פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה ראשונה. מאיפה מתחילים?
    נטע
    24/08/2016

שלום קובי, אנחנו מחפשים עגלה (תינוקת ראשונה) והאמת, אנחנו קצת אובדי עצות.
    אנחנו מחפשים עגלה משולבת: שתהיה בטוחה, קלה וקומפקטית, שיהיה ניתן לקפל אותה בקלות ולא נמוכה מדי (שנינו גובה ממוצע) ובטווח של עד 3000 ש"ח.
    תודה רבה על עזרה לא מובנת מאליה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה ראשונה. מאיפה מתחילים? - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום נטע,

לצערי אין עגלה שמכילה את כל הדרישות.

ארמדילו פליפ או איזי ווקר שחורגת מהתקציב עונות להרבה דרישות אך הן נמוכות מאוד.
    ג'ואי כרום שעונה על הגדרות הגובה, משקל סביר, תפעול פשוט אבל גדולה בקיפול.
    אינגלזינה טרילוג'י בגובה בינוני, יחסית קלה, מאוד קטנה בקיפול, נכנסת בתקציב. אני פחות ממליץ כי היא פחות נוחה לניוד.

רצוי לסדר את הדרישות מהחשוב לחשוב פחות מכיוון שלא יהיה מוצר שמכיל הכל. כמובן ששווה להתנסות בדגמים ואז ההחלטה תהיה יותר קלה. שווה להתמקח, לפעמים עגלה של 4 אלף יכולה לצאת מחנות ב- 3 אלף לדוגמא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השכבה על הבטן בטיולון אחרי שימוש באמבטיה
    נועה
    24/08/2016

שלום קובי,

יש לי ג׳ואי כרום אבל הילדון (בן ארבע חודשים) כבר ארוך מאוד והאמבטיה כבר צפופה לו. העקשן הקטן לא ישן על הגב בשום צורה שהיא, אז אני מחפשת טיולון או עגלה דו צדדית שבה ניתן להשכיבו על הבטן.

יש לי גם בריסק פרימיום, אבל אני לא בטוחה לגבי זווית השכיבה שלו.

יש לך הצעות?

הוספת תגובה

• השכבה על הבטן בטיולון אחרי שימוש באמבטיה - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום נועה,

לצערי כל העגלות שהטיולון שלהן נשכב למצב שטוח והן דו כיווניות כוללות גם אמבטיה.
    הבריסק נשכבת טוב בשביל השכבה על הבטן אבל אני לא בטוח שהיא תהיה נוחה, צריך לנסות ולבדוק מכיוון שאין לה גב קשיח.
    אם מוותרים על דו כיווניות אז עגלת אביטו של איי.בי.סי דיזיין נשכבת מעולה ואפשרי להשכיב על הבטן, כמו כן היא סופר רחבה מה שיאפשר לתינוק לפרוש ידיים. לרוב בשכיבה על הבטן הם ישנים בצורת W ולכן בעגלה צרה זה לא הכי נח. על אותו סגנון אפשר גם לבדוק את ביבה טאי טאי, לדעתי פחות טובה מהאביטו כי הגב שלה עם שרוך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת טיולון מעגלה של מבייבי גוגר
    עירית
    23/08/2016

היי
    רכשנו בייבי גוגר סיטי מיני 4 גלגלים לאחר הרבה חיפושים ושיקולים של בעד ונגד. הייתי מאוד מרוצה מהאמבטיה שלה שעזרה גם בשינה בצהלך היום אך כיום הוא סן 4 חודשים וכבר לא מוכן לשכב בה יותר. בנוסף העגלה הרבה יותר כבדה משחשבתי והניוד עם האמבטיה מסורבל. בקיצור לא מרוצה ועכשיו מאחר ואני רותה להעביר אותו לטיולון מחפש למכור ולרכוש עגלה אחרת.
    אשמח לקבל המלצה- מחפשת משהו קל ומתקפל בקלות, שתהיה אופציה לשכיבה כמעט מלאה, יחסית קטנה שתהיה ניידות קלה , גרים בעיר אז בעיקר להליכות ברגל לגן, לפארק.. במידה ויש אז אשמח אם תהיה לשני הכיוונים.
    אוהבת את העגלות הקטנות והגבוהות שאני רואה ברחוב..

תודה!!

הוספת תגובה

• החלפת טיולון מעגלה של מבייבי גוגר - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום עירית,

אין הרבה אופציות לטיולון דו כיווני. האופציה הטובה ביותר היא בוגבו בי אשר מאוד יקרה אבל עונה לכל הדרישות שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון המשך

עירית
    25/08/2016

תודה. אשמח אז לקבל המלצה לטיולון חד כיווני. :)ט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת יויו וטטי טאי

עירית
    25/08/2016

אשמח לחוות דעתך בנוגע ליויו או טאי טאי אהבתי את היו יו בעיקר הקיפול והנוחות ושהיא לא גדולה כל כך או כבדה, הבן שלי הולך לאיבוד עכשיו בתוך העגלה של הבייבי גוגר האם הם מתאים גם לגילאים גדולים יותר (נראה עגלה קטנה, הבן שלי בן 4 חוד ושוקל כבר 7 קילו) והאם הם יחסית עמידים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת יויו וטטי טאי - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום עירית,

היויו לא ענקית אבל בהחלט מספקת עד גיל 3 שנים. יש לה יתרון עצום במשקל וגודל הקיפול. יש לקחת בחשבון שהיויו מתאימה מגיל חצי שנה ולא לפני. הטאי טאי לדעתי נוחה יותר לתינוק מכיוון שהשכיבה בה ישרה ומדף הרגליים מתכוונן אבל קיים סיכוי גדול שתרכשו טיולון נוסף בהמשך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איי בי סי דיזיין אביטו

עירית
    26/08/2016

תודה על התגובה, נראה כי אינך ממליץ על עגלות היויו והטאי טאי עבורנו. אשמח לקבל פרטים בנוגע לעגלת איי ביי סי אביטו שראית י שהנך ממליץ הרבה. ראיתי רק סרטון ולא מצאתי פרטים עליה כגון משקל העגלה, האם יש 180 -170מעלות לשכיבה, האם הגגון מספיק ארוך (בסרטון נראה קצר), האם אורך משענת הרגליים מספיקה גם לגיל מאוחר יותר( בסרטון גם כן נראה קצר) והאם היא יותר קטנה מהבייבי גוגר?
    שוב מחפשת: נוחות לתינוק (בד הבייבי גוגר בטיולון קשיח), כשאר העגלה במצב שכיבה שהחלק האחורי לא יתנדנד כפי שבבייבי גוגר, גגון ארוך לשמש ופתרון לחורף לרגליים, מצב שכיבה ואפשרות לשימוש מגיל 4 חוד׳, כמובן נוחות קיפול ואחסון ברכב.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איי בי סי דיזיין אביטו - תגובה

קובי סופר
    26/08/2016

שלום עירית,

אני דווקא כן ממליץ על הטאי טאי רק אומר שיש סבירות שתרכשו עוד טיולון בעתיד.
    לגבי יויו, גם היא מומלצת אבל מאוד תלוי לאיזה גיל.

האביטו סובלת מאותו חיסרון של הטאי טאי, הקיפול גדול (בהשוואה לטיולון, סה"כ הן בגודל דומה לבייבי ג'וגר). לפי נתוני יצרן משקלה 9.3 ק"ג. 2 קילו + בהשוואה לטאי טאי. השכיבה שטוחה כ- 180 מעלות. המשענת רגליים מתכווננת והיא מתאימה לגילאים גדולים, זהו אחד הטיולונים הרחבים ביותר שיש. הגגון גדול ויש חלק נוסף שנשלף כך שהוא מכסה כמעט עד כפות הרגליים של התינוק. הבד סופר איכותי ונעים וזה היתרון העצום מול הבייבי ג'וגר וגם הטאי טאי. משענת הגב משתנה בעזרת לחצן ולא שרוך שזה גם יותר נח וגם יותר אמין, יש מערכת קפיצים לכל גלגל. דברים אלו לא קיימים בטאי טאי ואלו הגורמים להבדלי המשקל. הפתרון הכי טוב לחורף ולא משנה מה תרכשו בסוף הוא שק שינה, הוא נעים, מחמם ומפנק ומתחבר לכל עגלה. יש של מספר חברות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות

עירית
    15/09/2016

שלום
    עדיין לא מצליחה להחליט בנוגע לעגלה.. מנסה שוב ושוב את הבייבי גוגר אך הקטן לא אוהב אותה, נראה כי הוא מרגיש אבוד בפנים כאשר הוא במצב חצי שכיבה הגוגר מכסה את כל הצדדים ומרגיש מבודד כזה .
    מתלבטת מאוד לגבי היויו רק בגלל שראיתי שאומרים שהיא כמו עגלת בובה , אינה יציבה לגמרי וחוששת מהגודל מאחר ובני יחסית גדול אך מאחר ואני גרה בבניין מדרגות מאוד חשוב לי הנוחות לסחוב את העגלה בקלות למטה.. הבייבי גוגר כדולה וכבדה.
    מה בנוגע למוצי איבו 2012 ? (מוכרים ביד 2) היא נראית קלילה פתוחה ונוחה לתינוק. מה משקלה? מה החסרונות /יתרונות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

קובי סופר
    19/09/2016

שלום עירית,

המוצי כבדה, הטיולון לא נשכב למצב ישר. לדעתי לא מומלצת בכלל.
    היויו עגלה טובה אך לא חפה מחסרונות. תנסו להושיב בעגלות ולראות מה נח לתינוק. אני חושב שהאביטו נוחה יותר מהג'וגר. לגבי יויו רק להתנסות, סה"כ הרוב המוחלט מרוצה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עירית שלום, מתעניינת בבייבי גוגר

שיר
    25/08/2016

היי עירית,
    בכמה את מוכרת את הבייבי ג'וגר שלך?
    באיזה צבע היא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת טיולון קלה שנשכבת ל-180 מעלות
    ענבר
    23/08/2016

שלום, אנחנו מחפשים עגלת טיולון קלה (ק"ג ומטה) שנשכבת ל-180 מעלות ומתאימה גם בגיל חודשיים - האם זה מומלץ? אילו סוגי עגלות מומלצות?

שאלה נוספת: האם לאחר גיל חצי שנה יש צורך בעגלה שנשכבת ל-180 מעלות?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• עגלת טיולון קלה שנשכבת ל-180 מעלות - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום ענבר,

העגלה הכי קלה עם שכיבה שטוחה היא טיולון בובו אבל איני ממליץ עליו מגיל שנתיים. ביבה טאי טאי תתאים יותר לדרישות. היא שוקלת 7.5 ק"ג. לדעתי שווה לשקול גם טיולון טיפה יותר כבד אבל יותר נח לתינוק כמו אביטו של איי.בי.סי דיזיין.
    לאחר חצי שנה יש חשיבות לשכיבה מכיוון שגם אז משכיבים על הבטן ואם התינוק נרדם בעגלה אז ברור שיהיה לו נח יותר בזווית ישרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה על טיולון דו צדדי
    ליטל
    23/08/2016

שלום קובי
    רציתי לקבל את המלצתך לגבי טיולון טוב דו צדדי לא יקר?

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה הקודמת ...

ליטל
    23/08/2016

בנוסף חשוב לי גגון ארוך וקיפול קל וקומפקטי
    בתודה מראש על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה על טיולון דו צדדי - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום ליטל,

לצערי אין חיה כזו. הטיולונים כולם חד כיוונים. טיולון דו צדדי קיים בעגלות כאשר ישנן עגלות שניתן לרכוש אותן ללא אמבטיה אבל אז מחיר הטיולון לא ממש זול.
    אם אדע תקציב אוכל לכוון לטיולון חד כיווני טוב.
    האופציה הזולה ביותר לטיולון דו כיווני היא גרקו איבו. אופציה לא רעה אבל תגרור אחריה רכישת טיולון נוסף בעתיד, כמו כן הגגון סביר ולא גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי טיולון אשמח לעזרה
    שיר
    23/08/2016

קובי שלום,
    ברצוני להתייעץ איתך לגבי טיולון.
    הדברים שחשובים לי בטיולון: גגון ארוך, פגוש, סל גדול,קיפול קטן וקל.
    ראיתי שתי סוגים שאהבתי ומתלבטת
    1. ג'וי בריסק פרמיום (בערך 750 שח)
    2. טיולון טורנדו של ספוט ליין (500 שח)-לא מצאתי עליו חוות דעת הוא נמכר בבייבי קלאב ובשילב.
    בעיקרון חשוב לי גם המראה (לא אוהבת את הטיולונים שנראים ממש פשוטים)
    אהבתי מאוד את ריקרו אבל לא עונה על רוב הדרישות..הקיפול מדהים!
    אשמח גם לשמוע אם יש דגם אחר שאתה ממליץ ויענה על רוב הדרישות.
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי טיולון אשמח לעזרה - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום שיר,

הג'ואי עדיפה לדעתי. כמו כן שווה לבדוק את צ'יקו לייטוואי החדשה. שתי הטיולונים עונים לדרישות והרוב המוחלט של המשתמשים בהם מרוצים.
    על הטורנדו אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון טורנדו

שיר
    25/08/2016

קובי, תודה רבה!! מעריכה מאוד את התייחסותך.
    מאיזו סיבה טיולון הטורנדו לא מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון טורנדו - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום שיר,

הוא פחות נח לניוד. הוא לא ברמת האיכות והאמינות של צ'יקו או ג'ואי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ציקו לייט וואי- סדר במבחר

שיר
    30/08/2016

שלןם קובי
    בהמשך להצעתך ביררתי לגבי טיולון ציקו לייט וואי.. אבל התבלבלתי מכמות הדגמים..
    יש דגם ספציפי מומלץ? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ציקו לייט וואי- סדר במבחר - תגובה

קובי סופר
    31/08/2016

שלום שיר,

הדגם החדש שנקרא לייטוואי 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה וחוות דעת על כמה עגלות שראינו ומצאו חן בעיננו ..
    יסמין
    22/08/2016

שלום קובי,
    אחרי סיבובים רבים של חיפושים אחרי עגלות ובשל שלל המבחרים שראינו .. הגענו היום להתלבטות רצינית
    וחשוב לי לקבל המלצות וחוות דעת שלך כמומחה.
    בין שלל העגלות מצאו חן בעינינו העגלות האלה :סייבקיס אייריס,
    פג פרגו בוק פלוס, silver cross דגם וויפר( חשוב לי לדעת עליה) , מאמס אנד פאפס sola ויש גם אורפו.. הארמדילו לא היה בחנות אז לא ראינו.
    ואשמח לקבל גם חוות דעת על הגואי כרום דגם dxl ו bebe confort דגם elea...
    מבחינת מחיר כולם בטווח.. ולגבי קריטריונים גם.
    ברצוני לקבל חסרונות ויתרונות ומה עדיף.

הוספת תגובה

• העגלותGraco evo ו mutsy igo איך הן?

יסמין
    24/08/2016

היי קובי
    אשמח לקבל חוות דעתך גם על העגלות האלה,
    Graco evo ומוצי אייגו.. המה היתרונות והחסרונות שלהם והם ממליץ על אחת מהן?!
    תודה מראש,
    יסמין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה וחוות דעת על כמה עגלות שראינו ומצאו חן בעיננו .. - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום יסימין,

כל המבחר הזה רק יבלבל אותך. חבל לראות מלא דגמים. אין עגלה מושלמת! יש עגלה שיכולה להיות מושלמת עבורכם אם רק תעשו רשימת דרישות מהחשוב לפחות חשוב.
    לדוגמא: נוחות לתינוק, נוחות ניוד, נוחות קיפול, נוחות תפעול, משקל קל, קיפול קטן, מראה/עיצוב, מותג וכו'.

סייבקיס אייריס - פחות ממליץ כי אין לטיולון שכיבה שטוחה.
    פג פרגו בוק פלוס - דגם טוב, יקר ממרבית הדגמים שציינת אבל האיכות בהתאם.
    silver cross דגם וויפר - פחות ממליץ כי אין לטיולון שכיבה שטוחה.
    מאמס אנד פאפס sola - עגלה סבירה אשר מספקת הרבה יתרונות במחיר סביר.
    אורבו - פחות ממליץ, הגלגלים קטנים והיא לא נוחה לניוד.
    הארמדילו לא היה בחנות אז לא ראינו - כרגע הספק קיפל את העגלה מהחנויות עקב קריאת יצרן להחליף חלק בעגלה.
    הגואי כרום דגם dxl - על אותו רעיון כמו הסולה
    bebe confort דגם elea - על אותו רעיון כמו הסולה רק יותר כבדה ויקרה.
    גרקו איבו - הסולה והכרום עדיפות.
    מוצי - במחיר דומה לפג ולדעתי הפג עדיפה.

במחיר של מוצי ופג הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס או הרטן וי.איי.פי. שתיהן נותנות יתרונות בנוחות לתינוק ובנוחות לתינוק אם אלו פרמטרים חשובים. שתיהן מהיקרות ביחס לסולה או לכרום אבל כמו בפג האיכות והרמה בהתאם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום. התייעצות בבחירת מובייל
    שחר
    22/08/2016

שלום קובי,
    נשמח אם תוכל לעזור לנו לבחור
    מתלבטים בין שלושה סוגי מוביילים של טייני לאב:
    * מובייל לילה קסום של טייני לאב שמה שמייחד אותו זה המקרן ומאוחר יותר יכול להפוך למנורת לילה. כולל 9 מנגינות מנגן 30 דקות
    * מובייל פסנתר של טייני לאב שמה שמייחד אותו שהוא עושה משחק "קוקו" הבובות עולות למעלה מסתתרות מאחורי העלים ויוצאות( יש בנוסף גם מצב של סיבוב רגיל) ומאוחר יותר כשהילד גדל הופך לפעלולון פסנתר. כולל 15 מנגינות ומנגן 40 דקות.
    * מובייל תיבת נגינה - הייחוד שלו שיש בו הרבה מנגינות (18 מנגינות), החיות במובייל עושות סיבוב וגם מסתובבות מידי פעם וכשהילד גדל הופך לטייפ נייד

מה הכי טוב, מעניין ושימושי לדעתך?

הוספת תגובה

• שלום. התייעצות בבחירת מובייל.. - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום שחר,

האמת שכל מובייל מפתח תחום אחר בהתפתחות התינוק. 18 צלילים יפתחו את השמיעה ומובייל הקוקו יפתח את הסקרנות. המובייל עם המקרן לא מספק הרבה מכיוון שמנורות לילה תמיד רוכשים בנפרד. אני הייתי ממליץ ללכת כל הפסנתר מכיוון ש- 15 מנגינות זה מספיק בהחלט, הניגון של 40 דקות זה דבר מעולה ובובות נעות הם דבר שיכול הפחיד טיפה בהתחלה אבל בסוף לא רק שזה לא מפחיד הם מסתקרנים מזה מאוד ומחקרים מראים שכדאי מאוד לעשות קוקו לתינוקות. מה שכן, להשתדל גם לא להשכיב יותר מדי על הגב ולרכוש מוצרים שיפתחו השכבה על הבטן במהלך היום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים שיפתחו השכבה על הבטן

שחר
    23/08/2016

בדיוק מה שאני מחפשת, יש לך המלצה על כמה כאלה?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים שיפתחו השכבה על הבטן - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום שחר,

האמת שהדבר הכי טוב זה שטיח סול (סוג של פאזל סול ענק). עליו פורשים צעצועים. ישנן גם כריות ואוניברסיטאות כמו של צ'יקו I-GYM. אצלי לפחות הן לא עזרו. השטיח סול עזר חלקית אבל עזר באופן מושלם לפיתוח הזחילת גחון. הם לא ממהרים לשכב על הבטן אבל לשים צעצוע אהוב בידהם, לאחר מכן בשלבים להרחיק באופן שיהיה קרוב ואז יותר רחוק וכו' מעודד אותם להיות על הבטן ולזחול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים טיולון קומפקטי לנסיעות - נשמח להמלצה
    מוריה
    22/08/2016

יש לנו בת בת שלושה חודשים.
    כרגע יש בבית עגלה שכוללת אמבטיה וטיולון (Easy Baby, קיבלנו מתנה...).
    הבעיה היא שהעגלה מסורבלת יחסית לקיפול + תופסת המון מקום ברכב, כך שקשה לנו להתנייד איתה לנסיעות ארוכות.

בקיצור, מחפשים לקנות טיולון לנסיעות.

הדרישות:
    - מתקפל בקלות (עדיף שאפשר לקפל ביד אחת)
    - לא תופס הרבה מקום בבגאז' (כרגע כשהעגלה בבגאז' אי אפשר להכניס לשם עוד שום דבר)
    - לא מדי רעוע, נשמח שיחזיק גם לילדים הבאים בע"ה...
    - נוח לילדה, עדיף משהו שמתאים מגיל לידה פחות או יותר
    - לא יקר מדי (אם כי אנחנו שוקלים ברצינות לחפש טיולון יד שנייה כדי להוזיל עלויות בלי להתפשר על משהו פשוט מדי, רק תוהים איזה דגמים כדאי)
    - בונוס: ניתן לכיבוס / ניקוי בקלות

ראינו טיולון של ג'ואי שנראה אחלה אך קצת יקר. משהו אחר?
    מה מומלץ?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• מחפשים טיולון קומפקטי לנסיעות - נשמח להמלצה - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום מוריה,

בתקציב נמוך הג'ואי היא בחירה מצויינת. אפשר גם לבדוק את הלייטוואי החדשה של צ'יקו. בכל אופן עגלות מסוג זה לא ממש ישרתו מגיל לידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות לילד ראשון
    מיכל
    22/08/2016

שלום קובי
    אני גבוהה, גרה בעיר ומבקשת להתלבט בין שתי עגלות במחיר סביר:
    Joei dxl
    Cybex iris m- air
    אודה על יתרונות וחסרונות של כל אחת ומה עדיף
    ואם יש דגם / חברה אחר מומלץ יותר עדין במחיר סביר (עד 3000 ) אשמח ללמוד
    תודה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום מיכל,

לכרום יש יתרון במושב שנשכב למצב ישר בעוד שבאייריס המושב בעל שקע במצבו השוכב. מצד שני הסייבקס יותר נוחה לקיפול ובנויה טוב יותר. אפשר גם לבדוק את הסלסה של איי בי סי דיזיין שנבנתה להורים גבוהים. האמבטיה והטיולון גבוהים (ולא רק האמבטיה כמו ברוב העגלות), אין סרן אחורי שהורים גבוהים נתקלים בו ברגליהם. האמבטיה ענקית וגם מושב הטיולון די גדול כך שהיא בנויה גם לתינוקות גדולים. החיסרון כמו בטיולון של האייריס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי! בהמשך לשאלות לכסא בטיחות
    אני
    22/08/2016

מה שלומך?
    רק אזכיר - הגדולה בת 7.5 יושבת היום על אוונפלו סקיור קיד פלטינום, הקטן בן חצי שנה יושב על קייפיט.
    הקטן מאוד ארוך... 75 סמ, שוקל 8 קילו. הרגליים שלו כבר מתחילות לצאת מהכיסא ובראש נראה שיש לו עוד 5 סמ להגיע לקצה.
    ויש את הרכב של סבתא כך שאפשר לעשות משחק הכסאות - לגדולה אנחנו קונים עכשיו קידפיט, עד עכשיו ישבה באלפה אומגה רק עם כיוון הנסיעה, קיים כבר 6 שנים.
    כסף לא שיקול, ובכל זאת... וגם שיקול של אחסון כסאות מיותרים.
    לגדולה אני יכולה לקנות גם לרכב שלנו קידפיט (400 שח לעומת 1000+++).
    השאלה מה אני עושה עם הקטן... לסקיור קיד הוא עדין קטן. אנחנו מתכננים לקנות עוד חודש חודשיים כי בינתיים הניידות עם הסלקל נוחה לנו (למרות משקלו...). הוא גם עדין לא יושב לבד.
    בהמלצתך חשבנו על נקספיט כמובן. ואז אולי בשביל לחסוך... נשים אצל סבתא את הקידפיט ביחד עם האונפלו לקטן (שישב על רק כשהוא יוכל כמובן), ואצלנו קידפיט לגדולה במקור האוונפלו, ונקספיט.
    או אם יש לך רעיון אחר...?

הוספת תגובה

• היי קובי! בהמשך לשאלות לכסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום,

רעיונות מעבר אין לי, רק האפשרות לרכוש לסבתא מושב סנרה זול ובטיחותי שיתאים מעכשיו אפילו. ולרכב העיקרי את הנקסטפיט. עם הסקיור לא תוכלו להשתמש בזמן הקרוב ולהערכתי והמלצתי לפחות מגיל שנתיים. מכיוון שזה פרק זמן ארוך יחסי שווה להשקיע בסנרה.
    לא הייתי ממליץ להשתמש באלפא אומגה. לדעתי עבר זמנו, התוקף שלו זה 8 שנים מיום הייצור כך שהוא די קרוב לסיום התוקף אם לא סיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי ו...

אני
    24/08/2016

לגדולה עדיף להישאר בסקיור או לעבור לקידפיט?
    כרגע קידפיט אצל סבתא וסקיור אצלנו, אצלנו זה היומיום וסבתא פעמיים בשבוע. גובה 125 משקל 24

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי ו... - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום,

אני חושב שעדיף בסקיור עם רצועות כל עוד מתאפשר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרון

אני
    25/08/2016

חוץ מהסנרה יש עוד משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרון - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום,

אוונפלו שור רייד שלדעתי טיפה יותר יקר גם מאוד מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אחרון

אני
    25/08/2016

היכן ניתן לרכוש את השור רייד?
    אנחנו ירושלמים אבל מגיעים לכל מקום אם צריך.

ואם הוא מומלץ - אז אני יכולה לקנות אותו גם לנו? ואז הקטן יעבור אליו, ובהמשך לסקיור והגדולה לקידפיט? או שעדין הנקספיט עדיף?
    אגב - מה מביניהם יותר צר? נקספיט או שור רייד? וכמובן מה יותר בטיחותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אחרון - תגובה

קובי סופר
    26/08/2016

שלום,

לגבי זמינות, צריך לבדוק מול היבואן
    השור רייד נקרא גם טיטאן לכן יש לבדוק זמינות תחת 2 השמות.

לגבי הרכב הקבוע, הנקסטפיט יותר גדול אבל הוא הרבה יותר נח לתינוק, בניסעות ארוכות יש לכך חשיבות לא קטנה. בטיחותית שתי הכסאות זכו לדירוג המקסימלי כאשר הצ'יקו ממוקם כמומלץ ביותר והשור רייד שלישי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל...

אני
    30/10/2016

עדין לא רכשנו. צריכים לרכוש ממש בקרוב, בטח עם המעבר לבגדי חורף - הרצועות של החגורה לא ארוכות מספיק...
    אז חשבנו על הנקספיט ועלה לי רעיון שאולי יוזיל את העסק.
    כאמור הקטן אוטוטו שנה והגדולה אוטוטו 8 - יושבת בסקיורקיד פלטינום של אוונפלו. אם הקטן יעבור לסקיורקיד בגיל שנתיים ולה נקנה בוסטר כלשהו (קידפיט או גרקו או מה שיהיה רלוונטי בעוד שנה וקצת), למעשה אנחנו צריכים כסא לשנה אחת, רצוי שיהיה גם נגד כיוון הנסיעה, אבל אין צורך בכסא שיתאים עד גיל 8.
    יכול להיות כסא כזה שהוא גם זול יותר ופחות תופס מקום כמו הנקספיט? ואז בעתיד אוכל לשים מאחורה את הסקיורקיד, בוסטר עם גב והסלקל.
    רעיון? בלי להתפשר על בטיחות כמובן או מחיר. פשוט הנקספיט נראה לי ענק עם הסקיורקיד - אולי אני טועה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

אני
    30/10/2016

לגבי הסקיורקיד - עד כמה שזכור לי אפשרי עם הרצועות הפנימיות של הכסא עד משקל 30 קילו. הילדה כבר שוקלת 25 ושוב - בגדי חורף - אין ככ מקום... (ירושלמים, כבר ניסינו :) ). אז בכל מקרה, לדעתי החל מהחורף הקרוב הגברת תעבור לחגור בחגורה של הרכב.
    אגב - אפשר להמשיך לחגור את הכסא בלבד באיזופיקס בזמן שהילדה עם החגורה של הרכב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/10/2016

שלום,

לגבי עיגון עם איזופיקס, אם איני טועה (רצוי מאוד לבדוק בספר ההוראות) האיזופיקס אינו יעיל למשקל של ילד השוקל מעל ל- 18 ק"ג ולכן המושב צריך להחגר עם חגורת הבטיחות.

אם רוצים מושב בסיסי לשנה אחת אני ממליץ על קוסקו סנרה שגם זול וגם בעל דירוג בטיחותי גבוהה מאוד, כמו כן הוא נחגר נגד הכיוון והוא צר מאוד. חסרונו שהוא דל מבחינת ריפוד אך אם זה לשנה אז אולי באמת כדאי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון גואי בריסק פרימיום שימוש במדרגות
    הילה
    22/08/2016

הי
    החלטנו ללכת על הטיולון זה, נראה שדי עונה על הצרכים .
    אך בחלק מהביקורות צוין שבעייתי לעלייה במדרגות..
    גרה בבית פרטי, ובכניסה יש מס מדרגות.
    האם יהיה מאוד מסורבל ובעייתי?

הוספת תגובה

• טיולון גואי בריסק פרימיום שימוש במדרגות - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום הילה,

במרבית הטיולונים לא ניתן לעלות מדרגה/ות. ברגע שמושכים את העגלה לאחור הברקס מתחכך במדרגה וננעל. הדרך היחידה היא לקפלה ולהרימה או להרימה פתוחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה המתאימה לקיבוץ ולתנאי השטח
    מיכל
    22/08/2016

אנחנו גרים בקיבוץ ומחפשים עגלה שתתאים לתנאי השטח. הבנתי שחשוב שהעגלה תתקפל קטן. התקציב שלנו הוא 3000 שח. קיבלנו המון המלצות על הבייבי גוגר אך האם היא מתאימה להליכה בדרכי עפר ודשא? . לא כל כך חשוב לנו הכיוון של הטיולון, ואני לא סגורה האם המשקל של העגלה מקבל תפקיד? .. האם יש עגלה מומלצת למצבנו? או שנלך על הבייבי גוגר?

הוספת תגובה

• עגלה המתאימה לקיבוץ ולתנאי השטח - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום מיכל,

בייבי ג'וגר לא בנויה לשטח, רק הדגמים עם הגלגל הגדול שלא משווקים בארץ. לצערנו כל עגלה שבנויה לשטח תהיה כבדה מהממוצע. משקל קל וקיפול קטן הם תמיד דבר טוב שיש אך לא בהכרח חובה. גם אני גר במושב ולכן 2 תכונות אלו ממש לא חשובות עבורי. מה שכן חשוב הוא עגלה שתוכל להתנייד בכאלו דרכים, עגלה עם בלימת זעזועים איכותית כדי שהתינוק בפנים לא יחוש את גל הרעידות והמכות. לכן רצוי ללכת לכיוון של עגלה בעלת גלגלים גדולים ומערכת קפיצים משובחת. בתקציב הנ"ל אין עגלה עם יכולות כאלו. הכי קרובה לכך היא איי.בי.סי דיזיין סלסה.
    כמו כן אני מאוד ממליץ על מושב דו כיווני. כאשר התינוק פונה להורה הוא נהיה משכיל יותר בזכות זה שההורה מדבר אליו, הוא רגוע יותר כשההורה מולו ולכן הקשר מתחזק בינכם וגם הם ישנים ונרדמים טוב יותר. הכל נבדק מחקרית כאשר חלק מהמחקרים לא פורסמו וחלק כמעט ולא פורסמו, הסיבה הייתה הפחד לגרום להורה שלא רכש עגלה עם מושב מתהפך יסורי מצפון שכאלו לא חסרים לנו כהורים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי דגם סל קל של סייבקס
    ליטל
    20/08/2016

שלום רב!

רציתי לדעת על איזה דגם סל-קל של סייבקס אתה ממליץ? איזה דגם שלהם נחשב לטוב?

סל-קל שמתחבר לבוגבו בי 3

תודה רבה על תשובתך

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי דגם סל קל של סייבקס - תגובה

קובי סופר
    21/08/2016

שלום ליטל,

הדגם המומלץ ביותר הוא אטון 4. יש לו דירוג בטיחות מקסימלי ומבחינת מחיר הוא במחיר ביניים כאשר יש לחברה עוד 2 דגמים יקרים יותר ללא סיבה מוצדקת לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה להורים נמוכים, שתעבור מדרגות רבות.
    נטליה
    18/08/2016

היי, נשמח להמלצה לעגלה מגיל 0 שתתאים לנו:
    שנינו יחסית נמוכים.( 160-165).
    יש המון מדרגות שאותם נצטרך לעלות עם העגלה, 4 קומות בבניין ועוד משהו כמו קומה לפני הכניסה לבניין.
    היינו רוצים שתהיה אפשרות לחבר את הסלקל לשלדת העגלה.
    כמו כן , מתלבטים לגבי הצורך באמבטיה. החודשים הראשונים יפלו על חודשי החורף הקרים והגשומים בירושלים.
    בנוסף, היינו מעדיפים טיולון שניתן לסובב לשני הכיוונים. ושהעגלה תיסע חלק.
    יש חיה כזו?

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה להורים נמוכים, שתעבור מדרגות רבות. - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום נטליה,

איזי ווקר מוזי עונה למרבית הדרישות. כן ממליץ על אמבטיה בעיקר בחורף, זה לא שנשארים לשבת בבית כל יום כל היום, צריך לצאת לטיפת חלב, סידורים וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה