מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטויות בבחירת עגלה לילד ראשוןדפני13/03/2016
קובי שלום
לאחר בדיקה בחנויות וקצת באינטרנט צימצמתי למספר עגלות. אשמח לשמוע על איזה דגם אתה ממליץ ומדוע.
מאמס אנ פאפס סולה 2/ (סולה 2 MTX אךהיא יותר יקרה מבחינת מחיר לכן לא כל כך סגורה עליה)
גארקו איבו
גואי כרום
איריס סיבקס
ביבי ג'וגר מיני סיטי
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטויות בבחירת עגלה לילד ראשון - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום דפני,
מאמס אנ פאפס סולה 2/ (סולה 2 MTX אךהיא יותר יקרה מבחינת מחיר לכן לא כל כך סגורה עליה)
לא ממליץ על הMTX, לא רואה סיבה לשלם יותר על עיצוב. הסולה 2 לדעתי עגלה מומלצת מאוד. נוחה להליכה, תפעול נח, טיולון דו כיווני, קיפול ומשקל סבירים ומחיר הגיוני.
גארקו איבו
די דומה לסולה אבל קלה יותר, זולה יותר, יותר נוחה לקיפול. מצד שני פחות נוחה להליכה, אין לה בולמי זעזועים ולכן אני חושב שמחירה הסולה הוא הכרום הן אלטרנטיבות טובות יותר.
גואי כרום
כמו הסולה מבחינת הרעיון. ממליץ לבדוק מול הסולה, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב, לצאת מחוץ לחנות וללכת עם משקל בתוך העגלות ולקבל החלטה מה נח לכם יותר.
איריס סיבקס
לא ממליץ כי לטיולון אין שכיבה ישרה.
ביבי ג'וגר מיני סיטי
לא ממליץ כי אין טיולון דו כיווני, משענת רגליים לא מתכווננת, תפעול שינוי מצבים לא נח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג החומר וגודל גלגלי עגלת תינוקאביבית12/03/2016
קובי שלום
אשמח להבין מה הם סוגי החומר לגלגלי העגלות. ממה שעד כה אני קראתי יש סיליקון, גומי מוקצף, וגלגלי אוויר.
מה ההבדל בינהם?
מה הכי מומלץ לעגלות תינוק?
ואיזה גודל גלגלים עדיף?
בנוסף היכן אני יכולה למצוא את המפרט הטכני של העגלה שכולל בתוכו את הפירוט על הגלגלים? כי זה מרגיש שהמכורים בחנויות בעצמם לא יודעים או אומרים לצורך מכירה בלבד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוג החומר וגודל גלגלי עגלת תינוק - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום גל,
בשפה המקצועית של העגלות יש 3 סוגי גלגלים.
גלגל EVA זהו גלגל קשיח שעשוי פלסיטק בשילוב גומי או סילקון. כל יצרן מייצר אותו אחרת אבל זהו בעיקר גלגל שלא יכולים להיווצר בו תקרים. הבלאי יחסית גבוהה והאיכות מחברה לחברה משתנה אך לרוב האיכות בסיסית ומה.
גלגל אוויר, למעשה כמו ברכב זהו גלגל מאוד נח לניוד, בולם זעוזעים מעולה אך עם חסרונות רבים של צורך בתחזוקה שוטפת של ניפוח אויר אחת לכמה שבועות וסכנת פנצ'רים מטרידה.
גלגלים פנאומטיים, למעשה מדובר בצמיג ממש זהה לגלגל אוויר רק ללא פנימית, הצמיג ממולא בקצץ/גומי מה שמונע פנצ'רים וצורך בתחזוקה שוטפת. זהו הגלגל המושלם מכיוון שהוא נותן את כל יתרונות גלגל האויר. החסרונות שזהו גלגל יקר וכבד ולכן הוא מוסיף משקל לעגלות בו הוא נמצא, כמו כן בגלל מחירו, לרוב ניתן למצוא אותו רק בעגלות יקרות.
לגבי זיהוי, גלגל אויר כמעט ואין בשוק וניתן לראות אם יש ונטיל לגלגל. גלגל פנאומטי חייב להראות כמו צמיק של רכב או אופניים, אם הוא לא נראה כך זהו גלגל EVA.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלת פג סוויץ או פג בוק פלוסטל12/03/2016
היי קובי
האם יש הבדל בין דגמי הפג פרגו סוויץ ספורטיבו לדגמי הפופ פלוס ספורטיבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלת פג סוויץ או פג בוק פלוס - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום טל,
ללא ספק בוק פלוס, הכל בה יותר מתקדם. הסוויץ אמנם יותר קטנה בקיפול אבל זהו יתרונה היחיד ואני לא ממליץ אף פעם לרכוש עגלה על בסיס הקיפול שלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון לעריסת תינוק שהועבר האם ממולץדפני12/03/2016
קובי שלום,
קיבלתי מאחותי את עריסת התינוק שלה יחד עם המזרון. לשניהם ראיתי שיש תו תקן.
אולם הציוד כולה מלפני 12 שנה. האם אתה ממליץ להישאר עם זה או לקנות חדש?
במידה ואתה ממליץ לקנות חדש איזה מזרון מומלץ לעריסה לפחיתת מקרי מוות בעריסה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרון לעריסת תינוק שהועבר האם ממולץ - תגובה
לא מומלץ להעביר מזרן מתינוק לתינוק מה גם שלדעתי מוצר שיוצר לפני 12 שנים אינו עומד בסטנדרטים של היום, כמו כן מצטברים חיידים וקרדית האבק. הייתי ממליץ לרכוש מזרן חדש, לעריסה אין הרבה סוגים, רק לודא שיש תו תקן וזה הכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין סולה לסולה 2 מאמסאנפאפסדפני12/03/2016
קובי שלום,
מה ההבדל בין סולה לסולה2 וסולה 2 MTX
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להבדלים בין דגמי מאמס אנד פאפס
דפני13/03/2016קובי עוד מספר שאלות
לא ראיתי עד כה חנויות שמוכרות יותר את סולה 2 אלא רק את סולה 2 MTX.
דרך בדיקה באינטרנט ראיתי פער מחירים של 1000 שח בין דגמי העגלות הללו.
האם היא מומלצת יותר בעינך סולה 2 MTX. לעומת הסולה 2?
לגבי דגם הארמדילו של מאמס אנד פאפס מפריע לי מאוד שאין פגוש, למרות שאני יודעת שזה לא אביזרבטיחותי אבל המחשבה על כך מפריעה לי. ויתרה בחנות הסגירה של הארמדילו פיליפ היתה לי יותר בעיתית ולא נוחה למרות הגודל הקטן שהיא נסגרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך להבדלים בין דגמי מאמס אנד פאפס - תגובה
הסולה MTX כרום החליפה את הסולה 2. עדיין קיימת במספר חנויות ופשוט צריך לחפש טוב. אני לא רואה סיבה לשלם על הMTX עוד 1000 ש"ח. מה שמקבלים בתמורה זה גגוניום יותר גדולים, ידית דמוית עור, שלדת ניקל ומשקל יותר כבד.
לגבי הפליפ זה עניין של נוחות, לדעתי היא יותר מתקדמת מהסולה ועדיין הסולה עגלה מעולה ככה שאני ממליץ ללכת עם הלב ועם מה שנח לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדלים בין סולה 2 לסולה כרום
אורית05/07/2016בהמשך לשאלה הקודמת,
יכול להיות שהאמבטיה של העגלה בסולה 2 רחבה ומרווחת יותר מזו של הכרום?
האם אין הבדל באיכות הבדים? (כך נטען בחנות שהייתי בה...)
תודה, ותודה בכלל על התשובות בפורום!! :)
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההבדלים בין סולה 2 לסולה כרום - תגובה
קובי סופר05/07/2016שלום אורית,
ההבדל העיקרי הוא בשלדה. שלדת הכרום עשויה כרום למראה יוקרתי אך אין בו תועלת ואפילו ישנו חיסרון של משקל כבד יותר (עוד 1 ק״ג). יש ידית מצופה דמוי עור ובדי ג׳ינס שהיו קיימים בסולה 2 אך לא קיימים יותר. כמו כן בבדי הג׳ינס גגון הטיולון גדול ומכסה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות מגיל 0: צ'יקו נטפליקס או גרקו סייז 4 מי?מ12/03/2016
מתבטת בין הדגמים... ראיתי שלצ'יקו בד יותר איכותי, מבחינת השכיבה שלהם נראה דומה...
מה מחזיק מעמד יותר זמן? גם מבחינת הגודל וגם מבחינת האיכות? גרקו או צ'יקו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסא בטיחות מגיל 0: צ'יקו נטפליקס או גרקו סייז 4 מי? - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום,
הנקסטפיט מומלץ יותר, דירוג הבטיחות שלו גבוהה יותר והוא יותר נח לתינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטויות לגבי עגלת תינוק ראשוןדפני11/03/2016
אשמח להתיעצותך ראיתי מספר עגלות שבינהן אני מתלבטת אך בכל אחת יש לי משהו שלילי ולכן קשה לי לבחור ולדעת על מה אפשר להתפשר.
להלן העגלות
1. אינגלזינה טרילוגי- הטיולון מרגיש קטן וצר לילד שיגדל בהמשך. ובנוסף האם הגלגלים לא קטנים מידי?
2. גרקו איבו- הבנתי שהגלגלים עשוים סיליקון והן מרעישות ולא נוחות. לא באמת עדיף גומי מוקצף? וכן אין פתחי איורור האם לא חנוקה מידי לילד שיגדל בהמשך בקיץ?
3. איריס סיבקס- בטיולון יש מעין גבעה באזור הרגלים לא ממש ישר (מרגיש לי מוזר המבנה), ושמשנים את התנוחה בטיולון הכל זז לא רק משענת הגב, זה עדיף?
4.סולה 2- מאוד גדולה בקיפול. אך טרם ראיתי אותה.
מיואשת, מקווה שאמצא את הפתרון דרכך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטויות לגבי עגלת תינוק ראשון - תגובה
אני חושב שעניתי לשאלות אחרות שלך. כפי שעניתי אני ממליץ על התמקדות בג'ואי כרום או בסולה 2
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין פג לגואי כרום ללא התחשבות במחיראורית ארנון11/03/2016
קובי היי
מה המלצתך בין השתיים?
בהנחה שלא מתחשבים ההבדלים המחירים.
ואם אתה תמליץ על פג האם לקחת עם שילדה רגילה או השלדה s או השלדה 51
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין פג לגואי כרום ללא התחשבות במחיר - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום אורית,
הפג עדיפה בכל פרמטר פרט למחיר וברור שאם אין שיקול כזה זו המלצתי. לגבי השלדה, שלדת הS היא הטובה ביותר והמומלצת ביותר של פג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל14/03/2016תודה רבה קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל המתאים לעגלות של ג'ואי כרוםיעל10/03/2016
היי קובי
האם סל קל בי סייף הוא של ברייטקס? או שזו חברה בפני עצמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סל קל המתאים לעגלות של ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום יעל,
יש חברת בי סייף שהסל קל שלה מתחבר לג'ואי ומדובר בסל קל מעולה.
יש דגם בי סייף של ברייטקס והוא לא מתחבר לג'ואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות גואי כרום וגואי כרום docאורית ארנון10/03/2016
קובי
אם שני הדגמים לא נמכרים בארץ האם עדיין אתה ממליץ לקנות ?
במוצצים ראיתי העגלה אך לדבריך לא מביאים . מדוע? האם יהיו חלקים ואחריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות גואי כרום וגואי כרום doc - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום אורית,
לא אמרתי שלא מביאים ג'ואי לארץ! אמרתי שאולי חסר דגם כזה או אחר! או לחלופין שהיבואן הפסיק להביא אחת מתתי הדגמים (איני יכול תדעת ברגע נתון מה יש ליבואנים במלאי, מה הפסיקו להביא וכו'). מוצצים היא רשת מורשית של ג'ואי ולכן תקבלו אחריות מלאה לכל מוצר שתרכשו שם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לעגלת גואי כרום דגמים שונים?אורית ארנון10/03/2016
קובי היי
ראיתי באחת התגובות שלך שאתה כותב שיש גירסה עם גלגלים ללא בולמי זעזועים
אני רואה בחנות מוצצים גירסה אחת
האם יש דגם מסויים שאני צריכה לבקש בדואי כרום על מנת שלא יציעו לי את הגרסה הקלה יותר אך ללא בולמי זעזועים . אני רוצה עגלה עם בולמי זעזועים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש לעגלת גואי כרום דגמים שונים? - תגובה
קובי סופר10/03/2016שלום אורית,
יש כרום 2015 שהיא ללא הבולם זעזועים וגלגלים קטנים יותר.
חש כרום וכרום DLX שבהן הגלגלים גדולים ועם בולם זעזועים, ממה שידוע לי כרגע מאוד קשה למצוא את 2 הדגמים האלו, יתכן והם כבר לא נמכרים בארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה וסל קל של גואי כרוםאורית ארנון10/03/2016
קובי שלום
אני עומדת ללדת ילד ראשון
מבקשת לשמע דעתך על גואי כרום לעומת עגלות אחרות בטווח מחירים זהה
ועל סל קל טוב המתאים לעגלה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלה וסל קל של גואי כרום - תגובה
קובי סופר10/03/2016שלום אורית,
בטווח המחיר וגם קצת מעליו אין לה מתחרות לדעתי. הסל קלים המומלצים הם: סייבקס, בי סייף או בבה קונפורט CITI.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה על ג'ואי כרום
יעל10/03/2016היי קובי
בהמשל לשאלה
האם ג'ואי כרום מצריכה מתאם לסל קלים שהמלצת? והאם דגם ה"קומפלט" הוא הג'ואי כרום הרגיל?
לגבי סלקל האם ממליץ על אחד מאלו שהמלצת עם מתאם לרכב ?או האם מומלץ לקנות את הדונה-סל קל המגיע עם גלגלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלה על ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום יעל,
הכרום מגיעה עם מתאם לסלקלים שהמלצתי.
לדעתי דגם הCITI של בבה קונפורט או סייבקס אטון 1 הם המומלצים. הבסיס מאוד מומלץ.
על דונה איני ממליץ, ההמלצה היא שהשהייה בסל קל תהיה מינמלית במהלך היום, כמו כן דירוג הבטיחות של הדונה נמוך בהשוואה לדגמים שהמלצתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף ארמדילו פליפ xt או פג פרגו בוק פלוס s?מ10/03/2016
שלום רב,
מה ההבדלים המשמעותיים בין הדגמים? האם יש לאחת יתרונות על השניה?
האם לארמדילו נסיעה כל כך חלקה כמו לפג פרגו?
תודה רבה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה עדיף ארמדילו פליפ xt או פג פרגו בוק פלוס s? - תגובה
קובי סופר10/03/2016שלום,
דגם הS יותר נח לניוד מהפליפ. הפג גם יותר מרווחת מהפליפ, עשויה מחומרים איכותיים יותר, חזקה, אמינה ועמידה יותר. חסרונותיה הם: משקל כבד יותר, קיפול גדול יותר ומחיר יקר משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות הרטן: משקל מחירים וקיפולמ10/03/2016
שלום רב,
המלצת על עגלות הרטן ולא מומאת אותן בחנויות... יש לך מושג איפה ניתן ללכת לראות אותן?
חוץ מזה כמה שאלות לגביהן:
1- האם הטיולון מתקפל יחד עם השלדה?
2- כמה הן שוקלות בערך עם טיולון?
3- מה טווח המחירים?
תודה רבה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חוות דעת על טיולון INFANTI לאחר שימוש בעגלהמור09/03/2016
אני מעוניינת לרכוש לגיל יותר מאוחר טיולון
אשמח לביקורת אם אתה מכיר את הטיולון הנ"ל
חוות דעת על טיולון INFANTI לאחר שימוש בעגלה - תגובה
קובי סופר10/03/2016שלום מור,
יש המון דגמים לכן קשה לענות, אני צריך לדעת את שם הדגם כדי שאוכל לתת תשובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיולון
לימי13/03/2016היי קובי.
אני מתלבטת בין 3 סוגים של טיולונים:
YoYo
nano
Recaro
האמת שהכרתי רק את היויו ובכלל לא ידעתי שיש חלופות נוספות. מה מבין ה3 הכי מומלץ?
אשמח להמלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לטיולון - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום לימי,
שלושת הטיולונים מעולים ובאים מחברות טובות. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות ולכן אני ממליץ לבדוק פיזית את הטיולונים עם תינוק, ללכת איתם, לנסות לקפל, לתפעל ולראות מה הכי נכון לך ולתינוק.
אם אני הייתי צריך לבחור מבין השלוש אז הייתי בוחר ביויו פלוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון
לימי13/03/2016מה לדעתך היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
למען האמת ראיתי רק את היויו, לא ידעתי בכלל שישנם עוד טיולונים דומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיולון - תגובה
קובי סופר13/03/2016שלום לימי,
שוב, הם דומים מאוד יותר מאשר שונים ולכן צריך להתנסות איתם. ההבדלים הם זניחים ועדיין לדעתי היויו יותר נוחה בהליכה, בתפעול ובקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי!
לימי13/03/2016אני אוהבת את הפורום הזה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, לגבי הגגון ב3 הטיולונים
לימי14/03/2016מדוע הגגון ממש קטן בשלושת הטיולונים? האם ניתן לרכוש גגון נפרד לעגלות אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אגב, לגבי הגגון ב3 הטיולונים - תגובה
קובי סופר14/03/2016שלום לימי,
העגלות מיוצרות בעיקר לאירופה ומדינות פחות חמות משלנו, לכן הגגונים בסיסיים. יש תמיד אפשרות לרכוש הצללות או שמשיות וזה לרוב פותר את הבעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)