פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סולה לאורבו-רוחב שילדה
    דקלה
    14/07/2015

הי קובי,

קראתי קצת בפורום וראיתי שאתה דווקא ממליץ על הארמדילו פליפ או הסולה ולאו דווקא על האורבו 2.
    אנחנו מאוד אהבנו שהאורבו 2 צרה יותר מהסולה (חיפשנו עגלה צרה כמה שיותר, שעדיין תהיה יציבה וחזקה מספיק). האם העובדה שהיא צרה יותר מורידה מיתר הפרמטרים (יציבות/עבירות/קלות תפעול וכו...)?

אשמח לשמוע את חוות דעתך, האם עדיין תמליץ על הסולה בכל זאת??

תודה רבה מראש,
    דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סולה לאורבו-רוחב שילדה - תגובה

קובי סופר
    14/07/2015

שלום דקלה,

האורבו אכן יותר צרה ואם יש צורך במוצר צר אין טעם שאמליץ על הסולה.
    כשאני ממליץ על עגלה לרוב אני מתעלם מעניין הרוחב, כל עוד רוחב העגלה לא עולה על 60 ס"מ העגלה תעבור ברוב המקומות הצרים, תיכנס לרוב המעליות והדלתות.
    אני לא ממליץ על האורבו מכמה סיבות, הגדולה שבהן היא הגלגלים. באורבו הגלגלים האחוריים מוברגים לשלדה ולא מתחברים בעזרת לאגר כמו ברוב העגלות, עקב כך זה מפחית מנוחות ההליכה, כשנכנס חול/לכלוך/אבק/סיבים למנגנון לא ניתן לנקות אותו רק במעבדה טכנית, זה מפחית עוד יותר מנוחות ההליכה, מעבר לזה שהגלגלים קטנים. רוב התלונות לגבי עגלה זו מתרכזות בעיקר בגלגלים. בחלק הזה הסולה עולה עליה ובאופן מצחיק מחיר הסולה זול בכ- 1000 ש"ח!
    רוחבה הצר לא גורם לבעיות מיוחדות.
    מקריאת תגובתיי הבנת נכון שאני ממליץ יותר על הסולה או הפליפ. אם בכל זאת הרוחב חשוב לך אני ממליץ לך לבדוק את הנבינגטון קאדט שרוחבה הוא 55 ס"מ ולקאדט יש את רוב היתרונות שיש לסולה על האורבו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דקלה
    15/07/2015

תוד רבה על התשובה המפורטת, עזרת לנו מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ג'ואי בריסק דלוקס
    מיכל
    13/07/2015

היי קובי, רציתי להתייעץ בבקשה.
    אני מתלבטת בין טיולון ג'ואי בריסק דלוקס לסייבקס אוניקס ויש לי כמה שאלות:
    1. רשום שהמשקל של הטיולונים הוא עד 15 קג, הבן שלי בן 10 חודשים ושוקל קרוב ל 12 קג וגם גבוה מאוד, האם הטילון ישרת אותנו מספיק זמן? יש טיולון שיכול לשאת משקל רב יותר?
    2. זווית ישיבה- ראיתי שהזווית ישיבה בגואי זקופה יותר מבסייבקס, האם יש לזה משמעות גדולה?
    3. אני קצת חוששת מהקיפול בסייבקס, אולי בחנות העגלה קצת שחוקה אבל היה לי קשה לפתוח אותה, האם זה באמת ככה או שכדאי ללכת לנסות בחנות נוספת?
    4. האם גואי בריסק דלוקס הוא אותו טיולון שנקרא גואי בריסק פרימיום?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון ג'ואי בריסק דלוקס

הוספת תגובה

• טיולון - תגובה

קובי סופר
    13/07/2015

שלום מיכל,

קודם כל עד שנה יש צמיחה מטורפת לתינוקות אבל מגיל זה היא נבלמת. זה קורה כתוצאה מהאכלת התינוק וחוסר היכולת לזוז, מרגע שהם מתחילים לזחול, שלא נדבר על ללכת ולרוץ המשקל נשאר די קבוע ולמעשה עד גיל 3 שנים בממוצע התינוק יגיע למשקל של 15 ק"ג.
    לסייבקס יש אישור מכירה עד 22 ק"ג בארה"ב ככה שמבחינה זו יש לסייבקס יתרון.
    הסייבקס גם נורא קלה לקיפול ולדעתי קרה 1 משני דברים, או שלא הסבירו לך נכון מכיוון ש99% מהטיולונים מתקפלים בשיטה של הסייבקס (ולא רואים הורים שמסתבכים) או שהראו לך דגם ישן שבו הקיפול בהחלט היה קשה לביצוע.

לג'ואי יש כרגע רק דגם פרימיום שהוא זהה לדלוקס, נשה שיפור בגלגלים, נוסף מזרן ורפידות לכתפיים ומן הסתם הייתי ממליץ ללכת על דגם הפרימיום.

בין 2 הטיולונים אני פשוט ממליץ לגשת לחנות בה נמכרים שניהם ולנסות פיזית עם התינוק ללכת, לאחר מכן לנסות לקפל, לתפעל, להרים ולבדוק ברכב. לגבי זווית הישיבה זה לא משהו קריטי אלא יותר משהו בטיחותי למניעת נפילת תינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מיכל
    17/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת סל קל לעגלה של מאמאס אנד פאפס
    דנה
    13/07/2015

קובי שלום,

אנחנו רכשנו עדלת ארמדילו XT של מאמס אנד פאפס כעת יש לי שתי שאלות לגבי הסלק קל:

1. במידה ואני רוצה סל קל שמיועד גם לנסיעה ברכב וגם שיכול להתחבר לעגלה הזו, מהם הבחירות העומדות בפני ומה העדיפות

2. ובמידה ואיני מעוניינת לחבר את הסלק קל לעגלה ולהשתמש בו רק לטובת נסיעות במכונית האם יש לי אופציות אחרות כדאיות יותר, נניח מבחינת בטיחות ומחיר?

תודה!

הוספת תגובה

• התאמת סל קל לעגלה של מאמאס אנד פאפס - תגובה

קובי סופר
    13/07/2015

שלום דנה,

אם מתעלמים מהחיבור לעגלה, צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל המומלץ ביותר לדעתי. יש לו רמת בטיחות גבוהה ורמת נוחות התקנה ונוחות לתינוק מהגבוהות ביותר שיש. החיסרון המרכזי שהוא לא מתחבר לעגלה. יתרון מרכזי הוא מחירו: 849 ש"ח בממוצע עם בסיס איזופיקס.

אם ניקח סל קלים מומלצים שמתחברים לארמדילו:
    בבה קונפורט סטריטי שיחד עם בסיס עולה באיזור ה 800 ש"ח ולא מתקרב לרמה של הקייפיט. סייבקס אטון בייסיק עם בסיס עולה בממוצע: 1200 ש"ח ועדיין הצ'יקו טוב ממנו.
    היחיד שברמה של הצ'יקו הוא האטון 3 שעולה 1600 ש"ח בממוצע עם בסיס.
    היתרון של השלושה שגם ניתן לרכוש אותם ללא בסיס ולהפחית עלות. מצד שני הבסיס הוא הדבר הנח ביותר שיש ומונע טעויות אנוש שקורות ללא בסיס ובממוצע 75% מההורים לא מתקינים סל קל ללא בסיס בצורה נכונה!

אז השיקול שלך הוא אם תחברו לעגלה ובשיקול כזה אטון 3 זו המלצתי.
    אם לא מחברים צ'יקו קייפיט זו המלצתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות Chicco nextfit
    עינת
    12/07/2015

קובי שלום,
    אנחנו מחפשים כסא בטיחות לתינוק, כיום בן שמונה חודשים, 8.5 ק״ג. אנחנו רוצים כסא שיחזיק לטווח ארוך. אשמח לקבל את חוות דעתך על ה Chicco nextfit. האם הכסא מומלץ מבחינת נוחות ובטיחות? האם עבר מבחני ריסוק השוואתיים?
    בתודה,
    עינת

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות Chicco nextfit

הוספת תגובה

• Gracco

עינת
    12/07/2015

בהמשך להודעה הקודמת, אשמח לקבל את חוות דעתך גם על כסא gracco size4me

תודה,
    עיינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות Chicco nextfit - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום עינת,

הנקסטפיט דורג במבחן השוואתי כמושב המומלץ ביותר, הוא קיבל דירוג של 4 כוכבי בטיחות, גם הגרקו קיבל דירוג דומה אך הצ'יקו קיבל דירוג גבוהה בתחום הנדסת האנוש כלומר: נוחות ההתקנה, הנוחות לתינוק וזווית השכיבה המושלמת שלו כשהוא חגור נגד כיוון הנסיעה.
    אי לכך אני ממליץ על הנקסטפיט. אם מבחינה תקציבית הוא יקר לך וזו הסיבה שהגרקו רלוונטי לך, הייתי ממליץ לך ללכת על האוונפלו טריומף שנמכר כמעט במחיר זהה לגרקו אך קיבל דירוג בטיחותי של 5 כוכבי בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• evenflo

עינת
    12/07/2015

תודה על המענה המהיר. לאיזה משקלים/ גילאים מתאים הטריומף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה...

עינת
    12/07/2015

לגבי שלושת הכסאות שדיברנו עליהם, האם יש הבדל במקום שהם תופסים במושב, לכשנרצה למקם שני כסאות או כסא וסלקל?
    תודה! עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• evenflo - תגובה

קובי סופר
    13/07/2015

שלום עינת,

הטריומף מתאים מגיל לידה ועד 18 ק"ג כנגד כיוון הנסיעה וממשקל 9 עד 30 ק"ג עם הפנים לכיוון הנסיעה.

הנקסט פיט תופס פחות מקום ברכב, לאחר מכן הגרקו ולבסוף הטריומף שהוא הרחב בחבורה. מדובר בהבדלים קטנים אך כפי שציינת, כשרוצים להכניס 3 מושבים יש לכל סנטימטר חשיבות גדולה. מה שמוביל אותי להמלצה הראשונה שלי: נקסטפיט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי או אחרות
    טיט
    12/07/2015

שבוע טוב!
    יש לי נסיון רב בטיפול בילדים ולכן אכפת לי מאוד מהפרקטיות של עגלה. חשובה לי מאוד עגלה שכל ריפודיה יכולים להתכבס במכונה (מוריד אוטומאטית את מאמאס אנד פאפאס, פג פרגו ועוד)
    שתהיה יחסית צרה (עד 60 סמ) ושיהיו לה עבירות טובות.
    הייתי דיי סגורה על הבי 3, ופתאום חשבתי אולי כדאי משהו מסיבי יותר שיהיה לי נוח יותר להליכות הרבות שאני מתכננת בחופשת הלידה. חשבתי אולי לקנות את הקמיליון ביד 2. חשוב לציין שאני מתכננת גם לקנות את היויו בגיל חצי שנה.
    אני מפחדת שאתחרט אם אקנה את הקמיליון בגלל הקיפול- כמה זה קריטי להפריד לשני חלקים? ובכלל... מה יותר נוח לתינוק לדעתך? ללכת עם הקמיליון זה כמו ללכת עם ענן מבחינת העבירות אבל המושב שלה לא נשכב ל180 מעלות אלא נשאר בזווית.

האם יש לך השגות, מה עדיף?! או אולי המלצות לעגלה אחרת שלא חשבתי עליה? חשבתי גם על מוצי ועל אפה בייבי קרוז אבל אין לי מושג איך העבירות שלה.

תודה מראש!!!

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי או אחרות

הוספת תגובה

• בוגבו בי או אחרות - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום,

קודם כל בפג (אם הולכים על הפופ אפ) הריפוד, הכל כולל הכל יורד.
    במאמאס אנד פאפאס כל הריפוד יורד למעט המסגרת של האמבטיה שזהו דבר שפחות מתלכלך וקל לניקוי גם ללא כביסה.

אם נסגרת על הבי 3 אז יש לה עבירות טובה, כמו כן אני חושב שיהיה מיותר לרכוש יויו אם קונים בי 3 אבל זה לשיקולך.
    אני חושב ששאר העגלות שהזכרת מסורבלות. מוצי הרבה יותר רחבה מ- 60 ס"מ. לקמיליון ולקרוז אין מצב שכיבה שטוח שלדעתי זה פחות מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לא יודעת לגבי הפג

טיט
    12/07/2015

ואבדוק זאת מיד
    אבל למאמאס אנד פאפאס בפירוש כתוב בהוראות לא לכבס. אלא לשטוף בעדינות.בינינו, שטיפה ביד זה לא מוריד לכלוך של ילדים...
    אתה ממליץ על הפופ אפ? היא מדהימה בעייני ועונה על כל מה שהילד צריך (אני אוהבת שיש פגוש לא כמו בבי ושהמנח רגליים עולה בשינה) אבל מכולן נראית לי הכי מסורבלת לא? היא ממש ענקית.. אני חושבת על ישיבה בבית קפה או מסעדה.. או בכלל להכניס לאוטו.. יש לי מאזדה 3 אבל חושבת גם על מוניות

חשוב לציין שיש לי מעלית ואוטו בגודל סביר.. אני פשוט חושבת על התניידות בכלליות וחושבת שזה חשוב
    מי מבינהן עדיפה לדעתך?
    וכמה הפופ אפ שוקלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לא יודעת לגבי הפג - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום,

הפופ אפ יותר רחבה ולכן תהיה יותר נוחה לתינוק, הכוונה לטיולון.
    לא שמעתי תלונות רבות עליה, לכל רכב היא נכנסת בטח ובטח למאזדה 3.
    אם הולכים על שלדת S אז גם בנוחות הליכה היא עולה על הבי.
    אם את טוענת שתרכשי טיולון בשלב כזה או אחר אז הפג עדיפה, הבי יותר בסיסית וזה היתרון וגם החיסרון שלה, אבל ללא ספק מי שרוכש אותה לא חייב לרכוש טיולון נוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

טיט
    12/07/2015

בדקתי שוב ובאתר של פג העולמי כתוב בפירוש רק כביסה ביד. זה לא רלוונטי לי... תודה רבה על התשובות!
    הבי כנראה מתאימה ביותר בשבילי. מפריע לי מנח הרגליים אבל כנראה שאין עגלה מושלמת...
    אבדוק בכל זאת גם את המוצי אייגו כי כתוב באתר שהרוחב שלה 58 סמ

שבוע טוב, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום,

אני ממליץ לא להתייחס לכתוב באתרים, יצא לי לכבס בדים של פג במכונת כביסה עשרות פעמים! 30 מעלות ללא סחיטה וללא מייבש והבד כמו חדש.

לגביי מוצי אייגו אכן רוחבה 58 ס"מ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין תודה!!

טיט
    12/07/2015

את האמת שהיה לי רק נסיון אחד רע מאוד עם פג סקייט ומאז העגלה הזאת נראתה לי פשוט לא חכמה- הזדקקתי למברג כדי להוציא את הריפוד לכביסה וגם אז לא ירדו הכתמים. ובכלל היא הייתה מסורבלת ומרעישה ולא נוחה בעליל.
    אני אלך לבדוק את הפג בוק פופ אפ מקרוב, אני שומעת עליה דברים טובים ועכשיו שאמרת לי על הריפוד זה שווה בדיקה.

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס אגיס או אינגליזינה זיפי פרו
    טל
    12/07/2015

היי קובי, יש לנו התלבטות בין שתי עגלות. נשמח לחוות דעתך לגבי עגלת סייבקס אגיס m-air4 לבין אינגליזינה זיפי פרו, כולל אמבטיה טיולון וסל קל כמובן. מה עדיפה מהן? מה הייתרונות מול החסרונות שלהן?
    הקריטריונים החשובים לנו שתהיה קלת משקל, יציבה וחזקה, נוחה לקיפול ביד אחת תוך כדי החזקת התינוק. מה אתה מציע והם יש לך הצעה נוספת בשבילנו?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• סייבקס אגיס או אינגליזינה זיפי פרו - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום טל,

לאינגלזינה יש 3 יתרונות. 1. הטיולון דו כיווני. 2 היא יותר קטנה בקיפול. 3 מדף הרגליים מתכוונן.
    מצד שני הסייבקס יותר קלה, יותר קלה לקיפול (עם מושב הטיולון), יש לה תמיכת גב טובה יותר, סל רשת גדול ונגיש יותר, הסייבקס יותר נוחה להליכה וניוד והסל קלים שמתחברים עליה ברמה יותר גבוהה מהסל קל של אינגלזינה.

אני לא חושב שקיפול עגלה עם תינוק ביד הוא דבר שצריך לשים עליו דגש, אלא אם יש התניידות רבה בתחבורה ציבורית. כל עוד יש רכב קבוע זהו שיקול מיותר שכן קודם שמים את התינוק בסל קל ולאחר מכן מתפנים לקפל את העגלה.

עוד עגלות ששווה לשקול, ביבה טאי טאי לדעתי טובה יותר מהאגיס.
    מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טאי טאי וארמדילו

טל
    12/07/2015

היי קובי, קודם כל תודה רבה על העזרה.
    הלכנו לראות גם את הטאי טאי וגם את הארמדילו והאמת שלא ממש התחברנו אליהן.
    רציתי לדעת מה דעתך לגבי הסייבקס איריס, על איזה מהעגלות אתה ממליץ יותר, על האגיס או על האיריס? מה ההבדל ביניהן?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טאי טאי וארמדילו - תגובה

קובי סופר
    13/07/2015

שלום טל,

אם בכל זאת סייבקס אני ממליץ על האייריס יותר. היא יותר קלה, יותר קלה לקיפול ומושב הטיול שלה נשכב למצב ישר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוית שכיבה

טל
    13/07/2015

לפי מה שראינו זה בדיוק להיפך, האיריס לא מגיעה לשכיבה מלאה ואגיס כן... לכן באגיס לא חובה סל שכיבה ובאיריס כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוית שכיבה - תגובה

קובי סופר
    14/07/2015

שלום טל,

סליחה אני התבלבלתי בשמות, אכן המלצתי הייתה לאגיס ולא לאיריס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• city mini
    תקוה
    10/07/2015

שלום.
    אנו מחפשים עגלה לתינוק החדש והראשון שלנו שאמור להגיע בקרוב.. הדברים שחשובים לנו:
    שיהיה קל ומתקפל בקלות.
    שהאמבטיה לא תיהיה פיצית(לבעלי יש גנים מאד גבוהים)
    שהמחיר לא יהיה מופקע מידי
    ושהתינוק יוכל לישון באמבטיה.
    בנתיים הכי היתלהבנו מהסיטי מיני..יש המלצות אחרות?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    city mini

הוספת תגובה

• city mini - תגובה

קובי סופר
    11/07/2015

שלום תקוה,

יש הרבה המלצות, אני בעד לחשוב על נוחות ובטיחות התינוק לפני הנוחות להורה.

הג'וגר אמנם אחת העגלות הנוחות ביותר להורה אך פחות לתינוק.
    אני ממליץ לך לבדוק את ביבה טאי טאי באותו סגנון.
    כמו כן ממליץ לבדוק את הארמדילו פליפ שלה טיולון דו כיווני.
    שתי העגלות נוחות לתפעות עם אמבטיה בגודל סביר ועדיין פחות מתפשרות על נוחות התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין פג קומפליטו לארמדילו
    שירלי
    10/07/2015

היי, אשמח להמלצתך בין פג קומפליטו לארמדילו פליפ.
    הייתי כבר ממש סגורה על הארמדיליו עד שנתקלתי בגובה העגלה. היא ממש נמוכה ואני חוששת שאצטרך להתכופף כל הזמן (סובלת מהגב) מצד שני היא קלה לקיפול והרמה. הפג גבוהה יותר והקיפול נראה די זהה לארמדילו (תקן אותי אם אני טועה). אשמח להמלצתך מה יותר מומלץ. מבחינת מחיר הן די זהות בלי סלקל ככה שזה לא השיקול. תודה רבה לך ושבת שלום

הוספת תגובה

• התלבטות בין פג קומפליטו לארמדילו - תגובה

קובי סופר
    11/07/2015

שלום שירלי,

לגבי גובה אמבטיה, הפג טיפה יותר גבוהה. יש לזכור שהטיולונים כבר יושבים באותו הגובה ולכן עניין האמבטיה הוא לחודשים הראשונים בלבד. יש לזכור שאת תאלצי להתכופף לסל קל ברכב, לעריסה, למיה, ללול, לשטיח פעילות בריצפה ועוד ולכן אני חושב שזה דבר מיותר לחשוב עליו. מה שכן אם את סובלת מהגב הפג פרגו שוקלת 2 קילו יותר מאשר הארמדילו, הקיפול יותר גדול ומשך ההכנסה לרכב בעקבות זאת הוא ארוך יותר, אי לכך אני חושב שעל זה את צריכה לחשוב ופחות על גובה האמבטיה.

בלי קשר הפג נבנית באיטליה בעוד שהארמדילו בסין, הפג עשויה מחומרים איכותיים יותר, מושב הטיולון רחב יותר וכמובן המחיר יקר יותר.

אני ממליץ לקחת כל אחת מהן, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל, לנסות לקפל ולתפעל, לבדוק איך הן נכנסות לרכב (עדיף עם טיולון מורכב) ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלגלי סיליקון gt
    שלום
    09/07/2015

שלום קובי
    רציתי לשאול לגבי גלגליGT, רצינו לקנות את עגלת בייבי ג'וגר עם גלגלי GT אך הבנו שלא מייבאים אותם לארץ.
    האם יש עגלה בסגנון של בייבי ג'וגר שאפשר למצוא עם גלגלי GT?

לקביעת תור
    סגירה
    גלגלי סיליקון gt

הוספת תגובה

• גלגלי סיליקון gt - תגובה

קובי סופר
    09/07/2015

שלום,

יש לבוגבו קמיליון כאלו גלגלים אך רק בחלק האחורי.
    יש לבוק S של פג פרגו.
    יש להרטן רייסר GT.

לדעתי עדיין אפשר למצוא סיטי מיני GT בחנויות מסויימות כי עד לא מזמן היא נמכרה בארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמבטיה של מאמאס אנד פאפס פליפ XT
    מיכל
    09/07/2015

שלום קובי,

כשראיתי וניסית את העגלה מאד התרשמתי ממנה, ונראה שהיא עונה
    לכל הצרכים והדברים שהיו חשובים לי.
    אבל- משום מה נראה לי שהעריסה/ אמבטיה שלה מאד קטנה ביחס לעגלות אחרות.
    האם זה קריטי? או שמדובר בכלל בגודל סטנדרטי?
    תודה,

הוספת תגובה

• האמבטיה של מאמאס אנד פאפס פליפ XT - תגובה

קובי סופר
    09/07/2015

שלום,

האמבטיה שלה ממוצעת ויש אשליה אופטית שהיא קטנה (אולי בגלל שהיא נמוכה), אבל סה"כ היא בגודל די זהה למרבית האמבטיות בשוק. אני מציע פשוט להוציא את המזרן מהאמבטיה של הפליפ ולבדוק באמבטיות אחרות, אתם תתפלאו לגלות שמראה העניים מטעה ברוב המקרים, יחד עם זאת קיימות אמבטיות ענקיות אשר גדולות מהממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס פריאם
    אמיר
    09/07/2015

אני מתלבט בין הסייבקס פריאם לבין הארמדילו פליפ xt של מאמס אנד פאפס. מה אתה יכול להגיד לי על ההבדלים ביניהם?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סייבקס פריאם

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

אמיר
    09/07/2015

האם העגלה עצמה מיוצרת בגרמניה או בסין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס פריאם - תגובה

קובי סופר
    09/07/2015

שלום אמיר,

מדובר בשני הפכים, הפריאם הולכת סגנון של עיצוב ומולטי טריין, כלומר הליכה בכל שביל. הפליפ XT היא עגלה עירונית אך עם יכולות הליכה בשבילים ויוכולות מוגבלות בשטח קשה יותר. מצד שני העירוניות הזו יוצרת עגלה קלת משקל, קלה לקיפול וקטנה בקיפול.
    הפריאם מציעה נוחות הליכה טובה יותר, מושב מרופד יותר, אמבטיה טיפה יותר גדולה ועיצוב מיוחד. השאלה המרכזית היא מה סדר העדיפויות שלכם, האם יש מדרגות לעלות עם העגלה, האם תא המטען ברכב גדול/סביר/קטן, אם תלכו על הפריאם האם המשקל הוא משהו שתוכלו להסתדר איתו, היכן תטיילו אם העגלה וכו'. כמובן שיש גם פער מחיר לא קטן. לאחר שתעשו סדר בראש יהיה לכם יותר קל להחליט.

מאמאס אנד פאפאס היא חברה בריטית שמייצרת בסין, זו רשת החנויות הגדולה בבריטניה אשר לפני 7 שנים החלו לייצר קו עגלות משלהם.

סייבקס היא חברה גרמנית במקור, לפני כשנה וחצי נרכשה סייבקס ע"י גוד בייבי שהיא היצרן הסיני הגדול בעולם בתחום מוצרי התינוקות, נכון להיום מוצרי סייבקס מיוצרים בסין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריאם

אורטל
    18/07/2015

שלום קובי ואמיר,
    אני מצטרפת לדיונכם :)
    גם אני מתלבטת בין 2 עגלות אלו.
    חשוב לי לדעת, לגבי שתיהן, האם ישנם תוי תקן אירופאים מחמירים על אף שהיצור בסין?

מה משקלן של הארמדילו פליפ והפריאם עם אמבטיה וכטיולון?

האם הבדים של הארמדילו נשחקים ודוהים לאחר מספר שנים?

איזה עגלה היא יותר ״סוס עבודה״ חזק למשך שנים?

האם הקיפול שלהן הוא פנימי ובכך מונע התלכלכות?

ובכלל האם יש "סוס עבודה״ מומלץ יותר?

תודה רבה מראש!
    שבוע מצויין!
    אורטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריאם - תגובה

קובי סופר
    19/07/2015

שלום אורטל,

חשוב לי לדעת, לגבי שתיהן, האם ישנם תוי תקן אירופאים מחמירים על אף שהיצור בסין?
    לשתי העגלות תווי תקן אירופאים, אמריקאי וישראלי.

מה משקלן של הארמדילו פליפ והפריאם עם אמבטיה וכטיולון?
    ארמדילו פליפ שוקלת: 9 קילו, 10 קילו לXT יחד עם מושב הטיולון. עם האמבטיה זה קילו יותר. בסייבקס משקל העגלה עם הטיולון 12 ק"ג עם האמבטיה 10 ק"ג.

האם הבדים של הארמדילו נשחקים ודוהים לאחר מספר שנים?
    העגלה מאוד חדשה כך שקשה לדעת, לדעתי מדובר בבד מאוד איכותי של ידהה מהר עם בכלל.

איזה עגלה היא יותר ״סוס עבודה״ חזק למשך שנים?
    מכיוון שלסייבקס יש גלגלים יותר הם יגרמו למוצר להחזיק יותר זמן, בעיקר כשיש הליכות בשטח קשה יותר ממדרכה חלקה.

האם הקיפול שלהן הוא פנימי ובכך מונע התלכלכות?
    מונע התלכלכות, מונע קרעים ופרימות ושומר על מוצר סטרילי יותר.

ובכלל האם יש "סוס עבודה״ מומלץ יותר?
    שוב זה תלוי בדרישות, "סוסי עבודה" טובים יותר גם שוקלים יותר, לדעתי "סוס העבודה" הטוב ביותר היום זו ההרטן שמיוצרת בגרמניה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל של סייבקס
    אמיר
    09/07/2015

היי קובי. כשחיפשתי בחנות כלשהי את האטון 3 של סייבקס אמרו שאין להם והראו לי את הסייבקס q שקרוי גם i cloud. אמרה שהוא כמו ה 3 רק מעוצב יותר. איך הוא בהשוואה לאטון 3?

לקביעת תור
    סגירה
    סל קל של סייבקס

הוספת תגובה

• סל קל של סייבקס - תגובה

קובי סופר
    09/07/2015

שלום אמיר,

אכן דגם הQ הוא בעצם אטון 3 מעוצב, בסייבקס הבינו שהמון הורים מחברים את הסל קל לעגלה ובעיקר לעגלות יקרות ומעוצבות ודאגו שהסל קל יתאים לעיצוב. אין הבדל בטיחותי בינהם.

כמו כן יש אטון Q קלאוד שהוא בעל מצב שכיבה של 180 מעלות, במידה ומחברים את הסל קל לעגלה, התינוק יכול להיות במצב שכיבה וככה לא יוגבל זמן השהייה בסל קל. יש לקחת בחשבון שהוא מאוד יקר וכבד מהממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגלזינה אביו
    אני987
    07/07/2015

המלצות/דיס המלצות?
    מאוד אהבתי את המראה שלה והצבעים
    אבל האמבטיה נראית לי צרה מאוד. צפויה להוולד תינוקת בחורף ורוצה שתהיה בסל שכיבה כ 4 חודשים
    האם יש המלצות על עגלות מסויימות? תקציב עד 3,500 כולל טיולון ואמבטיה (לא מעוניינת בסלקל)
    חשוב מאוד שתהיה קלה, נסיעה חלקה, ומתקפלת בקלות

לקביעת תור
    סגירה
    אינגלזינה אביו

הוספת תגובה

• אינגלזינה אביו - תגובה

קובי סופר
    07/07/2015

שלום,

בסגנון של האביו יש לך את הארמדילו פליפ שעושה הכל טוב יותר, דווקא בעניין האמבטיה האמבטיה של הפליפ לא יותר גדולה מזו של האביו.

עוד עגלות מומלצות בסגנון ובתקציב של האביו: בבה קונפורט סטריטי או לולה 2 או 3 (אין הבדלים פרט לצבעים, יש הבדל במחיר).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי עגלות
    אביגיל
    07/07/2015

שלום,
    אני עומדת בפני לידה שלישית, בשתיים הקודמות השתמשתי בבייבי ג'וגר, שהייתה נוחה מאוד, אך בעלת חסרונות, כפי שציינת. מאחר והשלדה שלה כבר לא תקינה, אבל יש לי אמבטיה תקינה, אני מתלבטת אם לרכוש טיולון בייבי ג'וגר חדש, או לעבור לעגלה אחרת כמו טאי-טאי. יש לציין שחשוב לי שהקיפול יהיה מהיר, עגלה גבוהה וקלת משקל. לאחרונה ראיתי באינטרנט עגלה שלא הכרתי - איה בייבי טורנדו, האם אתה מכיר/ ממליץ? איך היא לעומת הטאי-טאי?
    תודה מראש, אביגיל.

לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לגבי עגלות

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    07/07/2015

שלום אביגיל,

הטורנדו יותר כבדה מהגו'גר ובוודאי שמהטאי טאי, רוחב הגלגלים שלה רחב מאוד מה שמקשה על מעבר במעברים צרים והכנסה לרכב. יש לה יתרון שהטיולון דו כיווני.

הטאי טאי טובה יותר מהג'וגר ויותר דומה לה מאשר הטרנדו. היא קלה יותר מהג'וגר, מתקפלת לגודל קטן יותר וכשהבדים מכונסים כלפי פנים מה ששומר עליהם. האמבטיה נמוכה יותר מהג'וגר. כמו כן יש לה מדף רגליים מתכוונן שלדעתי חיוני.

זה שיש לך אמבטיה של ג'וגר נותן לך יתרון גדול מבחינת חיסכון מכיוון שטיולון של ג'וגר עולה כמה מאות שקלים פחות מהטאי טאי עם אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה
    מיכל
    06/07/2015

שלום, הזמנתי את הבוגבו בי 3 מכיוון שהיא בין הקלות שראיתי, אך יש מס' דברים שמפריעים לי: גובה האמבטיה והטיולון- נורא נמוכים ואני מפחדת שזה ממש מפריע להתכופף כל פעם. דבר נוסף הוא שהיא לא נראית לי עגלה שתחזיק למס' ילדים- הגלגלים מאוד קטנים והבדים לא נראים חזקים.
    שמעתי על ההרטן- אני מאוד רוצה עגלה שלא מיוצרת בסין אבל לפי מה שראיתי באתר שלהם היא מאוד כבדה (באזור ה 15 קילו!!) האם זה באמת משקלה?
    האם יש עוד אופציות לעגלות קלות ואיכותיות (לא משנה המחיר)?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה - תגובה

קובי סופר
    06/07/2015

שלום מיכל,

אין שילוב של מוצר קל עם כל הדרישות כמו שאין מוצר הכולל הכל ובעל משקל קל.

ההרטן שנמכרת בארץ טיפה יותר קלה מזו שנמכרת בחו"ל מכיוון שבחו"ל המשקל מחושב יחד עם בלם יד ובחלק מהדגמים (גם כאלו שנמכרים בארץ) יש מזרן, שני הדברים האלו מוסיפים קילו וחצי למשקל הכולל. המשקל הכללי עם מושב הטיולון הוא קרוב ל- 13 ק"ג שזה עדיין 4 קילו יותר המבוגבו בי. יש לקחת בחשבון שתמיד ניתן לקפל בשני חלקים ואז המשקל מתפצל.

סה"כ הבי עגלה די אמינה, אני כבר ראיתי הורים עם ילד שני על אותה עגלה, החלק של האמבטיה הוא דבר חדש שנכנס לפני כחצי שנה, זאת אומר שרוב הרוכשים בעבר לא רכשו אותה מגיל לידה אלא בשלב יותר מאוחר, דבר שצריך לקחת בחשבון.
    הבדים של הבי טובים, הגגון החדש קצת עושה בעיות ולכן מומלץ לעבוד לפי הוראות היצרן.
    ידית הספוג לא אמינה (כך זה בכל העגלות עם ידית ספוג) ולכן רצוי לרכוש מגן ידית.
    לגבי הגובה, הרבה הורים מפחדים מגובה נמוך ושוללים עגלות, לדעתי זהו לא חיסרון ואפשר לחיות עם זה, גם ככה נצטרך להתכופף לעריסה/מיטה/סל קל/טרמפולינה ועוד... ככה שגם לעגלה זה לא סוף העולם. בשורה תחתונה: מבין העגלות הקלות הבוגבו בי היא האיכותית והחזקה ביותר שיש.

משימוש אישי בשתי העגלות אני יכול להגיד בוודאות שלילדים הרבה יותר נח בהרטן מאשר בבי ואני ואשתי מוכנים "לסבול" כדי להרים משקל יותר כבד לרכב (אם יש בניין ללא מעלית זה שיקול נוסף).
    ההרטן נוחה יותר להליכה. האמבטיה משמשת ליותר זמן. הטיולון נח יותר מכיוון שהוא רחב ויש יתרון גם למעקה המתכוונן.
    כמובן שמדובר במוצר חזק, אמין ובעל כושר שרידות ארוך לעומת רוב העגלות.

*יש לציין שבייבי בוס (החברה שלי) היא יבואנית הרטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה