מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלהאורי27/01/2016
בס"ד
שלום, רציתי להתיעץ לגבי עגלה..
שמעתי על הרבה עגלות יותר טובות ופחות טובות..
גם כאן בפורום קראתי..
אני מחפשת עגלה שמתקפלת בקלות ובמהירות ולגודל קטן יחסית..
שמעתי שבקונקורד גם האמבטיה מתקפלת. יש עוד עגלות שהאמבטיה מתקפלת בהם?
אני רוצה עגלה שתחזיק לי להרבה זמן..
שהאמבטיה תהיה מספיק גדולה ואני לא אצטרך להחליף לטיון כבר בהתחלה..
שיהיה ניתן לכבס את הבדים של העגלה, שבטיולון יהיה ניתן להשכיב ל180 מעלות..
אם יש עם ידית מתכווננת מצויין..
בקיצור אני מחפשת עגלה טובה.. הייתי רוצה לדעת אם יש משהו שמתאים שתכתבו לי גם את המעלות וגם את החסרונות..
ואם אתם מכירים את עגלת קונקורד אז תכתבו לי גם עליה את המעלות והחסרונות שלה..
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
אורי27/01/2016בס"ד
ראיתי עגלה נחמדה אמנם בלי אמבטיה מתקפלת..
malibu by adamex
הבנתי שהיא די חדשה בארץ אבל אולי אתה מכיר ותוכל לאמר לי את ההתרונות והחיסרונות שלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.. - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום,
זו עגלה פולינית, אני אישית לא חושב שאיכות ההרכה הפולנית טובה, לדעתי היא פחות טובה אפילו מהסינים. מדובר בעגלה מעוצבת אך מסורבלת בתפעול. אני פחות ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך..
Ooo27/01/2016שלום, תודה רבה על תשובתך..
אך לגבי שאלתי הראשונה איזו עגלה אתה ממליץ, עם כל הפרטים שכתבתי בשאלה הקודמת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה - תגובה
קובי סופר29/01/2016שלום,
סליחה שפיספסתי את השאלה הראשונה.
בהמון עגלות ניתן לקפל את האמבטיה. בחלקן זה יהיה בקלות ובחלקן יצריך התעסקות.
הקונקורד שציינת לדעתי היא עגלה יקרה אשר לא מצדיקה את מחירה. לטיולון שלה אין שכיבה מלאה של 180 מעלות.
לגבי עגלות מומלצות, הכל שאלה של תקציב וצרכים. קיפול קל ומהיר וגם קומפקטי תמצאי במאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. הבד ניתן לכיבוס בכל העגלות. לרשום כאן חסרונות ויתרונות של כל עגלה יקח כמה ימים. אני מציע שתמקדי יותר בדרישות מהחשוב לפחות חשוב לדוגא:
נוחות הליכה, נוחות קיפול, נוחות תפעול, נוחות לתינוק וכו' ולאחר מכן תגדירי תקציב מקסימום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונהמעיין27/01/2016
היי :)
אני מתלבטת בין כמה עגלות
1. מוצי igo
2. בוגבו קמיליון או בי 3
3. פג פרגו בוק פלוס
חייבת לציין כי טרם ניגשתי לראות ולנסות אף אחת מהן
מתלבטת על פי מראה ונתונים טכניים בלבד.
אני מחפשת עגלה שתהיה שימושית גם להמשך ( לא מסורבלת או כבדה מידי שאעדיף להחליף לטיולון פשוט)
שתהיה נוחה לאנשים גבוהים יחסית,
שתוכל להיכנס לרכב יחסית קטן במידת הצורך.
אין בעיה של מדרגות או מעברים צרים.
אשמח להסבר שיעשה סדר בבלאגן.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום מעיין,
מבין ה- 3 לדעתי הפג פרגו עדיפה. המוצי קצת כבדה ומסורבלת. לבוגבו אין שכיבה ישרה בטיולון והפג היא קצת משתיהן. הייתי ממליץ לך גם לבדוק את עגלת הרטן וי איי פי, זו עגלה בסגנון של הקמיליון רק עם שכיבה מלאה בטיולון ואמבטיה גבוהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותוש26/01/2016
היי ,
יש לי דילמה שאולי תוכל לעזור לי בדעתך המקצועית ,
אין לנו בעיה של תקציב לעגלה אך אני רוצה עגלה נוחה וטובה . וכמובן שחשוב לי שתהיה יפה גם .
אני מתלבטת נורא :
קמיליון
בבה קאר ( לא הסטיילו כי הגלגלים שלה ענקיים וזה כבר נראה לי מוגזם ) אז יותר לכיוון ההיפ הופ או האחרות .
עגלת מימה ?
הייתי רוצה לשמוע את דעתך מבין שלושת האופציות האלו .
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום,
מבין ה- 3 הייתי ממליץ על הבבה קאר מסיבה אחת והיא הטיולון. היא היחידה מבין ה- 3 שהטיולון שלה נשכב למצב שטוח. במימה ובקמיליון יש שקע במצב השוכב. אני חושב שהבבה קאר מאוד יפה אך יש עגלות בשוק הרבה יותר טובות ממנה כמו הרטן ופג פרגו (שלטעמי נראות מעולה) ולכן אני ממליץ להתמקד באיכות ונוחות המוצר לפני היופי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה
וש27/01/2016אבל הבבה קאר נורא כבדה נחשבת לא ?שמעתי על הרבה שהתאכזבו ממנה :/
ואת השניות שאמרת אני לא מתחברת אליהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום,
לא אמרתי שהבבה קאר עגלה טובה אך מבין ה- 3 שציינת היא הטובה ביותר.
שוב אם היופי חשוב לך ושאר הדברים לא, אז פשוט תבחרי את העגלה שנראית לך הכי יפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצי אייגו או בוגבו בי 3נופר26/01/2016
שלום קובי
אשמח לעזרתך.. אני אמורה ללדת בתחילת מרץ וההתלבטות שלנו היא בין המוצי אייגו לבוגבו בי 3 ,ניסיתי את שתיהן וברור שהבי יותר פרקטית וקלה לתפעול אך ההתלבטות העיקרית היא הנוחות לתינוק, נראה כי הנסיעה עם הבוגבו יותר מורגשת לעומת המוצי שהרגשתי בנסיעה שלה יותר יציבות אבל גם יותר כבדה בהרבה. התלבטות נוספת זה לגביי האמבטיה שבבוגבו הרבה יותר קטנה - לא בעייתי להעביר תינוק לטיולון בגיל שלושה חודשים? חוץ מזה שהמומים גם יותר יפה ..אשמח לשמוע על מה מבין שתיהן אתה ממליץ ללא הגבלת תקציב :) תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוצי אייגו או בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום נופר,
לגבי גודל האמבטיה של הבי, אכן היא קטנה אך הטיולון של הבי מתאים מגיל לידה, עד לפני שנה וחצי היא נמכרה ללא אמבטיה במשך כ- 5 שנים לתינוקות מלידה והכל היה מעולה. לכן אין בעיה לעבור לטיולון ברגע שהאמבטיה נעשית צפופה, גם אם זה בגיל 3 חודשים. ממה שאני רואה מרבית ההורים עוברים לטיולון בגיל 4 או 5 חודשים.
לגבי נוחות נסיעה, אני ממליץ להוסיף משקל לעגלה, לצאת מחוץ לחנות ולראות איך התחושה. לגבי מראה, עניין של טעם, אני חושב שזה צריך להיות הדבר האחרון שמשפיע על הרכישה אך מניסיוני, לרוב זה הדבר הכי חשוב עבור האמהות לעתיד והסיבות מובנות לי.
ברור שהבי יותר פרקטית ואני חושב שאם תסתכלי לטווח הארוך הבי תשרת אותך טוב יותר מכיוון שהיא טיולון יעיל יותר. המוצי בסבירות גבוהה תגרום לך לרכוש טיולון נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נופר27/01/2016תודה קובי על התשובה המפורטת! האם לדעתך שווה לקחת עגלה מסיבית וכבדה יותר בשביל הנוחות של התינוק בנסיעה? אהבתי יותר את הנסיעה עם המוצי לעומת הבוגבו בי שהרגישה לי כמו שהיא - קלילה יותר וככה גם השינוע שלה על מדרכה ולא בתוך החנות. השאלה אם יש באמת הבדל לתינוק..
ובלי קשר לשתי העגלות הללו איזה עגלה היית הכי ממליץ ללא הגבלה של תקציב?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום נופר,
הכל שאלה של תנאים. אם יש מעלית בבניין או שגרים בקומת קרקע ואם יש רכב עם תא מטען בינוני ומעלה אז המשקל לא צריך לשחק תפקיד. אני בעד נוחות לתינוק ונוחות הליכה לפני הכל. לדעתי בין 2 העגלות אין הבדלי נוחות עבור התינוק. האמבטיה של המוצי טיפה יותר גדולה אבל הטיולונים די זהים בגודלם. אני ממליץ לבדוק כל אחת מהן, לנסות לתפעל, לקפל, ללכת מחוץ לחנות עם משקל בתוך העגלה, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מאמאס אנד פאפס אורבו 2ויקי26/01/2016
היי,ערב טוב... האם אתה יודע לומר מה ההבדלים בין דגמי הסולה לאורבו ולארמדילו של מאמאס אנד פאפס?
מה ההבדל במשקלים? ועד כמה נוראית העובדה שהגלגלים של האורבו קטנטנים?
האם הריפוד באורבו 2 טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת מאמאס אנד פאפס אורבו 2 - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום ויקי,
העובדה שהגלגלים באורבו קטנים היא באמת נוראית, היא פחות נוחה להליכה וניוד, הבלאי בגלגלים אצלה גבוה יותר בהשוואה לסולה או לפליפ.
הסולה הוא דגם זהה לאורבו רק הבדים של הסולה בסיסיים יותר אבל הגלגלים הגדולים בהחלט עושים את המוצר לטוב יותר ומה שמצחיק הסולה זולה יותר.
הפליפ שונה מ2 הדגמים והיא יותר פרקטית בתפעול, קיפול ובגודל לאחר הקיפול, זה סגנון אחר ולכן אני ממליץ לעשות סדר עדיפויות כדי שתוכלו לקבוע איזה סגנון עדיף לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו קמיליוןאירנה נועה26/01/2016
היי,
יש לי סל קל של abc design השאלה שלי האם הוא מתאים לעגלת בוגבו קמיליון 3?? תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו קמיליון - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום אירנה,
של קל איי בי סי דיזיין יתאים רק לעגלות איי בי סי או לעגלות שיש להן מתאם אוניברסלי לכל הסל קלים, לצערנו לבוגבו אין כזה מתאם ולכן הוא לא יתאים לבוגבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו קמיליון 3לירון26/01/2016
היי קובי;
אשמח לחוות דעת ממך על העגלה בוגבו קמיליון 3.
יתרונות/חסרונות...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו קמיליון 3 - תגובה
קובי סופר26/01/2016שלום,
מבחינת יתרונות: יש לה נוחות נסיעה מהטובות ביותר שיש, היא די קלה, האמבטיה ענקית, מעוצבת וסמל סטטוס.
ניתן לחבר עליה את מרבית הסל קלים הבטיחותיים בעולם בעזרת מתאמים.
החסרונות: אמבטיה וטיולון נמוכים, האמבטיה והטיולון יושבים על אותה מסגרת כלומר לא תוכלו להשתמש יחד עם האמבטיה והטיולון וכשתעברו לטיולון לא תוכלו לחזור להשתמש באמבטיה (יש הורים שעוברים לטיולון ורוצים לחזור לאמבטיה ובקמיליון זה לא פשוט). אין בולם זעזועים לגלגלים האחורים (יש רק לקדמיים). החסרון הגדול ביותר לדעתי הוא שאין לטיולון שכיבה מלאה ובמצב שכיבה יש שקע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..עוד שאלה
לירון27/01/2016תודה רבה על התשובה המפורטת...
עכשיו לעניין אחר..מנשא-שמעתי המון המלצות על מנשא בייביורן איזה דגם מומלץ? מירקל או וואן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה..עוד שאלה - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום לירון,
אני ממליץ יותר על המירקל, תמיכת הגב שלו יותר טובה מזה של הוואן. היתרונות היחידים של הוואן הם שהוא עד משקל גבוהה יותר (אף לא תלך עם מנשא במשקלים של מעל 12 ק"ג כך שיתרון זה ממש לא רלוונטי לדעתי), הוא מתלבש גם על הגב (לגב יש מנשאים יעודיים ככה שגם כאן אני לא מוצא שום יתרון).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סולה- ממס אנד פפסתמר25/01/2016
קובי שלום,
רציתי לשאול לגבי הדגמים השונים של סולה.
ראיתי שיש את סולה 2, סולה mtx וסולה כרום
מה ההבדל ביניהם?
