מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות לתינוק לרכב של סבא וסבתאנטלט07/01/2017
היי קובי
אני מחפשת כסא בטיחות איכותי אבל יחסית לא יקר לאוטו של ההורים שלי שמידי פעם לוקחים אותו לנסיעה קצרה של כמה דקות. לנו באוטו יש את הצ'יקו אבל אני מחפשת משהו קצת פחות יקר אבל עדיין טוב. לתינוק בן 7 חודשים
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/01/2017שלום,
ההמלצות למקסימום בטיחות במינימום מחיר הם:
קוסקו סנרה נקסט או אוונפלו סונוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הפג פרגורחלי07/01/2017
ראיתי שאתה ממליץ הרבה לשדרג לשילדת s.
נתקלתי בחנות לראשונה שיש שילדת פג פרגו בוק s ויש בוק פלוס s.
אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם ומה עדיף?
תודה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/01/2017שלום רחלי,
כל שלדי הפג מגרסאת הבוק נקראים בוק פלוס. לכן כשמשדרגים לS מקבלים בוק פלוס S, גם אם לא כתוב זו אותה שלדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה קטנה
רחלי08/01/2017בדגם הקומפליטו האם הטיולון מתהפך ל2 הצדדים? והאם מתקפל יחד עם השילדה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
בכל דגמי הבוק פלוס הטיולון דו כיווני וניתן לקפל את העגלה יחד עם הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בשביל להיות בטוחה שהבנתי נכון...
רחלי08/01/2017הזמנתי את הקומפליטו. ורשום לי על השילדה book s.
זה אומר שהטיולון של העגלה שלי מתהפך. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
נכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה המלצה לעגלה- מבולבלת!לילוש06/01/2017
היי אשמח לקבל את המלצתך לגבי העגלות הבאות:
1. פג פרגו- ספורטיבו/קומפלטו/פופ אפ- ההתלבטות בין הדגמים הישנים יותר לפופ אפ היא בעיקר הפער במחיר. השאלה עד כמה הפלוסים שהוסיפו לפופ אפ מצדיקים את הפער במחיר?
*האם יש צורך להוסיף מזרן לעגלת פג?
2. אינגליזנה טרילוג׳י 2015- האם יש הבדל בין הדגם של 2015 לה של 2016?
3. בייבי ג׳וגר סיטי מיני
4. מאמס&פאפס דגם סולה- האם הקיפול שלו זהה לקיפול של אורבו? כי אם כן לא התחברתי בכלל לקיפול, היה נראה לי מסובך יחסית לעגלות אחרות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/01/2017שלום לילוש,
שמתי לב ע"פ הדגמים שציינת וע"פ ציון "קיפול מסורבל" באורבו שהקו המנחה שלך הוא קיפול נח. המלצתי לא להתבסס על זה בלבד! קיפול אפשר ללמוד ואחרי 10-20 ואפילו 30 ניסיונות בסוף לומדים וזה בקלות.
1. בפופאפ מקבלים אמבטיה קלה בכ- קילו וחצי ואפשרות לקפלה לאחסון. בד טיפה איכותי יותר שלדעתי זה שטויות כי בכל מקרה אני ממליץ להוסיף מזרן עגלה איכותי. כמו כן לפופאפ ולקומפלטו יש רשת איוורור באמבטיה. באם כל אלו לא מהווים שדרוג רציני אז אני ממליץ על גרסאת הבסיס ספורטיבו ולחסוך חיסכון גדול. אני ממליץ בחום להוסיף מזרן לאמבטיה ולרכוש מזרן קומפי קוש לטיולון.
2. יצא דגם נוסף. בכל אופן אני פחות ממליץ כי מלבד קיפול נח וקומפקטי אני חושב שהפג עדיפה בזכות סל גדול יותר ויכולת ניוד מוצלחת יותר. אפשר לבדוק את אינגלזינה קוואד שלדעתי מוצלחת יותר.
3. לא ממליץ, בד לא נעים לאקלים שלנו, טיולון חד כיווני, מדרך רגליים לא מתכוונן ושינוי מצבים בעזרת שרוך, מנגנון פחות אמין ופחות נח לתפעול.
4. הסולה מתקפלת בדיוק כמו האורבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
לילוש07/01/2017תודה רבה על המענה המפורט!
אז אם אני מתמקדת בבחירה בין פג פרגו לסולה, האם הפג עדיפה בהרבה על הסולה? בהתחשב בזה שהפער הוא 2500 שח וקיומו של סלקל בפג לא מהווה יתרון עבורי, כי אין לי בעיה לרכוש ישר כסא בטיחות, תוכל להשוות בשבילי את הסולה אל מול הפג פופ אפ? (מבחינת משקל, חשיבות פתח האוורור, חשיבות הראש הראש באמבטיה ואם יש עוד קריטריונים חשובים אשמח לשמוע)
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/01/2017שלום לילוש,
היתרונות בפג הם: אמבטיה רחבה יותר שתשרת ליותר זמן. כיוונון הראש לדעתי אינו חשוב. רשת האיוורור קיימת רק בגרסאות היקרות.
הטיולון של פג מרווח יותר ויש לו 4 מצבים במקום 3 ולעיתים בזמן ההתפתחות זה נח שיש את המצב הנוסף הזה.
הפג מיוצרת באיטליה ולכן אני חושב שאיכות ההרכבה והחומרים טובים יותר בהשוואה לסולה מה שיגרום לעגלה להיות אמינה יותר ולשרוד יותר שנים, יחד עם זאת אני רואה עגלות סולה שמשרתות כבר ילד שני והן נראות במצב מעולה כך שפער האיכות לדעתי קטן.
הסל בפג גדול יותר.
הפג נוחה יותר לקיפול.
אלו ההבדלים העיקריים ואתם צריכים להחליט האם שווה לשלם עבור הפער, כמובן שהסל קל מייקר מאוד את הסיפור כי זהו סל קל יקר. שווה לבדוק אופציה של ביטולו כי חלק מהחנויות מזכות עברו בסכום נמוך מערכו אבל אולי זה שווה לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל שמגיע עם מוציעופרי06/01/2017
הי קובי,
אני די נעולה על המוצי igo בעיקר כי הגובה שלה הרבה יותר נוח לי משאר העגלות שראיתי.
העגלה מגיעה עם סלקל מדגם אטון או שידרוג לאטון Q.
אשמח לדעת דעתך על הדגמים האלו והאם באמת שווה לשדרג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף..
עופרי06/01/2017האם יש סלקלים אחרים שיודעים להתחבר לigo והם יותר מומלצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/01/2017שלום עופרי,
האטון הבסיסי קיבל דירוג של 4 כוכבים בעוד אטון 4 או Q דורגו עם 5 כוכבים. האטון 4 זול יותר ואני לא רואה סיבה לשדרג לQ ולשלם יותר. מהמתחברים למוצי אין סל קל עדיף יותר מאטון 4 או Q לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי גוגר סיטי מיני או אויסטר זירואלירן05/01/2017
היי, אנחנו מתלבטים בין בייבי גוגר המוכר בישראל וש עליו מגוון חוות דעת אל מול האויסטר זירו שנראה יותר איכותי אך לא מוכר בישראל ונמכר רק ברשת אחת( בעייתי מבחינת חלקי חילוף? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/01/2017שלום אלירן,
אני תמיד ממליץ על עגלות שבהן המושב הוא דו כיווני ובשתיהן אין אופציה כזו ולכן אני פחות ממליץ עליהן. אם בכל זאת להמליץ לדעתי האויסטר טובה יותר בגלל הבדים ובגלל מדרך הרגליים המתכוונן.
העגלה מיובאת ע"י אותה רשת ולכן אין כל בעיה עם חלקי חילוף.
באם יש עוד זמן גם צריכה להגיע עגלה חדשה של חברת איי.בי.סי דיזיין מדגם מינט שדומה ברעיון לאויסטר זירו רק שלדעתי ערכת הקפיצים שלה טיפה יותר טובה ובאמבטיה תהיה אפשרות כיוונון מצבים. להבנתי היא תחל להימכר מחודש פברואר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי כיסא בטיחותיקטיה05/01/2017
קובי שלום! מתלבטים בין כיסא צ'יקו נקסטפיט וגרגו 4ever! מה עדיף ומה מומלץ לתינוק יותר מגיל 0? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/01/2017שלום קטיה,
הצ'יקו דורג טוב יותר מבחינה בטיחותית ולדעתי הוא גם נח יותר עבור התינוק ולכן אני נוטה להמליץ עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי שני סלקליםסיון05/01/2017
היי קובי,
אנחנו מתלבטים לגבי שני סלקלים:
1. B-Safe 35 Elite Britax
2. Chicco KeyFit 30
איזה משניהם מומלץ יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/01/2017שלום סיוון,
הבטיחות מעולה בשניהם. לדעתי לצ'יקו יתרון במחיר ולדעתי הוא נח יותר לתינוק ולתפעול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיון05/01/2017תודה על התשובה!
האם זה נכון שמבחני הבטיחות/ריסוק האמריקאים פחות מחמירים מהאירופאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/01/2017שלום סיוון,
כן ולא! כן המבחנים פחות מחמירים ולא זה לא רלוונטי מכיוון ש
א. היצרנים מחמירים הרבה מעבר לדרישות הבטיחות שם
ב. יש גופים פרטיים שמבצעים ומפרסמים (בתשלום) את התוצאות של המבחנים שלהם והם יותר מחמירים מהאירופאים
לכן אני חושב שהמושבים האמריקאים תמיד עדיפים בהשוואה לארופאים, רק היום מתחילים באירופה להבין את החשיבות של חגירת כסא בטיחות כנגד כיוון הנסיעה דבר שבארה"ב הבינו לפני כמעט 2 עשורים!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תינוק מתקפלת מומלצתנורית05/01/2017
היי קובי,
אני מחפשת עגלה איכותית. שתהיה קלה ונוחה. מתקפלת בקלות, מתאימה להרבה מדרגות ויציבה. אין הגבלה מבחינת התקציב. אשמח לעזרתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/01/2017שלום נורית,
אף עגלה אינה בנויה למדרגות, בסופו של דבר בעליה ובירידה ממדרגות עם עגלה העגלה תישחק ועלולה להישבר, להיסדק וכו'.
במדרגות יש לקפל את העגלה ולשאת אותה.
המלצתי היא על בוגבו בי שמאפשרת קיפול ביד אחת ועקב משקלה ומימדיה הסבירים ניתן לעלות איתה במדרגות ביד אחת והתינוק ביד שניה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת תינוק מומלצת
נורית05/01/2017חוץ מבוגבו יש לך המלצה לעגלה נוספת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/01/2017שלום נורית,
יש את הארמדילו פליפ, אם אין בעיית תקציב אני חושב שהבי עדיפה אבל הפליפ זולה ממנה באופן משמעותי.
שוב אני ממליץ על מוצר שמתקפל קטן ומשקלו סביר ואין יותר מדי אופציות (מוצלחות) בסגנון הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת תינוק מומלצת
נורית07/01/2017תודה רבה על הייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת מזרון למיטת תינוקמריה04/01/2017
קיבלתי מחברה מיטת תינוק בגודל 127/66
קניתי מזרון לאליפאפ מולטי סופורט 127/66
הבעיה כשהכנסתי את המזרון לתוך המיטה, אני לא יכולה להוריד את המעקה של ה-3 דרגות
האם אני צריכה להחליף למזרון במידה 127/63? לא יווצר לי מרווח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/01/2017שלום מריה,
את צריכה למדוד את הלוח שעליו מונח המזרן. אם תצייני את שם יצרן המיטה אוכל לומר לך איזו מידה את צריכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגם המיטה
מריה05/01/2017היי, אז דגם U-39 חברת סגל
תשובה
קובי סופר05/01/2017שלום מריה,
במיטות סגל המידות הן תמיד 66/127
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לגיל שנה-מה מומלץ?מעין03/01/2017
שלום,מחפשת.לקנות טיולון לתינוק כמעט בן שנה.
רוצה שיהיה קיפול פשוט,שלא יהיה כבד.וסל יחסית גדול..וכמובן עציב..
מה אומרים על עגלת היויו..?האם מומלץ?
אם לא,איזה טיולון רגיל מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/01/2017שלום מעין,
היויו עונה נפלא לכל הדרישות שהצבת. יש רק לקחת בחשבון שהוא טיולון סופר יקר.
במחיר סביר הכי הייתי ממליץ על לייטוואי 2 של צ'יקו שגם עונה היטב לדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת
מעין07/01/2017את היויו ניתן להזמין מחול במחיר נמוך הרבה יותר מבארץ-לכן השאלה היא עד כמה היא יציבה?האם היא מחזיקה גם כשעולים ויורדים מדרגות כל יום?
ומה לגבי הדגם אמריקה usa של ציקו?
ומה לגבי טיולונים של גואי?
מה יותר טוב מבין החברות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/01/2017שלום מעיין,
לגבי יויו, יש רק לבדוק שזה מוצר מקורי, יש מאות חיקויים כשהמוביל נקרא יויה, שם דומה ומבלבל והאיכות ירודה ביחס ליויו. כמו כן אין לה משווק בארץ ולכן אין אחריות ולצערי כל עגלה בשלב כזה או אחר זקוקה לטיפול בדיוק כמו לרכב. אי לכך לא ממליץ להסתכן אלא אם יודעים בודאות שזה מוצר מקורי של בייבי זן מדגם יויו.
צ'יקו לייטוואי USA זהו לייטוואי 1 משודרג ולכן אני פחות ממליץ כי בלייטוואי 2 נעשו שיפורים כמו מעקה שמתקפל יחד עם הטיולון ללא צורך בפירוק כמו בUSA, גם הגגון שופר ועוד כמה שיפורים קלים.
הג'ואי בריסק דומה ללייטוואי 2 אך כבד ממנו, מסורבל יותר לחגור בו את התינוק ולכן אני חושב שהצ'יקו עדיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה
מעין07/01/2017תודה רבה
יש יויו מקורי ב700.
היום ואף פעם לא יצא לי להתנסות אני שוב רוצה לשאול לגבי היציבות והחוזק שלה....היא נראית קלילה כזו, השאלה היא אם היא חזקה?
מה בכל זאת עדיף בין הציקו ליויו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/01/2017שלום מעין,
היא חזקה ואמינה. החסרונות הם גגון קטן שלא מצל היטב (ניתן לרכוש הארכה בנפרד), המושב לא מגיע למצב שכיבה ישר כמו בצ'יקו. מצד שני היויו קל בכמעט 2 ק"ג ומתקפל קטן יותר, כמו כן יש לו ידית אחיזה שלמה מה שיוצר יכולת ניוד קלה יותר אפילו עם יד אחת. אין בעיית יציבות כל עוד לא מעמיסים תיק כבד אבל זה נכון גם לגבי כל טיולון.
לסיום: אפשר לגשת עם התינוק לחנות ולבדוק יחד איתו את היויו זה לא מחייב אותך לרכוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה שמיועדת לאנשים גבוהיםשרה03/01/2017
שלוום אני מחפשת עגלת תינוק מגיל לידה שתהיה נוחה לתינוק אבל גם להורים- אנחנו גבוהים! לא יקר מדי ולא כבדה מדי על מה תוכל להמליץ לי?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/01/2017שלום שרה,
לצערי כל העגלות הגבוהות יחסית כבדות ולרוב יקרות. אני ממליץ לך על איי.בי.סי דיזיין סלסה שהיא גם גבוהה, גם במחיר סביר וביחס לעגלות גבוהות היא די קלה 9.9 ק"ג עם מושב טיול כאשר עגלות גבוהות שוקלות לרוב מעל ל- 11 ק"ג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן מומלץ למיטת תינוקמרינה02/01/2017
שלום, רצינו לדעת איזה מזרן מומלץ לקנות למיטת תינוק. יש את המזרון של קינג קויל וגם של מולטיפלו שהוא כמו ספגטי. קיבלנו גם המלצה על מזרן של חברת נומו (בטוילנד ) שכולו אוויר. מה הכי מומלץ ?
תשובה
קובי סופר02/01/2017שלום מרינה,
שלושתם מאוד מומלצים, אני אישית ממליץ יותר על המולטיפלואו של בייבי טק (יש לשים לב שלא של חברה אחרת כי קיים מזרן זהה בעל אותו שם רק של יצרן אחר וללא תו או אישור מכון התקנים) או הקינגקויל אימג'ן 360. לדעתי הם נוחים יותר לתינוק ופחות קשים מהנומו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל וכיסא בטיחות מגיל לידה
מרינה02/01/2017שלום רב,
תודה על תשובתך בנושא מזרן למיטת תינוק. שאלה נוספת- רכשנו סל קל ובסיס איזופיקס לרכב של מקסי קוזי. לאחר תקלה בבסיס, הוחלט לזכות אותנו עליו וכעת אנחנו בהתלבטות האם לרכוש כיסא מגיל לידה שישמש אותנו הלאה או לחזור למקסי קוזי. היות ומדובר במוצר לא זול והרשת לא נותנת אחריות של יותר משנה (ויש לנו 2 מוצרים- גם שלנו וגם החליפי שהיו בהם תקלות ) שוקלים אולי לרכוש סלקל של חברה אחרת דוגמת סייבקס אטון או דומיו. מה אתהכוונה ממליץ לגבי סלקל? וכן לגבי כיסא מגיל לידה? הבנו שציקו ואוונפלו הכי נחשבים. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל וכיסא בטיחות מגיל לידה- המשך
מרינה03/01/2017קובי שלום, קיבלתי למייל הודעה שיש תשובה אך משום מה אני לא רואה אותה...
תשובה
קובי סופר03/01/2017שלום מרינה,
השאלה לאיזה גיל המוצר יהיה מיועד, האם מלידה או שיש כבר תינוק בן כמה שבועות/חודשים?
לדעתי הסל קל המומלץ ביותר כיום הוא צ'יקו קייפיט 30, הוא כולל בסיס במחירו ולדעתי יוצא שהוא עולה כמחצית מהמקסי קוזי יחד עם בסיס. הוא דורג עם 5 כוכבי בטיחות, סופר אמין, סופר נח לתינוק וסופר נח לתפעול ולדעתי המחיר מצחיק ביחס למתחרים והתמורה. החיסרון הכי בולט הוא שהוא אינו מתחבר לעגלות, איני רואה זאת כחיסרון מכיוון שגם ככה לא מומלץ לחבר סל קל לעגלה כי משך השהייה הרצופה המומלצת היא 30 דקות.
אם הולכים על כסא אז צ'יקו עשו זאת שוב כי הנקסטפיט שלהם מדורג כמומלץ והבטוח ביותר. הוא גם הנח ביותר ככסא נגד כיוון הנסיעה. האוונפלו היחיד ברמה של צ'יקו לדעתי לא יהיה נח ככסא נגד הכיוון ובכלל הוא פחות נח מהצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל וכיסא בטיחות מגיל לידה- המשך
מרינה03/01/2017קובי, תודה על תשובתך. הכיסא מיועד לתינוק בן חצי שנה. בהמשך במידה ונרכוש כיסא מגיל לידה, ישמש ב"ה את הבאים בתור.
לגבי סל קל, לי דווקא חשוב שכן תהיה אפשרות לחבר לעגלה ואשמח להמלצה גם על סל קל שיוכל להתחבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/01/2017שלום מרינה,
על כיסא אני ממליץ על הנקסטפיט כפי שהבנת, מעולה מלידה ועד משקל 30 ק"ג.
הסל קל הבטוח ביותר שמתחבר לעגלות הוא סייבקס אטון 4. אני ממליץ להושיב את התינוק ולראות האם נח לו, המלצתי לעשות זאת כשהסל קל והבסיס מותקנים ברכב מכיוון שהזווית ברכב שונה לחלוטין מהזווית בחנות או בבית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בקניית עגלה עם אמבטיה וטיולוןדבורה02/01/2017
שלום קובי
אנחנו צריכים לקנות עגלה לתינוק
שתכיל אמבטיה, טיולון ואופציה טובה לחיבור סלקל
אנחנו גרים בקומה גבוה ללא מעלי
לכן חשוב עגלה לא כבדה
כמו כן קיפול לא מסובך מדי
גודל העגלה לא קריטי כי יש לנו פאגז גדול
איזה דגמים מומלץ לנו לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/01/2017שלום דבורה,
לדעתי לצרכים שציינת הכי הייתי ממליץ על בוגבו בי 3 או מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.
יחסית נוחות לקיפול, משקל סביר כאשר הבי קלה יותר ואפשרות לשאת אותן די בקלות ביד אחת כשעולים מדרגות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לתינוק בן שנהאפרת02/01/2017
שלום,
אנחנו מעוניינים בכסא לרכב לתינוק בן שנה עם בטיחות טובה שמתכוונן גם לאפשרות שכיבה. בתקציב של עד 500 שח עם אפשרות חריגה קלה.
שמענו על אינפניטי, קוסקו סנרה נקסט ואיבנפלו סונוס. בכולם יש אפשרות כוונון? אפשרות לניקוי?
מה היית ממליץ מבין כולם?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/01/2017שלום אפרת,
על האינפנטי איני ממליץ, מדובר במוצר סיני ללא ידע על רמת הבטיחות וסביר שהרמה לא קרובה לרמה של הסנרה או הסונוס.
לגבי 2 האחרים, שניהם דורגו כבטיחותיים מאוד כאשר הסונוס מגיע עם בדים טובים יותר לדעתי. מצבע השכיבה בשני הדגמים הם יותר על מנת שהכסא יחגר באופן יציב יותר ולא עבור נוחות התינוק ולכן צריך להתייחס לזה כאילו ואין להם מצב שכיבה/ישיבה. לדעתי אין לכך משמעות מעבר לגיל חצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא בטיחות לתינוק בן שנה המשך
אפרת02/01/2017תודה רבה קובי,
ישנם עוד כיסאות שאתה ממליץ עליהם בטווח המחירים הזה? חשוב לנו אפשרות שכיבה כי יש נסיעות ארוכות מידי פעם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/01/2017שלום אפרת,
לצערי לא, רמת הבטיחות בטווח המחיר שציינת נמוכה מאוד וזה שיש שניים ברמת בטיחות מקסימלית או קרובה לכך בתקציב זה די נדיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה לתאומים - התלבטותלירון לב02/01/2017
היי קובי,
אנחנו לקראת לידת תאומים ונשמח להמלצתך- מתלבטים מאוד בין סיטי סלקט לבין סיטי תאומים של בייבי ג'וגר , על מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/01/2017שלום לירון,
מדובר בשני סגנונות שונים כך שקשה לי לתת חוות דעת. אם אני הייתי צריך לבחור מבין השניים הייתי בוחר בסלקט מכיוון שיש טיולון דו כיווני, מדרך רגליים מתכוונן והיא יכולה לשמש כעגלת יחיד כך שיש כאן יתרון נוסף אם יהיה תינוק נוסף בעתיד או שצריך להשתמש בעגלה רק עם תינוק אחד.
הייתי ממליץ גם לבדוק את עגלת בייבי מונסטרס, היא יותר בסגנון של הסיטי מיני אבל יש לה יתרונות רבים על הסיטי מיני ולכן שווה לראות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)