מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלת טאי טאי לביבי גוגרניב16/09/2016
היי
איך ההעגלה טאי טאי ?
ומה המחיר שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלת טאי טאי לביבי גוגר - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום ניב,
מבין השניים הטאי טאי טובה יותר. היא קלה יותר, צרה יותר ברוחב הגלגלים, מתקפלת כאשר הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר, מדף הרגליים מתכוונן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'וגר מול טאי טאי
ארי20/09/2016הי קובי,
זה נכון שכדי להרכיב את האמבטיה על הטאי טאי עושים זאת רק על הטיולון?
האם זה כך גם בברייטקס?
ואם לא מי מבין השלוש טובה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ג'וגר מול טאי טאי - תגובה
קובי סופר20/09/2016שלום ארי,
לא נכון. זה כמו בג'וגר וגם ברייטקס כך.
מבין ה-3 הטאי טאי עדיפה, בתשובתי מעלה רשמתי גם למה. הברייטקס סובלת מאותם חסרונות של הג'וגר פרט למדף רגליים שבברייטקס מתכוונן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאי טאי
ארי21/09/2016הי קובי,
האם לטאי טאי יש חסרונות?
אני מחפשת עגלת ניו בורן שתהיה גם טיולון בהמשך. ילד ראשון, גובהנו 1.70, קומה ראשונה ללא מעלית, תל אביבים.
התקציב הוא עד 4000 שח.
כמעט החלטנו על הג'וגר אבל אני לא שלמה ולכן עוד מחפשת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות חדשה
ארי27/09/2016הי קובי,
בדקתי את הבוגבו בי 3 והחלטתי שהיא נמוכה לי מידי. וגם את הארמדילו לא חיבבתי.
שמתי לב שלא הצעת לי פג פרגו שאתה ממליץ עליה רבות בפורום. בנתיים גיליתי את הג'ואי אבל ככל שניסיתי להבין מה הדגם המומלץ הסתבכתי יותר...
האם תוכל להגיד לי מה הדגם המומלץ לפג פרגו (הבוק או הפופאפ?)
ומה הדגם המומלץ לג'ואי ? (הכרום דלוקס למשל באתר של החברה JOEI מתואר כשוקל 12.7 ק"ג!!)
חשוב לי אמבטיה וטיולון.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות חדשה - תגובה
קובי סופר28/09/2016שלום ארי,
הפג עדיפה בהרבה על הג'ואי. היא איכותית בכל פרמטר ולכן מחירה היקר. שתיהן שוקלות כ- 12 ק"ג שלדה + טיולון + גלגלים. הג'ואי מומלצת להורים בעלי תקציב מוגבל יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ארי28/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תאומים מונסטר או קוקו ביבהליטל15/09/2016
היי יש לי תינוקת בת שנה וחצי בבית ועוד תינוקת בת חודש ואני מחפשת עגלת תאומים... מה יותר מומלץ? הקוקו ביבה או המונסטרס???? תודה רבה!!!!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי.. עגלת תאומים..בייבי מונסטר או קוקו ביבה??? - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום ליטל,
לדעתי המונסטרס. היא יותר צרה ברוחב הגלגלים וזה יתרון עצום, הגלגלים יותר איכותיים, יש מערכת בולמי זעזועים ואפשרי גם לרכוש עם אמבטיה לתינוקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצי igo או פג פרגו בוק פלוס שלדה sמשה14/09/2016
היי קובי
תוכל לתת לנו את היתרונות וחסרונות של כל עגלה? (אשמח גם למשקל ולרוחב העגלה)
אין שיקול של מחיר, יש מעלית בבניין , בגאז' של מזדה 3
ראינו הרבה עגלות ומעוניינים לבחור אחת מבין השתיים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוצי igo או פג פרגו בוק פלוס שלדה s - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום משה,
יתרונות הפג הם נוחות קיפול ומשקל קל יותר כ- 12.3 ק"ג לעומת המוצי ששוקלת כקילו יותר. סל בפג גדול יותר, היא נוחה יותר לתפעול. המושב והאמבטיה רחבים יותר בפג. אם רוכשים סל קל תואם עגלה בפג קל יותר לחברו.
המוצי מעוצבת יותר, טיפה יותר נוחה לניוד ונוחה יותר לעליה וירידה ממדרכות.
הרוחב די זהה 59 פג לעומת 58 מוצי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה חשובה לא אוכל לענותקובי סופר13/09/2016
שלום לכולם,
כמו בכל שנה גם השנה אני נוסע לתערוכת מוצרי התינוקות החשובה באירופה. אני נוסע כדי ללמוד על החידושים לקראת 2017, לראות ולבחון מקרוב מוצרים חדשים בכל הקטגוריות. הכל בכדי שאלמד ואוכל לענות כאן במקצועיות. לצערי בזמן זה לא אוכל להשיב לשאלות.
החל מהיום 13.916 ועד 19.9.16 . אי לכך תנסו לשאול כשאחזור או שתשאלו ותתאזרו בסבלנות. אשיב לכולם.
תודה רבה על ההבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלת אופן - המלצה
לימי15/09/2016היי קובי.
באופן כללי, האם כדאי לקנות תלת אופן? במידה וכן, יש לך המלצה?
בן שנה ו4 חודשים, התחיל ללכת ופחות בא לו על העגלה
אחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלת אופן - המלצה - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום לימי,
לגיל הזה אני חושב שמדובר במוצר מיותר. הוא נותן פתרון של טיולון חלופי ביציאות מהבית לגינה (לרכב פרטי הוא לא נכנס). כל הרעיון טוב מגיל 10 חודשים עם ידית הדחיפה ונהנים מיתרון זה עד שנה וחצי גג שנתיים, לכן את רוב היתרון פיספסתם. מנסיוני עם מוצר כזה לשני ילדי, מעולם לא הפכתי את המוצר לתלת אופן והשתמשתי בו רק כסוג של טיולון.
אני ממליץ ללכת לכיוון של מוצר שנקרא גלובר 5 ב- 1. מדובר באותו רעיון של התלת אופן רק שבסיום הדרך המוצר הופך קודם לבימבה ג'וק (דבר שהילדים נהנים ממנו מאוד) ולאחר מכן לקורקינט וילדי על קורקינט כזה מגיל שנתיים ולא יורדים ממנו גם כיום והם בגילאי 5 ו 3 וחצי. כמו כן הוא מתפרק בלחיצת כפתור ונכנס בקלות לכל רכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין. היכן ניתן לרכוש?
לימי20/09/2016וכמה אמור לעלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצויין. היכן ניתן לרכוש? - תגובה
קובי סופר20/09/2016שלום לימי,
מבדיקה שלי יש ברשת ביג טויס, טוילנד (בחנות או אונליין), מיי בייבי ירכא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לימי21/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בנושא כיסא בטיחות - ציקו CX או ברייטקס CT?אורטל13/09/2016
היי קובי,
מתלבטים לגבי רכישת כיסא בטיחות לרכב נוסף, לבן חצי שנה.
כיום עם סלקל ציקו קייפיט זיפ המפנק ואנחנו מאוד אוהבים, למעט החגירה של הילד שהיא קשה, ארוכה, מעייפת ושוברת ציפורניים וכנ״ל השחרור).
שיקול הבטיחות הוא לפני הכל ולכן חשבנו שוב על ציקו נקסטפיט cx (יש טעם בcx בכיסא בטיחות? בסלקל זה יכל מאוד להקל לנו את החיים!!!) או ברייטקס CT (איזה מהדגמים כדאי?)
מה דעתך על שניהם? והאם ממליץ על אחרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בנושא כיסא בטיחות - ציקו CX או ברייטקס CT? - תגובה
קובי סופר13/09/2016שלום אורטל,
בטיחותית הם באותה רמה שזו הגבוהה ביותר. בנוחות הצ'יקו יותר נח, בעיקר לשלב של נגד הנסיעה. בנוחות שלכם, אכן מה שהרגשת בסל קל תרגישי בכסא כאשר בCX זה בהחלט יקל על החיים, עדיין כפתור הארכת הרצועות מצריך טיפה כח ולא חשבו שם על נשים עם ציפורניים. אני ממליץ להתנסות בחנות בכל אחד מהם, להושיב את התינוק ולהתעסק איתם קצת ולקבל החלטה. בכל אחד מהמקרים מדובר ברמות הגבוהות ביותר. מבחינת ברייטקס הבולווארד הוא המומלץ ביותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג פרגו ספורטיבו 2016- כמה שאלותנויה13/09/2016
היי קובי!
כמה שאלות בנוגע לפג פרגו ספורטיבו 2016
1. שמעתי שיש עכשיו מבצעים על דגמי 2016, האם ידוע לך?
2. האם הסל קל שמגיע יחד עם העגלה מומלץ?
3. הסלקל מצריך בסיס?
4. האם התקן הבסיס מצריך חיבור נוסף בחגורה (קראתי שאם כן, החיבור הזה לא מתאפשר בכל רכב)?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת פג פרגו ספורטיבו 2016- כמה שאלות - תגובה
קובי סופר13/09/2016שלום נויה,
1. שמעתי שיש עכשיו מבצעים על דגמי 2016, האם ידוע לך?
אכן זה שלב סיום שלדגמי 2016 ובדרך כלל בחודשים אלו יש הוזלות כדי לנקות מלאים.
2. האם הסל קל שמגיע יחד עם העגלה מומלץ?
כן, יש לו דירוג בטיחותי מעולה.
3. הסלקל מצריך בסיס?
לא.
4. האם התקן הבסיס מצריך חיבור נוסף בחגורה (קראתי שאם כן, החיבור הזה לא מתאפשר בכל רכב)?
בבסיס חגורה כן, בבסיס איזופיקס לא (וזה הבסיס המומלץ).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נויה14/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלת ג'ואי כרום dlx או פג פרגוליאת13/09/2016
קובי שלום
אני מתלבטת בין עגלת ג'ואי כרום dlx לבין פג פרגו בוק פלוס.
1. נאמר לי כי הטיולון של הפג איננו נשכבתי ליותר מ150 מעלות וגם באתר שלהם נושא זווית הטיולון לא כתוב במפורש, מה זווית השכיבה המקסימלית של הטיולון?
2.בנוסף האם קיימת בעיה בפג כי אם שמים תיק עם משקל רב היא מתהפכת?
3.ובכלל אשמח לדעת מה ההמלצה שלך לגבי הג'ואי כולל גם התייחסות לסל קל וכסא בטיחות.
חשוב לי לציין כי ידוע לי הפער במחיר והוא לא מהווה שיקול.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלת ג'ואי כרום dlx או פג פרגו - תגובה
קובי סופר13/09/2016שלום ליאת,
אם אין שיקול כלכלי הפג עולה עליה בכל. השכיבה בפג היא בערך 165 מעלות, קשה לתת נתון מדויק. אין בעיית תיק כבד בפג. הסל קל של פג טוב בהרבה מהג'ואי ואם קונים ג'ואי אז עדיף עם סל קל סייבקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה עם אמבטיה קלת משקל ושמתקפלת בקלותאורלי13/09/2016
שלום,
מנסה למצוא עגלה מוצלחת שתהיה קלת משקל וקלה לקיפול וכמובן נוחה....
בינתיים קבלתי המלצה על ביבה טאי טאי
אשמח לשמוע דעות עליה או המלצה אחרת
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה עם אמבטיה קלת משקל ושמתקפלת בקלות - תגובה
קובי סופר13/09/2016שלום אורלי,
הביבה מעולה רק שהטיולון שלה חד כיווני וזה משהו שאני ממליץ שלא לוותר עליו. טיולון דו כיווני לדעתי זה MUST.
לדרישותייך בוגבו בי 3 עונה מעולה, היא יקרה משמעותית מהטאי טאי אבל יש לה גם המון המון יתרונות פרט לטיולון הדו כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות מומלץ לרכבמיכל12/09/2016
קובי שלום,
אני מעוניינת לקנות לבני בן החודשיים כסא בטיחות לרכב. מה חשוב לבדוק לפני הקנייה? ועל איזה כסא אתה ממליץ? אציין שאין מגבלת תקציב.
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות מומלץ לרכב - תגובה
קובי סופר12/09/2016שלום מיכל,
אין יותר מדי מה לבדוק. אפשר למצוא ברשת דירוגי בטיחות. אפשר להושיב את התינוק בכסא ולראות האם הוא נח לו.
ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט, נכון להיום הכסא עם הדירוג הגבוהה ביותר הן מבחינה בטיחותית והן מבחינת נוחות לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת את ההבדלים בין הדגם סולה הרגיל לסולה 2.צופיה11/09/2016
שלום קובי,
אשמח לדעת מה ההבדל בין דגם הסולה הרגיל לסולה 2.
דבר נוסף, הבנתי שיש בדגם סולה הרגיל בעיות עם הגלגלים שהרבה מתלוננות שנשבר וצריכות להחליף לעיתים קרובות. רציתי לשאול האם זה קיים רק בדגם הרגיל או שייתכן והרגישות בגלגלים קיימת גם בדגם סולה 2 "המשופר"?
והאם יש מה לקנות את העגלה הנ"ל כאשר אני גרה בבית עם לא מעט מדרגות בירידה לרחוב דבר שמעמיד את הגלגלים במשימת ירידת מדרגות באופן יומיומי או שעדיף ללכת על עגלה חזקה יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לדעת את ההבדלים בין הדגם סולה הרגיל לסולה 2. - תגובה
קובי סופר12/09/2016שלום צופיה,
הסולה הרגילה לא נמכרת כבר כמה שנים. יש סולה 2 או סולה כרום. מדובר במוצר זהה כאשר הכרום מעוצבת יותר. לא שמעתי תלונות על גלגלים באף דגם של הסולה. החוסר בבולמי זעזועים איכותיים יכול להוות בעיית נוחות אבל לא של שבר.
אין עגלה ממש נוחה למדרגות. אפשר לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שיש לה בולמי זעזועים מעולים וידית טלסקופית. במדרגות ומדרכות ודרכים משובשבות היא עולם אחר בהשוואה לסולה. מצד שני הטיולון פחות טוב מזה של הסולה.
יש לקחת בחשבון שכל יצרני העגלות ומכון התקנים אוסרים על עלייה וירידה במדרגות עם תינוק בעגלה!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפודית לעגלת סולה mtx 2 - האם קיים ובמה לבחורמתחילה (:11/09/2016
היי קובי,
קניתי את הסולה mtx2 והמוכרת בחנות אמרה שקיימת לה תוספת ריפוד נעימה אבל היא לא יודעת איפה ניתן לרכוש.
האם אתה מכיר את התוספת הזו? קיימת בארץ?
פעם קראתי המלצה שלך על הקומפי-קוש שנראה לי נוח מאוד. האם מתאים לעגלת הסולה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריפודית לעגלת סולה mtx 2 - האם קיים ובמה לבחור - תגובה
קובי סופר12/09/2016שלום,
אכן הריפודית של מאמאס אנד פאפאס והקומפי קוש הן ריפודיות זהות (כמו כן למאמאס אנד פאפאס יש גם ריפודית פשוטה שפחות מומלצת). הן זהות בעיקר מבחינת הנוחות. היתרון הגדול של הקומפי קוש הוא במחיר היותר שפוי ומבחר יותר רחב של צבעים, לכן אני ממליץ עליה ובוודאי שתתאים לסולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות לגבי עגלת סייבקס פריאםמירב לסקי11/09/2016
נחשפתי לעגלת הסייבקס פריאם
שנראת לי מדהימה באיכות הבדים
בטיולון המרופד והמרווח
והנשכב ל180 מעלות תוך אפשור צתבשכיבה נוחה.
אשמח לשמוע חוות דעת עליה
היא עולה 5000 שח והמחיר מלחיץ ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התיעצות לגבי עגלת סייבקס פריאם - תגובה
קובי סופר11/09/2016שלום מירב,
מדובר במוצר טוב. החסרונות הם משקל כבד אבל זה דבר שצריך להשלים עימו עם רוצים מוצר ברמת האיכות הגבוהים ביותר. אני גם הייתי ממליץ לך לבדוק את הממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין. עגלה מאוד דומה בפרמטרים שרשמת רק נוחה יותר לקיפול ויש לה מערכת קפיצים הרבה יותר טובה. המחיר די דומה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להשכיב תינוק בטיולון הממבה
מירב לסקי11/09/2016?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם ניתן להשכיב תינוק בטיולון הממבה - תגובה
השכבה ישרה ולכן זה אפשרי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתטדה אבדוק
מירב לסקי11/09/2016אך בכלי הפריאם מומלצת?
שווה את הכסף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תטדה אבדוק - תגובה
היא די חדשה אבל נראית לי ששווה. החסרון הוא במשקל שלדעתי יצריך רכישת טיולון בעתיד אבל בכל מקרה 99% מרוכשי העגלות רוכשים עוד טיולון.
זה יצדיק את ההוצאה אם תמשכו עד גיל שנה וחצי איתה. אם תרכשו טיולון בגיל חצי שנה כמובן שזה אומר שזו רכישה לא נכונה, זה בעיקר תלוי בכם. אני ממליץ לך להתנסות איתה לבד, לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב, לטייל איתה כשמשקל בתוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בולמי זעזועים בפריאם?
מירב לסקי11/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין בולמי זעזועים בפריאם? - תגובה
קובי סופר12/09/2016שלום מירב,
יש אבל הם מאוד קשיחים. בממבה פלוס לדוגמא יש בולמים מתכווננים לשלושה מצבים: קשיח, ביניים, רך לכן אפשר להתאים בהתאם לתנאי הדרך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה ארמדילו פליפ אקס טי או בוגבו בי 3חומי11/09/2016
היי קובי
עקב תא מטען קטן ברכב אנו מתלבטים בין שתי העגלות הנ"ל.
שנינו לא גבוהים ולרוב נתנייד בשטח עירוני עם רכב ומעליות.
אשמח לשמוע על הבדלים בין העגלות ועל מי מהן אתה ממליץ.
כמו כן, הבנתי שניתן לחבר לשתיהן מקסי קוזי או סייבקס, מי מהם מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח גם לדעתך על האיזי ווקר
d.b.11/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת עגלה ארמדילו פליפ אקס טי או בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר11/09/2016שלום,
לגבי סל קלים, שני החברות ברמה הגבוהה ביותר, לדעתי סייבקס אטון 4 הוא האופציה הטובה ביותר.
לגבי העגלות. כולן על אותו עיקרון, משקל יחסית קל וקיפול די נח וקטן.
הארמדילו היא הזולה מכולן והכי נוחה בתפעול ובקיפול.
האיזי ווקר הכי נוחה בניוד בעיקר עם הולכים על שטח קשה מהרגיל. היא הכבדה מכולן ורמת מחיר ממוקמת באמצע (לפעמים יש מבצעים ואז מחירה דומה לפליפ).
הבי הכי קלה מכולן באופן משמעותי, הכי קטנה בקיפול והכי צרה ברוחב הגלגלים. היא גם היקרה מכולן, נוחה מאוד לניוד בהשוואה לשלושת העגלות אבל בשטח קשה מהרגיל הווקר תהיה יותר נוחה.
אני ממליץ להתנסות לבד עם כל אחת מהעגלות שזה אומר: ללכת איתן כאשר יש משקל בתוכן בחנות ומחוץ לחנות, לנסות לתפעל (לחבר אמבטיה/טיולון/סלקל, לשנות מצבים וכו'), לנסות לקפל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, מה לגבי עמידות?
חומי11/09/2016קראתי בפורום בריטי כלשהו שהגלגלים של הארמדילו נהרסו לאחר נסיעה בדשא האם הגיוני? האם באמת הבי היא האיכותית והעמידה ביותר לטווח הארוך אם רוצים עגלה לעתיד?
לגבי המידות בקיפול, בטוח שהבי הכי קטנה? לפי מה שראיתי באתרים דווקא הפליפ הכי קטנה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה, מה לגבי עמידות? - תגובה
קובי סופר12/09/2016שלום חומי,
בגלל בולמי הזעזועים הבי יותר נוחה לניוד ועמידה יותר. אני לא חושב שהפליפ תהרס בהליכה בדשא. לגבי המידות הן די זהות אבל בסיס הגלגלים של הבי צר יותר ולכן במצב מקופל היא צרה יותר. בכל אופן שתיהן תכנסנה עם הטיולון בקלות לבאגז'ים קטנים מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה - הריון ראשון ואין לנו כיווןמורן09/09/2016
אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אתן כמה פרטים עלינו-
הריון ראשון, קומה רביעית אבל יש מעלית (רק צריך לקחת בחשבון שהיא קטנה), שנינו בגובה ממוצע (אני 1.62 הוא 1.73),מעוניינת בידית אחת (בר) ולא שתיים כדי שאוכל להשתמש ביד אחת, מתוכננת ללדת בחורף ככה שלא אוותר על אמבטיה, באגאז' גדול ברכב שלי וקטן בשלו אבל סביר שרוב הזמן זה יהיה עם שלי. כן חושבת לוותר על הסלקל ולקנות במקום כיסא בטיחות מגיל אפס (נראה לי פשוט שיהיה לי קשה לסחוב סלקל וגם ככה יש לי את האמבטיה). המלצות? כיוון? אילו סוגים מתאימים לנו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לעגלה - הריון ראשון ואין לנו כיוון - תגובה
קובי סופר11/09/2016שלום מורן,
לא כתבת לי תקציב כך שקשה לענות.
בנוסף אלו דברים חשובים לכם עוד או יותר, לדוגמא: נוחות ניוד, נוחות קיפול, נוחות לתינוק, משקל וכו'.
כשאין הגבלת תקציב אני ממליץ על הרטן וי.איי.פי או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס. מדובר בעגלות שהן שיא הטכנולגיה בדגש על נוחות התינוקות ונוחות הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
מורן14/09/2016לא כתבתי תקציב כי אני בבדיקות ממש ראשוניות ואין לי מושג בכלל מה טווח המחירים.... נניח שאין בעיה עם תקציב או שהתקציב מעט מעל הממוצע.
דברים נוספים שחשובים לנו- נוחות לתינוקת במקום הראשון (אז אני מניה שעדיף אמבטיה רחבה), נוחות קיפול גם חשוב, מבחינת משקל מאחר ואני גרה בבניין עם מעלית נראה לי שזה פחות קריטי (כלומר זה לא מאסט שהיא תהיה ממש ממש קלה). חשובים לי בולמי זעזועים ובטיחות התינוקת מעל הכל. אני גם מניחה שמגיל מסויים אעבור לעגלה שהיא רק טיולון וגם קלה יותר.... מבאס אותי לקנות עגלה שבאה בחבילה עם סל קל כי אני לא חושבת שיהיה לי צורך (מתכננת לקנות כיסא בטיחות צ'יקו מגיל 0).
עד עכשיו קיבלתי המלצה על הבייבי ג'וגר והטאי טאי (שנראה לי החיסרון היחידי שלהן זה שהן לא דו כיווניות). וכן על הפג פרגו שהכי הרבה המליצו לי עליה (אין לי מושג מה היתרון שלה על פני אחרות..... ) אשמח להמשך הכוונות ואז אלך לחנויות להתחיל לראות. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום מורן,
צריך להבין שהרבה פעמים יהיו ניגודים. לדוגמא עגלה רחבה בעלת ריפוד רך ונעים (עבה) תהיה כבדה מהעגלה בה חסכו בדברים אלו. ביבה טאי טאי ובייבי ג'וגר הן דוגמאות מעולות למשקל קל וחיסכון רב. הבדים שלהן די דקים, שינוי המצבים בעזרת שרוך, אין בולם זעזועים בגלגל האחורי, המושב חד כיווני. כל אלו נחסכו וזה בא על חשבון נוחות התינוק ולעומת זאת נוחות ההורה מושלמת. לכן יש צורך בפשרות.
לפי דעתי הפג בוק בהחלט עונה טוב לדרישות שלך. בעניין נוחות התינוק היא מצריכה רכישה של 2 מזרנים נוספים (לאמבטיה והטיולון). כמו כן המושב לא נשכב למצב שטוח.
אני ממליץ על איי.בי.סי. דיזיין ממבה פלוס כעגלה סופר נוחה לתינוק, סופר נוחה להליכה עם מערכת בולמי זעזועים מעולה. כמו כן אני גם ממליץ לבדוק את עגלת הרטן אשר דומה ברעיון לממבה. ב- 2 המקרים מדובר בחברות גרמניות, היות ובגרמניה הדרישה היא הפוכה מישראל ונוחות התינוק היא ערך עליון, נוחות ניוד ובלימת זעוזעים מעולים הם חובה אז החברות האלו לא מתפשרות על כלום בנושא זה ולכן העגלות כבדות מהממוצע וגדולות בקיפול (עדיין נכנסות לרוב הרכבים אם לא לכולם).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין סלקל סיטי 2 של בבה קונפורט ובין סלקל סטריטי של אותה חברה?מעיין08/09/2016
אני לא מוצאת שום אתר באנגלית או בעברית שכותב מה ההבדלים בניהם ומי מהם עדיף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין סלקל סיטי 2 של בבה קונפורט ובין סלקל סטריטי של אותה חברה? - תגובה
קובי סופר08/09/2016שלום מעיין,
הרבה הבדל אין. הסיטי קצת יותר רחב ומציע ריפוד פנימי נוסף. הגגון משופר. כמו כן הסיטי הוא דגם חדש בעוד שהסטריטי הוא דגם יוצא, היות ולסל קלים יש תוקף אז הסיטי מומלץ יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! ומה בקשר לסטריטי FIX ?
מעיין08/09/2016יש כל כך הרבה שמות ודגמים שונים וזה ממש מבלבל..
תודה!! ומה בקשר לסטריטי FIX ? - תגובה
קובי סופר09/09/2016שלום מעיין,
סטריטי או סטריטי פיקס זה הם סל קלים זהים עם הבדל אחד. הסטריטי הרגיל או XT יכול בעזרת מתאמים להתחבר להמון סוגי עגלות. הסטריטי פיקס מתחבר רק על עגלות בבה קונפורט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)