עברתי על המפרט באתר היצרן ולא הצלחתי להבין...
ראיתי שאתה ממליץ על הארמדילו אבל פחות התחברתי למראה שלה ולצורת הקיפול.
האם אתה ממליץ גם עליה מבחינת נוחות שימוש להורה, נוחות לתינוק ועמידות העגלה לזמן רב ומספר ילדים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת סולה- ממס אנד פפס - תגובה
קובי סופר26/01/2016שלום תמר,
בסולה MTX לעומת סולה 2 יש גגונים יותר גדולים בטיולון ובאמבטיה והיא באה בגוון ג'ינס. הכרום היא כמו הMTX רק שיש לה גם ידית דמוית עור ושלדת כרום ניקל מעוצבת כולל בסל השכיבה. היא יותר כבדה מ-2 הדגמים האחרים ויקרה משמעותית.
לגבי הפליפ, היא יותר נוחה לקיפול ויותר קטנה בקיפול. אין הבדל של נוחות לתינוק בין הדגמים ואני ממליץ על שתיהן. אני פשוט חושב שהפליפ חדשה ומתקדמת אבל שתיהן נותנות תמורה מעולה לכסף. אם התנסית עם 2 הדגמים והרגשת טוב יותר עם הסולה אז ברור שעדיף לך ללכת על מה שהרגשת טוב יותר איתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מוצי EVO בייסיקליאת25/01/2016
היי,
ראיתי את העגלה (טיולון + אמבטיה) במחיר של 2,200 ש"ח ורציתי לדעת האם אתה ממליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת מוצי EVO בייסיק - תגובה
קובי סופר25/01/2016שלום ליאת,
למרות שזו עגלה של מותג יוקרה דגם זה מאוד מאוד פשוט. אין שכיבה מלאה בטיולון, הטיולון צר מאוד, הקיפול מסורבל, העגלה רחבה וגדולה בקיפול. בסכומים האלו סולה 2 או ג'ואי כרום יעשות את העבודה טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בקניית עגלהרז24/01/2016
היי קובי,
אשמח לקבל את המלצותייך.
אנחנו מצפים לילד ראשון ומתלבטים לגבי איזה עגלה לבחור.
הדברים שחשובים לנו:
טיולון מתהפך לשני הכיוונים ושנשכב לזווית שיפוע בטוחה לילד.
בדים מתכבסים
בעלי 1.95 ואני 1.70 - חשוב שתהיי ידית מתכווננת ושעגלה תהיה גבוהה
הבעיה הכי גדולה - יש לנו רכב קטן (קיה פיקנטו) עם באגז' דיי קטן, צריך להיות טיולון שמתקפל עם הריפוד ויכנס (מדדנו את הטיולון של פג - ספורטיבו והוא הצליח בדיוק להיכנס).
קיפול נוח - רצוי ביד אחת
כמובן חשוב לנו לקנות משהו איכותי שישמש אותנו גם לילדים הבאים.
חשבתי על תקציב של עד 3000-4000, אם זה ריאלי לדעתך (כמובן שגם פחות זה טוב).
ועוד שאלה - לאחותי יש סל קל ואמבטיה של פג - מדגם pliko switch easy drive 2011
חשבנו אולי לקנות רק את הטיולון ולהשאיל ממנה את האמבטיה והסלקל שגם ככה משמשים לתקופה של עד שנה. השאלה אם למרות שמדובר ב-5 שנים של פער בין הדגמים - יש סיכוי שזה יתחבר לטיולון חדש?
נשמח לעזרתך, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייעוץ בקניית עגלה - תגובה
קובי סופר24/01/2016שלום רז,
ניתן לרכוש פג פרגו והאמבטיה תתחבר גם לדגמים של היום. הדגם המומלץ הוא בוק פלוס.
הסל קל גם יתחבר אך יש לשים לב שכנראה הוא לא בתוקף (לסל קלים אירופאים יש 5 שנים תוקף מיום השימוש או 6 שנים מיום הייצור). מחיר הטיולון יהיה מתחת לתקציב ככה שזו האופציה הטובה ביותר שיש בהתאם לדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
רז24/01/2016ובכל זאת - אם אני מעדיפה כן להתחדש - על איזה עגלות אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה! - תגובה
קובי סופר25/01/2016שלום רז,
בתקציב ובדרישות שהצבת אני ממליץ לבדוק את עגלות מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או סולה 2 או ג'ואי כרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי כסא בטיחותשירלי24/01/2016
היי,
אני מתלבטת בין כסא בטיחות של ברייטקס בולוורד , צ'יקו נקסטפיט ואוונפלו טריומף
ממש לא בקיאה בתחום רק הוסבר לי שהיתרון של ברייטקס על פני ציקו זה שהשלדה בברייטקס היא ממתכת. בכל חנות (בשביל למכור) נאמר לי משהו אחר ואני לא מצליחה להחליט מה הכי כדאי מבין החברות הנ"ל ובפרט איזה דגם...
אשמח למיקוד :-)
(אם זה רלוונטי, כיום יש לי סלקל של פג פרגו דגם פופ אפ )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי כסא בטיחות - תגובה
קובי סופר24/01/2016שלום שירלי,
שלושת הדגמים מעולים ונותנים פחות או יותר את אותו הדבר. לברייטקס יש חיזוקי מתכת אך לא הוכח שיש להם יתרון בהשוואה לצ'יקו במבחן התוצאה. למעשה ברייטקס וצ'יקו שניהם נכללים ברשימת חמשת המושבים המומלצים ביותר לרכישה, האוונפלו טריומף כבר לא מופיע ברשימה זו. לכן אני חושב שההתלבטות צריכה להיות בין הברייטקס לצ'יקו, אני ממליץ להושיב את התינוק בכל אחד מהכסאות ולראות היכן נח לו יותר ולפי זה לקבל את ההחלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בוגבו בי 3ברק23/01/2016
היי ,
אשמח לדעת אם העגלה הזאת מומלצת העגלה לילד ראשון? בנוסף, זה נראה שמטרת העגלה היתה יותר נוחות ההורה מאשר הילד( מאוד קטנה ) . האם זה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר24/01/2016שלום ברק,
הבי 3 היא עגלה מאוד נוחה, קלה, נעימה בהליכה, קלה בקיפול וקומפקטית. סה"כ התגובות לגביה טובות מאוד. כן מדובר בעגלה קטנה וצרה אך אי אפשר להנות מכל העולמות. עגלות רחבות יותר יהיו גדולות יותר, כבדות יותר וגודלן לאחר הקיפול כמובן שיהיה גדול יותר. אני מסכים שעגלות אלו יהיו נוחות יותר לתינוק וזה בא על חשבון ההורה, לכן צריך למצוא את האיזון ע"פ הצרכים שלכם. אם יש לכם רכב עם תא מטען סביר, אם יש מעלית, אם אתם מוכנים לאמץ את עצמכם בלהרים מוצר כבד יותר לרכב אז כן, יש עגלות שיהיו נוחות יותר לתינוק. ומצד שני הבי לא כזו נוראית בנוחות שלה עבור התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי כמה עגלותנטלי22/01/2016
שלום,
אני מתלבטת בין 4 עגלות ואשמח לחוות דעתך המקצועית :)
אנחנו מחפשים עגלה שתהיה נוחה ולא מסורבלת, קלה ונוחה להתניידות, לא כבדה אך שתהיה יציבה ואמינה. הגעתי לארבעת העגלות האלו:
*בייבי ג'וגר דגם סיטי מיני או דגם סיטי ורסה
*ארמדילו פליפ xt של מאמאס אנד פאפאס
*ג'ואי כרום
*ברייטקס בי אג'ייל פלוס.
1) אשמח לדעת איזו עגלה הכי מומלצת מבינהם. כמו כן אם אתה ממליץ על עגלה אחרת שאינה ברשימה אשמח לשמוע.
2) באילו מהעגלות יש תמיכה טובה לגב? כי למשל ראיתי שבבייבי ג'וגר ונראה לי שגם בברייטקס התמיכה ושינוי מצבי הגב היא על ידי חוט משיכה(אני לא יודעת לגבי השאר). האם זה אומר שהתמיכה לגב פחותה בשל כך?
2) ראיתי שלארמדילו פליפ xt אין פגוש בניגוד ליתר העגלות למרות שבדגמים ישנים יותר כמו האורבו 2 יש. מהו הפגוש הזה ועד כמה הוא הכרחי ? קצת חבל לי שלא שמו כי זה גם נראה יפה יותר אך מה המטרה שלו ולמה שמים אותו?
3) במידה ותמליץ על הארמדילו פליפ אז האם כדאי ללכת על הארמדילו פליפ הרגיל או ארמדילו פליפ xt ? אני הבנתי שבפליפ xt הגלגלים יותר גדולים האם זה יותר טוב בשל כך?
4) הבנתי שהארמדילו פליפ xt שוקלת 10 ק"ג והארמדילו פליפ שוקלת 9 ק"ג זה משמעותי מבחינת משקל? אני מחפשת שהעגלה תהיה קלת משקל אבל יציבה.
האם ידוע לך על המשקלים של העגלות האחרות לשם השוואה?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה הערה קטנה
נטלי22/01/2016אני יודעת שאיכות הבד של עגלת בייבי ג'וגר לא נחשבת לאיכותית אך שמעתי שניתן לרכוש כעת עם בד ג'ינס שהוא יותר נושם ואיכותי מהבד הרגיל למרות שאני לא יודעת אם בד ג'ינס קיים בדגם וורסה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות לגבי כמה עגלות - תגובה
קובי סופר24/01/2016שלום נטלי,
*בייבי ג'וגר דגם סיטי מיני או דגם סיטי ורסה
על הורסה אני לא ממליץ מכיוון שהיא לא נשכבת למצב ישר. המיני היא חד כיוונית ואני לא ממליץ על עגלות חד כיווניות. הג'ינס קיים רק במיני.
*ארמדילו פליפ xt של מאמאס אנד פאפאס
ביחס לצרכים שציינת זו המלצתי.
*ג'ואי כרום
עגלה טובה אך גדולה בקיפול.
*ברייטקס בי אג'ייל פלוס.
העתק של הסיטי מיני ולכן התשובה כאן זהה.
1) אשמח לדעת איזו עגלה הכי מומלצת מבינהם. כמו כן אם אתה ממליץ על עגלה אחרת שאינה ברשימה אשמח לשמוע.
בהתאם לצרכים שלך אם אין מגבלת תקציב בי 3 יכולה להתאים לכם גם.
2) באילו מהעגלות יש תמיכה טובה לגב? כי למשל ראיתי שבבייבי ג'וגר ונראה לי שגם בברייטקס התמיכה ושינוי מצבי הגב היא על ידי חוט משיכה(אני לא יודעת לגבי השאר). האם זה אומר שהתמיכה לגב פחותה בשל כך?
התמיכה בג'ואי ובפליפ טובה יותר מכיוון שיש גב ארגונומי מפלסטיק בעוד שבג'וגר וברייטקס אין. השרוך לא משפיע על התמיכה אבל כן על היציבות, שינוי המצבים מסורבל ויכול להיווצר מצב של חוסר סימטריות בגב המושב.
2) ראיתי שלארמדילו פליפ xt אין פגוש בניגוד ליתר העגלות למרות שבדגמים ישנים יותר כמו האורבו 2 יש. מהו הפגוש הזה ועד כמה הוא הכרחי ? קצת חבל לי שלא שמו כי זה גם נראה יפה יותר אך מה המטרה שלו ולמה שמים אותו?
הפגוש למראית עין נראה כאביזר בטיחותי אך למעשה תפקידו היחיד הוא נקודת אחיזה לתינוק. הורים רבים לא חוגרים תינוקות בעגלה ומסתמכים על הפגוש. התינוקות שמנסים לאחוז בפגוש מאמצים לחינם שרירי בטן וגב תחתון מה שיכול לעקב את התפתחות הזחילה.
3) במידה ותמליץ על הארמדילו פליפ אז האם כדאי ללכת על הארמדילו פליפ הרגיל או ארמדילו פליפ xt ? אני הבנתי שבפליפ xt הגלגלים יותר גדולים האם זה יותר טוב בשל כך?
בXT יש גלגלים גדולים יותר להליכות בשבילי כורכר, ידית מתכווננת בגובה והיא דמוית עור. אם כל אלו לא רלוונטיים עבורך אז בהחלט אפשר להסתפק בפליפ הרגילה שכמו שציינת קלה יותר בקילו ולעיתים זה משמעותי.
4) הבנתי שהארמדילו פליפ xt שוקלת 10 ק"ג והארמדילו פליפ שוקלת 9 ק"ג זה משמעותי מבחינת משקל? אני מחפשת שהעגלה תהיה קלת משקל אבל יציבה.
האם ידוע לך על המשקלים של העגלות האחרות לשם השוואה?
הג'וגר, הברייטקס וגם הבי 3 שוקלות סביב ה- 8.5 ק"ג לכן הפערים לא משמעותיים (אלא אם לוקחים בחשבון את הXT). צריך לזכור שעגלות קלות פחות יציבות כשיש תיק כבד עליהן ולכן לא תמיד זה יתרון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו תודה על התשובה! שאלה לגבי בי 3
נטלי24/01/2016הכוונה שלך לבוגבו בי 3 נכון?
בלי קשר לתקציב מי יותר טובה לדעתך הבוגבו בי 3 או הארמדילו פליפ xt?
מבחינת אמבטיה וגובה שמעתי שהחסרון בארמדילו xt שאמבטיה לא גבוהה ושהיא יחסית קטנה בגודל. האם בבוגבו אמבטיה גבוהה ומרווחת יותר מהxt? עם מי יותר נוח ללכת במעברים צרים ?
ולגבי ג'ואי כרום האם העובדה שהיא רחבה בקיפול זה החיסרון היחידי שלה בהשוואה לארמדילו פליפ xt?
תקציב שלנו בערך עד 3.5(בתקווה שייצא פחות אך כמובן ללא התפשרות באיכות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי מה לגבי ג'ואי כרום dlx ?
נטלי26/01/2016הבנתי שזה דגם משופר של הכרום ולפי מה שכתוב יתרונות דגם הדלוקס לעומת הכרום הרגילה: הצללה גדולה יותר הנפתחת עם רוכסן , בד איכותי יותר, ידית אחיזה טובה יותר. המחיר עדיין יותר זול מהארמדילו פליפ xt.
האם לדעתך הגואי כרום DLX והארמדילו XT משתוות אחת לשנייה או שעדיין הארמדילו xt יותר טובה?
המשקל שלהם לא אמור להיות זהה?
הבנתי שהחסרונות בארמדילו xt הם שהעגלה לא גבוהה ואין פגוש והחסרונות בכרום DLX (תקן אם אני טועה אולי שינו את זה בדגם הזה) הם שהעגלה יותר מסורבלת לקיפול ויותר רחבה? יש עוד הבדלים חוץ מאלו?
האם יש לך את המידות של שתי העגלות לשם השוואה?
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן
נטלי26/01/2016כמה סוגים של ג'ואי כרום יש?
ראיתי שיש ג'ואי כרום, ג'ואי כרום DLX וגם ראיתי שיש מקומות שרושמים ג'ואי כרום 2015. ג'ואי כרום וגואי כרום 2015 זו אותה עגלה או לא?
קצת מבולבלת מזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קובי מה לגבי ג'ואי כרום dlx ? - תגובה
קובי סופר26/01/2016שלום נטלי,
אם הפער מחיר זניח אז שווה ללכת על הDLX, ההבדלים הם די זניחים, הגגון טיפה יותר גדול, יש 5 מצבים במקום 3 (מי צריך יותר?) ובין הבדים כמעט שאין הבדל. דגם ה- 2015 לא מוצלח מכיוון שהגלגלים שלו יותר קטנים, עשויים מחומר זול ופשוט ואין בולמי זעזועים.
לגבי הבדלים בין XT לכרום, מנית פחות או יותר את ההבדלים וכשצימצת ל- 2 דגמים כל מה שנותר לעשות זה ללכת לחנות בה תוכלו לבחון את 2 הדגמים אחת מול השניה.
תנסו לקפל את העגלות עם מושב הטיולון, תנסו לתפעל את העגלות, ללכת מחוץ לחנות עם כל אחת מהעגלות ועדיף כשיש משקל בפנים. כמו כן תנסו לדמות מצב של הכנסה והוצאה של תינוק לעגלה כדי לעמוד את הבדלי הגובה. לסיום לבדוק בתא המטען של הרכב כל אחת מהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה מה שאעשה.מאיזו שנה הכרום DLX?
נטלי26/01/2016ולגבי הכרום הרגיל על המפרט רשום את שנת ייצור כדי לא להתבלבל בין החדשה לוותייקה?
הוותיקה עדיין נמכרת בחנויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן זה מה שאעשה.מאיזו שנה הכרום DLX? - תגובה
קובי סופר26/01/2016שלום נטלי,
גם הותיקה נמכרת בחנויות וגם היא יוצרה ב- 2015 ככה ששנתון לא יעזור. ההבדל הוא בגלגלים האחוריים: בותיקה יש גלגל גומי בעוד שב 2015 זהו גלגל פלסטיק, הגלגל של הותיקה גדול יותר ויש קפיץ אדום (בולם זעזועים) שאין בדגם 2015.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה 2 או ארמדילו פליפ XTגילי21/01/2016
היי,
בעבר המלצת לי להסתכל על 2 העגלות האלה.
לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהן, חוץ מהמחיר, ראיתי שהסולה 2 זולה יותר
בנוסף ראיתי שבסולה 2 יש פגוש, מה שאין בארמדילו פליפ XT
ראיתי גם שקיים סולה 2 כרום במחיר של ארמדילו פליפ XT אבל ההבדל היחיד שראיתי זה שהשלדה בציפוי כרום ולא יודעת אם הפעם במחיר שווה את זה מבחינתי.
השאלה היא האם אתה יודע מה ההבדל - יתורנות / חסרונות של הפליפ XT לעומת הסולה 2.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סולה 2 או ארמדילו פליפ XT - תגובה
קובי סופר21/01/2016שלום גילי,
לגבי סולה כרום, לדעתי אכן זה מיותר לשלם קרוב ל- 1000 ש"ח על ציפוי כרום וידיות מעור, בעיקר כשזה מעלה משמעותית את משקל המוצר. לכן כפי שרשמת אני ממליץ להתמקד בסולה 2.
ההבדלים בין הסולה 2 לפליפ XT הם:
הפליפ XT מתקפלת ביד אחת לעומת 2 ידיים בסולה.
גודלה של הפליפ לאחר הקיפול קטן בכ- 30% בהשוואה לסולה.
את הפליפ ניתן לקפל יחד עם הטיולון גם כשהוא פונה אליכם.
לאחר הקיפול בד הטיולון של הXT מכונס כלפי פנים, בסולה הוא חשוף מה שיכול לגרור כתמים ובלאי מתא המטען של הרכב.
הגגון של הXT יותר גדול מזה של הסולה 2.
לסולה אכן יש מעקה אשר לדעתי לא מוסיף דבר. תינוקות מאוד אוהבים לאחוז במעקה אך הדבר גורם להם להתרומם אליו תוך כדי מאמץ של שרירי הבטן ואיבוד תמיכת הגב של המושב, זהו לא דבר מומלץ וגם יכול לעכב את התפתחות הזחילה. דבר נוסף, סקר שנערך באנגליה הוכיח שכאשר לטיולון יש מעקה 30% מההורים חושבים שזהו מעקה בטיחות ולא חוגרים את התינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פלוס או פופ אפליאל21/01/2016
אשמח להבין מה ההבדלים בין עגלות אלו.
האם הפג פרגו פלוס כבדה משמעותית מהפופ אפ ואיך אפשר לדעת איפה אפשר לקנות עגלות אלו? מה המחיר של הסרט הקומפלט ומתי יש מבצעים?
בנוסף האם לשני הדגמים אלו אפשר לבחור שלדה ובדים וממש להרכיב מחדש???
איזה סלקל מגיע עם כל אחת מהן, מה הדגם? ניתן.לבחור בין כמה סלקלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלוס או פופ אפ - תגובה
קובי סופר21/01/2016שלום ליאל,
ההבדלים בין הפופ אפ לקומפלטו הוא באמבטיה אשר זו של הפופ אפ קלה יותר בכ- 3 ק"ג, האמבטיה של הפופ אפ גם מתקפלת לאחסון. הבדים של הפופ אפ קצת יותר טובים מאלו של הקומפלטו. הסל קל (מגיע של פג והוא נחשב לסל קל טוב), טיולון ושלדה זהים בכל הדגמים, מומלץ לשדרג לשלדת S. לא ניתן להתעסק ולבחור בדים ולהרכיב. לכל דגם יש את הבדים והצבעים שלו וכשבוחרים צבע כל הסט יבוא באותו הצבע.
ניתן להשיג עגלות פג במרבית החנויות בארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. מה השם המדויק של הסלקל?
ליאל21/01/2016האם זה אותו סלקל לשני הדגמים?
תודה רבה. מה השם המדויק של הסלקל? - תגובה
קובי סופר21/01/2016שלום ליאל,
כפי שהסברתי זהו אותו סל קל, ההבדל הוא רק בבדים. הסל קל נקרא פרימו ויאג'ו SL.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)