן הטיפול השוטף של העגלה (או בקניית מוצר נלווה שמגן עליהם מלכתחילה).
    תודה רבה,
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום אפרת,

זו אחת השאלות היותר מצויינות שיש.
    אף הורה לא טורח לקרוא את חוברות ההוראות והאחריות.
    אם היו קוראים היו רואים שעל חלקי בד, ספוג של ידית, סל רשת אין אחריות. חלק מהיבואנים יתקנו ללא עלות, חלק יגבו כסף וחלק לא יוכלו לטפל בתקלה.

המענה בהרחבה כדי שהורים אחרים יוכלו ללמוד על שוק שלא ידעו שקיים, שוק האביזרים המשלימים.

לאמבטיה מומלץ מאוד לרכוש סדין או לפרוס חיתול פלנל. התינוקות פולטים לא מעט בחודשים הראשונים והנוזל יכול לגרום לעובש ובלאי של הבד. כמובן שזה גם יחסוך כביסות.
    לא חובה, מומלץ בעיקר לקיץ לרכוש צאלון שיכסה את האמבטיה כולה או לחלופין קליפסים לחבר חיתול בד. מעולה בהרדמת תינוק ובקיץ מעולה נגד השמש שמציקה לתינוקות בצורה קיצונית לעיתים. רלוונטי גם למרבית הטיולונים בארץ.
    לטיולון מומלץ לרכוש מזרן שישמור מפני לכלוך וישמור על בד סטרילי ונקי. המון הורים טועים ורוכשים ריפודית דקה שכמעט ואין לה אפקט. מזרן קומפי קוש זו המלצתי, הפנים שלו ויסקו ולכן הוא גם מספק שכבת נוחות מדהימה + תמיכה, חלקו הקדמי 100% כותנה כך שזה נעים יותר מבד העגלות ומצמצם הזעה. חלקו האחורי הוא קטיפה מפנקת ומחממת לימי החורף.
    לידיות מומלץ מאוד לרוכש כיסוי כי הספוג בסופו של דבר מתבלא ונקרע. בוגבו עכשיו הוציאו ברחבי עולם כיסוי מקורי, הייתי ממליץ על סיטי גריפס, יותר זול, יותר יעיל ויותר אופנתי ומתאים לכל העגלות (למקרה ותחליפו בעתיד ליויו או משהו בסגנון).
    לעגלות עם פגטש מומלץ לרכוש כיסוי לפגוש, גם לשמור מקרעים, גם לשמור עליו סטרילי כי התינוקות נוגסים בו ובעיקר למנוע מצב שחלקי ספוג או בד יקרעו מלעיסות התינוק ויובילו למצב של חנק.
    לא חובה, מאחר ואין פגוש הייתי ממליץ על קשת צעצוע, גם מעולה לשלב האמבטיה וגם משמש כסוג של מעקה.
    לא חובה, מתקן כוס (לא הייתי מוותר עליו)
    לא חובה, ארגונית, יכולה להחליף את מתקן הכוס, משמשת כסוג של מגש לאביזרים קטנים (סלולארי, מפתחות, מגבוני מיני, ג'ל אלכוהול וכו'), אני השתמשתי בלי סוף. רצוי ארגונית פתוחה, הרבה הורים מפחדים מגנבות ורוכשים כאלו סגורות, לדעתי כל התעסקות עם רוכסנים יכולה לתסכל וגם מארגונית סגורה קל אפשר לגנוב (זה אפילו קורץ יותר לגנבים). יש ארגונית מצוינת של צ'ופי שנקראת סיטי סטרול שיש לה ארנק נשלף, כך באמת יש ארגונית פתוחה עם ארנק סגור שנשלף עם החפצים היקרים, לאחר שהארנק נשלף הוא נתלה כתיק צד על ההורה וזה חוסך ההעברת חפצים מהארגונית לתיק.
    תיק עגלה זו קנייה שכל הורה עושה. לשים לב שהתיק מגיע עם ווים לתלייה מהירה על העגלה, באם לא אז מומלץ לרכוש זוג ווי פלסטיק שהתיק מתלבש עליהם תוך שניה ולא צריך להתעסק עם תיקתקים ותלייה לא יציבה.

