מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת אחיםיעל06/01/2016
מתעתדת ללדת. הפרש בין הילדים יהיה שנה וחצי.
מתלבטת איזה עגלה לקנות. מעדיפה שהתינוק יהיה באמבטיה. עגלה שנוסעת טוב וקלה יחסית, שאוכל להכניס בקלות לתא מטען וכיו"ב. איזו עגלה מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת אחים - תגובה
קובי סופר07/01/2016שלום יעל,
הכי הייתי ממליץ על איי בי סי דיזיין זום מכיוון שהמושבים שלה והאמבטיה הם ענקיים בדיוק כמו בעגלת יחיד. ככה הילד הגדול לא יחוש צפיפות, בעיקר בחורף עם לבוש עבה. לצערי אין עגלות כפולות קלות. האופציה הכי קלה היא ביבה קוקו תאומים אשר מאוד פרקטית אך גם רחבה מכיוון שזו עגלת תאומים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות אמבטיה לעגלההגר06/01/2016
עד כמה חשוב לרכוש עגלה עם האמבטיה?
הלידה צפויה באביב.
חשוב לי נוחות קיפול, ושיהיה לתינוק נוח לישון אם מסתובבים או אם יוצאים מהבית לזמן ממושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשיבות אמבטיה לעגלה - תגובה
קובי סופר07/01/2016שלום הגר,
אם חשובה לך איכות הנוחות והשינה בטיולים ממושכים האמבטיה היא ממש מיטה ניידת. עגלות ללא אמבטיה אינן שוכבות במצב שטוח. זה קצת מעצבן להוציא טרם הקיפול אבל זה לוקח שניות, מתרגלחם וזה לתקופה קצרה ככה שנוחות התינוק כאן היא עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו - דגם מומלץליאת06/01/2016
היי,
אשמח לשמוע איזה דגם של פג פרגו הכי מומלץ לדעתך. לא לגמרי הצלחתי להבין את ההבדלים בין כל הדגמים למעט המחיר...
בנוסף, בהנחה שלא מפריע לי שהבייבי ג'וגר הוא לא דו כיווני, האם עגלת הפג עדיין יותר מומלצת?
תודה,
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו - דגם מומלץ - תגובה
קובי סופר07/01/2016שלום ליאת,
לגבי פג עניתי לך, לדעתי הפופ אפ עם שלדת S זה הדגם המומלץ.
לגבי בייבי ג'וגר, אמור להפריע לך שהטיולון חד כיווני. מחקרים הוכיחו שכאשר התינוק פנה להורה יותר זמן הוא גדל משכיל יותר, רגוע יותר והקשר עם ההורה היה חזק יותר. כמו כן הפג איכותית מהג'וגר בכל היבט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא מגיל אפסאתי05/01/2016
דילמה לגבי כסא בטיחות מגיל אפס:
בריטקס אדווקט קליק טייט/בריטקס אדווקט הרגיל/
צ׳יקו נקסטפיט/נקסטפיט זיפ?
אין שיקול תקציבי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא מגיל אפס - תגובה
קובי סופר07/01/2016שלום אתי,
הנקסטפיט הוא הכסא הנח ביותר לתינוק מגיל לידה ועליו אני ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל עיקרי בין פג פרגו בוק פלוס לארמדילו פליפ XLגלית05/01/2016
היי,
לאחר שנסגרתי על הארמדילו פליפ בעיקר בגלל נוחות הקיפול עם הטיולון, המשקל הקל יחסית והקיפול הקטן שיכנס לרכב...חזרתי מחנות שבה הומלץ לי על הפג פרגו בוק פלוס שמגיעה גם עם סלקל.
אשמח אם תוכל לעמוד על ההבדלים העיקריים ביניהן.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדל עיקרי בין פג פרגו בוק פלוס לארמדילו פליפ XL - תגובה
קובי סופר05/01/2016שלום אליס,
הפג יותר רחבה, יותר נוחה לניוד, עשויה מחומרים איכותיים יותר (בעיקר בגרסאות היקרות), עמידה יותר. מצד שני הבדים בגרסא הזולה לא מהטובים שיש. חסרון נוסף הוא משקלה אשר כבד יותר מהארמדילו, הפג יותר גדולה בקיפול. היא יקרה יותר.
אני ממליץ לבדוק אחת מול השנייה. לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב. כמו כן ללכת עם כל אחת מחוץ לחנות (עדיף עם משקל) ואז תוכלו לקבל החלטה, בעיקר האם פער המחיר מוצדק ביחס לצרכים שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה דגם נחשב לזול ופחות מומלץ?
ליאת06/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה דגם נחשב לזול ופחות מומלץ? - תגובה
קובי סופר07/01/2016שלום ליאת,
לפג יש 3 גרסאות לבוק: ספורטיבו, הגרסא הזולה עם בדים פשוטים, קומפלטו עם בד איכותי יותר ופופ אפ עם בד עוד יותר איכותי שמגיעהגם עם אמבטיה קלה יותר אשר מתקפלת לאחסון. הגרסא הבסיסית לדעתי פחות מומלצת לאקלים הישראלי. אני גם ממליץ לשדרג לשלדת S ברכישת אחת הגרסאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הסופט? הבנתי שזה הבד
דנה08/01/2016הכי טוב, לא? הוא מופיע גם לא רק בפופ אפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה לגבי הסופט? הבנתי שזה הבד - תגובה
קובי סופר08/01/2016שלום דנה,
הסופט הופיע בעבר בגרסאת הקומפלטו, כיום הוא מופיע רק בפופ אפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי קצת לאיבוד...
ליאת08/01/2016סליחה על כל השאלות אבל הפג ספורטיבו פופ אפ היא הגרסא הזולה?
או שישי ספורטיבו ויש פופ ספורטיבו פופ אפ בנפרד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הלכתי קצת לאיבוד... - תגובה
קובי סופר10/01/2016שלום ליאת,
כל הדגמים מגיעים עם טיולון שנקרא פופ אפ אך יש רק דגם אחד שמגיע עם אמבטיה שנקרא פופ אפ (הוא מגיע עם הבד האיכותי ביותר) ולכן יש בידול: ספורטיבו, קומפלטו ופופ אפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל PRIMO VIAGGIO 2015 SLליאת05/01/2016
היי,
האם הסלקל הזה מומלץ? הוא בא יחד עם עגלת פג פרגו ספורטיבו.
בנוסף, האם אפשר לחבר אותו לאיזופיקס? לא הצלחתי להבין מהאתר אם אפשר או לא.
תודה
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל PRIMO VIAGGIO 2015 SL - תגובה
קובי סופר05/01/2016שלום עינב,
הסל קל מאוד מומלץ מבחינה בטיחותית, ניתן לרכוש לו בסיס איזופיקס בנפרד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי או ג'ואי כרוםאני03/01/2016
חשוב גובה הידית, קיפול נוח, עגלה קלה ובטוחה לתינוק.
אין חשיבות למחיר.
יתרונות וחסרונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי או ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר04/01/2016שלום,
מדובר במוצרים אשר ממש שונים בהכל כולל הפרשי מחיר עצומים. אם המחיר הוא לא פונקציה הבי 3 עדיפה כמעט בהכל. היא יותר קלה, יותר קלה לתפעול וקיפול, יותר נוחה בניוד, יותר קטנה בקיפול ועשויה מחומרים איכותיים יותר. מצד שני כפי שנרשם היא הרבה יותר יקרה, כמו כן האמבטיה שלה נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקוםלימי03/01/2016
שלום רב,
מעוניינת לקנות אינטרקום, אשמח להמלצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינטרקום - תגובה
קובי סופר03/01/2016שלום לימי,
אין משהו ספציפי. שימו לב למרחקים מכיוון שבכל חברה זה משהו שונה. קנו מותג מוכר כמו מוטורולה, ויטק או טומי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה עדיף?
לימי07/01/2016יש 2 דגמים של מוטורולה, יוניברס ודיגיטלי, מה מבניהם עדיף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה עדיף? - תגובה
קובי סופר07/01/2016שלום לימי,
מבין שניהם הדיגיטלי יותר חדשי ומתקדם ולכן לדעתי הוא עדיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לכסא בטיחותאמא02/01/2016
היי,
מתקרבים למשקל של 9 ק"ג ומתכוננים לקנות כסא בטיחות במקום הסל קל.
הבנתי שיש כסאות שמתאימים מגיל לידה ועד גיל 3-4 ויש גם כאלה שבסופו של דבר הופכים גם לבוסטר (כמו האיוונפלו סימפוני).
האם עדיף לקנות את הכסאות לטווח הרחוק שכוללים גם בוסטר או עדיף לקנות עכשיו כסא ובעוד כמה שנים כסא נוסף?
מה ההמלצה לכסא ברכב קטן (סיריון)?
מעבר לכסא בטיחות - תגובה
קובי סופר03/01/2016שלום,
אני פחות ממליץ על מושב משלוב (שהופך לבוסטר).
המושבים המומלצים ביותר כיום הם: צ'יקו נקסטפיט, מרייטקס מרתון או בוללוארד, אוונפלו טריומף או קוסקו סנרה. אלו המושבים עם דירגוי הבטיחות הכי טובים שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה המשולבים פחות מומלצים?
אמא03/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה המשולבים פחות מומלצים? - תגובה
קובי סופר03/01/2016שלום,
הם פחות מומלצים מ- 2 סיבות.
א. דירוגי הבטיחות שלהם אמנם טובים אבל לא כמו של הדגמים שציינתי בהודעה הקודמת.
ב. ציינת רכב קטן והם גדולים יותר מכסא ממוצע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא03/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו איזי דרייב או בייבי ג'וגר סיטי מינישירה01/01/2016
היי קובי,
האם העגלות הללו מומלצות בעיניך?
איזו מהן יותר?
והאם יש חסרונות מסוימים באיזי דרייב שכדאי לשים לב אליהם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה בבקשה
שירה03/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פג פרגו איזי דרייב או בייבי ג'וגר סיטי מיני - תגובה
קובי סופר03/01/2016שלום שירה,
2 העגלות לא מומלצות בעניי. הג'וגר מכיוון שהטיולון חד כיווני, אינו יציב במצב שכיבה, מדף הרגליים לא מתכוונן והבדים שפחות מתאימים לאקלים בארץ.
הפג מכיוון שמאוד קשה לקפל אותה יחד עם הטיולון, אין תמיכת גב מלאה בטיולון, סל החפצים קטן ולא כל כך נגיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתך לגבי עגלותחמדה31/12/2015
שלום קובי....ברצוני לשאול אותך שאלה לגבי שלושה סוגי עגלות
1. " סיטי מיני"- (האם הגב של הטילון לא יציב? )
2. מאמס פאפס
3. אינגליזינה
אנו גרים בקומה ראשונה ( בערך 10 מדרגות) בירושלים עם רכב ובגז גדול
הייתי שמחה לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן לגבינו.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות דעתך לגבי עגלות - תגובה
קובי סופר02/01/2016שלום חמדה,
מאוד תלוי איזה דגם של כל חברה ראית.
ההמלצה שלי היא ללכת על הארמדילו פליפ, יש לה טיולון דו כיווני שאין בג'וגר, שינוי מצבים עם לחצן ולא עם שרוך כמו בג'וגר מה שנותן גב יציב יותר, תמיכת גב מלאה מה שאין ברוב דגמי אינגלזינה. הפליפ גם מתקפלת בקלות לגודל מינמלי, קל לשאת אותה במדרגות יחד עם תינוק ביד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארמדילו פליפ
רות03/01/2016נראה הגיוני למישהו פה בפורום שעגלת ארמדילו באמת העגלה הכי מושלמת???
לי זה נשמע לא הגיוני שלכל התלבטות שיש למישהו לגבי עגלה קובי מציע אך ורק את ארמדילו.
במיוחד שאני בררתי על העגלה הזאת בכמה וכמה חנויות ולא ממש המליצו עליה בטענה ברורה שיש אתה הרבה תקלות בזמן המאד קצר שהיא נמצאת בארץ.
לעגלה זו יש באמת הרבה יתרונות אבל צריך להתייחס גם לחסרונות המשמעותיים ולא עשות לה סתם קידום מכירות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר03/01/2016שלום רות,
בהחלט לא מדובר בעגלה מושלמת. ובהחלט את לא אחת שזקוקה להמלצות. נמאס לי מאשה (או גבר כמוך) שנכנסת וממליצה על מותג שלא אחשוף כדי לא לפגוע בו. אין לי אחוזים במאמאס אנד פאפאס, אין לי חנות, ואין לי אינטרס לקדם את המותג הזה. אם כבר אני יבואן של חברת הרטן ואין לי שום אינטרס גם להמליץ על המוצר שאני מייבא (אף על פי שזו העגלה הטובה ביותר שיש לדעתי, אם כבר שאלת). אני ממליץ נטו ע"פ דרישת ההורה (תקציב ודרישות מהמוצר). כמו כן אני ממליץ מנסיון של מעל ל- 20 שנים! כמוכן אני ממליץ קודם כל על מוצר שיהיה הטוב ביותר עבור התינוק ולאחר מכן הנוחות להורה.
אם לא תפסיקי לשתול כאן הודעות סמויות אדאג לטפל בזה מול הבוס שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה...
חמדה04/01/2016רציתי להגיד קודם כל תודה רבה!!
ורציתי לשאול איזה סל קל יכול להיות טוב לרכב ושיש דרך להתאים אותו גם לארמדילו פליפ והכי טוב זה אם יש משהוא שיש דרך לחבר אותו גם לבסיס ברכב כדי להקל.. אבל שלא יוריד בבטיחות לתינוק..
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ועוד שאלה... - תגובה
קובי סופר04/01/2016שלום חמדה,
אם נרצה סל קל שמתחבר לעגלה אז סייבקס אטון הוא המומלץ ביותר בדגם על אטון 4 שיגיע בקרוב לארץ. הוא יקר מאוד עם בסיס אך הכי בטיחותי מאלו שמתחברים לעגלה.
אם מוותרים על החיבור לעגלה אז צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל המומלץ ביותר שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות - עגלהשירה30/12/2015
היי קובי,
החיפוש אחר עגלה טובה רק מבלבל אותנו יותר ויותר. נשמח לעזרה בהמלצה על אחת כזו שמתאימה לצרכינו.
מחפשים עגלה עם אמבטיה וטיולון כאשר חשוב שתהיה קלה, יציבה, נוחה לתינוק ונוחה לתמרון וכמו כן קלה לקיפול.
בנוסף חשוב הקריטריון של המחיר - לא מעבר ל-3000-4000 ש"ח.
אנחנו גרים בעיר, קומה ראשונה בלי מעלית. מתניידים בעיקר ברכב אך יש הרבה מקום בבגאז'.
שנינו גבוהים (ולכן נצטרך עגלה עם ידית גבוהה מספיק) וכמו כן סביר להניח שגם התינוק יצא גבוה ונצטרך שהעגלה תתאים לכך.
ראיתי ששתי העגלות שהכי הרבה ממליצים עליהם הן בייבי ג'וגר ופג פרגו. איזה מהן תתאים לנו יותר לדעתך? (ואיזה דגם כי הבנתי שיש כמה משניהם)
כמו כן אם לדעתך יש עגלה אחרת שמתאימה לצרכים הנ"ל נשמח לשמוע.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - עגלה - תגובה
קובי סופר31/12/2015שלום ליבי,
פג פרגו חורגת מהתקציב (אלא אם תמצאו דגמים משנתונים ישנים) והיא מומלצת.
הג'וגר לא מומלצת לדעתי, חוץ מזה שהיא סופר נוחה להורה, לתינוק היא פחות נוחה.
לתנאים שציינת עגלת איי בי סי דיזיין ממבה יכולה להתאים או ממבה פלוס שטיפה חורגת מהתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סט עגלת תינוק פג פרגו Book Plus Pop UP Sportivo 2015ליאת30/12/2015
היי,
ראיתי את הסט של פג פרגו Book Plus Pop UP Sportivo במחיר של 4,000 ש"ח.
ממליץ?
תודה,
סט עגלת תינוק פג פרגו Book Plus Pop UP Sportivo 2015 - תגובה
קובי סופר30/12/2015שלום עינב,
לדעתי זו עגלה מומלצת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אסתי מידן30/12/2015היי סליחה על ההתערבות איפה ראית ב4000 באם דגם 2016? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
קובי סופר30/12/2015שלום אסתי,
עד שתהיה לך תשובה אני מניח שמדובר בדגם 2015. תמיד כשמגיעים דגמי השנה החדשה אפשר למצוא את הדגמים של השנה הקודמת במחירים מוזלים עד מגוכחים. ואני גם שואל מדוע לא לרכוש אותם? בעיקר כשב- 2016 מלבד צבעים חדשים לא נעשה שום שינוי במוצר! לכן גם אם תמצאי דגמי 2015 במחיר זול אז שווה ללכת על זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך
אסתי מידן31/12/2015תודה רבה לך, נשאר רק בצבע הירוק בכל החנויות בכל מקרה מה בנוגע לשילדה האם קריטי השדרוג? ומה בנוגע לאיזי דרייב היא קטנה בהרבה האם עדיפה ? נראה לי שגם קלה יותר..
תודה רבה המשך - תגובה
קובי סופר31/12/2015שלום אסתי,
לגבי שלדה לדעתי שווה לשדרג לS.
לגבי איזי דרייב, בכלל לא מומלצת לדעתי. קשה מאוד לקיפול (בעיקר עם טיולון), לא נוחה להליכה ותמרון (כשיש משקל בעגלה והולכים על מדרכה), אין תמיכת גב מלאה בטיולון, אין גישה נוחה לסל החפצים אשר גם מאוד קטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כמה עגלותbengold29/12/2015
שלום קובי,
אנחנו מחפשים עגלת תינוק ראשונה.
קיבלנו המלצות רבות על הבייבי ג'וגר סיטי מיני ועל הבוגאבו בי.
אנחנו מחפשים משהו באמצע מבחינת הרמה והמחיר - עגלה נוחה לקיפול/תפעול, ונוחה לילד.
על אלו עגלות היית ממליץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין כמה עגלות - תגובה
קובי סופר30/12/2015שלום בן,
לדעתי הארמדילו פליפ היא בדיוק האמצע בין 2 העגלות שציינת. גם מבחינת המחיר, גם מבחינת הפרקטיות שמזכירה את הבייבי ג'וגר ומימדי קיפול כמו של הבי.
אם בכל זאת ההתלבטות היא בין הבי לג'וגר אז הייתי ממליץ על הבי ואני חושב ששווה להתאמץ ולשלם על מוצר שיהיה טוב יותר עבור התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה!
bengold30/12/2015הארמדילו פליפ באמת נראית פתרון מוצלח. איזה סלקל מתאים לה/על איזה סלקל אתה ממליץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התגובה! - תגובה
קובי סופר31/12/2015שלום בן,
מכל הסל קלים שמתחברים הייתי ממליץ על סייבקס אטון 4 (הכי בטיחותי אבל יקר מאוד), סייבקס אטון בייסיק או בי סייף.
אם לוותר על החיבור לעגלה צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל הטוב ביותר שאפשר לרכוש כיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלהטל29/12/2015
שלום,
אני מחפש עגלה משולבת עד סכום 1500
אבל שתהיה קלה ונוחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה - תגובה
קובי סופר30/12/2015שלום טל,
לדעתי בסכומים האלו שווה ללכת על הג'ואי כרום, היא נמכרה טיפה מעל התקציב שרשמת אבל לדעתי כל מה שמתחתיה ברמה מאוד נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)