מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה על עגלה יד 2גילי29/12/2015
שלום,
יש לי אפשרות לקנות עגלת מוצי (ישנה, בת 8 אבל במצב טוב) כולל כל האביזרים הנלווים, אמבטיה, סקטבורד, סלקל וכו ב500 שקל
הבנתי שהחיסרון בעגלה הזאת זה שהיא כבדה ולא קומפקטית.
אז חשבתי לקנות אותה ב500 ולהשתמש בה בחודשים הראשונים, באמבטיה ואח"כ לקנות טיולון נוח וקומפקטי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על עגלה יד 2 - תגובה
קובי סופר29/12/2015שלום גילי,
כשרוכשים עגלת יד שנייה יש צורך לבדוק את שלמות העגלה.
לנסות לקפל, לתפעל (לשנות מצבים, להרכיב טיולון ואמבטיה, לבדוק ברקס וכו').
יש לוודא שאין עובש על הבדים או קרעים, לבדוק שאין חול בגלגלים, לבדוק שלא נפלו ברגים/ניטים.
באופן כללי רצוי לגשת עם העגלה ליבואן שיעשה את הבדיקות האלו.
כמו כן סל קל בן 8 שנים אינו בר תוקף ולכן מומלץ לרכוש אחד חדש.
לגבי העגלה עצמה, אכן העגלה כבדה אבל המשקל לא מורגש בהליכה אלא רק כשצריך להרים אותה, ההרמות ביום יום הם לשניות ספורות ככה שזה לא דבר נוראי. אם צריך להרים יותר משניות ספורות כמו לקומה שלישית ללא מעלית אז ההיתי ממליץ לשקול את עניין המשקל. מדובר בעגלה רחבה (כמעט ברוחב עגלת תאומים) מה שמקשה מאוד על התניידות במקומות צרים. הקיפול לא הכי ידידותי שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
גילי29/12/2015תודה על התגובה!
יש לנו מעלית בבית, אבל אני אבדוק שהיא אכן נכנסת למעלית.
השימוש העיקרי שחשבתי עליו זה יותר בחודשים הראשונים עם השימוש באמבטיה, בניסיון לחסוך קנייה של עגלה עם אמבטיה חדשה.
אחרי זה חשבתי לקנות עגלת טיולון נוחה וקומפקטית ככה שההתניידות תהיה קלה יותר
המחשבה העיקרית היא חסכון בכסף... ממה שראיתי אמבטיה עולה באזור ה1000 שקל.. אז חשבתי לקנות את העגלה הזאת עם האמבטיה ב500 שתשמש אותי בחודשים הראשונים וכן כעגלה רזרבית אם הטיולון נשאר באוטו או משהו בסגנון.
תהיתי לעצמי אם זה שיקול נכון או שנכון יותר להשקיע בעגלה חדשה הכוללת את כל הציוד הנלווה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין בוגבו בי 3 לבוגבו קמיליוןברק28/12/2015
היי ,
אשמח אם תוכל לעזור לנו בהתלבטות בין 2 העגלות - בוגבו בי 3 לבוגבו קמיליון.
הרכישה עבור לידה ראשונה והמטרה היא לקנות עגלה אחת שתשמש גם כטיולון ולא יהיה צורך בהחלפה לאחר כמה חודשים.
ולאחר כמה בדיקות אלו מסקנות /חששות מכל עגלה :
אנחנו גרים בקיבוץ ולכן אני חוששת שהגלגלים של הבי עדינים מידי . ( אין יותר מידי טיולי שטח אבל עדיין לא תמיד מדובר במדרכות חלקות )
בנוסף החשש שהאמבטיה של הבי קטנה מידי והטיולון לא יציב . אני טועה ?
לגבי הקימליון אני חוששת מהעבודה שהשכיבה בטיולון לא מלאה . זה לא בעייתי ?
אשמח להמלצתך ,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
ברק29/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות בין בוגבו בי 3 לבוגבו קמיליון - תגובה
קובי סופר29/12/2015שלום אביבית,
אני ממליץ לך על הבי3 מכמה סיבות:
הסיבה העיקרית היא השכיבה. לדעתי מושב שנשכב ישר עדיף ממושב שנשכב למצב סטטי. כמוכן הבי מתקפלת עם הטיולון כשבקמיליון יש צורך בפירוקו.
הגלגלים שלי הבי טובים מכיוון שיש להם בולם זעזועים איכותי לכן אני לא בטוח שתהיה לך בעיה בקיבוץ אבל זה ממש תלוי בסוג הדרך ועד כמה קשה הדרך כשאין מדרכה.
הבי גם קלה יותר, קטנה יותר בקיפול וצרה ברוחב הגלגלים מה שמאפשר כניסה קלה ומעבר קל במקומות צרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל - התלבטות - סייבקס או צ'יקולירון28/12/2015
היי קובי,
מחפשת סלקל, ומתלבטת בין סייבקס לצ'יקו.
לפי מה שהבנתי סייבקס הפסיקו לייצר את ה3s ולכן האופציות הרלוונטיות הן ה- Q או ה- Qloud שהם מאד יקרים.
עושה רושם שהקייפיט 30 מהווה חלופה מוצלחת לדגמים היקרים של סייבקס - האם אני צודקת?
בנוסף, במוצצים מוכרים 2 דגמים שונים של הקייפיט 30 - ישן וחדש, ובהתאמה - מחירים שונים. לא הצלחתי למצוא אינדיקציה ברשת לכך שיש דגם חדש. האם אתה מכיר? האם יש הבדל בין הדגמים מבחינה בטיחותית? אני יודעת שהקייפיט 30 קיבל 5 כוכבים, אבל לא ברור לי איזה דגם.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל - התלבטות - סייבקס או צ'יקו - תגובה
קובי סופר28/12/2015שלום לירון,
לקייפיט 30 יש דגם אחד ולא שניים. אולי יש להם משנותונים שונים, בדים שונים וכו' ואז יש פער מחיר. כמובן שבגלל שלמוצר יש תוקף מומלץ לרכוש אחת מתאריך יצור כמה שיותר חדיש.
אני לא רואה סיבה לשלם כמעט מחיר כפול על סייבקס שיש את הקייפיט. רמת הבטיחות די זהה אך רמת הנוחות של הצ'יקו טובה בהרבה לדעתי וזה אומר נוחות חגירת התינוק לסל קל, נוחות ההתקנה ברכב והנוחות לתינוק. החיסרון הגדול של צ'יקו בהשוואה לסייבקס הוא שהסל קל אינו מתחבר להרבה עגלות תינוק בעוד שסייבקס מתחבר למרבית העגלות בשוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אחיםיעל28/12/2015
אמורה ללדת בתחילת אפריל, ההפרש בין הילדים יהיה 1.5-1.6
מתלבטת לגבי עגלה. האם לרכוש עגלת אחים, עגלת תאומים. חשבנו על בייבע גוגר בסלקט אבל לא בטוחה שנוח לגדול או עגלת תאומים של בייבי גוגר. מעדיפה שהנולד יהיה באמבטיה. אשמח לחות דעתך. המשך יום טוב ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת אחים - תגובה
קובי סופר28/12/2015שלום יעל,
אם אהבת את הסלקט אז הייתי ממליץ לך על איי בי סי דיזיין זום. הוא דומה לסלקט ברעיון רק שהיתרון שלה הוא שהאמבטיה והטיולונים הם בגודל של עגלת יחיד בניגוד לסלקט או לכל עגלת תאומים בהם המושבים מאוד צרים וכנ"ל לאמבטיות.
החיסרון של הזום בהשוואה לסלקט שהיא לא יעילה בתור עגלת יחיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל חוות דעת על סייבקס אייריסאריאל28/12/2015
לאחר שאשתי ואני קצת קיבלנו מושג של מה רוצים
הגענו לדרישות הבאות מעגלה:
כיוון גובה הגב על ידי כפתור ולא שרוכים
אפשרות להזיז את משענת רגל בטיולון
מתקפלת במהירות
קלה
4 גלגלים
קומבו של טיולון/סלקל ואמבטיה
את רוב הדברים האלה מצאנו ב 2 עגלות
סייבקס אייריס (ואפשר גם לשנות כיוון לטיולון)
בייבי ג'וגר ורסה (קשה למצוא נעלם ממלאים ונשאר בלחץ רק ירוק)
בחיפוש באינטרנט לא כל כך מוצא חוות דעת על הסייבקס ואשמח לדעת איך הוא
ואם מכירים עוד עגלות בטווח המחירים האלה של עד 3000 שתואמים את הדרישות
אשמח להכיר לחפש ;-)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לקבל חוות דעת על סייבקס אייריס - תגובה
קובי סופר28/12/2015שלום אריאל,
אני פחות ממליץ על האייריס או הורסה. הייתי יותר ממליץ על מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. לדעתי הטיולון של הפליפ טוב יותר מאשר הטיולון של 2 הדגמים שציינת, הטיולון נשכב למצב שטוח בעוד שבאייריס ובורסה יש שקע בין הגב לישבן.
הארמדילו עונה לכל הדרישות שהצגת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אייריס
רות28/12/2015לי יש סייבקס אייריס ואני מאד מרוצה!
לגבי הארמדילו- בררתי בכמה חנויות ואמרו לי שיש איתה הרבה תקלות בידית בגלל הפטנט של הקיפול ביד אחת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אכן שווה כאלף ש"ח יותר - תגובה
קובי סופר28/12/2015שלום אריאל,
לדעתי הפער הוא סביב ה- 500/600 ש"ח ולא 1000 ש"ח. לדעתי הפער מוצדק ושווה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי
אריאל29/12/2015לגבי המאמאס אנד פאפס לא הבנתי ואולי אתה תדע
אפשר לקפל כשהטיולון ל2 הצדדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה קובי - תגובה
קובי סופר29/12/2015שלום אריאל,
ניתן לקפל כשהמושב פונה לכיוון הנסיעה וגם לכיוון ההורה.
כשהוא לכיוון ההורה אופן הקיפול זהה לאופן הקיפול כשהוא פונה קדימה עם עוד פעולה נוספת. לאחר שמצמידים את גב המושב לישבן צריך גם להזיז את כל המושב קדימה ואז מקפלים.
צירפתי סרטון, מ- 1:20 תוכל לראות כיצד לקפל כשהטיולון פונה אליכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגואלונה27/12/2015
ערב טוב
רצינו לדעת מה ההבדל בין שלד s של פג פרגו, לבין 51?
רכשנו עגלה, רק ששלד s יגיע בעוד למעלה מחודש. קיבלנו של חליפי, ונראה ממש מפחיד ללכת בעגלה.
שאלתנו אם מבחינת איכות ההבדל הוא קריטי, מאחר והמלצת על ה,s. היה והשוני הינו מינורי, אולי אבקש שלד 51 במקום הs. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו - תגובה
קובי סופר28/12/2015שלום אלונה,
שלדת 51 היא בדיוק כמו השלדה הבסיסית רק שהיא ברוחב 51 ס"מ לעומת 60 ברגילה.
הS נותנת גלגלים הרבה יותר איכותיים שמשפרים את נוחות הנסיעה ובלימת הזעזועים שגם ככה היא לא מהטובות שיש (בהעיקר בשלד הרגיל וה51), ידית האחיזה היא דמוית עור מה שיוצר מגע נעים יותר ועמידות טובה יותר לאורך זמן. יש מנגנון נעילת גלגל קדמי שלא מצריך התכופפות בהשוואה ל- 2 השלדים האחרים אך זהו כבר לא יתרון גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלטות בעניין סלקליעל27/12/2015
היי
מעוניינים בסלקל 5 כוכבי בטיחות. האם יש הבדל מהותי בין הסייבקס אטון 3 לצ'יקו קייפיט 30? לא מצאתי כמעט ביקורות על הצ'יקו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסיף מעט אינפורמציה
יעל27/12/2015האטון 3 מתאים לנו לעגלת בייבי ג'וגר (מתאמים ישנים יחסית לא של החדשה)
האם הסלקל של הצ'יקו יתאים גם לעגלה?
לא מאוד קריטי- המדד החשוב מבחינתנו בטיחות (שני הסלקלים 5 כוכבי בטיחות למיטב הבנתי) והנוחות של התינוק, כמובן
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוסיף מעט אינפורמציה - תגובה
קובי סופר27/12/2015שלום יעל,
הקייפיט לא יתאים לעגלה.
הקייפיט יותר ממולץ לרכשיה מכיוון שמבחינת נוחיות לתינוק הוא נח יותר, כמו כן יותר נוח להתקנה ברכב יותר נוח לחגור את התינוק. עוד יתרון עצום הוא במחיר, הקייפיט נמכר סביב ה- 849 ש"ח יחד עם בסיס בעוד שהאטון 3 סביב ה- 1600 ש"ח. אני לא רואה הצדקה לשלם כמעט כפול (מלבד היתרון של החיבור לעגלה וזה כבר תלוי בכם) בטח ובטח שהשימוש בסל קל הוא לתקופה מאוד קצרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בכל זאת מתאים לבייבי ג'וגר?
יעל27/12/2015ראיתי היום את הצ'יקו ואהבתי מאוד. יש לנו אמבטיה לבייבי גוגר ישנה יחסית שהתאימה לדגם עילית בזמנו. המתאם שלה "מתברג" על השילדה. יחד איתו קיבלנו חלקי מתכת עליהם מוטבע שמתאימים לפג פרגו/ברייטקס... האם ייתכן ומתאימים גם לצ'יקו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אולי בכל זאת מתאים לבייבי ג'וגר? - תגובה
קובי סופר28/12/2015שלום יעל,
מתאם זה אינו מתאים לצ'יקו. לצ'יקו נמכר בזמנו מתאם נפרד, הוא נמכר רק בארה"ב. יתכן ועדיין נמכר שם. ככל הידוע לי לארץ היבואן לא הביא מתאם זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתרונות וחסרונות שח הגרקו מול הצ'יקושקד26/12/2015
קובי שלום,
אנחנו בתחילת דרכנו ומחפשים עגלה. אנחנו שנינו גבוהים ולא פיצים בגודל, לכן חשוב לי שיהיה לתינוק מקום לזוז ולהתפתח גם באמבטיה וגם בטיולון. כרגע אנחנו גרים בבית שהגישה אליו היא עם הרבה מדרגות, אז שיהיה קל להעלות ולרדת מדרגות.
חשוב לי מאוד מאוד שתהיה אפשרות של שכיבה של לפחות 170 מעלות בטיולון.
אם יש המלצה לעגלות אחרות שהמחיר שלהם לא מגיע למחירים אסטרונומיים (אנחנו לא יכולים להשקיע הרבה יותר מ3000) אשמח לשמוע!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתרונות וחסרונות שח הגרקו מול הצ'יקו - תגובה
קובי סופר27/12/2015שלום שקד,
כדי שיהיה לי קל לענות רצוי לציין באילו דגמים של צ'יקו או גרקו מדובר.
בלי קשר אליהן אני ממליץ על עגלה שהטיולון שלה דו כיווני. לדעתי עגלת הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס תענה הכי נכון לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגמים עליהם חשבנו
שקד27/12/2015קובי שלום,
קודם כל תודה על התשובה.
אנחנו הסתכלנו על צ'יקו טריו ליבינג וגרקו איבו וגם xt.
מה תווך המחירים של מאמאס אנד פאפאס שציינת וכמה זמן לדעתך יוכל להחזיק מעמד?
אציין רק שמאוד התלהבנו מהאינגלזינה קוואד אבל בגלל המחיר שלה החלטנו שלא לקנות אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדלים בין המאמאס אנד פאפס ארמדילו
שקד27/12/2015תודה רבה,
האם יש הבדל משמעותי בין המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ לבין הXT?
בנוסף האם אתה ממליץ לקנות את הסלקל שלהם?
במידה ולא, מה הסלקל המומלץ ביותר מבחינתך?
תודה רבה על התשובות המפורטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההבדלים בין המאמאס אנד פאפס ארמדילו - תגובה
קובי סופר29/12/2015שלום שקד,
בפליפ XT מקבלים גלגלים יותר גדולים, ידית אחיזה דמוית עור אשר מתכווננת בגובה ורשת איוורור בגגון הטיולון. מצד שני גם מקבלים קילו יותר במשקל והמחיר יקר יותר. אם אף אחד מההבדלים שציינתי למעלה רלוונטי עבורכם אז הפליפ הרגילה בהחלט תספיק.
מהסל קלים המתחברים הסל קלים של סייבקס הם המומלצים ביותר.
אם לרכוש סל קל ללא קשר לעגלה אז לדעתי הצ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל הטוב ביותר שניתן לרכוש כיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה לעגלה ראשונהאליס26/12/2015
אהלן, הדרישות מהעגלה בגדול הם שתיהיה קלה לנשיאה (מגורים בקומה 2 בלי מעלית) ותכנס לבגאז' קטן של מזדה 2,כמו כן קלות בקיפול העגלה.
הומלץ לי על בייבי גוגר סיטי מיני,האם יש עוד עגלות בסגנון שתמליץ עליהן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחפשת המלצה לעגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר26/12/2015שלום אליס,
אני קודם כל ממליץ על עגלה שבה הטיולון הוא דו כיווני, אי לכך אני פחות ממליץ על הבייבי ג'וגר.
ההמלצות שלי לדרישותייך הן: מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או בוגבו בי 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית27/12/2015התרשמתי לטובה מהארמדילו פליפ, אבל טיפה מטריד אותי שאין לה פגוש והיא טיפה כבדה לי..נראה לי שאתקשה למצוא משהו קל יותר.
הבוגבו יקרה לי.
האם יש המלצות נוספות על עגלה נוספת שהיא קלה (מתחת ל-10 קילו עם הטיולון)? וכן קלה לקיפול?
שוב,תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
קובי סופר28/12/2015שלום אליס,
יש את הג'ואי כרום שעונה לדרישות, היא קצת יותר גדולה בקיפול לעומת הארמדילו והבוגבו. כמו כן מאמאס אנד פאפאס סולה יכולה גם להתאים.
ישנן אופציות נוספות כמו ביבה טאי טאי וולקו זי אבל הטיולון שלהן הוא חד כיווני ואני פחות ממליץ על עגלה שבה הטיולון הוא חד כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדר בעגלותנוי22/12/2015
היי אשמח לסדר בעגלות של מאמס אנד פאפס - סולה אורבו פיליפ , כבר התבלבלתי !
הזמנו את דגם אורבו 2 דגםאבל אני רואה שאין הרבה המלצות עליו בגלל הגלגלים , מה העניין של הבוגבו בי שאתה ממליץ הליה יותר ?
אודה למענה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סדר בעגלות - תגובה
קובי סופר22/12/2015שלום נוי,
האורבו אכן סובלת מתלונות לגבי הגלגלים, גם בארץ וגם בעולם. הסולה אשר יותר זולה הרבה יותר מומלצת לדעתי. על האורבו משלמים בעיקר בעקבות העיצוב.
הפליפ היא כבר סגנון אחר. היא יותר קלה לקיפול, יותר קומפקטית ויותר מתקדמת משתי העגלות שצויינו.
הבי בשונה מהאורבו נותנת גלגלים איכותיים יותר (החומר מהם עשויים הגלגלים), מערכת בולמי זעזועים הרבה יותר טובה, נעילת גלגלים קדמיים יותר יעילה. היא כמו הארמדילו פליפ ברעיון ואני לא בהכרח ממליץ עליה, לדעתי הפליפ נותנת כמעט את אותם יתרונות רק במחיר מוזל יותר. אי לכך אני תמיד ממליץ לבחון אחת מול השניה. לנסות לתפעל, לקפל, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל ולקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות צ'יקו NextFit CX או NextFitסשה21/12/2015
מה ההבדל? האם שווה להשקיע ביקר יותר?
איך הוא בהשוואה ל-MAXI-COSI MILOFIX?
בתכנון לשימוש מגיל 0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות צ'יקו NextFit CX או NextFit - תגובה
קובי סופר22/12/2015שלום סשה,
בCX מקבלים רפידות בד למותניים, מעבר למניעת לחץ על איזור הבטן הם מונעים מאבזמי הנעילה ליפול וכששמים תינוק במושב קל למצוא אותם והם לא מתחת לגוף התינוק, דבר שלעיתים יכול לתסכל. אני ממליץ להשקיע עליו כי ההפרש מזערי.
מול המקסי קוזי הנקסט פיט הרבה יותר מומלץ לדעתי מהמון סיבות. לדוגמא הנקסטפיט שוכב יותר כשהוא נגד כיוון הנסיעה, ניתן להשתמש בו נגד כיוון הנסיעה עד משקל 18 ק"ג לעומת עד 9 ק"ג במקסי קוזי. עם הפנים לכיוון הנסיעה הוא עד 30 ק"ג בעוד שמקסי קוזי עד 18 ק"ג. יותר קל לחגור תינוק עם נקסטפיט, יש לנקסטפיט תפס לבית החזה שאין במקסי קוזי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון של ארמדילו פליפשמעון21/12/2015
שלום קובי.
דבר ראשון אני רוצה לומר תודה רבה על הסבלנות והאכפתיות. יש הרבה אנשים שגם אם אינם שואלים שאלות, רק מקריאת התשובות הם משכילים, מגיעים לכיוון ואף מצליחים להחליט איזו עגלה לקנות.
רציתי לשאול אם אתה חושב שהטיולון של ארמדילו פליפ (או פליפ xt) הוא באמת מתאים ופרקטי לשימוש עד גיל 3? האם רוב האנשים שקנו את הדגם הנ"ל יקנו טיולון נוסף או שממשיכים איתו?
תודה מראש, שמעון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון של ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר21/12/2015שלום שמעון,
היתרון של הפליפ הוא בגודל ונוחות הקיפול, הוא בכ- 30% יותר קטן מאשר מרבית העגלות, כלומר הפער בין טיולון הפליפ לטיולון רגיל לא גדול. עדיין יש פער במשקל וזה כבר נתון לשיקול ההורה אם הוא רוצה לרכוש טיולון או לא. יש לציין שעלות הטיולונים מאוד נמוכה מה שמפתה הרבה הורים לרכוש אחד כזה אף על פי שהעגלות כולן מתאימות עד גיל 3 שנים. דבר נוסף וחשוב הוא שמרבית העגלות מספקות יותר תמיכה, רוחב, אורך ונוחות עבור התינוק בהשוואה לטיולונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלים לגבי עגלהאלונה21/12/2015
היי רצינו לדעת עד איזה גיל משתמשים בטיולון העגלות פרמיום. טיולון של עגלת פג פופ אפ. כעת אנו משקיעים כ4000 שח',המון כסף. האם זה לחצי שנה בלבד. כל הסיפור וההשקעה הכספית בעגלות הללו, הוא לחצי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתוסכלים לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר21/12/2015שלום,
הטיולונים בכל העגלות מתאימים עד גיל 3 שנים. רכישת טיולון נוסף זהו שיקול להורה בלבד. רוב ההורים בוחרים לרכוש טיולון נוסף. יש לציין שזה לא בגיל חצי שנה (אם כן אז כנראה שאותו הורה קנה עגלה גרועה או כזו שלא מתאימה לצרכיו). אני מכיר המון הורים שלא קנו טיולון והשתמשו באותה עגלה לאורך כל הדרך עד השלב בו היא לא הייתה נחוצה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פופ אפאלונה20/12/2015
ערב טוב, בננו בן כמעט 4 חודשים, אהבנו את עגלת פג פופ אפ. רצינו לשמוע המלצה, דיס המלצה על עגלה זו.
ילד ראשון, הסובבים אותנו אומרים שגם כך בגיל חצי שנה עוברים לטיולון הכי פשוט, כך שחבל על ההשקעה.
אשמח אם תסבר אוזננו. אהבנו שהטיולון דו, סך גדול, רשת אוורור, נראית מפנקת ביותר. אך האם באמת כך הדבר, שלאחר מספר חודשים מחליפים לעגלה הכי פשןטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פופ אפ - תגובה
קובי סופר21/12/2015שלום ישראל,
עניתי בהודעה אחרת. תעשו את השיקול שלכם אם אתם יכולים לחיות עם הפופ אפ לשנתיים וחצי או שתרכשו טיולון בעתיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות עגלהאסתי מידן20/12/2015
שלום רב אני מתלבטת נורא בנוגע לעגלה .. אני דיי גבוהה 172 בעלי גם מחפשת עגלה קלה שהטיולון ישמש אותי ראיתי את הבייבי גוגר 4 גלגלים, פג פרגו בוקלט ואיזי דרייב וגואי כרום שנראית לא יציבה האמבטיה שלה זזה מצד לצד .. מה עוד יכול להתאים? מאמס אנד פאפס נמוכות יחסית?? חייבת עזרה אני עוד רגע יולדת וטרם הגעתי להחלטה.. מעדיפה גם סלקל שמתלבש ללא מתאמים על השילדה זה מקל מאד. אודה לעזרה והכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות עגלה - תגובה
קובי סופר21/12/2015שלום אסתי,
הפג פרגו בוק פלוס ספורטיבו היא שילוב של העגלות שראית ועליה הייתי ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)