בלי קשר לאביזרים, מומלץ לתחזק את העגלה ע"פ ספר ההוראות אחת לחצי שנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי, על התשובה המפורטת!

אפרת
    29/10/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה לתינוק ראשון
    עידו
    27/10/2016

היי שלום אני ואישתי מחפשים עגלה וכמו כולם נהפכנו חיוורים אחרי 2-3 סיבובי עגלות מן המבחר העצום וכמות המותגים וחברות הבלתי נגמרת ,וכמו כולם חזרנו הביתה מבולבלים מאוד...
    שאלתינו האם יש באמת כזה הבדל בין העגלות הנחשבות ״זולות יותר״ כגון
    -אינפיניטי דיימונד
    -דאבלין
    לאומת היקרות יותר כגון
    -מאמאס ופפאס
    -פג פרגו
    ואינגליזינה טרילוגי
    אני לא רוצה לכתוב שאני מחפש בעגלה שלי שתהיה בטיחותי קלה ומתקפלת בקלות כי זה מה שאתה דורש מעגלה וזה שלושת הפרמטרים שחוזרים אצל כלום ...
    דבר נוסף ישלי אפשרות להביא אינגליזינה טרילוגי מארה״ב במחיר שהוא חצי מהארץ מה אתה חושב על העגלה הזאת?
    תודה מראש עידו וליאור

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום ליאור,

ידוע שכולם מחפשים אותו דבר אבל לא כולם צודקים.
    לעגלה קלה, מתקפלת בקלות יש חסרונות שבאים על חשבון נוחות התינוק. נדיר שאני נתקל ב"אני קודם כל מחפש עגלה הכי נוחה לתינוק ואין הגבלת תקציב" וצר לי שכך הדבר.

ברור שיש הבדל משמעותי בין אינגלזינה ופג למאמאס אנד פאפאס ובטח שמול עגלות כמו דאבלין ואינפנטי.
    ההבדלים הם מאוד משמעותיים ולבאים לידי ביטוי כמעט בכל פרמטר, לכן רצוי באמת שכן תגדירו מה אתם מחפשים ובאיזה תקציב.

לגבי רכישה מחו"ל, יש לקחת בחשבון שלמחיר הזול צריך להוסיף 17% מע"מ בישראל.
    כמו כן אתם מאבדים את השירות והאחריות. אם ינתנו הם יהיו בתשלום מאוד יקר לרוב. בגלל תקנים שונים בכל העולם יתכן ובמדינות מסויימות נמכרים מוצר עם שם זהה אך עם הבדלים שונים שלא יאפשרו מתן שירות או תיקון.
    אני ממליץ טרם הרכישה ליצור קשר מול היבואן (במקרה הזה שילב) ולוודא בדיוק את כל ההשלכות ולאחר מכן לקבל החלטה מושכלת.
    ברור שאניגלזינה במחיר קרוב לדיימונד זו רכישה מדהימה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפולינה במקום עריסה מגיל לידה
    ליאור
    27/10/2016

היי קובי,
    האם ניתן במקום להשתמש בעריסה בחודש-חודשיים הראשונים, להשכיב את התינוק בטרמפולינה שנשכבת ל-180 מעלות?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום ליאור,

פחות הייתי ממליץ. היא צפופה והמרווח בין המזרן שלה לפתח קצר ועלול להיות מסוכן לתינוק שמתחיל להתגלגל (שלושה חודשים בממוצע). אין כאן חסכון גדול כי ניתן להשכיר עריסה ולכן לדעתי זה פחות מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי סייבקס איריס
    איילת
    27/10/2016

הי.. אני צריכה לרנות עגלה ומתלבטת על סייבקס איריס.
    אני מחפשת עגלה משולבת. גבוהה (הגובה שלי1.70), קיפול קל, שכיבה מלאה של הטיולון- שלא נשאר בצורת ישיבה בשכיבה.

תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום איילית,

האייריס לא עונה לדרישה שלך כי הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר אלא לתנוחת ישיבה.
    הייתי ממליץ לבדוק את הסולה של מאמאס אנד פאפאס או ג'ואי כרום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• o

איילת
    28/10/2016

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי גוגר או אינגליזינה טרילוגי?
    מתלבטת
    27/10/2016

שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה קלה (קומה שנייה בלי מעלית), איכותית ונוחה לתפעול (יד אחת יתרון). ומתלבטים בין השתיים,
    מה לעתך? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחת מהן

הוספת תגובה

• אני מכירה את שתי העגלות

שימרית
    27/10/2016

טרילוגי איכותית יותר אבל גם יקרה יותר. בטווח המחירים של הבייבי גוגר היא נחשבת לטובה. מה שכן אם את קונה בייבי גוגר תמנעי מלקנות את הגירסה של 3 גלגלים היא לא יציבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום,

מבין השניים האינגלזינה מומלצת יותר לדעתי.
    הטיולון שלה דו כיווני בעוד שבג'וגר הוא פונה לכיוון הנסיעה בלבד.
    הבדים איכותיים יותר.
    יש מדרך רגליים מתכוונן.
    שינוי מצבים בעזרת לחצן ולא שרוך.
    כל אלו גורמים נוחות, בטיחות וקשר טוב יותר לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגליזינה טרילוגי, או פג פרגו פופ אפ
    נעם
    27/10/2016

שלום, אנחנו מתלבטים בין אנגליזינה טרילוגי לפג פרגו פופ אפ, חשוב לנו עגלה שמתקפלת בקלות, לא לוקחת המון מקום בבית וברכב , כי יש רכב קטן, עגלה שתחזיק למספר שנים וילדים.. ובכלל שלא תהיה 'ענקית ובומבסטית' שיהיה קל ,נח ובטיחותי. אשמח לתשובה בהקדם..תודה!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום נעם,

ע"פ הדרישות שלך האנגליזנה מתאימה הרבה יותר מהפג.
    הפופ אפ יחסית גדולה בקיפול וקצת יותר כבדה. מבחינת אמינות, בטיחות והחזקה לכמה שנים, בשני המקרים מדובר בחברות איטלקיות שמייצרות באיטליה כך שטיב המוצר הוא ברמה הגבוהה ביותר שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על בחירת טיולון
    שירה
    26/10/2016

בני בן חצי שנה.
    מתלבטת בין הטיולון ספיריט ליין לבין הג'ואי בריסק.
    מבחינת נוחות וקיפול ויציבות

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על בחירת טיולון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/10/2016

שלום שירה,

לדעתי בכל פרמטר הבריסק טובה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב

שירה
    27/10/2016

הבנתי שבבריסק הגלגלים הם מפלסטיק , הגגון רעוע ומנח הישבן לא קשיח מספיק.
    אני ממש מבולבלת.
    מחפשת טיולון שאפשר לכוון את מנח הרגליים, שהגגון גדול ושהגב אורטופדי. מדובר בתינוק בן חצי שנה .
    אשמח להמלצה ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום שירה,

מלבד המקלארן כל הטיולונים (בעלי 2 ידיות) עם גלגלי פלסטיק.
    לא שמעתי תלונות על הגגון.
    אף טיולון בעל 2 ידיות לא קשיח מספיק. הייתי ממליץ לרכוש בנוסף מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש וזה פותר לך בענק את הבעיה הזו.
    מלבד הבריסק צ'יקו לייטוואי 2 מאוד מומלצת ואם משקיעים קצת (הרבה) אז מקלארן טכנו XT זה הטיולון הטוב ביותר. כמובן שיש טיולונים בעלי ידית אחת כמו יויו ודומיו אבל השכיבה שלהם לא ישרה מספיק ולכן אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת Cybex Iris או MAMS and Paps solo or Urba
    קטיה
    25/10/2016

שלום בוחרת את העגלה בין החברות הרשומות בנ"ל . רוציתי לשמוע יתרונות וחסרנות לגבי שתי החברות האלה . תודה רבה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/10/2016

