מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בטיחות ברכבשיר20/01/2016
היי קובי,
קנינו בסוף (בעצתך ועזרתך:) ) את פג פרגו פופ אפ עם שלדת S .
החבילה מגיעה עם סלקל לרכב.
אני מנסה להבין גם לגבי הסלקל וגם לגבי כיסא בטיחות.
הרכב שלי הוא ללא איזופיקס (שנת 2001) הרכב של בן הזוג הוא חדש עם איזופיקס.
כמה זה חשוב האיזופיקס הזה?
בשתי המכוניות אנחנו צריכים אפשרות להתנייד עם התינוקת, חשבתי להזמין מתאם אחד לסלקל ולרכב השני כיסא בטיחות מגיל 0.
השאלה מה עושים עם אין איזופיקס לרכב. האם הבסיס של פג (ללא האיזופיקס ) הוא מספיק טוב, או שעדיף לסלקל לקנות בסיס איזופיקס ואת כיסא הבטיחות ללא איזופיקס
או להפך? שהבסיס של הסלקל יהיה רגיל וכיסא הבטיחות עם איזופיקס
ובאופן כללי, האם יש לך המלצות על כיסא בטיחות טוב גם עם וגם ללא איזופיקס,
וממש תודה על העזרה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחות ברכב - תגובה
קובי סופר21/01/2016שלום שיר,
לגבי הסל קל. הסל קל ניתן לחגירה גם ללא בסיס ואין צורך באיזופיקס. אם קונים בסיס מומלץ שזה יהיה איזופיקס (לרכב שבו קיימים העוגנים), הבסיס הרגיל לא מוצלח ודורש גם חגירה של הסל קל, מכאן שהוא לא חוסך כמעט כלום ולכן חבל על ההוצאה המיותרת.
הכסא בטיחות הכי מומלץ מגיל 0 הוא צ'יקו נקסטפיט, הוא היחיד שבאמת נשכב לזווית כמו של סל קל. ניתן לעגן אותו עם איזופיקס בקלות וגם לחגור עם חגורת בטיחות ברכב ללא האיזופיקס, החגירה עם החגורה מאוד טריקית ומסורבלת לביצוע. מכיוון שזהו משהו חד פעמי אני חושב שעדיין שווה ללכת עליו ולא על כסא שנחגר יותר בקלות אך לא שוכב מספיק טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהClick tight
שיר21/01/2016היי קובי , תודה על ההסבר, אני בהחלט אבדוק את הדגם שהצעת. במהלך היום נתקלתי במערכת נוספת שנקראת ClickTight. שאמורה להיות נוחה יותר וגם טובה, מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
Click tight - תגובה
קובי סופר24/01/2016שלום שיר,
כסאות ברייטקס עם מערכת קליק טייט הם כסאות ברמת בטיחות גבוהה וגם הם מומלצים.
לדעתי מכיוון שאת רוצה להתחיל מגיל לידה המבנה של הצ'יקו והאפשרות לשינוי של 9 מצבים עדיפה יותר. בטיחותית אין הבדל בין השניים ושניהם קיבלו את דירוג הבטיחות המקסימלי. אי לכך אני בעד להסתכל על נוחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה - מנשאמיכאל20/01/2016
אני ואשתי מחפשים מנשא שלא יזיק לטווח ארוך לילד, כמו ששמעתי שיש...
שיהיה בריא גם לנו וגם לו. וגם נוח.
יש מנשא שהוא כזה מגיל לידה והלאה? או שצריך להצטייד בשני מנשאים? אחד להתחלה ואחד לאחר מכן?
כנ"ל לגבי נוחות בטיולים, מתכננים לעשות איתו טיולים גם כאשר הוא יהיה בן חודש וקצת
אשמח לתשובה מבחינת נוחות, פרקטיות ובריאותית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד שאלה - מנשא - תגובה
קובי סופר21/01/2016שלום מיכאל,
אני אישית השתמשתי ב- 2 מנשאים. 1 מנשא קשירה (כמעט ואין הבדלים בין החברות השונות) ומנשא בייבי ביורן מירקל. אם בכל זאת תרצו מנשא 1 שעושה הכל מגיל לידה מנשא ארגו 360עם מתאם לתנוחת ערסול זהו המנשא הכי מומלץ, כמו כן הוא מעולה לטיולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, בקשר למשקל המנשא
מיכאל31/01/2016מצוין שהמנשא מתאים מ3 ק"ג עד 12 ק"ג. משתמע שהוא מתאים מהלידה?
והאם הוא מתאים גם לטיולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך, בקשר למשקל המנשא - תגובה
קובי סופר01/02/2016שלום מיכאל,
הוא מתאים מלידה אך תינוק בן יומו צריך להיות בתנוחת עירסול (כמו ברחם), בתנוחת המנשא הרגליים מתוחות מה שיכול לגרור עיכוב בהתפתחות הזחילה ולכן תמיד אני ממליץ להתחיל מגיל 3-4 חודשים ועד אז (אם אפשר) במנשא קשירה.
לטיולים הוא לא מתאים, דגם הONE כן אבל בתכלס יש מנשאים יעודיים לטיולים אותם רוכשים בגיל מתקדם כאשר מומלץ למדוד יחד עם התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ואי כרום מבחינת גובהמיכאל20/01/2016
אני 177
האם העגלה תהיה נוחה לי מבחינת הליכה וישיבה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ואי כרום מבחינת גובה - תגובה
קובי סופר21/01/2016שלום מיכאל,
מדובר בעגלה גבוהה מהממוצע והיא בהחלט בגובה מצוין עוברך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילדת S לפג פרגודנה20/01/2016
קובי שלום,
רציתי לברר לגבי שילדת S עבור עגלת פג.
כבר יותר מחודש שאין אצל היבואן את השילדה הזאת.
אתה יודע אולי לגבי צפי הגעה של השילדות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שילדת S לפג פרגו - תגובה
קובי סופר20/01/2016שלום דנה,
לצערי איני יודע. מבירור מול 2 חנויות נאמר לי שב- 10 ימים הקרובים יגיע מלאי אך הם אינם בטוחים אם יהיה להם מלאי למכור מעבר להזמנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצי , סייבקס או סולהשירי18/01/2016
היי אנחנו מאוד מתלבטים איזו עגלה לקנות
יש לנו מספר פרמטרים חשובים :
1. שהאמבטיה תהיה יחסית גבוהה
2. שהטיולון יהיה דו כיווני
3. שהיא תתקפל עם הטיולון ובאופן כזה שהריפוד לא יתלכלך
4. קלה לקיפול
5. לא כבדה
6. סל קניות מרווח
אנחנו מתלבטים בין המוצי , איריס של סייקס טבולה של מאמאס פאפאס
מה אתה ממליץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות כתיב
שירי19/01/2016הייתה טעות כתיב - מתלבטים בין מוצי לבין סייבקס לבין סולה 2 של מאמאס פאפאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מוצי , סייבקס או סולה - תגובה
קובי סופר20/01/2016שלום שירי,
לגבי התבטות העגלות:
1. שהאמבטיה תהיה יחסית גבוהה
גם באייריס וגם בסולה האמבטיה יחסית נמוכה.
2. שהטיולון יהיה דו כיווני
בכל העגלות הטיולון דו כיווני.
3. שהיא תתקפל עם הטיולון ובאופן כזה שהריפוד לא יתלכלך
רק את המוצי ניתן לקפל כשהבד מכונס כלפי פנים לצמצום לכלוך.
4. קלה לקיפול
הסייבקס היא הקלה ביותר, אחר כך הסולה ובסוף המוצי.
5. לא כבדה
המוצי מאוד כבדה ביחס ל- 2 האחרות.
6. סל קניות מרווח
בסייבקס ובמוצי גודל הסל סביר +. בסולה הסל יחסית קטן.
* אני ממליץ לך לבדוק את עגלת ג'ואי כרום שממש עונה לכל הדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירי21/01/2016קובי
תודה על תשובתך
האם הגואי כרום נחשבת עגלה איכותית ?
ואיך היא בהשוואה לארמדילו ? מה עדיף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר24/01/2016שלום שירי,
הכרום עגלה טובה ברמתה. היא די ענתה לדרישות שהצגת. הפליפ יותר איכותית, יותר קלה וקטנה בקיפול אך היא נמוכה מאוד. אם הגובה לא יהווה שיקול אז הפליפ יותר איכותית מהכרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין טיולוניםלוסיאנה17/01/2016
לינוקת בת חצי שנה מתלבטת בין מספר טיולונים:
1. יו יו
2. ארמדיליו סיטי
3. מקלרן - קווסט
מה בעיניך הכי מומלץ? ולמה כמובן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין טיולונים - תגובה
קובי סופר18/01/2016שלום לוסיאנה,
לדעתי היויו היא האופציה הטובה ביותר. היא הנוחה ביותר לניוד, יש לה את הקיפול הקטן ביותר והיא הקלה ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס אטון 1ליאת17/01/2016
היי קובי,
אשמח לדעת האם סלקס סייבקס אטון 1 נחשב איכותי ובטיחותי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סייבקס אטון 1 - תגובה
קובי סופר18/01/2016שלום ליאת,
לסייבקס אטון יש דירוג בטיחותי של 4 כוכבים שזהו דירוג טוב מאוד. מדובר בסל קל איכותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלהגילי14/01/2016
אני מחפשת עגלה לתינוק שבדרך... :)
1. אני מחפשת משהו שיהיה עם ידית אחת ארוכה, כי 2 ידיות לא היו לי נוחות
2. עגלה יציבה, שאני לא אפחד שהתינוק יפול במידה ואני שמה את התיק על הידית
3. יש מעלית, אבל עדיין מחפשת משהו שיהיה קומפקטי וייכנס בקלות לאוטו כי אני מתכננת להסתובב ולא להשאר בבית כל היום (לפחות מקווה :))
4. עגלה שמסתובבת לשני הכיוונים, כי שמעתי שיש לזה הרבה יתרונות
5. גלגלים עמידים ונוחים שאפשר להסתובב איתם בקלות, אבל גם להתנייד בעיר/קניון
משהו בסדר גודל של 3000 ומטה...
יש עגלה כזאת? :)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה - תגובה
קובי סופר15/01/2016שלום גילי,
בהתחשב בתקציב והדרישות הייתי ממליץ לך לבדוק את העגלות הבאות:
מאמאס אנד פאפאס סולה 2.
מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.
ג'ואי כרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אסתכל על העגלות
גילי16/01/2016אגב מה בנוגע לבוגבו בי 3?
תודה רבה, אסתכל על העגלות - תגובה
קובי סופר17/01/2016שלום גילי,
מדובר בעדלה טובה מאוד שעונה לרוב הדרישות אך יקרה משמעותית מהתקציב שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגועירית13/01/2016
שלום
אז אחרי מחקר ובעזרתך התכווננתי לדגם ה פג פרגו ספורטיבו בוק. רציתי רק לברר עניין נוסף בנוגע לפופ אפ, מה הפיצ'ר הזה נותן בדיוק? וכן מה מיוחד בספורטיבו בניגוד לשאר הדגמים?
מספר שאלות על פי קריטריונים שנוספו:
מה מיוחד בספורטיבו בניגוד לשאר הדגמים? אשמח לוודא שעובי המזרן הינו מספק ושהאמבטיה אינה נמוכה וכן יציבות העדלה עם תיק עלייה (ללא תינוק), והאם גודל העגלה הינו סטנדרטי למעברים רגילים?
המבצע של 4000 שח שראיתי נראה שהוא לא פופ אפ
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו - תגובה
קובי סופר13/01/2016שלום עירית,
דגם הספורטיבו הוא הדגם הבסיסי של הבוק ואין בו דבר מיוחד. בכל גרסאות הפג פרגו משנת 2015 מקבלים טיולון פופ אפ אך יש לוודא זאת ב- 100% מכיוון שניתן להלביש טיולון של איזי דרייב שלדעתי לא מומלץ.
יש דגם שנקרא פופ אפ שבו האמבטיה קלה יותר בכ- 3 ק"ג מהאמבטיה של הספורטיבו והאמבטיה מתקפלת לאחסון. כמו כן הבדים הרבה יותר איכותיים.
לפג אין מזרן אמבטיה והיא מרופדת באופן סביר, הייתי ממליץ לרכוש אחד בנוסף. האמבטיה בגובה סביר, לא מהגבוהות אבל לא נמוכה. העגלה מאוד יציבה גם עם תיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי נקספיטאני11/01/2016
היי קובי!
הזמנו את הנ"ל. שאלה.
בקישור אצל דוורון, לראות שהשחור בז' (השמאלי ביותר) שונה בגגון שלו משאר הצבעים - מתמקדת באפור כי אותו הזמנו. יש לך מושג לגבי זה? כי הגגן של הבז' נראה עמיד/ יציב יותר, לעומת התוספת בצור מצחייה באפור.
אני שואלת כיוון שבסלקל הקודם שהיה לנו, הגגון לא היה מספיק יציב ולא שמר את הקשתיות ונפל כל פעם על שלבסוף הוצאתי אותו לגמרי. והייתי שמחה לגגון נורמלי כמו שאני רואה בסלקלים אחרים. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי נקספיט - תגובה
קובי סופר11/01/2016שלום,
א. אני לא מצליח להכנס לקישור.
ב. אני לא מצליח להבין האם הזמנת סל קל קייפיט או מושב בטיחות נקסטפיט (שלו אין גגון).
אם התשובה היא סל קל אז אין הבדל בין הגגונים. הגגון של הקייפיט נפלא עם 0 תקלות ומאוד נח לשליטה ותפעול. בתמונות לעיתים נראה שיש הבדל אך בפועל זהו גגון זהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן קייפיט
אני11/01/2016התבלבלתי...
מנסה להעלות תמונות... אולי תצליח לראות את ההבדל שאני מתארת.
תודה!
אכן קייפיט - תגובה
קובי סופר12/01/2016שלום,
זהו אותו גגון בשניהם, ההבדל הוא שלגגונים יש מצחיה שמתקפלת כלפי פנים. בתמונה אחת צילמו עם המצחייה פתוחה בתמונה השנייה המצחיה מקופלת ואז זה נראה שונה. למעשה אין הבדל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אני12/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה השני
אני11/01/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאי טאי מול ארמדילו פליפגלית11/01/2016
היי, ההתלבטות העיקרית היא בין 2 העגלות הללו. חוץ מכך שבתאי תאי הטיולון לא דו כיווני, האם יש עוד הבדלים עיקריים? אני מחפשת עגלה מגיל 0.
הבדלים באמבטיות? קלות תפעול וקיפול? הבדל בבד? אשמח לשמוע על ההבדלים העיקריים ומה עדיף לקנות לרכב קטן ומגורים בקומה ללא מעלית.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טאי טאי מול ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר11/01/2016שלום גלית,
יתרונות הטאי טאי הם המשקל הקל כ- 7 ק"ג. רוחבה הצר 52 ס"מ. לפליפ טיולון דו כיווני שלדעתי זהו יתרון עצום, בד איכותי יותר, תמיכת גב טובה יותר ושינוי מצבים בעזרת לחצן ולא שרוך. היא שוקלת בין 9 ל- 10 ק"ג (תלוי שגרסא שקונים). גודל הקיפול די זהה בשתיהן. התפעול די פשוט בשתיהן. בפליפ יותר קל לחבר את ולשלוף את האמבטיה והטיולון. אני ממליץ לבדוק אחת מול השניה. לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב, ללכת עם כל אחת מהן מחוץ לחנות (עדיף עם משקל) ולקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תינוק דו-כיוונית עם סל שכיבה 2015 SMILE+סלקל ובסיס ברייטקס BRITAXליאת11/01/2016
היי קובי,
אשמח לשמוע את חוות דעתך על העגלה הזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת תינוק דו-כיוונית עם סל שכיבה 2015 SMILE+סלקל ובסיס ברייטקס BRITAX - תגובה
קובי סופר11/01/2016שלום ליאת,
מדובר בעגלה טובה, יחסית גבוהה ונוחה להליכה, מקבלים איתה סל קל מצוין. החסרונות הם משקלה, רוחבה הגלגלים הרחב במיוחד (מומלץ טרם הרכישה לבדוק ברכב, רוחב מעלית בבתים ומקומות שבהם תבלו וכו'). הבדים מאוד פשוטים ולא נעמים (בעיקר בקיץ שלנו). הקיפול דורש תרגול רב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל?ליאת11/01/2016
היי,
אשמח לדעת מה ההבדל בין בסיס רצועות לסלקל ובין בסיס איזופיקס?
נשמע לי אותו הדבר...
מה ההבדל? - תגובה
קובי סופר11/01/2016שלום,
יש הבדלים אך גם בין חברה לחברה יש הבדלים ולכן רצוי שתצייני לאיזה חברה שייך הסל קל שלו תרצי לרכוש בסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילה טובה על קובי!!!אני11/01/2016
לעיתים אני נתקלת בהודעות/הערות פה בפורום שממש מבישות - את המגיב כמובן.
אין לי שום קשר לקובי, אני לא מכירה אותו באופן אישי ולא יוצא לי מכתיבת תגובה זו כלום!
לפני 7 שנים הייתי לפני לידת בתי המדהימה, ולאחר סקר שוק באינטרנט החלטתי ללכת לרכוש חבילת לידה בבייבי קלאב. קיבלתי שם שירות אדיב ומסור, עצות טובות, חבילת לידה משתלמת העונה על כל דרישותיי - בקיצור - אין מרוצה ממני.
חלפו להם השנים ובעקבות נסיבות כאלו ואחרות אנו עומדים שוב בפני קניית עגלה חדשה. את העגלה הישנה נתתי במתנה לחברה שנכנסה להיריון מתרומת זרע. אך לפני שנתתי לה אותה שמתי לב לבעיה קלה. האחריות כבר מזמן פגה, היבואן התחלף ולא ידעתי מה לעשות. פניתי לבייבי קלאב, שם במקרה עבד קובי... ורק כשפניתי לחנות הבנתי שמדובר באותו קובי של הפורום. ללא שום אינטרס לכלום, הפנה אותי קובי לכתובת שתתן לי מענה עבור העגלה, ויותר מזה - הציע את עזרתו במידה ולא אסתדר.
כאמור, כיום הזמנו עגלה חדשה לקראת הבייב הבא, וזאת הודות לקובי המדהים מהפורום.
למי שלא יודע/ת קובי ייבואן של עגלה יוקרתית, וכמו כל ייבואן של מוצר יוקרה - בטח ובטח היה שמח לו השוק היה מוצף במותג שלו. ובמקום לדחוף את המוצר שלו קובי מתאים את עצותיו לשאלות שלנו בפורום. אין יותר נקי וטהור מזה.
בשורה התחתונה - אני ממליצה לכל חברותיי להיעזר בפורום ולהסתמך על קובי - יש לו ידע, סבלנות ורצון טוב יקרים מפז!
ואם למישהו זה לא מתאים - תפרשו מהפורום! אין צורך בתגובות מבישות, כי שוב - הן מבישות רק את המגיב/ה.
שיהיה לכולנו במזל טוב ובידיים מלאות כי זה מה שבאמת חשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מילה טובה על קובי!!! - תגובה
קובי סופר11/01/2016שלום,
תודה רבה על התגובה הנפלאה. בהחלט יש תגובות שמוציאות את החשק מלענות כאן, תגובה כזו בהחלט נותנת לי אור ושמחה. לשמחתי כפי שציינת התשובות שלי בהחלט באות ממקור טהור של להתאים את המוצר לשואל. כמו כן לצערי באופן מביש גם יבואני עגלות מנסים לקדם את מוצריהם כאן ודי מציק להם בלב או בכיס שאיני ממליץ על מוצריהם וזה טבעי (לפחות פעם בשובע אני מקבל מהם טלפונים כדי שאמחק הודעות וכו').
כמו שאני תמיד אומר: אין מוצר מושלם אבל יש מוצר מושלם עבור כל אדם מסוים.
ושוב תודה רבה על המילים הטובות :)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולוןאורי10/01/2016
הילד הגיע לגיל שנה וחודשיים, גבוה יחסית לגילו. מחפשת טיולון קל משקל, 4 גלגלים המאפשרים ניווט נוח, גגון גדול, שכיבה רצוי מלאה ובמחיר הוגן וריאלי. וכמובן לטווח ארוך... יש חיה כזו? כיום אנו משתמשים בטיולון של גואי כרום שאני מאוד אוהבת אבל מתחיל להיות קטן וצפוף... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לטיולון - תגובה
קובי סופר10/01/2016שלום אורי,
לדעתי ג'ואי בריסק פרימיום מתאימה בדיוק לכל הדרישות שציינת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)