פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו פופ אפ
    דנה
    31/05/2015

קניתי לפני מס׳ ימים את הטיולון פופ אפ עם שלדת ה-s. תענוג אמיתי. חוץ משני דברים:
    האחד, תוך כדי הליכה, הגלגלים הקדמיים רועדים פעם בכמה שניות ועושים רעש של נקישה. לא משהו מציק מאוד, אבל לא נראה לי תקין. האם התופעה מוכרת?
    (ניסיתי לקבע את תנועת הגלגלים ולהחזיר לתנועה סיבובית, אך זה לא שינה דבר)
    שנית, המושב עצמו לא עמוק במיוחד, וכשאני מיישרת את משענת הרגליים לזווית שטוחה, היא לא נותנת המשכיות ישרה למושב, אלא נוטה מעט למטה. אני רואה שזה די מפריע לבן שלי (שהיה רגיל למושב העמוק של הבייבי גוגר). האם זה אמור להיות כך?
    תודה מראש על תשובתך, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו פופ אפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו פופ אפ - תגובה

קובי סופר
    01/06/2015

שלום דנה,

לגבי הגלגל הקדמי, עד כמה שהבנתי זה נשמע תקין. ככל שהגלגל ישתפשף כך יפחתו הרעשים.

לגבי משענת הרגליים, אכן יש הפרש, לדעתי מזרן עגלה טוב יאזן זאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - פג קומפליטו או אמרדילו XT
    אולי
    31/05/2015

קובי שלום,
    אנחנו מתלבטים מאוד בין שתי עגלות - פג פרגו קומפליטו או מאמס אנד פאפס אמרדילו פליפ XT. יש ביניהן אומנם פער במחיר, אך כרגע זה לא שיקול.
    קראתי פה בפורום את ההמלצות שלך לגבי שתי העגלות. בדקנו את שתיהן, השווינו ביניהן בחנויות ועדיין לא הצלחנו להגיע להחלטה. לכל אחת יש, מבחינתנו יש יתרונות וחסרונות קלים שבגללם אני לא מצליחה להחליט. שתיהן מאוד קלות מאוד לקיפול, אם כי בפג הקיפול טיפה פשוט יותר אבל מצד שני אמרדילו קלה יותר וקטנה יותר. אם באמת מבחינתנו שתי העגלות הן די דומות, על איזו מהן היית ממליץ?
    ועוד שתי שאלות: - האם לפג פופ אפ יש עדיפות על הקומפליטו? לפי מה שהבנתי ההבדל או באמבטיה שבפופ אפ גם היא מתקפלת ביחד עם השלדה ובקומפילטו לא.
    בפג עד כמה שהבנו יש עכשיו גם את שלדת ה- S - מה באמת ההבדל בינה לבין השלדה הישנה? חוץ משינויי עיצוב כמו ידית מעור וכיוב'?
    תודה רבה מראש
    אולי

הוספת תגובה

• התלבטות - פג קומפליטו או אמרדילו XT - תגובה

קובי סופר
    01/06/2015

שלום,

כפי שכתבת הן מאוד דומות ולכן קשה להמליץ על אחת ספציפית. הארמדילו מגיעה עם בדים איכותיים אשר מקבילים לדגם הקומפלטו שלדעתי מומלץ יותר מהספורטיבו. לדעתי הפופ אפ עדיפה כי אמבטיה הקומפלטו מאוד כבדה ולא ניתן לקפלה לאחסון בגמר השימוש. שלדת הS נותנת ידית דמוית עור וגלגלים איכותיים יותר אך גם מוספיה קרוב לקילו למשקל העגלה, אם הרגשת שגם ככה כבד לך אז הייתי מוותר עליה.
    לסיכום אני חושב שהפג יותר איכותית ואם תולכי להתמודד עם המשקל, הגודל וההפרש הכספי אז הייתי ממליץ עליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלת טאי טאי
    nobody
    31/05/2015

היי,

האם נכון יהיה להסתכל על ביקורות של עגלת valco baby snap 4 כדי להתרשם מביקורות על העגלה הזו?

הן נראות כמעט זהות, הם מיוצרות באותו מפעל?

תודה (:

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלת טאי טאי

הוספת תגובה

• עגלת טאי טאי - תגובה

קובי סופר
    01/06/2015

שלום,

אכן מדובר באותה עגלה. זו עגלה שפותחה במקור ע"י ולקו אך ולקו אישרו ליצרן הסיני למכור אותה למדינות שבהן ולקו אינה מוכרת וכך היה בישראל לפני 3 שנים. מאז יש לולקו יבואן בארץ אך כעת הוא אינו יכול למכור את הסנאפ מכיוון שביבה קיבלו את אישור המכירה עליה.
    מה שכן יצאה סנאפ דו כיוונית והיא תימכר תחת ולקו בישראל אבל כרגע לא ידוע מתי היא תגיע לישראל, רק לפני מספר שבועות היא הושקה בארה"ב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, המשך

nobody
    01/06/2015

נראה שהטאי טאי מהווה חצי מהדגמים שהיבואן עובד אתם, יש מה לחשוש מבחינת אחריות או טיפול במקרה של תקלה גם בתום האחריות?

ניסיתי ליצור קשר עם היבואן אבל כבר יומיים לא חזרו אלי..

ידועה לך על בעיה?

תודה שוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, המשך - תגובה

קובי סופר
    02/06/2015

שלום,

לגבי היבואן זהו אחד היבואנים הגדולים בישראל. בעבר היו עוד דגמים של ביבה אך היבואן החליט להתמקד בשני דגמים ולייבא מחברות מוכרות. כיום אותו יבואן מייבא חברות כמו: מימה, אפפה בייבי, סייבקס ובקרוב אוונפלו ככה שלא הייתי חושש. לאותו יבואן יש שם נוסף נובל אינפינטי ולדעתי הטלפונים באתר ביבה לא אקטואליים נכון להיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, מוסיפה שאלה לגבי סייבקס

nobody
    02/06/2015

דגם אייריס.
    מתלבטת בינה לבין הטאי טאי. האייריס במצב שכיבה יש בה מעין זוית כזו כך שהרגליים כלפי מעלה. כלומר הטיולון במצב שכיבה הוא כמו קערה כזו.

האם יש יתרון או חסרון?

תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, מוסיפה שאלה לגבי סייבקס - תגובה

קובי סופר
    02/06/2015

שלום,

זו הסיבה שאני לא מזכיר את הדגם הזה באף אחת מהמלצותיי. אני תמיד בעד טיולון שנשכב למצב ישר ולא כזה עם הישבן והרגליים כלפי מעלה.
    אני רואה בטיולון כזה רק חסרונות:
    אי אפשר להשכיב על הבטן.
    אי אפשר לחתל בעגלה.
    הזווית זהה לזווית סל קל ובסל קל לא מומלץ שתינוקות ישנו מעל מספר דקות מסוים, מכיוון שמדובר בטיולון לגילאים בוגרים יותר אז אפשר לישון יותר מאשר בסל קל אך עדיין מומלץ להעביר לאחר כשעתיים למיטה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטה ומזרן
    טלי
    28/05/2015

קובי שלום,

קנינו מיטה של שניר דגם 2010. רוחב המיטה הפנימי הוא 66 ס"מ. מזרן שקיבלנו (עמינח) היה 63 ס"מ. שמנו לב שנוצר רווח בין מעקה המיטה למזרן שאפילו היד שלי נכנסת בו. הבנו שזה לא בטיחותי לתינוק וביקשנו להחליף למזרן ברוחב 66 ס"מ. הבעיה היא שעם המזרן של 66 מאוד צפוף, וכשאנחנו מנסים להעלות את מעקה המיטה, המיטה עצמה מתרוממת. אני כמובן חוששת שהמיטה תתרומם ככה כשנשים תינוק בפנים וזה יטלטל אותו. האם עשינו נכון שלקחנו מזרן רוחב 66 למיטה ברוחב 66 או שהיינו צריכים להשאיר מזרן ברוחב 63? ואם הגודל של המזרן בסדר מה יכולה להיות הבעיה?

תודה,

לקביעת תור
    סגירה
    מיטה ומזרן

הוספת תגובה

• מיטה ומזרן - תגובה

קובי סופר
    28/05/2015

שלום טלי,

המיטות של שניר הן ברוחב 66 ס"מ ולכן חייבים לשים מזרן ברוחב זה. מזרן 63 ס"מ מתאים רק למיטות משכל!
    יכול להיות שיש חיכוך בין הסולם העולה ויורד למזרן אך ברגע שיהיה משקל ולו הקל ביותר הוא לא יעלה יחד עם המעקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה בבחירת עגלה
    חוזרת לענינים
    28/05/2015

שלום

אני לפני לידת ילדתי השלישית אחרי 7 שנים מהאחרון.
    יש לי את העגלת מוצי פור ריידר מלפני 8.5 שנים עם סלקל נשכב 180 מעלות אבל ללא תושבת לאוטו ואמבטיה נהדרת גדולה ומרווחת. .
    אני זוכרת שהעגלה הייתה כבדה לי וקשירת הסלקל מאד מסורבלת.
    כעת אני רוצה לקנות עגלה קלה שילתבש אליה סלקל עם תושבת לרכב (הקטנה תהיה הרבה "על הדרך" עם סיבובי פעילויות של אחיה הגדולים :-) )
    טיולון מתכוונן וקיפול קל ובמחיר עד 2000 ש"ח (המוצי עלתה לי בזמנו כמעט 6000 ש"ח) .
    אשמח לקבל המלצה אם יש עגלה כזו?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה

חוזרת לענינים
    28/05/2015

מקפיצה שוב , אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    31/05/2015

שלום,

בטווח המחיר הזה אני ממליץ לך לבדוק את הג'ואי כרום, עגלה שמאוד מזכירה את המוצי במראה אך קלה ממנה משמעותית וזולה משמעותית. הכרום נמכרת סביב ה- 2500 ש"ח עם סל קל ללא בסיס.
    גם מאמאס אנד פאפאס סולה 2 נמכרת בטווחי המחיר הזה והיא מאוד מומלצת.
    אם בכל זאת את מחפשת פתרון זול יותר אז גרקו איבו טיפה זולה יותר ועונה לרוב הדרישות שלך.
    ישנן עוד אופציות כמו ולקו זי, ביבה טאי טאי, סייבקס אגיס וכו' אך אני פחות ממליץ עליהן כי הטיולון שלהן לא דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה

חוזרת לענינים
    02/06/2015

תודה רבה עכשיו ראיתי את התגובה.
    שאלה לגבי הכרום , האם צריך לרכוש לסלקל בסיס בנפרד לרכב או שאין.
    עניין הסלקל + בסיס מאד חשוב לי בשל הנסיעות אחה״צ עם הגדולים לחוגים , חברים...
    שתהיה לי את האפשרות להוציא ולהחזיר בלי להתחיל להתעסק עם קשירות לחגורת הרכב.
    אשמח לשמוע את דעתך.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה - תגובה

קובי סופר
    02/06/2015

שלום,

לכרום מתלבשים (בעזרת מתאמים שמגיעים עם העגלה) מגוון גדול של סל קלים, לכל אותם סל קלים יש בסיס (אותו רוכשים בנוסף לסל קל).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי פג פרגו
    נור
    27/05/2015

היי קובי
    אשמח להסבר על דגמי הפג פרגו ומה ההבדל בין כל דגם לדגם
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    דגמי פג פרגו

הוספת תגובה

• דגמי פג פרגו - תגובה

קובי סופר
    28/05/2015

שלום נור,

בכל דגמי פג בוק מקבלים סל קל זהה, מושב טיול זהה והאמבטיות זהות. רק בדגם הפופ אפ מקבלים אמבטיה טובה יותר. מלבד זה ההבדל העיקרי הוא בבדי העגלות וזה מה שמשפיע על המחיר.
    ישנו גם דגם האיזי דרייב שמוצג כדגם החדש (למרות שזה לא נכון) שעליו אני לא ממליץ באופן כללי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה האיזי דרייב לא מומלצת?

אור
    02/06/2015

תוכל לתת סקירה כללית על תכונותיה של עגלה זו?
    יתרונות/ חסרונות..

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה האיזי דרייב לא מומלצת? - תגובה

קובי סופר
    02/06/2015

שלום אור,

כל מה שארשום תקף לכל עגלה שמתקפלת לקיפול מטריה כלומר לא רק פג. לדוגמא: אינגלזינה, בבה קונפורט לולה, חלק מהדגמים של קאם ועוד.

עגלות מטריה הן עגלות מהדור הישן, כאלו עגלות שתוכננו באירופה (בעיקר איטליה וצרפת) בהן תאי המטען של הרכבים מאוד קטנים, יש צורך בהתניידות בתחבורה ציבורית ולכן היצרנים פיתחו מנגנון קיפול שנקרא קיפול מטריה.
    לקיפול המטריה מן הסתם יתרון עצום בגודל המוצר לאחר הקיפול אבל בשביל היתרון הזה מקבלים שורה רבה של חסרונות:

סלי העגלות קטנים ואין גישה אליהם.
    העגלות לא נוחות להליכה, הן רופפות (לא דבר שמעיד על עגלה שתתפרק) ולכן מאוד קשה להתנייד איתן ימינה/שמאלה בעיקר כשיש משקל.
    הגב הוא לא גב מלא ולכן יש נקודות בגב הטיולון שבהן יש תמיכה לגב ויש נקודות בהן התינוק ישקע.
    למעט האינגלזינה ובבה קונפורט סטריטי מאוד קשה ומסורבל לקפל עגלות אלו יחד עם מושב הטיולון.

לסיכום, הדור החדש של העגלות כמו הבי 3 או ארמדילו פליפ פותר את כל החסרונות שציינתי יחד עם קיפול קטן, קומפקטי ובקלות תפעול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבטים על עגלה
    הודה
    27/05/2015

מחפשים עגלה שתתאים לנסיעה על המדרכות בעיר העתיקה בירושלים.
    חשוב לי שהילד לא ירגיש שהוא בטיול ג'יפים כל פעם שהוא יוצא מהבית ושיהיה אפשר לכוון את הטיולון לשני הכיוונים.
    השכנים המליצו לנו על סיטי מיני עלית/ ספורט ראנר של דר בייבי אבל יש לנו קצת חששות מגלגלי אוויר ואני לא אוהבת שאי אפשר לכוון את הטיולון לשני הכיוונים..

בנוסף אמרו לנו לקנות עגלות עם 3 גלגלים כדי שיהיה לנו קל לעלות בכבשים שיש במדרגות בעיר העתיקה. עד כמה זה לא יציב? גם חוששת..

שמענו על דבר כזה שנקרא גומי מוקצף, אתה יודע באיזה עגלות יש אותם?

בקיצור- מחפשים עגלה עם עבירות טובה אבל בלי גלגלי אוויר (או שזה לא כזה נורא כמו שזה נשמע?) ושתהיה דו כיוונית - יש דבר כזה?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    לבטים על עגלה

הוספת תגובה

• לבטים על עגלה - תגובה

קובי סופר
    01/06/2015

שלום הודה,

יש רק עגלה אחת עם 4 גלגלים שעונה לכל הדרישות שלך, העגלה נקראת הרטן רייסר ג'י טי, העגלה מסוגלת לעבור בכל שטח בקלות. העגלה גם מאוד חזקה ויציבה.

אני נוטה להסכים לגבי עגלות 3 גלגלים, הן אכן פחות יציבות מעגלות 4 גלגלים, אני בכלל לא ממליץ על עגלות עם גלגלי אויר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי שלום
    טל
    26/05/2015

אשמח לדעת על עגלת בבה קאר דגם היפ-הופ.
    היא מאוד יפה אבל נראית לי כבדה משאר העגלות.
    בנוסף, האם לפג פרגו ישנו רק סלקל אחד המתחבר אליה?
    קנינו ממך בזמנו את הפרימו ויאג'יו, הבנתי שהוא בטיחותי מאוד.
    תודה רבה לך ויום מקסים

לקביעת תור
    סגירה
    קובי שלום

הוספת תגובה

• קובי שלום - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום טל,

הבבה קאר מאוד מאוד כבדות ולכן אני פחות ממליץ עליהן. הן בהחלט עגלות יפות אך לדעתי לא שווה לסבול בגלל מראה העגלה. הפג כבר יותר קלה במשקל וגם בתפעול. מתחבר לפג גם הסל קל שלהם וגם בעזרת מתאם מגוון גדול של סל קלים.
    ממליץ לך גם לבדוק את עגלת הרטן, מזכירה במראה את הבבה קאר אך יותר טיפה יותר קלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון
    אני
    26/05/2015

נגיד שלא משנה לי כלום חוץ מאשר גובה הידית.
    מה הטיולון עם הידית הכי גבוהה?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום,

בוגבו בי 3, מקלארן טכנו XT או XLR. לשלושתן ידית מתכווננת בגובה והן מגיעות לגובה הכי גבוהה. שלושתן יקרות מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למעשה

אני
    26/05/2015

אני יכולה פשוט לקנות את הבי 3 מהתחלה וזהו?
    ככה אני מרוויחה טיולון דו"צ כמו שאני רוצה, שכיבה כמעט עד הסוף, ומה שבטוח שכיבה ישרה ולא רגליים למעלה, נראת לי קלה לתפעול וקיפול.

אני טועה?
    יש משהו שלא בסדר, שכדאי לשים לב?
    למעט המחיר כמובן...

יש לך מושג אם יש להם אחריות בינל? אם אפשר להביא עגלה מחול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למעשה - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום,

בגדול כן, הבי 3 מתאימה גם מגיל לידה ללא האמבטיה. אכן חסרונה הוא במחיר. אולי גם שווה לבדוק את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT, הידית טיפה יותר נמוכה מהבי אבל יתכן וזה יספיק. המחיר נמוך בהרבה.
    אפשר גם לבדוק את איי קנדי ראסברי שהגיע עכשיו לארץ, מאוד דומה לבי 3 אך לצערנו גם במחיר.
    לגבי אחריות בינלאומית, אני מציע לבדוק מול היבואן לפני הרכישה מחו"ל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בים הבי לקנדי

אני
    27/05/2015

די דומות במבט ראשוני.
    מה היתרונות והחסרונות אחת מול השניה?
    גלגלים, תמיכה בגב, קיפול, גובה מקסימלי של הידית, חיבור סלקלים, עד איזו זווית שכיבה?
    וכל דבר אחר שאתה יודע...
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בים הבי לקנדי - תגובה

קובי סופר
    28/05/2015

שלום,

הן די דומות. לבי יש יתרון שאפשר לחבר גם אמבטיה מגיל לידה או בעתיד אם יהיה תינוק נוסף. אותם סל קלים מתחברים על שתיהן. איי קנדי נשארת לעמוד לאחר הקיפול, מגיעה עם מזרן פנימי נוסף (בבי זה בעלות יקרה אם רוצים מקורי). שתיהן נוחות מאוד להליכה עם בולמי זעזועים לכל גלגל בנפרד, בשתיהן הידית מתארכת (לא יצא לי למדוד גובה אחת ליד השניה אך לדעתי זה די זהה). גם במשקל הן די זהות. לי אישית יותר נח מנגנון הקיפול של הבי.
    לסיכום: ממליץ למצוא חנות בה שתיהן נמכרות ואז ללכת עם העגלות (כשיש משקל בתוכן) מחוץ לחנות, לנסות לקפל, לתפעל וכו'

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה
    אור
    26/05/2015

שלום קובי,
    אשמח אם תעזור לנו בחיפוש עגלה.
    הנתונים:

מחפשים עגלה שהיא גם אמבטיה וגם טיולון. + סלקל מתאים.
    מחיר עד 2500 בערך
    אנחנו נוסעים הרבה באוטובוסים גם בין עירוניים וגם עירוניים אז צריך עגלה שמתקפלת בקלות ולא רחבה מידי.
    התכנון הוא להשתמש באמבטיה בתור עריסה בחודשים הראשונים.
    עגלה עם מגן גשם.
    רצוי עגלה עם תא אחסון (זה שלמטה) גדול.

המליצו לי על הסיטי מיני של בייבי ג'וגר. מה אתה אומר? האם היא מספיק יציבה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום אור,

לדעתי עגלת ג'ואי כרום עונה לרוב הדרישות שלך. בניגוד לג'וגר יש לה טיולון דו כיווני, מדף רגליים מתכוונן ותמיכת גב טובה יותר. היא קצת גדולה ובאטובוסים זה יכול להיות חסרון.
    עוד 2 עגלות מומלצות הן ולקו זי או ביבה טאי טאי, הן בסגנון של בייבי ג'וגר (הטיולון לא דו כיווני) ובניגוד לג'וגר שינוי המצבים שלהן נח יותר, הסלים גדולים יותר ונגשים יותר, הקיפול שומר על בד העגלה בניגוד לבייבי ג'וגר שהבד שלה כלפי חוץ. הן נעמדות לאחר הקיפול (יתרון עצום בנסיעה בתחבורה ציבורית).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אור
    27/05/2015

תודה!

אהבתי את הטאי טאי אבל לא הבנתי אם היא מגיעה עם סלקל ואמבטיה או לא
    צריך לקנות מתאם? כמה מתאם עולה? ניתן למצוא סלקל מתאים?

לגבי היציבות- איך היא?
    ולמה בעצם זה כ"כ חסרון שהיא לא מתהפכת ל2 הצדדים?
    יש עוד חסרונות לעגלה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

אור
    27/05/2015

עכשיו אני מבינה שבטאי טאי כדי להיות עם האמבטיה חייב להשאיר את הטיולון נכון?
    ממש לא אהבתי איך שזה נראה וזה גם נראה לא נוח..

יש לך המלצות על עגלות אחרות?

לגבי הולקו זי לא מצאתי עליה כ"כ מידע באינטרנט. תוכל לפרט לי עליה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

קובי סופר
    28/05/2015

שלום אור,

קודם כל בטאי טאי החדשות האמבטיה כן מתחברת על השלדה והטיולון ניתן להסרה.
    מתחברים סל קל בעזרת מתאם שנרכש בנוסף לעגלה. יש מגוון גדול של סל קלים שמתחברים על אותו מתאם.
    הולקו זי מאוד דומה לטאי טאי החדשה. בשונה מהטאי טאי הידית שלה מתכוננת, הסל גדול יותר והיא נוחה יותר להליכה.

טיולון דו כיווני הוא דבר מאוד חשוב בהתפתחות התינוק.
    מחקר גדול הוכיח שתינוקות ישבו מול ההורה לתקופות ארוכות בעגלה יצאו יותר מפותחים שכלית, ישנו יותר טוב והקשר עם ההורה היה חזק יותר. כל האמור נכון גם בגילאים מבוגרים יותר ולא רק לשלב התינוקות. כלומר ההשפעה היא לכל החיים!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. ולמה בעצם לא הצעת לי גרקו

אור
    28/05/2015

איבו בהתאם לדרישות שלי?
    איך היא בכלל?
    יש סלקל תואם?
    תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. ולמה בעצם לא הצעת לי גרקו - תגובה

קובי סופר
    31/05/2015

שלום אור,

האיבו עגלה טובה שגם עונה לצרכים שלך, פשוט לדעתי הכרום עושה כל מה שהאיבו עושה ברמה ויעילות גבוהים יותר. גם פערי המחיר זניחים.
    אם בכל זאת האיבו מעניינת אותך אני פשוט מציע לבדוק אותה מול הכרום בהליכה מחוץ לחנות עם משקל בתוך העגלה, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב.
    לגרוק יש 3 סוגי סל קלים שונים של גרקו אשר מתחברים על העגלה בעזרת מתאם שנרכש בנוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת גואי כרום מרעישה
    סיון
    26/05/2015

היי. קניתי את עגלת הגואי כרום ומתי שהולכים איתה ברחוב על המדרכה היא נורא מרעישה מהגלגלים הקדמיים..וזה ממש מציק גם לי ונראה שגם לתינוק.
    האם לעוד מישהו זה קרה/או ששמעתם על הבעיה הזאת?
    או שזה תקלה רק אצלי..

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת גואי כרום מרעישה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה
    דנה
    26/05/2015

הי, אני מחפשת נואשות עגלת טיולון לבני בן השנה ושלושה חודשים.
    חשוב לי מאוד:
    ידית אחת
    גגון שמש גדול
    סל גדול ככל האפשר
    עבירות טובה (בעיקר על מדרכות משובשות)
    כיוונון משענת הגב מובנית וביד אחת (לא החגורה שמאפשרת מגוון מצבים)

חשוב, אבל פחות:
    רוחב סטנדרטי. (לא ענק, אך לא קלסטרופובי לילד).
    קיפול נוח
    משקל
    מושב מתהפך

עד עכשיו השתמשתי בבייבי ג׳וגר עלית (שלושה גלגלים גדולים). עבירות מעולה וגגון מפנק (גם לתינוק, אבל גם לאמא, עם 3 חלונות הצצה הנסגרים עם מגנט. גאוני. ) כשהחיסרון הגדול ביותר שלה היה הסל הקטן וישיבה עם הטייה אחורה שגורמת לתינוק לרכון קדימה. גם שינוי מצבי המשענת סירבל (שלא לדבר על רוחב וגודל כללי, שלא מאפשר תנועה במקומות מעט צפופים).
    קיבלתי לניסיון את המוצי 4ריידר (עם סל קניות ענק;), אבל התינוק כמעט נוגע עם ראשו בגגון. בנוסף הטיית הגב מסורבלת עוד יותר מהג׳וגר...), והרוחב שוב מגביל...

כעת מתלבטת בין:
    פג פרגו בוק פלוס
    ג'ואי כרום
    מקס ספיריט
    ומאמס אנד פאפס ארמדילו

כמובן שאשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שאולי פיספסתי... ובכל מקרה, אודה למעט סדר בבלגן שכבר מצאתי לבד...

סליחה על המגילה הארוכה... ותודה מראש...
    דנה.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה

הוספת תגובה

• שכחתי!

דנה
    26/05/2015

כיוון שמדובר בתינוק בן שנה ושלושה, כמובן שהסל-קל והאמבטיה לא רלוונטיים בעליל... כך שגם עניין זה מגביל אותי מאוד. נדמה לי שהבוק פלוס לא נמכרת רק כשלדה וטיולון (אלא רק הבוק. ללא הפלוס. לא סגורה סופית על ההבדל ביניהן), וכך גם הארמדילו. לא יודעת לגבי הג׳ואי. המקס כן.
    שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לצורך קבלת תגובה...

דנה
    26/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום דנה,

אם את מחפשת טיולון למה ללכת על דברים מסורבלים כמו מוצי.

לדעתי תבדקי את הארמדילו פליפ XT. הפג, הכרום והספיריט לא מומלצות לגיל כזה וסביר שאם תרכשי אחת מהן תחליפי שוב בעתיד.
    אני ממליץ לך גם לבדוק את הטיולון של בוגבו בי (קצת יקר) וגם את המקלארן טכנו XT שלדעתי מאוד נוחה להליכה, מאוד קלה וקטנה בקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה ממקודם

דנה
    26/05/2015

השאלה היא לאיזה מהטיולונים הללו יש סל גדול ככל האפשר, ידית אחת, צלון גדול ומצבי שכיבה מובנים. אני כמעט לא משתמשת במכונית (יש לי בכל מקרה מקלארן קלילה ברכב) ועושה טיולים ארוכים מאוד יום יום עם העגלה. בדרך מסיימת קניות הביתה... לכן הסל חייב להיות גדול מאוד והעגלה צריכה להיות פונקציונלית ופחות חשוב לי שתהיה קלילה. היא חייבת להיות נוחה לילד ולהגן היטב מפני השמש.
    האם הטיולונים שהמלצת לי עונים על הקריטריונים האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה ממקודם - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום דנה,

הפג יכולה להתאים עם לוקחים אותה עם שלדת S.
    הרטן רייסר ג'י טי יכולה להתאים (נמכרת גם רק כטיולון), עונה לכל הדרישות שלך. הסל שלה נראה קטן אך יש לו יכולת העמסה של עד 5 ק"ג ולא 2 או 3 ק"ג כמו לרוב העגלות.
    החיסרון של הפג וההרטן הוא במחיר היקר שלהן.

בוגבו בי או איי קנדי ראסברי יכולות להתאים אך הגלגלים שלהן קטנים ולכן אני לא בטוח שיהיה לך נח מבחינת נוחות ההליכה.
    ארמדילו פליפ XT יכולה להתאים אך גם כאן יש סימן שאלה לגבי נוחות ההליכה באיזור מגורייך.
    לגבי הפליפ, בי ואיי קנדי ממליץ לבדוק בחנויות כשיש משקל על העגלה מחוץ לחנות (אם אפשר עם הילד בפנים) וככה לקבל מושג לגבי נוחות ההליכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפג עם שלדת s

דנה
    26/05/2015

ראשית תודה רבה על התשובות המהירות!
    אני מחפשת בעצם פג פרגו בוק פלוס s ? איך נקרא הדגם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שם הדגם שהזכרת נקרא: - תגובה

קובי סופר
    28/05/2015

שלום דנה,

עד כמה שידוע לי ניתן לרכוש רק טיולון. כמו כן העגלות מגיעות עם שלדה רגלה ויש לשדרג לשלדת S, ע"פ הדרישות שלך השדרוג הוא חובה. כל המושבים החדשים של הבוק הם פופ אפ לכן את צריכה להחליט איזה רמת בד את רוצה ובהתאם לאיכות הבד כך גם גובה העלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים עגלה שתתאים לצרכים שלנו
    ציפי
    25/05/2015

מעוניינים לקנות עגלה ראשונה. הנתונים הם כאלה-

גרים בקומה רביעית.
    אין לנו רכב. לא נוסעים כל שבוע אבל כשנוסעים מדובר בנסיעה בת כמה שעות כולל החלפות אוטובוסים.
    אני אהיה המשתמשת העיקרית בעגלה (בעלי לא בבית רוב היום).
    שנינו בגובה ממוצע, אפילו קצת ומטה.
    התקציב די מצומצם ולכן מעדיפים עגלה פשוטה ואמינה, או לחילופין עגלה יקרה יותר אבל לקנות יד שניה.

לאור הנתונים האלו, הקריטריונים שנראו לי רלוונטיים לעגלה הם:
    משקל קל, נוחה לקיפול ביד אחת, נשכבת - מעדיפים בלי אמבטיה (או עם אמבטיה רכה אבל הבנתי שזה יקר יותר וגם מתקפל גדול), עם חיבור לסלקל, מתקפלת לגודל סביר, לא יקרה או שניתן להשיג יד שניה במצב טוב.
    על איזו עגלה היית ממליץ בתנאים האלו? האם יש קריטריונים נוספים שפספסתי?

ועוד שתי שאלות-
    עד כמה קריטי אורך זמן האחריות. האם האחריות לכלכ החיים של הסיטי מיני מצדיקה את הפער במחיר?
    שמעתי הרבה המלצות על הארמדילו פליפ בתנאים דומים לשלנו, אבל הבנתי שהיא חדשה בארץ - האם לדעתך יש כבר סיכוי להשיג אותה יד שניה?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• מחפשים עגלה שתתאים לצרכים שלנו - תגובה

קובי סופר
    25/05/2015

שלום ציפי,

אכן הפליפ עונה לכל הדרישות שלך אך לא תמצאי כזו יד שניה.
    עגלות נוספות שיתאימו לתקציב וגם תוכלי לרכוש חדש במחיר סביר הן ביבה טאי טאי או ולקו זי שמציעות מושבים טובים יותר מאשר בבייבי ג'וגר. שתיהן די זולות גם עם אמבטיה אך ניתן לרוכשן ללא אמבטיה. החסרון העיקרי שלהן שהטיולון לא דו כיווני כמו בפליפ אך זה גם יתרון כי הן קלות יותר עקב זה שהטיולון חד כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ושואלת עוד-

ציפי
    01/06/2015

האם יש עגלות נוספות שיתאימו לכל התנאים שכתבתי מלבד המחיר? אני מוצאת כל מיני דברים מעניינים ביד שניה וכל פעם תוהה אם רלוונטי לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ושואלת עוד- - תגובה

קובי סופר
    02/06/2015

שלום ציפי,

מכיוון שאת מחפשת עגלה קלה ושתהיה איכותית אין יותר מדי אופציות. אפשר להוסיף בוגבו בי אך היא תהיה כמעט במחיר של הפליפ כיד שנייה ולא בטוח שתמצאי אחת עם אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות לעגלת תאומים
    שלי
    24/05/2015

מחפשת המלצה לעגלת תאומים, יש לי אפשרות לקנות גם בארהב אז אני יכולה לקנות גם דגמים שאין בארץ..

מעדיפה עגלה משולבת אבל לא קריטי (צריכה מגיל 0)
    רוצה side by side. רוצה שהטיולון ישכב עד הסוף וגם שיהיה בריא לגב. רוצה אפשרות לשנות כיוון
    הסתכלתי על:
    Bumbleride indie twin
    Stroller my duo
    bugaboo donkey
    peg pregeo aria twin
    יש תובנות והמלצות?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לעגלת תאומים

הוספת תגובה

• בנוסף יש לנו תא מטען רחב

שלי
    25/05/2015

ואין בעיה של רוחב לגבי מעליות וכדומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות לעגלת תאומים - תגובה

קובי סופר
    25/05/2015

שלום שלי,

האריה לא נשכבת ישר, היא לא דו כיוונית ואין לה אמבטיות.

באמבל רייד מגיעה עם גלגלי אויר ולדעתי זה כאב ראש בעיקר כשיש 2 קטנים בבית, הטיולון לא דו כיווני.

הדונקי די כבדה וגדולה בקיפול, הטיולונים דו כיוונים, יש אמבטיות אבל אין שכיבה ישרה בטיולון וזה חסרון עצום לדעתי. יקרה משמעותית מכל הדגמים שציינת.

הסטרול אייר עונה לדרישות שלך, 2 אמבטיות, טיולונים דו כיוונים, שכיבה ישרה. קצת כבדה וגדולה בקיפול אך זהו חסרונן של רוב עגלות התאומים. אני הייתי הולך עליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת מוצי אבו
    נועה
    24/05/2015

שלום רב,
    ראיתי כבר כמה עגלות ואני מתלבטת...
    שמעתי מחברות שעגלת המוצי אבו מומלצת ואני רואה בפורום שלך שהארמדילו מומלצת.
    אני מעוניינת בעגלה שיכולה להיות נוחה גם בתנאים של דרכי עפר כי אני גרה במושב, קלה יחסית, קלה לקיפול ומתקפלת יחסית קומפקטי. מה אתה מציע?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על עגלת מוצי אבו

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת מוצי אבו - תגובה

קובי סופר
    25/05/2015

שלום נועה,

המוצי עונה על דרישת נוחות ההליכה כי הגלגלים גדולים. מצד שני היא כבדה, ענקית ולא נוחה לקיפול כמו הפליפ.
    לדעתי הפליפ עונה לכל הדרישות שלך ואם תלכו על דגם הXT גם דרישת הנוחות של הליכה בדרכי עפר תענה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה