מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגו או ארמדילו פליפ xthila30/04/2015
אשמח לשמוע את חוות דעתך בהשוואה בין 2 העגלות הללו. שמעתי על הדגם של פג פרגו בוק, אבל פתוחה גם לדגמים נוספים... מבחינת העיצוב והמראה מאוד אהבתי את הxt.
אשמח לשמוע מסחינת פרמטרים נוספים שיש לשקול, כמו- חוזק, עמידוץ, נסיעה קלה, תפעול וכו׳.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו או ארמדילו פליפ xt - תגובה
קובי סופר01/05/2015שלום הילה,
הפג נותנת טיולון ואמבטיה גדולים יותר אך גם השלדה גדולה יותר וזה משפיע על גודל הקיפול, משקל והתנהלות יומיומית. הפג מיוצרת באיטליה ולכן החומרים יותר איכותיים אבל אני לא חושב שזה ישפיע על עמידות ואמינות 2 המוצרים.
מכיוון שיש פער מחיר די גדול אני מציע לבדוק אחת מול השניה, לקפל, לתפעל, ללכת עם משקל לבדוק ברכב וכו' אני מעריך שכך תקבלו בחירה בקלות ובחירה נכונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות נוספות - תגובה
קובי סופר02/05/2015שלום הילה,
הדגמים הזלים של פג הם משנתון 2014 ומטה בהם הטיולון לא היה מוצלח.
בנוסף מדובר בדגם הספורטיבו בהם הבדים מאוד פשוטים.
הדגם המוצלח הוא הפופ אפ שבו מקבלים אמבטיה קלה יותר שמתקפלת לאחסון, כמובן שמקבלים את הטיולון החדש מחירה נע בין 5600 ל- 6200 ועוד עלול להשתנות אם משדרגים שלדה.
הסל קל של פג מאוד בטיחותי, לדעתי יש טובים ממנו מבחינת נוחות והנדסת אנוש.
לגבי הבדלי גודל, הכי נכון להוציא את המזרן של הפליפ ולראות בפג את פער הגודל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותנורית30/04/2015
שלום,
אני מתלבטת בין הג'ואי כרום לצ'יקו אורבן שלא מצליחה כ"כ למצוא חוות דעת עליה אשמח לשמוע דעתך המקצועית .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר30/04/2015שלום נורית,
לדעתי הכרום עדיפה. לאורבן יש אמבטיה משולבת עם טיולון בחלק אחד ולא אמבטיה וטיולון לחוד כמו בכרום. זה יתרון מבחינת אחסון אך חיסרון מבחינת הגודל של הטיולון. בנוסף אין לאורבן שכיבה ישרה ועל מנת לקפלה חייבים לפרק את מושב הטיולון/אמבטיה. מנגנון הקיפול עצמו מסורבל. לדעתי הכרום עדיפה בכל פרמטר.
בבררכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס אייריסאבי28/04/2015
היי,
האם אתה מכיר את העגלה הנ"ל?
ראינו את הבייבי ג'ור והיא גם יותר יפה וגם באותו מחיר. ולעומת הבייבי ג'וגר יש לה טיולון מתהפך והרגליים יכולות להתיישר.
האם העגלה הזו מומלצת? מה הם החסרונות שלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סייבקס אייריס - תגובה
קובי סופר28/04/2015שלום אבי,
לדעתי היא נותנת ערך מוסף בהשוואה לג'וגר, היא גם זולה יותר.
לפי מה שאני יודע יש חנויות שעד סוף אפריל גם נותנות סל קל סייבקס מתנה אז זה בכלל דיל שווה.
ביחס לג'וגר הבדים של הסייבקס איכותיים יותר, הידית מתכווננת, היא נוחה יותר להליכה, קלה יותר וכמו שציינתי גם המחיר הוא יתרון.
החסרונות, היא חדשה בשוק ולא הוכחה עדיין.
כמו הג'וגר מדף הרגליים שלה לא מתכוונן וזה חסרון לדעתי.
היא לא דו כיוונית שזה עוד חיסרון גדול לדעתי.
שינוי המצבים הוא עם שרוך וזה מנגון שבדרך כלל סובל מבלאי.
הקיפול מסתיים במצב שבו הבד כלפי חוץ וזה פוגם וגורם ללכלוך בבד.
אם בכל זאת ההתלבטות בינה לג'וגר הסייבקס עדיפה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל מומלץקרן28/04/2015
אני מתלבטת אם לרכוש סלקל או לרכוש סלקל שהוא גם משמש ככיסא בטיחות .
ואם כן על איזה אתה ממליץ?
ההתלבטות שלי בין סייבקס לברייטקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל מומלץ - תגובה
קובי סופר28/04/2015שלום קרן,
כל סל קל משמש כמושב בטיחות לרוב עד גיל שנה.
אני הכי ממליץ על הסל קל של צ'יקו קייפיט 30. רמת הבטיחות שלו גבוהה (4 כוכבי בטיחות) והיתרונות העיקריים שלו הם הנוחות לתינוק, נוחות ההתקנה והמחיר המעולה שלו יחד עם בסיס איזופיקס.
מבחינת סייבקס או ברייטקס השאלה אילו דגמים. עוד שאלה אם את מתכוונת לחבר אותם על עגלה מסוימת?
בכל אופן בארה"ב הצ'יקו דורג כמומלץ ביותר לרכישה, סייבקס (אטון 2, 3 שהחליף אותו בארץ זהה לו) דורג במקום השלישי בעוד שברייטקס לא היו בחמשיה הראשונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל של Chicco KeyFit 30לירון26/04/2015
שלום,
חיפשנו סלקל בטיחותי (5 כוכבי ריסוק) במחיר סביר והגענו לסלקל הזה, שאלתנו לגביו היא שאנחנו לא מצליחים למצוא מידע האם הוא מתאים לרכב אירופאי (לפי מיטב הבנתנו מדובר במוצר לשוק האמריקאי ולנו סיאט איביזה 2012)
איננו יודעים אם לסלקל זה יש מערכת isofix (יש לנו ברכב את ההתקנים הללו)
האם מערכת ה latch (כפי שיש בסלקל הזה לפי קריאה מאתרים שונים ) מתאימה ל isofix ? והאם זה נכון לחבר סלקל אמריקאי לרכב אירופאי ? (אם בכלל הסלקל אמריקאי.. אנחנו לא מצליחים לקבל תשובה מובנת - גם לא מהיבואן)
תודה רבה על העזרה,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל של Chicco KeyFit 30 - תגובה
קובי סופר27/04/2015שלום,
הקייפיט 30 קיבל 4 כוכבי בטיחות אבל הוא במשך מספר שנים הסל קל המומלץ ביותר ע"י גוף הצרכנות המוביל בארה"ב. יש לו מערכת לאטץ שהיא המקבילה האמריקאית לאיזופיקס האירופאי. כל סל קל עם לאטץ או איזופיקס יתחבר לכל סוג רכב שיש בו את העוגנים.
אין כל בעיה לחבר סל קל עם תקן אמריקאי לרכב אירופאי.
בכל אופן היתרון של הקייפיט הוא שניתן גם לחגור את הבסיס ללא עיגון האיזופיקס אלא רק ע"י חגורות הבטיחות. ברוב הרכבים אין עיגון איזופיקס במושב הקדמי ולכן זהו יתרון ענק למי שרוצה לחבר את הסל קל ליד הנהג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לילד ראשוןנור22/04/2015
קובי שלום
אשמח אם תכוון אותי ברכישת עדלה ראשונה כי הראש עוד מעט מתפוצץ !!
הורים חדשים מחפשים עגלה עם איכות מצויינת שכוללת כל פרמטרים החשובים כמו בטיחוץ וכו׳
ראיתי שאתה ממליץ הרבה על הפג פרגו והארמדילו,אין לי בעיה עם המחיר של שתיהן אז אפשר לדעת מה ההבדל המשמעותי,אני מחפשת עגלה עם טיולון דו כיווני,אפשר לקפל אותה עם הטיולון,מתקפלת עם הבד בפנים כך שישמר נקי וסטרילי,סל קל שלא ישבור לי את הגב,נסיעה קלה,לא כבדה,אפשר לקפל ביד אחת,בנוסף אני מציינת שאני נמוכה יחסית ובעלי מאוד גבוה אז חשוב לי שיהיה אפשר לכוון את הידיות שיתאימו לשנינו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה לילד ראשון - תגובה
קובי סופר24/04/2015שלום נור,
אין הרבה עגלות שמתקפלות כשהבד כלפי פנים. הפג והארמדילו הן בין הבודדות.
שתיהן איכותיות, לפג יש גלגלים גדולים יותר, סל גדול יותר, מעקה, היא יותר רחבה אבל גם יותר כבדה וגדולה בקיפול, המושב של הארמדילו נשכב למצב יותר שטוח. אני ממליץ לבדוק אחת מול השנייה, לנסות לקפל, לתפעל, ללכת עם שתיהן כאשר יש משקל בכל אחת מהן, לבדוק ברכב וכו'. לאחר מכן יהיה לך יותר קל לקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת סלקל - יש כבר עגלת אנגליזינהשני21/04/2015
שלום,
לקראת ילדה שלישית, צריכים להתחדש בסקלקל.
יש לנו עגלת אינגליזינה מדגם ישן (זיפי עם אמבטיה קשיחה).
הייתי רוצה סלקל שיתלבש על העגלה, שיש לו מספיק כוכבי בטיחות, שיש לו בסיס לאוטו שמתחבר גם לאוטו ישן ובמחיר סביר. השאלה אם זה מציאותי.
-האם ניתן לקנות סלקל מקסי קוזי קבריו עם בסיס לאוטו שמתאים לאוטו ישן (שנת 2000)?
-האם יש אופציה אחרת שתענה על השאיפות שלי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת סלקל - יש כבר עגלת אנגליזינה - תגובה
קובי סופר22/04/2015שלום שני,
לאינגלזינה מתחבר רק סל קל של אינגלזינה, יש הרבה יותר טובים ובטיחותיים ממנו. אני חושב שעדיף לותר על החיבור לעגלה ולרכוש סל קל טוב. הסל קל הכי מומלץ כיום לדעתי הוא הצ'יקו קייפיט 30, גם בטיחותי, הכי נח לתינוק ובמחיר סביר. הוא מתחבר לכל סוגי הרכבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמפיסטטל21/04/2015
היי קובי,
ברשותי עגלת פג בוק פלוס, נקנתה לפני כמעט שנתיים.
אני מעוניינת לקנות טרמפיסט, האם כל טרמפיסט יתחבר לעגלה זו, או שיש אחד המתאים לה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טרמפיסט - תגובה
קובי סופר21/04/2015שלום טל,
רוב הטרמפיסטים בשוק יתאימו לה. הטרמפיסט של חברת לסקל הכי יתאים לה. הוא קצת יקר אבל הוא הכי טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בבה קונפורטאירה20/04/2015
ערב טוב,
ראינו את עגלת בבה קונפורט דגם אלאה ומאוד אהבנו אותה.
מס' שאלות:
1.האם היבואן אמין, כי הבנתי שלפני כמה שנים היבואן פשט רגל ומאז קיים יבואן אחר,האם ישנן תלונות על השירות?
2. מה ההבדל בין דגמי 2014 לדגמי 2015?
3. כיצד אני יכולה לוודא שאני אכן אקבל דגם משנת 2015 (ראינו על העגלות עצמן שהיצור הוא באוקטובר-2014 אך על הסלקל מופיע 2015) האם זה נחשב לדגם 2015?
4. האם ידוע לך מהו מחירה הממוצע של העגלה מדגמי 2015 (כולל כל החבילה:טיולון,עריסה,סלקל ובסיס לרכב)?
סליחה על כל השאלות ותודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת בבה קונפורט - תגובה
קובי סופר21/04/2015שלום אירה,
לגבי היבואן, מדובר ביבואן שונה מזה שפשט רגל, לאחר שהיבואן הקודם פשט רגל המותג עבר ליבואן אחר שנרא EGST, חברה זו מייבאת מוצרי תינוקות כבר כמה עשורים לכן אין מה לפחד מיבואן זה, כמו כן רמת השירות שלהם היא מעולה.
על איזה דגם מדובר? לבבה קונפורט יש 3 דגמים.
ברגע שאדע מהו הדגם אוכל לענות על ההבדלים והמחירים.
הסל קלים מיובאים ונמכרים גם בנפרד מהעגלות לכן יש תחלופה גבוהה של סל קלים אצל היבואן ויתכן שתראי סל קל של 2015 ועגלה של 2014. בדרך כלל עגלות שמיוצרות בסוף שנתון כבר מיועדות לשנתון החדש, לכן יש סיכוי גבוהה שראיתם דגם של 2015.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
אירה21/04/2015מדובר בדגם elea.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על המענה - תגובה
קובי סופר21/04/2015שלום אירה,
ההבדל בין השנתונים הוא רק הצבעים. מלבד זה אין הבדל. ניתן לראות באתר היבואן EGST את הצבעים של 2015 וכך לדעת איזה שנתון מדובר.
מחיר לא ידוע לי מכיוון שהיא נמכרת בבלעדיות למספר חנויות, אין תחרות עליה ולכן יהיה לך קשה למצוא במחיר טוב יותר ממה שקיבלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת בבה קונפורט אלאה - תגובה
קובי סופר22/04/2015שלום עדי,
לגבי עגלות תצוגה זה מאוד תלוי באיזה מצב העגלה. כמו כן כשיש חנויות עם מלאי 2014 יתכן ועל חדש תוכלי למצוא מחיר כזה.
לסל קל יש גגון.
אפשר להשתמש בסל קל ללא בסיס. כמו כן גם אפשר לרכוש בסיס. אני ממליץ לראות איך מסתדרים ללא ובמידה וצריך תמיד אפשר לרכוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר העגלה
אירה27/04/2015עדי שלום,
המחיר אינו נמוך. מבדיקה שערכתי בראשל"צ לדוגמא הציעו לי את העגלה ב4100 (דגם חדש 2015 כולל בסיס לסלקל). המוכר ציין שאם ארצה דגם 2014 (חדש) המחיר ירד עוד קצת.
בהבדל כזה הייתי כבר קונה עגלה חדשה ומשנה מתקדמת (יש לזה חשיבות בעיקר בסלקל) או חדשה משנת 2014.
אם תרצי לברר פרטים בפרטי מוזמנת לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לתינוקתשחר20/04/2015
שלום רב,
לאחר קריאה ממושכת כאן ביטלתי את ההזמנה של העגלה המקורית (הזמנתי בהתחלה קמיליון) בעיקר בשל הגובה ובשל הטיולון שלא שוכב 180 מעלות.
אני מאוד גבוה יחסית לבת (1.75) ובעלי בערך 1.80. אני מחפשת עגלה יציבה ונוחה לנסיעה (לפחות כמו הבוגבו) כיוון שאנחנו גרים במושב עם שדות והרצון הוא לטייל איתה. עם זאת, אני עובדת בעיר ואני אביא את התינוקת הרבה פעמים לסבים וסבתות בעיר, ועל כן העגלה תצטרך להתקפל כמעט כל יום למכונית בגודל בינוני ולהכנס למעלית של עד 4 אנשים.
חשבתי על פג פרגו בוק פלוס או הפופ אפ.. האם יש הבדל גדול מלבד הקיפול של האמבטיה?
לצערי אין לי אפשרות כרגע להגיע לפתח תקווה לבדוק את ההרטן למרות שהיא נשמעת די מתאימה...
איזה עגלה היית ממליץ לי להזמין? מבחינת מחיר אנחנו מוכנים להתגמש שכן זה תינוקת ראשונה ואנחנו מקווים להמשיך עם העגלה לעוד כמה הריונות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה לתינוקת - תגובה
קובי סופר20/04/2015שלום שחר,
אני בהחלט ממליץ על הפג, מאוד ממולץ לקנות אותה עם שלדת S שתיתן לך נוחות הליכה די דומה לקמיליון. ההבדל היחיד בין הפופ אפ לשאר הדגמים הוא רק בסל השכיבה שמתקפל אבל גם במשקל, יש הפרש של כ- 3 ק"ג בין סל השכיבה של הפופ אפ לשאר הדגמים. הפג איכותיות וישמשו אתכם לכמה ילדים.
ההרטן גם דומה לפג באיכות ובנוחות הליכה, לצערי כרגע היא רק בפתח תקוה מוצגת.
בסגנון שלהן יש היום את הסייבקס פריאם, מכיוון שמדובר במוצר חדש די קשה לדעת עד כמה היא טובה/אמינה/חזקה. ממה שהתרשמתי המושב שלה די צר והקיפול מצריך קצת תרגול. מבחינת נוחות הליכה היא די דומה לבוגבו, הבדים איכותיים, העיצוב מרשים והמשקל די זהה לפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שחר20/04/2015תודה רבה...
ועוד שאלה חשובה האם יש אפשרות להזמין את שילדה s עם הבוק פלוס או רק אצל הפופ אפ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - תגובה
קובי סופר21/04/2015שלום שחר,
את שלדת הS אפשר לרכוש עם כל הדגמים של הבוק פלוס, זהו שדגרוג של 400 ש"ח לעומת השלדה הרגילה שמגיעה עם כל הדגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןעידן20/04/2015
י קובי ותודה על הפורום המצויין. שאלתי בעבר על מקלארן. אני זקוקה לטיולון קל וקטן, העניים הוא שאנחנו גרים במושב, ומדי פעם הולכים על שבילי כורכר וככה. יש לי פג בוק פלוס עם השלדה המשודרגת, אבל היא ממש ממש גדולה לי מדי. האם המקלארן xt עונה על הדרישות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון - תגובה
קובי סופר20/04/2015שלום עידן,
המקלארן XT מאוד נוחות להליכה ובכורכר יש להן מערכת בולמי זעוזעים מעולה ולכן אני בטוח שהיא תתאים. היא קצת כבדה בשביל טיולון אך אם תרדי במשקל תרדי בנוחות ההליכה ועל זה לא הייתי ממליץ. כמובן שגם המחיר הוא חיסרון אבל אם מחפשים טיולון שיתאים לשבילי כורכר רק הXT או XLR יתאימו או כאלו שלא מתקפלות למטריה אבל אז יש לך את הבוק.
את יכולה גם לשקול לקנות מושב שנקרא פרטיקו שמתלבש לבוק שלך, הוא יוריד את המשקל ל- 7.5 ק"ג והוא יחסית לא יקר - 500 ש"ח. לא ממליץ כתחליף למקלארן אלא כאופציה לעגלה סופר נוחה לשבילים ואולי כאופצייה לרכוש טיולון זו ולא יוקר בטיולי כורכר ללכת עם הפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה מתנדנדתטליה19/04/2015
קניתי עגלה של בייבי גוגר סיטי מיני.
האמבטיה משום מה מתנדנדת.
זה בדרכ ככה? אני לא יודעת אם יש טעם לפנות
לחברה אם ככה זה אצלם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיה מתנדנדת - תגובה
קובי סופר20/04/2015שלום טליה,
לכל אמבטיה בכל עגלה חייב להיות חופש מסויים. אם נראה לך שהחופש מוגזם יש לפנות ליבואן, די קשה לי לענות כשהמוצר לא מולי. בבייבי ג'וגר לא אמור להיות נדנוד או חופש מוגזם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית עגלה ראשונההריונית19/04/2015
קובי שלום,
מאוד אהבתי את הפג פרגו בוק פלוס אך מחירה מאוד יקר.
אני מחפשת עגלה קלה, נוחה לתפעול וקיפול ביחד אחת, שניתן לכבס את הבדים, יפה והכי חשוב נוחה ובטוחה לתינוק.
רציתי לדעת איך הג׳ואי כרום, אפפה בייבי קרוז או עגלות קאם.
אני מחפשת עגלת פרימיום איכותית במחיר סביר.
אשמח לשמוע את דעתך ולקבל המלצה.
(ראיתי שאתה ממליץ על הארמדילו פליפ אך אין לה פגוש קידמי ולא התחברתי אליה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נופר19/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
קובי סופר19/04/2015אשמח אם תפסיקו לעשות כאן פרסום סמוי עבור האתר שלכם, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קניית עגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר19/04/2015שלום,
לפי הדרישות שלך הכרום מאוד תתאים לצרכים שלך. היא קלה, נוחה להליכה, גודל הקיפול סביר, הטיולון דו כיווני ונשכב למצב ישר וגם המחיר מצוין. האפפה בייבי קרוז לא נותנת טיולון עם שכיבה שטוחה לכן אני פחות ממליץ עליה. לקאם יש מספר דגמים שמהם אני ממליץ רק על הפוזיו אבל עדיין לדעתי הג'ואי יותר זולה, יותר נוחה להליכה, הסל גדול יותר והסל קלים שמתחברים עליה טובים יותר מהסל קל של קאם.
ממליץ לך גם לבדוק מאמאס אנד פאפאס סולה משנתון 2014 (עגלת משנתון 2015 מאוד יקרות).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן לאמבטיה של פג פרגו פופ אפטלי18/04/2015
קובי שלום,
ראינו שבאמבטיה של העגלה ישנו רק מזרן דק מאוד שאינו נשלף. רציתי לשאול האם מומלץ לקנות מזרן נוסף לנוחות התינוק וכן כדי לא לכבס כל פעם את זה של העגלה. אם כן איך אפשר לדעת שהמזרן בטיחותי? כל מה שראיתי עד עכשיו היו ריפודיות שמתאימות לטיולונים אבל לא לאמבטיות, למעט מזרן אחד שנראה די עבה ואני לא יודעת האם הוא מספיק קשיח. האם יש מזרן ייעודי לאמבטיה של עגלה ואם כן היכן ניתן לרכוש אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרן לאמבטיה של פג פרגו פופ אפ - תגובה
קובי סופר18/04/2015שלום טלי,
יש מזרנים יעודיים לאמבטיות של חברות: פנג, בייבי טק, מזרנית והרטן. ברוב החנויות יש לפחות דגם אחד או שניים. בבייבי קלאב פ"ת יש את ארבעתם.
אני ממליץ בחום להוסיף את המזרן, זה לא רק הנקיון זה הנוחות לתינוק בעיקר בשינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
טלי19/04/2015תודה על המענה.
הסתכלתי באינטרנט על החברות שרשמת והמזרן שהכי מצא חן בעיני הוא של ביי טק. הבעיה היא שאין לי איך לראות אותו ולנסות בעגלה, אלא רק להזמין כי באזור שלנו (צפון) לא ראיתי אותו בחנויות התינוקות. רציתי לשאול אותך האם המידות שלו בפועל מתאימות לעגלת פג פרגו דגם פופ אפ ולא מפריעות להרמת הראש של האמבטיה, מה היא עלותו והאם ניתן להזמין טלפונית מבייבי קלאב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך... - תגובה
קובי סופר19/04/2015שלום טלי,
רוב היצרנים מיצרים בעיקר עבור הפג. הוא מתאים ב- 100% לפג מבדיקה פיזית שערכתי.
ניתן להרים את גב האמבטיה יחד איתו.
לגבי משלוח מבייבי קלאב אני מניח שהם עושים, לא יודע לומר עלויות, אני מציע שתתקשרי לברר מולם
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי19/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה לעגלת טאי טאיאורטל17/04/2015
אהלן,
יש לנו את הדגם הישן של טאי טאי (זה שהאמבטיה בו ישבה על הטיולון). ידוע לך האם האמבטיה מהדגם החדש יכולה להתחבר אליו ללא הטיולון?
אמבטיה לעגלת טאי טאי - תגובה
קובי סופר18/04/2015שלום אורטל,
ניתן לחבר את האמבטיה החדשה על הדגם הקודם של הטאי טאי ללא הטיולון.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)