שלום קטיה,

אלו 2 דגמים שאני פחות ממליץ עליהם.
    לדעתי מאמאס אנד פאפאס סולה שדומה מאוד לאורבו טובה וזולה ממנה ולכן אני ממליץ עליה יותר. אם בכל זאת אורבו או אייריס אינ הייתי ממליץ יותר על האורבו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת GB או ג'ואי
    סיון
    25/10/2016

קובי שלום,
    מתלבטת מאוד בין שני הדגמים: עגלת GB בלי אייר 4 או עגלת ג'ואי כרום דלוקס.
    עגלת ה GB מגיעה עם בדים איכותיים יותר ונראית יוקרתית יותר. שתי העגלות קלות לדעתי, אם כי הקיפול ושכיבת הטיולון של ג'ואי נראים נוחים יותר. קריטי נושא השכיבה בטיולון שלא נשכב 180 מעלות?
    אשמח לקבל את המלצתך גם בעיניין החוזק והאיכות.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת GB או ג'ואי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/10/2016

שלום סיון,

עניין השכיבה הוא בדיוק הסיבה שאני ממליץ יותר על הג'ואי. אם את רוצה מוצר באיכות של הGB מבחינת בדים ועדיין להשאר בטווח המחיר אז אני חושב שמאמאס אנד פאפאס סולה היא אופציה מעולה לדרישות שלך. סוג של שילוב בין הג'ואי לGB.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת טיולון לתינוקת בת 1.1
    מירב
    25/10/2016

היי קובי! אשמח מאוד להכוונה..
    בתי בת 1.1 וב״ה אנחנו מצפים לעוד תינוק אוטוטו
    יש לנו עגלת פופ אפ של פג, אבל עכשיו בהיריון פשוט קשה לי להתנייד איתה.
    מחפשת טיולון קודם כל - קל, אבל יציב. ידית אחת ונשכב ל180 מעלות.
    על מה היית ממליץ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/10/2016

שלום מירב,

אין טיולון שנשכב למצב של 180 מעלות בטח שלא קל.
    הכי קרוב לדרישות שלך זו ביבה טאי טאי. יחסית קלה, בעלת ידית אחת ונשכבת כמעא ל180 מעלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! לגבי שכיבה ל180 מעלות כנראה שזה באמת פחות רלוונטי כבר בגיל הזה..

מירב
    27/10/2016

מה שהכי חשוב לי שתהיה קלה ויציבה. על אילו טיולונים אתה ממליץ בכללי?
    ומה לגבי יויו ונאנו ודומיהם?
    תודה רבה מראש!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום מירב,

בסגנון הזה ממה שאני רואה ושואל מהיויו הכי מרוצים. המחיר שלו יקר משמעותית וזה החסרון הגדול. אם לא רוצים להשקיע חיוקיי היויו כמו בובו ודומיו עושים עבודה לא רעה ביחס למחירם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!! שאלה אחרונה

מירב
    27/10/2016

אז על מה כדאי יותר ללכת? טאי טאי או חיקוי של יויו (נאנו או בובו)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/10/2016

שלום מירב,

זו שאלה קשה מכיוון שהטאי טאי תהיה נוחה יותר לניוד ונוחה יותר לתינוק. מצד שני הבובו או הנאנו קלות יותר ומתקפלות קטן יותר, בחלק גדול מהרכבים תוכלו להכניס בובו ופופ אפ יחד לתא המטען. אני חושב שרק בשל הפרקטיות עדיף ללכת על בובו או נאנו. אם מסתכלים נטו על נוחות תינוק ונוחות הליכה אז טאי טאי עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עגלה, לאו דווקא חדשה, שעונה על הדרישות הבאות :)
    יואב
    25/10/2016

1. עולה מדרגת בקלות! זה אומר שהיא גם צריכה להיות קלה יחסית.
    2. נוסעת ומתכווננת טוב, גם בדשא וכד'.
    3. אמבטיה גבוהה - שאני לא אצטרך להתכופף לתינוק יותר מדי. רצוי שגם הטיולון יהיה גבוה יחסית.
    4. סל קניות גדול, או מקום נוח לתליית הרבה שקיות של קניות
    5. תא אחסון בגב הטילון ואיפשהוא באמבטיה.
    6. צלון גדול.
    7. מתקפלת עם הטיולון.
    8. ידית שעולה ויורדת לשינוי גובה (אבל לא סביב ציר!).
    רצוי: שיש לה מתקן להנחת כוס של אמא/אבא.
    סדר הדברים לא אומר כלום...

תודה רבה מראש!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/10/2016

שלום יואב,

מתקן כוס ניתן לחבר לכל עגלה.
    לדרישות שלכם ג'ואי כרום תתאים. כמו כן איי.בי.סי דיזיין סלסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עוד עגלות גבוהות יש בשוק?

יואב
    26/10/2016

אגב, ראינו היום את הג'ואי והיא נראית לא מספיק חזקה בשבי לעלות ולרדת מדרגות כל יום. וגם הצלון שלה ממש קטן.
    האמבטיה ב-ABC סלסה היא גבוהה? כי בתמונות זה לא כל כך ברור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2016

שלום יואב,

אכן הג'ואי יותר עדינה אבל מדובר במוצר זול ולכן המלצתי.

האמבטיה של הסלסה גבוהה וזו בין העגלות הבודדות שגם הטיולון גבוה. הצלון שלה ענק, הוא פשוט מתקפל פנימה וברגע שפותחים את החלק הפנימי הוא מכסה כמעט את כל גוף התינוק. גם דגם הממבה פלוס של אותה חברה דומה מבחינת הגבהים אך יקר משמעותית.
    בשוק ניתן גם למצוא את ברווי שגבוהה אבל הסלסה עדיפה עליה בהרבה לדעתי.
    ישנם עוד דגמים אבל כאן כבר רמות המחיר גבוהות ולכן אמליץ באם זה רלוונטי לכם לרכוש עגלות בעלויות של 4000 ש"ח וצפונה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד ראשון - עגלה ומזרון
    אביר
    24/10/2016

קובי שלום!
    אנחנו לפני לידה של ילד ראשון, ויש לנו התלבטות בבחירת עגלה ומזרון, נשמח אם תוכל לתת את עצתך!

עגלה-

הדברים שחשובים לנו הם (לפי חשיבות):
    - בטיחות ונוחות התינוק.
    - אמבטיה וטיולון לא קטנים. שיוכלו להכיל גם גילאים מאוחרים.
    - נוחות לתפעול גם ע"י הורה אחד.
    - אפשרות לכיבוס.

בתחילה היינו נעולים על האינגלזינה טרילוג'י, לאחר שראינו שאתה לא ממליץ עליה בכלל ירדנו ממנה, וכעת ההתלבטות עברה לדגמים הבאים:

-מאמאס אנד פאפאס ארמדילו/סולה
    - ג'ואי כרום

כמובן שיש הבדלי מחירים משמעותיים בין השניים, וחשוב לנו לדעת האם הפערי איכות משמעותיים או שהג'ואי מספיק טובה ואיכותית.

מזרון-

למיטה:
    ראינו שאתה ממליץ על הדגם אימג'ן. הוא נורא יקר, רצינו לדעת האם יש לו חלופה זולה יותר, או מזרון פחות טוב אך מספיק באיכותו?

לעריסה:
    האם יש מדרג מזרנים לעריסה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    ילד ראשון - עגלה ומזרון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/10/2016

שלום אביר,

לאור הדרישות והרצון הראשוני בטרילוג'י היא סופר מתאימה לדרישותייך כי היא הקטנה ביותר מבין השלושה והנוחה ביותר לקיפול. כמו כן לאחר קיפול הבד שלה מכונס פנימה מה ששומר עליו נקי וסטרילי.
    הג'ואי מאוד דומה לסולה רק זולה ממנה. היא גבוהה יותר, הסל שלה גדול יותר וכמו הפליפ בגמר קיפול הבד שלה נשמר.
    לדעתי איכות המוצר, ההרכבה והחוזק במאמאס אנד פאפאס טובים יותר.

לגבי מזרן נושם מקביל לאימג'ן יש את בייבי טק מולטיפלואו (קיים בשוק מוצר דומה עם שם דגם דומה אך של יצרן אחר ללא תו תקן או אישור מכון התקנים אז נא לשים לב). הוא נמכר סביב ה- 900 ש"ח.

לגבי מזרן עריסה. היות ומשכיבים על הגב ועד גיל 3 חודשים התינוקות לא יכולים להתהפך לבד אז אין צורך במוצר כמו אימג'ן ודומיו. מזרן בסיסי או עם כיסוי מאוורר יעשו את העבודה היטב. גם כאן להקפיד שאתם רוכשים מזרן של יצרן עם תו תקן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לסלקל לילד שני
    טל
    24/10/2016

שלום קובי,

אנחנו מבקשים המלצה לסלקל לתינוק שצפוי להיוולד בקרוב.
    חשובה לנו הבטיחות והאמינות יותר מכל פרמטר אחר.
    כמו כן, על איזו צורת חיבור אתה ממליץ? עם חגורת הבטיחות? איזופיקס? תושבת קבועה או לא?
    (זהו ילד שני שלנו. יש לנו כסא evenflo Triumph לגדולה, ולאחר כמה חודשים הקטן יעבור אליו, ולגדולה נקנה כסא המתאים מגיל 3).

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לסלקל לילד שני

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/10/2016

שלום טל,

אני ממליץ על צ'יקו קייפיט 30. הוא כולל בסיס במחירו כך שגם בתמורה למחיר הוא מנצח בענק את המתחרים.
    הוא ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר. רמת הנוחות לתינוק ולהורה הם הנוחים ביותר. החסרון היחידי שהוא לא מתחבר לעגלות קיימות בשוק כמו המתחרים העיקריים שלו.
    אני ממליץ לרכוש עבורו כיסוי יומבה (בעצם לכל סל קל) שהוא 100% כותנה מה שישפר את השהייה בו ויצמצם עד ימנע הזעה. כמו כן השליפה שלו לכיבוס היא סופר מהירה במקום לכס את כל בדי הסל קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

טל אלמגור
    25/10/2016

תודה רבה קובי.

אנחנו לא זקוקים לחיבור לעגלה (מעולם לא השתמשנו בכך עם הילדה הראשונה). נשמע אם כן שהסלקל שהמלצת מתאים לצורכינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו - הבדלי דגמים.
    אביב
    24/10/2016

שלום, אנו לפני בחירה וקניית עגלה..
    כעת בבדיקות על הפג פרגו. לפי הבנתי יש את הפג בוק
    ולבוק יש מספר דגמים.אני טועה? לא מצליחים לעקוב כל כך..
    מה מבין הדגמים הוא המומלץ ביותר? האם יש הבדלים במשקל העגלה? בעד ונגד...ומה הן החסרונות מלבד זה שהעגלה נראית די כבדה? מודה לך.

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו - הבדלי דגמים.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/10/2016

שלום אביב,

אכן הן כבדות אבל כפי שאני מסביר כאן, המשקל מעיד על איכות, חוזק, עמידות ויציבות.
    יש 3 דגמים שונים לבוק כאשר בשני הדגמים ספורטיבו וקומפלטו ההבדלים הם רק בבדים ולכן המלצתי היא הגרסא הזולה, ממילא הפג לא מרופדות היטב ומצריכות רכישת מזרן לאמבטיה ולטיולון. רכישת מזרן קופי קוש תהפוך את מושב הספורטיבו ולמושב נח הרבה יותר מהקומפלטו היקרה יותר.
    גרסא נוספת היא הפופ אפ שבה האמבטיה קלה יותר בקילו וחצי ומתקפלת לאחסון. היא יקרה משמעותית ואתם צריכים לשקול האם יתרונות האמבטיה מצדיקים את ההפרש.
    לא משנה באיזו גרסא תבחרו אני ממליץ לשדרג לשלדת S אשר נוחה יותר לניוד באופן משמעותי.
    מלבד המשקל החסרון העיקרי הוא שהמושב לא נשכב למצב שטוח ממש ויש לו שיפוע די משמעותי שמונע אפשרות השכבה על הבטן בנוחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, לאחר בדיקה קלה של מס' עגלות
    עדן
    24/10/2016

אני חוזרת עם מס' דרישות ודגמים שלהבנתי עונים על הדרישות ואשמח אם תוכל לעזור.

הדרישות שלנו הן- עגלה קלה, לא מסורבלת ונוחה לתפעול.
    מתקפלת יחד עם הטיולון, טיולון דו כיווני, מנח רגליים מתכוונן, בדים מתפרקים בכדי שתהיה אפשרות לכבס, שכיבה מלאה או כמה שיותר קרוב לכך, סל אחסון מספק ונוח.
    וכמובן עגלה שתכנס לבגאז' יונדאי I20

העגלות שעליהן קראנו ובדקנו ונראו כי אכן עונים על הדרישות הן-
    מאמס אנד פאפס - 3 הדגמים
    אורבו 2
    סולה 2
    ואמרדילו פליפ XT
    אשמח אם תוכל לומר לי מה בכל זאת ההבדלים ביניהם ומהי המומלצת ביניהם ע"פ הדרישות שצויינו ומבחינת מחיר ומשקל.
    בנוסף האם ל-3 העגלות יש מגן/מעקה רגליים? האם יש להן פתח בצלון שמאפשר להציץ על התינוק? והאם יש לאחת מהן או לכולן אפשרות לכיסוי רגליים בטיולון?

בנוסף עגלות שנראו כי יכולות להתאים הן
    הג'ואי כרום - לא ראיתי אותה או התנסיתי אף פעם אך לאחר בדיקת המפרט נראית כי יכולה להתאים.
    והגרקו איבו (האם הידית בה מתכווננת?) שהתנסינו בה מעט בחנות.. במבט ראשוני נראית כי עונה על הדרישות.

בנוסף במידה ויש עגלה נוספת שיכולה להתאים בעינייך ע"פ הדרישות אשמח שתציין אותה.

בכל אופן זקוקים לעזרתך ועצתך!
    מקווה שלא בלבלתי והעמסתי.. באמת חשוב לנו לבחור את העגלה המתאימה ביותר.
    תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/10/2016

שלום עדן,

על האורבו אני פחות ממליץ מכיוון שיש לה גלגלים קטנים. הסולה עושה את אותה עבודה של האורבו, עולה פחות ויש לה גלגלים טובים יותר לכן בינהן הסולה עדיפה בעניי בהרבה.
    לגבי הארמדילו, נכון להיום אין לה מעקה. לאור הדרישות היא סופר מתאימה לדרישותייך כי היא הקטנה ביותר מבין השלושה והנוחה ביותר לקיפול. כמו כן לאחר קיפול הבד שלה מכונס פנימה מה ששומר עליו נקי וסטרילי. לכולן יש פתח הצצה.

הג'ואי מאוד דומה לסולה רק זולה ממנה. היא גבוהה יותר, הסל שלה גדול יותר וכמו הפליפ בגמר קיפול הבד שלה נשמר.
    לדעתי איכות המוצר, ההרכבה והחוזק במאמאס אנד פאפאס טובים יותר.
    אין לי המלצות נוספות בטווח התקציב הזה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי! מוסיפה...

עדן
    25/10/2016

אז לפי הבנתי הגרקו בכלל לא נכנסה להשוואה וזה משום שהיא לא באותה רמה? לא מספקת את אותה איכות ביחס למחיר? כמו כן הבנתי כי ההמלצה שלך מבין העגלות שציינתי היא בגדול הארמדילו פליפ. מה לגבי סלקל מתאים? יש המלצה שתוכל לתת לי?

ומהי עמדתך לגבי סלקל דונה באופן כללי? האם אתה ממליץ עליו? (כמובן שלא כתחליף לעגלה אלא בנוסף! חשוב לי לציין)

תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/10/2016

שלום עדן,

הגרקו ברמה פחות גבוהה מול הג'ואי ומאמאס אנד פאפאס. כמו כן היא גדולה מאוד במצב מקופל יחד עם טיולון.
    סל קל מומלץ הוא סייבקס אטון 4 שקיבל דירוג מקסימלי. הדונה קיבל דירוג של 3 כוכבים מתוך 5 ולכן אני פחות ממליץ. כמו כן שהייה ארוכה בסל קל אינה בריאה לתינוקות וזו עוד סיבה לוותר על המוצר לפי דעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה