מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לסבא וסבתאמיכל12/04/2015
היי
בן שנה, סבא וסבתא רוצים לקנות לעצמם טיולון שיהיה להם נח כשמוציאים מהגן.
(אנחנו עם הגרקו איבו וללא צורך במעבר לטיולון)
חשוב - קל וקיפול מטריה שלא מצריך התכופפויות.
שמעתי עד כה בעיקר על מקלארן XL ועל יויו.
מה דעתך מבין ה 2 ? האם יש המלצות נוספות ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון לסבא וסבתא - תגובה
קובי סופר12/04/2015שלום מיכל,
היויו והמקלארן טיולונים מאוד יקרים, השאלה אם אתם מעוניינים להוציא סכום כסף נכבד על מוצר שישמש את הסבא והסבתא?
אני ממליץ על ג'ואי בריסק או צ'יקו לייטוואי, מדובר שני טיולנים מעולים במחיר סביר שיספקו את רוב הדרישות שיש מטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש את אוניקס ואני סופר מרוצה
קרן13/04/2015מתקפל קטן, ומאוד חזק.
קל לנשיאה, משמש אותי מילד ראשון ואני כבר בשלישי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלגלים באופני סמארטרייקמיכל12/04/2015
היי
ליומולדת שנה של הבייבי ביקשנו סמארטרייק וקיבלנו דגם סטאר.
אני רואה שהגלגלים מפלסטיק ויש להם מן ציפוי של רצועת גומי בכל ההיקף.
האם זה כך בכל הדגמים ? האם יש דגמים שהגלגל עצמו מגומי ? הבנתי שזו נקודה חשובה כדי שהמוצר יחזיק לאורך זמן...
תודה !!
עפר ומיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלגלים באופני סמארטרייק - תגובה
קובי סופר12/04/2015שלום מיכל,
ישנם דגמים שהגלגל הוא גומי מלא. אני באופן אישי ממליץ על דגם הדרים, לדעתי זהו הדגם המוצלח ביותר שלהם והוא עם גומי מלא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה איזה כדאייולי11/04/2015
היי קובי! הריון ראשון והלכנו לחפש עגלת תינוק. מה שהיה חשוב לי זה שהעגלה תהיה משולבת(אם זה מגיע עם סל קל תואם זה יתרון), יחסית קלה, יפה, שכיבה של טיולון 180, שלדה חזקה. ראיתי את הקאם פלואידו, ארמדילו פליפ ופג ספורטיבו. רציתי לשאול את דעתך לגבי הקאם כי לא ראיתי הרבה ביקורת על העגלה הזו. הפג עגלות יפות אבל קצת יקרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה איזה כדאי - תגובה
קובי סופר12/04/2015שלום יולי,
קאם עגלות טובות אך פג יותר איכותיות. אם בכל זאת הפג יקרה אז הפליפ תיתן לך את רוב היתרונות של הפג במחיר שפוי יותר.
אפשר גם לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סולה, נבינגטון קדט וג'ואי כרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בקשר לתגובתך
יולי12/04/2015תודה רבה על העזרה! החסרונות של הפליפ מבחינתי זה שאין פגוש קדמי והבדים לא ניתנים לכביסה.. הסתכלתי על הנביגנטון והיא קצת כבדה בשבילי. מה דעתך על עגלת סייבקס אגיס m-air4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה בקשר לתגובתך - תגובה
קובי סופר12/04/2015שלום יולי,
לגבי הפליפ, הבדים כן ניתנים להסרה. הדבר היחיד בה שלא ניתן להסרה הוא המסגרת החיצונית של האמבטיה אך כך זה ברוב העגלות.
האגיס עגלה נחמדה אבל המושב שלה לא דו כיווני (אולי התכוונת לאייריס), מדף הרגליים לא מתכוונן והקיפול שלה הוא עם הבד כלפי חוץ וזה יגרום לבלאי מהיר.
בסגנון שלה הטאי טאי של ביבה תעשה עבודה יותר טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההאגיס
קרן13/04/2015אני גם ראיתי אותה לאחרונה ממש, ואני חושבת שהיא ממש טובה. אני מתלבטת בינה לבין הבייבי גוג'ר אבל נראה לי שאלך על ההאגיס כי היא יותר רחבה מבחינת הטיולון יש יותר מקום לתינוק. שאר הפונקציות אותו הדבר. ספרי לי מה החלטת בסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג אונוחנה10/04/2015
שלום,
אני רוצה לשאול על דגם peg uno. ראיתי שהידית משתנה עם ונגד כיוון הנסיעה, הופכת לעריסה.
מה דעתך על הדגם? מה היתרונות והחסרונות? כי המחיר לא יקר וחברת פג היא חברה טובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג אונו - תגובה
קובי סופר12/04/2015שלום,
המושב של האונו איכותי ובהחלט אפשר לוותר על אמבטיה בדגם זה. הידית העוברת היא לא יותר מגימיק, מכיוון שרק הגלגלים הקדמיים מסתובבים ברגע שתהפכי את הידית הגלגל הקדמי הופך להיות גלגל אחורי מסתובב והאחוריים הופכים להיות גלגלים קדמיים קבועים. למעשה זו הופכת להיות עגלת סופר בנוחות ההליכה, הסיבובים יהיו קשים יותר, יהיה בלתי אפשרי לעלות על מדרכות וכדי לקפל תצטרכי להעביר את הידית למצבה הראשון. לסיכום: רוב הרוכשים של דגם זה מעולם לא השתמשו בפונקצייה של הידית העוברת.
עדיף לרכוש עגלה בה המושב מתהפך וכך לא תפגעי בנוחות ההליכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותליטל09/04/2015
מה יותר טוב סייבקס או בייבי ג׳וגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 2 עגלות - תגובה
קובי סופר12/04/2015שלום ליטל,
באילו דגמים של סייבקס ובייבי ג'וגר מדובר?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
קרן13/04/2015אני כתבתי כאן אבל אני לא רואה שהתגובה פורסמה.
רציתי להגיד לך שאני באותה התלבטות, אבל נראה לי אבחר בהאגיס של סייבקס כי הטיולון שלו רחב יותר ויש מותר מקום לתינוק.
מה ההתלבטות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבירות וגלגליםנופר09/04/2015
היי :)
למי יש עבירות טובה יותר לארמדילו פיליפ או לxt?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עבירות וגלגלים - תגובה
קובי סופר12/04/2015שלום נופר,
העבירות זהה בשתיהן. לXT אמור להיות יתרון קל בשטח יותר קשה כמו כורכר וחצץ אך בפועל היא לא בנויה לזה על אף הצהרות היצרן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקניית עגלה ראשונה - שאלההריונית08/04/2015
קובי שלום,
בהמשך להודעה הקודמת ראיתי את הארמדילו פליפ ( ואמרו לנו שגם צריך להגיע ארמדילו פליפ xt)
פחות התחברתי ואהבתי את הטיולון שלו כי בשונה משאר הטיולונים שיש להם מוט הגנה (מין מעקה כזה) וכשהילדים קצת יותר גדולים הם אוהבים לתפוס אותו, להניח עליו רגליים וכו,
בארמדילו אין את זה וחייב שהילד כל הזמן יהיה קשור.
יש עוד דגמים אפשריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בקניית עגלה ראשונה - שאלה - תגובה
קובי סופר08/04/2015שלום מור,
הXT זהה לחלוטין לפליפ הרגילה במושב הטיול ובאמבטיה. השוני הוא בשלדה, בXT יש ידית מתארכת שמגביהה את הידית ב 2 ס"מ. גלגל אחורי יותר גדול וציפוי דמוי עור לידית. כל השיפורים האלו מוסיפים קילו למשקלה והקיפול טיפה יותר גדול.
אין בשוק הרבה פתרונות למוצר פרקטי ודו כיווני מלבד פג פרגו סדרת הבוק, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, בייבי ג'וגר ורסה וסייבקס אייריס שבשתיהן לטיולון אין שכיבה מלאה.
אם מתפשרים על גודל ופרקטיות הקיפול עגלות כמו מאמאס אנד פאפאס סולה, ג'ואי כרום ונבינגטון קדט הן עגלות במחיר שפוי שמספקות את רוב הדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקניית עגלה ראשונה- שאלה המשך
הריונית08/04/2015קובי,
ואיך העגלה של מאמס אנד פאפס מדגם אורבו 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בקניית עגלה ראשונה- שאלה המשך - תגובה
קובי סופר09/04/2015שלום מור,
האורבו 2 היא בעיקר עגלה מעוצבת, היא פחות נוחה לתפעול ולהליכה ביחס לפליפ. לדעתי הסולה 2 אשר זולה משמעותית מהאורבו נותנת מוצר פרקטי יותר, הטיולון של הסולה מאוד דומה לזה של האורבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המחיר של הארמדילו פליפ?
ג'ולי08/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה המחיר של הארמדילו פליפ? - תגובה
קובי סופר09/04/2015שלום ג'ולי,
הפליפ נמכרת ב- 3290 ש"ח. הפליפ XT נמכרת ב- 3490 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגואירה08/04/2015
קובי שלום,
אהבנו מאוד את עגלת הפג פרגו.
אתמול ראינו במוצצים מספר דגמים. אהבנו את הדגם של שלדה 51 וההמחיר הוא 6000 ש"ח. האם המחיר הוא מחיר הגיוני, לא גבוה מדי ואם כן היכן ניתן למצוא את העגלה במחירים סבירים יותר?
כמו כן על מה היית ממליץ יותר שלדה 51 או S?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו - תגובה
קובי סופר08/04/2015שלום,
המחירים של פג תמיד גבוהים. לא ניתן למצוא מחיר זו יותר אלא אם מתפשרים על דגמים של 2014 ואז צריך לחפש בחנויות שנשאר להם (ממה שידוע לי יש לא מעט). בכל מקרה שלדת הS עדיפה.
במחיר סביר יש את המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, מאמאס אנד פאפאס סולה, ג'ואי כרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה-התלאירה08/04/2015
שלום,
התחלנו בסבב של חיפוש עגלות. ממה שראינו עד עכשיו אהבנו את הפג פרגו החדשה (ברוחב 51 או דגם הבוק פלוס פופ אפ) ואת הבייבי ג'וגר סיטי מיני או דגם הורסה. כמובן "התאהבתי" בפג פרגו אבל המחיר הוא כמעט כפול.
הטיולון בבייבי ג'וגר מעט מדאיג אותי מאחר ולא נראה כי יש שם תמיכה והגנה מספקת לגב וכמו כן בדגם הסיטי מיני לא ניתן להפוך אותו כך שיהיה עם הפנים לאמא.
מה דעתך בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה-התל - תגובה
קובי סופר08/04/2015שלום דניאלה,
אני מבין את ההתלבטות ואין ספק שהפג איכותית יותר.
אם בכל זאת את רוצה לקבל את כל היתרונות של הפג במחיר נמוך אני ממליץ לך לבדוק את הארמדילו פליפ שנותנת כמעט את כל היתרונות של הפג במחיר סביר.
בכל מקרה אני לא ממליץ על הג'וגר, הטיולון פחות איכותי וזה שהוא לא דו כיווני זהו חסרון גדול. הורסה הדו כיוונית לא נותנת שכיבה מלאה ולכן גם עליה אני לא ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותדנה07/04/2015
אנחנו מתלבטים בין 2 עגלות...
1. Graco Evo ET
2. Joie Chrome
נשמח לדעתך המקצועית בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 2 עגלות - תגובה
קובי סופר08/04/2015שלום דנה,
סך הכל הן מציעות את אותם יתרונות. הגרקו בנויה גם להליכה בשטח קשה יותר עקב צמיג גומי ובולמי זעוזועים טובים, מצד שני הם מוסיפים משקל לעגלה והיא כבדה ב- 2 ק"ג מהכרום, לכן אם אין לכם צורך במערכת הגלגלים הזו הכרום עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות...רעות07/04/2015
הי, עגלה ראשונה...
אחרי בלאגן בראש מרב היצע הגענו לשתיי עגלות שאנחנו מתלבטים ביניהן
איה בייבי טורנדו ואורבו 2 של מאמאס אנד פאפאס
גם פג בתמונה
אשמח לייעוץ שלך בנוגע לשלוש העגלות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות... - תגובה
קובי סופר08/04/2015שלום רעות,
אני לא ממליץ על הטורנדו של איה בייבי, אם כבר דגם הולנסיה שלהם עדיף. הטורנדו מאוד רחבה בגלגלים ולכן מאוד קשה להתנייד איתה ביום יום ולהכניסה לתא המטען של הרכב. הולנסיה זהה לה אך רוחב הגלגלים צר יותר.
האורבו היא בעיקר עגלה מעוצבת, הסולה של מאמאס אנד פאפאס נותנת לך מוצר די זהה עם נוחות הליכה ומשקל קל יותר ובמחיר טוב יותר.
הפג מעולות אך נורא יקרות, האיכות טובה יותר מכל הדגמים שציינתי ולכן המחיר בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כסאות בטיחות לרכבנטע07/04/2015
היי קובי,
עגלות רבות היום מגיעות עם סלקל או אפשרות למתאמים לסלקל. הבנתי שהדבר מאד עוזר כאשר ילד נרדם במכונית ועל מנת לא להעירו פשוט שמים את הסלקל על העגלה. כמו כן הבנתי שיש לזה חסרונות בולטים כמו כובד המשקל והאופציה לשהות של עד 45 דקות בסלקל של הילד.
האופציה השניה להבנתי הינה כסא בטיחות מגיל אפס ברכב שגדל עם הילד וכך אין צורך לבצע קנייה נוספת אחרי הסלקל.
אודה לדעתך בנושא.
תודה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין כסאות בטיחות לרכב - תגובה
קובי סופר07/04/2015שלום נטע,
ישנם המון כסאות שמתאימים מגיל לידה. כל עוד המושב ניתן להתקנה כנגד כיוון הנסיעה הוא מוגדר מתאים מלידה. הבעיה שזו רק הגדרה מכיוון שאף מושב לא מגיע לזווית השכיבה של הסל קל. כמו שכתבת גם זווית הסל קל לא הכי נוחה ומומלצת לשהייה ארוכה אבל בכסאות בטיחות הזווית יותר ישיבתית. כמובן שהחיסרון השני הוא שהכסאות קבועים ברכב ולא ניתן להוציא תינוק ישן יחד עם הכסא ובמקרים רבים התינוקות נרדמים בנסיעות. מה שיקרה הוא שבהוצאת התינוק מהכסא לעגלה או בנשיאה על הידיים התינוק יתעורר.
אם בכל זאת הולכים על כסא במקום סל קל, הצ'יקו נקסט פיט הוא הכסא עם זווית השכיבה הכי קרובה לסל קל. הוא לא זול ולפעמים קניית סל קל וכסא בטיחות יביאו אתכם לעלות נמוכה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלדת ארמדילו פליפ xtטלי06/04/2015
היי קובי,
אחרי סקר די מקיף ותודות לתשובותיך, קנינו לפני כמה ימים את הארמדילו פליפ עם השלדה הרגילה. היום ראיתי שבמוצצים יש בתצוגה את שלדת ה xt שנראית ומרגישה משמעותית טוב יותר אבל אפשר כרגע רק להזמין אותה ולקבל אותה בסוף החודש. מכייון שאני צריכה ללדת עוד שבועיים, רציתי לדעת אם אתה מעריך שניתן יהיה בדרך כלשהי לרכוש את השלדה המשודרגת בנפרד ברגע שתגיע? האם הארמדילו הרגיל בכלל מתחבר לשלדה המשודרגת? כי בחנות זה נראה שמשהו בעיצוב של הטיולון עצמו גם קצת שונה.
תודה רבה!
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלדת ארמדילו פליפ xt - תגובה
קובי סופר07/04/2015שלום טלי,
לגבי זמנים אין כרגע מידע. מהיבואן הבנתי שהעגלות כבר בארץ אך הן עוד לא קיבלו אישור מכירה של מכון התקנים, לעיתים זה לוקח זמן ארוך יותר משבועיים. ללא האישור לא ניתן למכור את העגלות (ולמעשה גם לא להציגן). אני לא יודע לומר אם ניתן לרכוש את השלדה בנפרד, אני מניח שתהיה אפשרות אך המחיר יהיה גבוהה.
המושב והאמבטיה זהים לחלוטין!
השלדה של הXT נותנת ידית דמוית עור, גלגל טיפה יותר גדול ואפשרות לכוונן את גובה הידית. כל אלו מוספים קילו למשקל העגלה, הקיפול טיפה יותר גדול. אם אין צורך בידית מתכווננת (כלומר אתם לא הורים גבוהים) לדעתי הפליפ הרגילה פרקטית יותר וזו המטרה ברכישת הפליפ פרקטיות.
נ.ב, ניתן לרכוש רפידות בד או דמויות עור בכמה גרושים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקניית עגלה ראשונה.מור06/04/2015
היייייי
אני ממש זקוקה לעזרה!
אני ובעלי מחפשים עגלה לילד ראשון.
מאוד אהבנו את את העגלות של פג פרגו אך לצערנו המחיר קצת יקר.
האם יש עגלות בסגנון שיתנו את אותו מענה ( יופי, נוחות, תפעול מהיר וקל, משקל, בד כביס וכו׳)
שמענו על מאמס אנד פאפס, אינגליזינה או עגלות קאם.
אשמח לפירוט על הדגמים המומלצים כולל המלצות מניסיון.
או שבכל זאת שווה להשקיע בעגלת לג פרגו פופ אפ.
תודה רבה וחג שמח =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בקניית עגלה ראשונה. - תגובה
קובי סופר07/04/2015שלום מור,
עגלות הפג איכותיות ולכן השקעה בהם אומרת שזו גם השקעה לטווח ארוך.
אם בכל זאת מחפשים משהו איכותי במחיר שפוי יותר עגלות מאמאס אנד פאפאס יתנו לכם את רוב האיכויות הקיימות בפג במחיר שפוי יותר. כמובן שיש עוד מגוון רחב של עגלות במחיר שפוי אך עדיף קודם שתגדירי לי את הדרישות מהעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקניית עגלה ראשונה - המשך
הריונית07/04/2015תודה רבה על העזרה,
אני מחפשת עגלה בטיחותית ונוחה לתינוק, תפעול מהיר וקל, יפה, קומפקטית, שניתן לכבס את הבדים, קלה ואיכותית במחיר שפוי.
כמו שאמרתי מקודם אני ובעלי מאוד אהבנו את הפג אבל היא יקרה.
אשמח לקבל דגמים ספציפיים שעונים על התכונות.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בקניית עגלה ראשונה - המשך - תגובה
הכי דומה לפג במחיר שפוי ונותנת את כל היתרונות שציינת היא הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אהבתי את מאמס אנד פאפס אבל..
מור08/04/2015חסרון בולט הוא שדגם הארמדליו חסר פגוש קדמי,
כך שזה מאלץ לקשור תמיד את התינוק וגם בד״כ תינוקות אוהבים
להחזיק אותו.
יש לזה פתרון?
תודה על הסיוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש אהבתי את מאמס אנד פאפס אבל.. - תגובה
אין אפשרות להוסיף. הפתרון היחיד הוא לחבר קשת צעצועים, זה לא יתן בטיחות אבל זה יאפשר לתינוק לאחוז במשהו, עדיין צריך לחגור (בלי קשר גם כשיש מעקה חובה לחגור).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספות לעגלת ארמדילו פליפליטל06/04/2015
שלום,
רציתי לדעת האם ואילו תוספות קיימות לעגלת ארמדילו פליפ (לדוגמא:מדרגה שילד בוגר עומד עליה, כיסוי לגשם וכו') ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוספות לעגלת ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר06/04/2015שלום ליטל,
הפליפ מגיעה עם ניילון גשם. יש שלל תוספות כמו טרמפיסט, מתקן לכוס, מזרן וכו׳ שמתאימות. הן לא מקוריות אבל מתאימות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות לעגלת ארמדילו פליפ
ליטל06/04/2015איפה ניתן לרכוש את האביזרים האלה? והאם גם ניתן להחליף את הפגוש לפגוש-מגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוספות לעגלת ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר07/04/2015שלום ליטל,
בכל חנות למוצרי תינוקות יש אביזרי אקססוריז לעגלות והם יתאימו לפליפ. ברוב המקרים גם ניתן לבדוק זאת טרם הקנייה.
לפליפ אין פגוש וגם לא ניתן לחבר מגש. יש מגשים אוניברסליים שניתן לחבר בצד העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)