מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגו משולבת בוק פלוס 2014 , בבה i popעירית09/03/2016
שלום
בהמשך לחיפוש ביד 2 , האם עגלות אלו נוחות לקיפול, הליכה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו משולבת בוק פלוס 2014 , בבה i pop - תגובה
קובי סופר10/03/2016שלום עירית,
הפג טובה בכל היבט. הפג נוחה מאוד לקיפול. ממליץ ללכת לכיוון הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 3 מול ארמדילו פליפ xtנטלי08/03/2016
שלום
רציתי לברר במה הבוגבו בי 3 יותר טובה מהארמדילו פליפ xt? הגלגלים של העגלה נראים קטנים. באמת יותר נוח להתנייד איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי 3 מול ארמדילו פליפ xt - תגובה
קובי סופר10/03/2016שלום,
משקלה של הבי 3 קל יותר בקילו וחצי, כמו כן יש לה מערכת קפיצים הרבה יותר איכותית והחומר ממנו עשוי הגלגל יותר איכותי, לכן על אף המראה המטעה הבי יותר נעימה בהליכה.
מצד שני פער המחיר הוא עצום וגם לפליפ יש את הפלוסים שלה, לכן אני ממליץ לבדוק אחת מול השניה, לנסות לקפל, לתפעל, ללכת מחוץ לחנות עם משקל על העגלה, לבדוק ברכב ולראות מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי! אתה יודע כמה עולה הפליפ?
נטלי10/03/2016הכוונה לפליפ xt ומה הפער במחיר בינהם?
האם אתה מכיר חנות שבה המחיר הכי משתלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה קובי! אתה יודע כמה עולה הפליפ? - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום נטלי,
לגבי מחירים אני לא יכול לעזור. צריך לעשות סקר במספר חנויות כדי להגיע למחיר הטוב ביותר ולהתמקח הרבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה קובי! אתה יודע כמה עולה הפליפ? - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום נטלי,
לגבי מחירים אני לא יכול לעזור. צריך לעשות סקר במספר חנויות כדי להגיע למחיר הטוב ביותר ולהתמקח הרבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על עגלה חצי משולבת - ציקו אורבןרנא08/03/2016
אשמח לקבל המלצות על עגלה חצי משולבת שאפשר להשתמש בה מגיל 0 ומעלה,
שתהיה קלה ונסגרת בקלות.
אהבתי את הדגם של צ'יקו אורבן. האם היא מומלצת?
(אשמח לקבל המלצות מתוך הדגמים של צ'יקו, אינפנטי או איזי בייבי).
תודה,
רנא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצות על עגלה חצי משולבת - ציקו אורבן - תגובה
קובי סופר08/03/2016שלום,
על האורבן אני לא ממליץ מהרבה סיבות שהעיקרית שבהן היא הטיולון שלא נשכב למצב ישר. גם באינפנטי הסיפור דומה. לאיזי בייבי יש מספר דגמים שבהם הטיולון נשכב למצב כמעט ישר ולדעתי דגם המון לייט שלהם הוא המוצלח ביותר מדגמי החברה.
לדעתי תראו דגם של ג'ואי שנקרא כרום, הוא באותו טווח מחיר אבל מוצלח בהרבה מהדגמים שציינת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לרכב לתינוק בן חצי שנהשירה07/03/2016
שלום, התינוק שלי בן חצי שנה ולאחרונה צפוף לו בסלקל. אני רוצה לקנות לו כיסא בטיחות בתקציב של עד 500 שח. הוא צריך להיות מבד ניתן לכיבוס ונעים (הזיע בסלקל), שיש בו מצב שכיבה ושקל לחגור אותו. וכמובן בטיחותי.
אשמח להמלצות!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסא בטיחות לרכב לתינוק בן חצי שנה - תגובה
קובי סופר07/03/2016שלום שירה,
המושב המומלץ ביותר בטווח המחיר שציינת הוא קוסקו סנרה נקסט. זהו המושב הבטוח ביותר, התקנה די קלה, בדים טובים. במרבית המושבים הבדים גורמים להזעה ולכן אני ממליץ לרכוש בנוסף כיסוי למושב של יומבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על עגלות פג ועגלות אדמקס מה הבדלמ07/03/2016
שלום רב,
אני מנסה להבין מה ההבדל בין הדגמים השונים של הפג, פרט ליופי כי טווח המחירים הוא רחב...
חוץ מקיפול האמבטיה יחד עם העגלה (האמת נראה לי שבשביל 2500 שח הפרש אקפל אותה בנפרד כמה חודשים...) האם יש הבדל משמעותי, או שהבסיסית תעשה את אותה עבודה?
בנוסף ראיתי אתמול גם דגם מליבו של אדמקס, איך החברה? לאומת הפג?
תודה רבה מראש,
בברכה,
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על עגלות פג ועגלות אדמקס מה הבדל - תגובה
קובי סופר07/03/2016שלום,
אכן טווח המחיר גבוהה. מבחינת השלדה דגם הבוק פלוס שלדת S. מבחינת דגם הבד, הבד ספורטיבו הבסיסי אכן עושה את העובדה. מה שכן בעקבות העובדה שהבד דק גם באמבטיה וגם בטיולון הייתי ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש שמתאים לשניהם וישדרג את נוחות התינוק פלאים.
לגבי מאליבו, מדובר במוצר פולני שלדעתי איכות ההרכבה שלו מאוד נמוכה, אני פחות ממליץ. אני ממליץ גם לבדוק עגלות הרטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סוג עגלה סוג JOY דגם JEANSכריסטיאן07/03/2016
רציתי לברר בבקשה לעגולה מהסוג הזה והאם היא נחשבת עגלה מסוג טוב ואיכותית. וגם לגבי מחיר אם ידוע כולל אמבטיה וסל קל וטילון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי סוג עגלה סוג JOY דגם JEANS - תגובה
קובי סופר07/03/2016שלום כריסטיאן,
אם הכוונה לדגם JOIE CHROME, מדובר בעגלה טובה מאוד ביחס למחירה האטרקטיבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא בייבי ביורן - התלבטות בין 2 דגמיםדניאלה06/03/2016
שלום, מתלבטת בין 2 מנשאים דגמי בייהי ביורן
מירקל או וואן
בהנחה שתנוחת הגב לא רלוונטית עבורי.
איזה מהם נוח יותר לאם ולתינוק, תמיכת גב טובה יותר?
האם לוואן יתרון בתנוחת הרגליים לתינוק? פישוק?
באתר שלהם יש תמונה - המראה תנוחת רגליים תקינה ולא תקינה, המיררל נראה בעצם כמו בתמונה השמאלית, לא?
אשמח לדעתך איזה מהם לרכוש
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנשא בייבי ביורן - התלבטות בין 2 דגמים - תגובה
קובי סופר07/03/2016שלום דניאלה,
הוואן יותר נכון לתינוק בן יומו. בגילאים מתקדמים יותר של לפחות 4 חודשים כבר אין כל כך הבדל. המירקל לדעתי יותר נח עבור ההורה. אי לכך אם הרכישה היא לתינוק בן יומו הוואן עדיף כי תנוחת התינוק בתוכו נכונה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות הגיל 0 Graco 4everהגר06/03/2016
ראיתי באחת החנויות את הכיסא הזה, רשום מגיל לידה עד גיל 8 (מתפרק בסוף לבוסטר).
האם הכיסא מומלץ? יש לנו סל קל להתחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסא בטיחות הגיל 0 Graco 4ever - תגובה
קובי סופר06/03/2016שלום הדר,
הכסא משולב בוסטר המומלץ ביותר הוא אוונפלו סימפוני. הגרקו נהדר אבל הסימפוני מוצלח ממנו מכל הבחינות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין העגלתו סיטי מיני, טאי טאיעירית05/03/2016
שלום קובי,
חוזרת שוב לפורום להתייעץ, בנסיון לחסוף בעלויות עברתי לחיפוש עגלה משולבת ביד 2 ומעוניינת לקבל חוות דעת בנוגע לעגלות חדשות שנתקלתי בהן. (עגלה לילד ראשון, גרה בעיר). חשובה לי נוחות הקיפול של העגלה, משקל, רוחב העגלה למעברים צרים, נוחות בהליכה, ואמבטיה גבוהה וידית מתכווננת.
מבין העגלות שנמכרות יש את הבייבי גוגר סיטי מיני שמלכתחילה חשבתי עליה כאופציה, ביבה טאי טאי, עגלת אינגלזינה דגם טרילוג'י 2013-2014. אם יש דגמים נוספים מומלצעם אשמח לשמוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או עגלת מאמס אנד פאפס ארמדילו סיטי
עירית06/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות בין העגלתו סיטי מיני, טאי טאי - תגובה
קובי סופר06/03/2016שלום,
המלצתי היא על ארמדילו פליפ xt.
עונה למרבית הדרישות שלכם, כמו כן יש לה טיולון דו כיווני שלדעתי זהו יתרון עצום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי גוגר
עירית09/03/2016האמבטיה למיטב הבנתי פונה לכיוון האם, עד איזה גיל מומלץ לפי המחקר שציינת להשאיר את התינוק לכיוון האם? כלומר במידה ואשתמש באמבטיה בחודשים הראשונים נניח עד 5-6 חודשים, ולאחר מכן אעבור לטיולון שלא פונה לכיוון האם , האם מקובל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בייבי גוגר - תגובה
קובי סופר10/03/2016שלום עירית,
המחקר לא פרסם גיל מדויק כי זה גם עניין אינדיבידואלי, מה שכן הוא המליץ על כמה שיותר זמן עם דגש של לפחות עד 8 חודשים (חודשיים לאחר השיומש באמבטיה). כמו כן בגיל 7 חודשים בממוצע מפתחים תינוקות חרדת נטישה, כאשר הם פונים לכיוון ההורה זה מפחית את הסטרס באופן משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תאומים מאונטיין באגי או בייבי מונסטרס?סמיילית03/03/2016
שלום קובי,
אני אמורה ללדת בע"ה אחרי פסח וכבר יש לי תינוק בבית. ההפרש בין הילדים יהיה בדיוק שנה.
הייתי היום בחנות לעגלות והמוכר הראה לי את המאונטיין באגי ואת הבייבי מונסטרס. הן עולות שם אותו מחיר כך שזה לא מהווה שיקול.
המוכר אמר שהבייבי מונסטרס היא חיקוי של המאונטיין באגי, אבל ראיתי שפה בפורום דווקא אתה ממליץ על הבייבי מונסטרס (או שלא הבנתי נכון...)? איזו מהן עדיפה ומהם ההבדלים ביניהם?
ועוד שאלה- למאונטיין באגי אין פגוש מלפנים, זה בעייתי? וגם - אם הילד עוד לא מספיק גבוה אז יוצא שהרגליים שלו באוויר כי הקטע שעליו הוא שם את הרגליים לא מתכוונן?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת תאומים מאונטיין באגי או בייבי מונסטרס? - תגובה
קובי סופר03/03/2016שלום,
אני ממליץ על המונסטרס מכמה סיבות.
יותר קלה במשקל, גלגלים יותר איכותיים, קיפול נח יותר, הפגוש לדעתי לא יתרון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו ספורטיבו או ג'ואי כרום?דיאנה01/03/2016
הי,
ראיתי שאתה בעקרון ממליץ על שתי העגלות הנ"ל. האם ההבדלים בין העגלות אכן שווים ההשקעה במחיר של פג פרגו? (חשובה לי איכות הנסיעה ונוחות השימוש).
כמו כן, קראתי שאתה ממליץ על דגם DLX של כרום, אבל היכן ניתן להשיג אותו? והאם חיבור סלקל ידרוש מתאמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו ספורטיבו או ג'ואי כרום? - תגובה
קובי סופר01/03/2016שלום דיאנה,
הפג טובה בהרבה ולכן פער המחיר. החומרים, איכות הבדים ואיכות ההרכבה. אורך חיי המוצר בפג יהיה ארוך יותר. הפג מומלצת יותר כאשר אין שיקול מחיר. הכרום מומלצת מאוד כיוון שמחירה נמוך וביחס למחיר התמורה גבוהה אך היא עדיין לא ברמה של פג פרגו.
לגבי כרום DLX, דווקא לרוב איני ממליץ עליה כיוון שהיא יקרה ביחס לגרסא הרגילה, אם הפער נמוך אז שווה לשקול את ההפרש. ההבדלים לא מצדיקים פער של יותר מ- 200-300 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! נלך על הפג
דיאנה01/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה מתנדנדת בסייבקס אייריס- האם זה תקין??רון01/03/2016
שלום,
האמבטיה של סייבקס אייריס שרכשתי מתנדנדת ממש סביב נקודת החיבור. החלפתי מתאמים וזה עדיין כך.
יש לכך סיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיה מתנדנדת בסייבקס אייריס- האם זה תקין?? - תגובה
קובי סופר01/03/2016שלום רון,
לכל אמבטיה אמור להיות חופש, לא ניתן וגם לא מומלץ שתהיה נעילה מלאה כיוון שהנדנוד הוא סוג של בולם זעזועים. כמובן שגם חופש יתר לא מומלץ. אני ממליץ שתגשו לחנות ותראו בעגלת תצוגה אם החופש זהה, אם אין הבדל אז אין בעיה במוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושב בטיחות שני לרכב ............................אנ29/02/2016
היי קובי,
יש לנו רכב מסוג דייהטסו סיריון ורכשנו ממך עבור הבייבי הראשון את צ'יקו נקסטפיט שהתקנתם אותו במושב האחורי באמצע לפי בקשתנו. בעוד מספר חודשים עתידה להיוולד ביתנו ונזדקק למושב נוסף. האם היית ממליץ על אותו המושב או על משהו אחר .. הרכב קטן והיינו רוצים שאיכשהו ישאר ספייס מאחור לנוסע נוסף במידת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מושב בטיחות שני לרכב ............................ - תגובה
קובי סופר29/02/2016שלום,
חגירת 2 נקסטפיט ברכב קטן עלולה להיות בעיתית ובטח לא יתאפשר לאדם נוסף לשבת במושב האחורי. אם בכל אופן לא מדובר בבעיה כזו עבורכם אז נקסטפיט נוסף הוא עדיין המלצתי. אם אתםרוצים לצמצם מקום ניתן לרכוש קוסקו סנרה לבייבי הגדול ולהעביר את הנקספיט לתינוקת שתיוולד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי גוגר סיטי מיני 4 גלגלים או סייבקס אייריס M אייר??? בבקשה תגיבורומי29/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לקובי
רומי29/02/2016קובי שלום, אחרי שקראתי פה קצת תגובות אני מבינה שאתה לא ממליץ על אף אחת מהעגלות האלו...
לצערי רכשתי אתמול את בייבי גוגר אבל אני עדיין יכולה לשנות את החלטתי...
חבל שרק היום נתקלתי בפורום הזה:-(
אני רוצה עגלה שתהיה כמה שיותר נוחה לתינוק, ולא כבדה כי אני גרה קומה שנייה בלי מעלית ואם אפשר אז עד 3000 שח.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקובי - תגובה
קובי סופר29/02/2016שלום רומי,
אני באופן אישי ממליץ מאוד על עגלות דו כיווניות. העגלות שציינת אינן דו כיווניות אבל אם המשקל הוא חלק מכריע אז הייתי ממליץ על ביבה טאי טאי (לא דו כיוונית).
הטאי טאי דומה מאוד לג'וגר רק עם מגוון יתרונות רחב שהם:
משקל קל יותר 6.8 ק"ג לעומת 8.5 בגו'גר 4 גלגלים.
משענת רגליים מתכווננת.
בדים איכותיים יותר.
קיפול כאשר הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר, זה שומר על הבד מפני לכלוך וקרעים וכמובן יותר סטרילי.
יותר זולה מהג'וגר.
אם משקל 9 ק"ג הוא משקל שאת יכולה להתמודד איתו אז ארמדילו פליפ הרגילה זו המלצתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-לקובי
רומי29/02/2016תודה רבה על תגובתך המהירה!!
אני חושבת שאצליח להתמודד עם 9 קילו, איזה עוד יתרונות יש לארמדילו פליפ הרגילה על פני טאי טאי חוץ מהיותה דו כיוונית? היא יותר נוחה לתינוק? אורטופדית יותר?
אם אקנה את המזרון קומפי קוש שהמלצת פה למישהי ואשים בתוך הטיולון של ביבה-אז זה יהיה נוח כמו הארמדילו פליפ?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך-לקובי - תגובה
קובי סופר29/02/2016שלום רומי,
שלא תביני לא נכון, אני חושב שהטאי טאי היא עגלה מדהימה. היתרון המרכזי של הפליפ הוא הדו כיווניות. מעבר לכך הן חולקות יתרונות זהים. הארמדילו מרופדת ותומכת טוב יותר אך כפי ציינת מזרן איכותי כמו הקומפי פותר את ההבדל הזה, מה גם שלפליפ הייתי ממליץ לרכוש אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
רומי29/02/2016תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי ג'וגר, בוגבו בי3 או פג פריגו בוק פלוסיעל28/02/2016
שלום רב,
אנו מתלבטים בין בייבי ג'וגר, בוגבו בי 3 ופג פריגו בוק פלוס לתינוק בן ארבעה חודשים.
הבייבי ג'וגר זולה משמעותית מהבוגבו ומהפג אך אין לה את האפשרות לכוון את מדף הרגליים ולשנות את כיוון המושב.
האם פרמטרים אלו משמעותיים כך שהם מצדיקים את ההפרש במחיר?
האם ישנם יתרונות נוספים (או חסרונות) לפג ולבוגבו בי 3 על פני הבייבי ג'וגר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי ג'וגר, בוגבו בי3 או פג פריגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר29/02/2016שלום יעל,
אני ממליץ מאוד עד גיל שנה פלוס שהתינוק יפנה לכיוון ההורה, היות והבייבי ג'וגר היא חד כיוונית, לגיל 4 חודשים אני פחות ממליץ עליה.
הבי זו המלצתי כיוון שהיא קלה מאוד (אותו משקל כמו הבייבי ג'וגר), יש לה את הקיפול הכי קטן מבין ה- 3, יש בהחלט הצדקה למחיר היות ומדובר במוצר איכותי יותר מבחינת איכות חומרים ובדים. הפג טובה אך היא פחות טיולון ויתכן ורכישה שלה תוביל לרכישת טיולון בעתיד, בדגם הבי הסבירות מאוד נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)