פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה...
    ליאל
    16/04/2015

שלום,
    מעוניינים לקנות עגלה משולבת [אמבטיה, טיולון וסלקל שניתן לחבר לעגלה] ובמחיר שפוי...
    אנחנו גרים בעיר, קומה ראשונה ללא מעלית, ומעוניינים בעגלה שניתן להסתובב איתה בנוחות ברחובות.
    מלבד הדרישות הבסיסיות של בטיחות, נוחות לתינוק וכו', חשוב לנו שהעגלה תהיה אמינה וחזקה, קלה במשקל, "נוסעת" בקלות ונוחה להיגוי, בעלת קיפול נוח וקל, נכנסת לתא מטען ברכב קטן [רנו קליאו בי] וגבוהה [גם בידית וגם באמבטיה ובטיולון - ככה שלא נצטרך להתכופף אליהם].
    טיולון - רחב ונוח מספיק, שניתן להרכיב לשני הכיוונים, משענת גב מתכוונננת בקלות למצבים שונים, ונוח לשימוש יומיומי ולאורך זמן [ולא שבפועל בגיל חצי שנה נחליף לטיולון אחר...].
    שמענו על כמה עגלות שנראו לנו מתאימות - ג'ואי כרום, איה בייבי ולנסיה לימיטיד [2015], סייבקס איריס אם אייר.
    האם מניסיונך עגלות אלו מתאימות למה שאנחנו מחפשים?
    איזה מביניהן מומלצת ומתאימה לנו יותר?
    האם יש לך המלצות לעגלות אחרות טובות במחירים כאלה [עד 3000 ש"ח פחות או יותר, כולל הסלקל והכל].
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה... - תגובה

קובי סופר
    18/04/2015

שלום חנה,

הכרום והולנסיה קצת גדולות בקיפול. הולנסיה גם די כבדה.
    הטיולון של האייריס לא נשכב למצב שטוח וישבן מוטה כלפי מעלה. אני אישית לא אוהב טיולונים שלא נשכבים למצב שטוח. המצב השטוח מאפשר לחתל בעגלה, להשכיב על הבטן ולישון בנוחות.
    מכל הדרישות שלך אני ממליץ לך על מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, גם קלה, גם סופר קטנה בקיפול, מושב דו כיווני שנשכב למצב שטוח. היא קצת נמוכה אבל כשאומרים נמוכה הגובה הוא באמבטיה וכל הטיולונים הם באותו גובה פחות או יותר לכן אני לא רואה בזה חיסרון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאחות נוספות

ליאל
    18/04/2015

תודה רבה על התשובה.
    - ההבדל במשקל בין הכרום לולנסיה הוא משמעותי?
    - אתה יודע אולי איפה אפשר לראות/לקנות את הארמדילו פליפ בירושלים? לא מצאנו אותה בכמה חנויות.
    - הבנתי גם שיצא לארמדילו פליפ דגם חדש יותר עכשיו [XT], יש בו הבדלים משמעותיים מהקודם?
    - חוץ מהארמלידו פליפ יש עגלות נוספות שאתה יכול להמליץ עליהן? [נשמע סיבה שטחית, אבל לא כ"כ אוהבת את המראה שלה...].
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאחות נוספות - תגובה

קובי סופר
    19/04/2015

שלום חנה,

הולנסיה כבדה יותר בכ- 2 ק"ג מהכרום. לדעתי אפשר לחיות עם זה אבל מומלץ יהיה לפרק את מושב הטיול לפני הקיפול.
    לגבי חנויות בירושלים ניתן לברר מול היבואן
    הארמדילו XT נותנת עיצוב יוקרתי יותר עם ידית אחיזה דמוית עור שמתכווננת, גלגלים יותר גדולים והשלדה שלה כסופה ולא בגוון פחם כמו הפליפ הרגילה, יתכן שתאהבי יותר את המראה שלה כי הוא יותר יוקרתי וקצת שונה. מצד שני היא כבדה יותר בקילו ויקרה יותר ב- 200 שקלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה. שאלה אחרונה...

חנה
    19/04/2015

תודה רבה רבה. שאלה אחרונה...
    אם מורידים את השיקול של המחיר [כלומר - מוכנים להשקיע יותר...] -
    איזה עגלות נוספות יש שמתאימות ל"דרישות" שלנו?
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה. שאלה אחרונה... - תגובה

קובי סופר
    20/04/2015

שלום חנה,

אני לא חושב שאם תרכשו עגלה יקרה זה יענה על הדרישות שלכם, להפך העגלות היקרות בדרך כלל יותר כבדות מכיוון שהן רחבות יותר, מרופדות יותר ועשויות מחומר יותר איכותי. נכון שאלו יתרונות חשובים אבל כשאת מחפשת עגלה לא כבדה ושתיכנס לתא מטען של קליאו בקלות היתרונות שלהן הופכים להיות חסרונות גדולים. לדעתי הארמדילו פליפ ואולי הפליפ XT יענו לכל הדרישות שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות + התיעצות
    ולריה
    16/04/2015

שלום,
    אז אחרי 8 חודשים מוצלחים ומהנים של שימוש בעגלת הרטן קצת נשבר לי הגב (אפילו מלהרים אותה רק לרכב)
    האמת לא מצטערת על אף רגע שרכשתי אותה (במיוחד שנסעתי באמצע צוק איתן בהריון רק כדי לרכוש אותה בבייבי קלאב בין לבין עם עצירות בזמן צבע אדום)

הגיעה זמן להקל קצת על עצמי ואני מתלבטת בין 2 עגלות
    ברייטקס בי אגל פלוס וביבה טאי טאי
    אשמח לקבל הכוונה/ המלצה
    חשוב שיהיה איכותי וישמש להרבה זמן, רגליים מתכווננות, צלון גדול, פגוש קדמי, נגישות לסל קניות...קיפול נוח, לא כבד
    ומאד מעניין אותי לדעת ארץ יצור שלהן
    אשמח מאד לקבל ממך תשובה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות + התיעצות

הוספת תגובה

• התלבטות + התיעצות - תגובה

קובי סופר
    18/04/2015

שלום ולריה,

לגבי ארץ יצור, שתיהן מיוצרות בסין.
    אני ממליץ יותר על הטאי טאי, היא יותר קלה 7 ק"ג לעומת 8.5 ק"ג ברייטקס. היא יותר נוחה גם לנסיעה. כאשר מקפלים את העגלה הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו בברייטקס דבר ששומר על בד העגלה מפני לכלוך ואפילו קרעים וגם הבד נשאר סטרילי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בבה קונפורט אליה 2015
    אלינה
    16/04/2015

שלום קובי, מאוד התרשמתי מהעגלה של בבה קונפורט אליה 2015.
    1.מה ההמלצות שלך לגביה ?
    2. האם יש עוד עגלות שמתקרבות לרמת הנוחות כמו שלה בקיפול?
    3. האם יש עוד עגלות עם ריפוד כמו שלה?
    4. הקיפול מטריה שלה הוא נורא נוח לי בגלל שאין צורך להתכופף בכלל, אבל בקיפול של העגלה עם הטיולון ביחד היא פחות קטנה כמו שהיא בלי הטיולון. האם זה משמעותי? ובאיזה מצבים בחיי היום יום באמת נתקלים במצבים שצריך לקפל ביחד עם הטיולון?

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בבה קונפורט אליה 2015 - תגובה

קובי סופר
    18/04/2015

שלום אלינה,

לדעתי יש להם את הלולה 2 ובקרוב 3 שהיא דומה מאוד לאלאה רק שגם בשלב הטיולון הקיפול הוא מטריה.
    אם את מחפשת קיפול קטן יש את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.
    בדים איכותיים אפשר גם למצוא בחלק מהדגמים של פג פרגו, הרטן ובבה קאר אך הן מתקפלות כמו האלאה עם הטיולון (גדולות).

אני תמיד ממליץ לפרק את הטיולון ולא לקפל יחד, גם יותר קל להרים לרכב, גם אפשר לסדר את הרכב ביותר נוחות (בעיקר עם האלאה) וזה בדיוק לוקח מספר שניות לעשות את פירוק המושב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבירור על בבה קונפורט אליה

אלינה
    19/04/2015

שלום,
    שאלה נוספת היא:
    מה ההבדל בין בבה קונפורט דגם אליה 2014
    לבין בבה קונפורט דגם אליה 2015 ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבירור על בבה קונפורט אליה - תגובה

קובי סופר
    19/04/2015

שלום אלינה,

אין הבדלים משמעותיים מלבד צבעים ומזרן שנוסף למושב הטיולון. אם יש לך את דגמי ה- 2014 בהנחה משמעותית ואת מוכנה לקחת אחד מהצבעים הקיימים אז חבל לשלם יותר על 2015.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט אלאה

אולגה
    18/10/2016

שלום,
    רכשנו עגלת בבה קונפורט מדגם אלאה 2015, ובבית שמנו לב שכאשר מחברים אמבטיה לבסיס, היא לא יציבה לגמרי, כלומר יש אפשרות של נידנוד קל של האמבטיה... האם זה תקין או שקיים פגם כלשהו?
    אציין שאותו מצב קורה גם כאשר מלבישים את הסלקל על בסיס העגלה..
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2016

שלום אולה,

זהו דבר טבעי לכל העגלות. חייב להיות חופש מסוים כי החופש הזה מאפשר בלימת זעזועים. אם לא היה את החופש והחלקים היו נעולים 100% בכל ירידה ממדרכה, דרך משובשת המכות מהדרך היו עוברים לתינוק, כאשר יש את החופש המכות גורמות לנדנוד קל של החלקים ולכן התינוק לא חש אותן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קונפורט אליה 2015

עמית כהן
    12/06/2015

שלום רב,
    יש לי את העגלה כבר חצי שנה קניתי את העגלה בינואר 2015 עם האמבטיה והסל קל ובסיס לסל קל.. מבחינת מראה העגלה מאוד יפה ומהממת אבל לא הייתי ממליצה לקנות את העגלה מכמה סיבות:
    1. העגלה מאוד אבל מאוד כבדה ומאוד רחבה בלי פורפורציות.
    2. התפרק לי ההברגים של הידית בעגלה כשעליתי במדרגות.
    3. לא נוח לפרק את העגלה ולהכניס לאוטו מאוד מסורבל.
    4. ממש קשה לקפל את העגלה ביחד עם הטיולון.
    5. המחיר די יקר שילמתי 4000 ש״ח על העגלה אמבטיה וטיולון זה לא שווה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ברייטקס
    אירה
    16/04/2015

בוקר טוב, מה דעתך על העגלות המשולבות של בריטקס?
    המחיר מאוד אטרקטיבי, פחות אהבנו אותה מבחינה עיצובית ואיכות הנסיעה (בהשוואה לפג פרגו) אךההפרש במחיר מתבטא באלפי ש"ח.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ברייטקס

הוספת תגובה

• עגלת ברייטקס - תגובה

קובי סופר
    18/04/2015

שלום אירה,

ברייטקס עגלה טובה, לא ברמה של פג מכיוון שאין לה טיולון דו כיווני, שינוי המצבים עם שרוך שיוצר בלאי די מהיר, הבדים פחות איכותיים והיא מיוצרת בסין ולא באיטליה כמו פג פרגו. בעלויות של הברייטקס יש את הטאי טאי אשר יותר איכותית מהברייטקס. אם מטפסים במחיר טיפה יש את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ שגם מציעה טיולון דו כיווני כמו בפג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולונים של גואי
    נועה
    15/04/2015

שלום,

רציתי לדעת מה ההבדל בין ג׳ואי מיוז לבריסק?
    ראיתי שלמיוז ידית אחת וזה הרבה יותר נוח להיגוי...

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    טיולונים של גואי

הוספת תגובה

• טיולונים של גואי - תגובה

קובי סופר
    16/04/2015

שלום נועם,

מדובר בסגנונות שונים לחלוטין של עגלות/טיולונים ולכן מאוד חשוב לדעת מה הדרישות שלכם מהעגלה.

המיוז נותנת נוחות הליכה טובה יותר (בעיקר בהולכה עם יד אחת), סל גדול יותר ותמיכת גב טובה יותר במושב. מצד שני היא ענקית בקיפול ולא לכל רכב תיכנס, היא בדיוק ההפך מטיולון ולכן אם המטרה ברכישתה להחליף עגלה אז למעשה אתם רוכשים עגלה ולא טיולון.

הבריסק מציעה גגון גדול יותר, קיפול קטן יותר וסך הכל מוצר יותר פרקטי, כשרוכשים טיולון וזה לרוב כשהתינוקות כבר גדולים, כל ענייני תמיכת הגב כבר פחות חשובים מכיוון שהם מבלים פחות בטיולון בניגוד לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי כסא אוכל
    איציק
    15/04/2015

קובי, תודה לך על כל התשובות !
    לגבי כסא אוכל יש לי 2 שאלות

אני מתלבטת בין הצ'יקו פולי לבין הפרימה פפה זרו של פג פרגו.
    הבנתי שהפג הוא מגיל לידה והצ'יקו מגיל חצי שנה.
    אני חייבת לשתף את השיגעון שלי בבחירת כסאות אלה וזה רק מ2 סיבות שנראה לי לא מוצדקות אבל אתה המומחה !
    1. בגלל שיש שכיבה מלאה לתינוק יהיה לו הרבה יותר קל להחזיק בקבוק ולשתות וגם זה חוסך לי טרמפולינה לצורך העניין כי זה אותו דבר.
    2. מדרך רגליים מתכוונן עד ל90 מעלות טוב לרגלי התינוק כמו שבעגלות חשוב שיהיה את זה.

האם בגלל זה שווה להוציא סכום לא מועט על כסאות אלה שבמקביל יש גם ב300 ש"ח רק שלהם אין שכיבה עד מלאה ומדרך מתכוונן ממש?

תודה !!

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי כסא אוכל

הוספת תגובה

• לגבי כסא אוכל - תגובה

קובי סופר
    15/04/2015

שלום בתיה,

לדעתי כסא אוכל רוכשים בגיל חצי שנה ולא מראש. עד שהתינוק לומד להחזיק לבד בקבוק זה קורה באזור גיל חצי שנה. הטרמפולינה/נדנדה הרבה יותר מהנים, מעניינים ומרגיעים מאשר סתם לשבת בכסא גדול. אם בכל זאת את רוצה לחסוך את הטרמפולינה וללכת על כסא אוכל דווקא הפולי מג'יק של צ'יקו עושה את השילוב המוצלח ביותר בין השניים והוא מתאים מגיל לידה, הוא גם מגיע עם קשת פעילות כמו של הטרמפולינות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבות אמבטיה בעגלות
    לירון
    15/04/2015

שלום,

אנו מתעניינים ברכישת עגלה לתינוק, בדקו מספר דגמים ודיי התכווננו על העגלה טאי טאי של ביבה. שמנו לב שבעגלה הזו האמבטיה כלל לא מתנדנדת בניגוד לכל שאר העגלות (גם עגלות היוקרה שגם שם האמבטיה מתנדנדת מעט)

שאלתנו היא האם האמבטיה צריכה להתנדנד ובכך להעניק שיכוך מסויים לטלטלות עבור התינוק שבפנים? או האם אין חשיבות. העגלה של ביבה מתאימה לנו מבחינת הכל למעט הבעיה הזו אם בכלל יש בעיה.

תודה על התשובות,
    לירון

לקביעת תור
    סגירה
    יציבות אמבטיה בעגלות

הוספת תגובה

• יציבות אמבטיה בעגלות - תגובה

קובי סופר
    15/04/2015

שלום לירון,

מומלץ שלאמבטיה יהיה מעט חופש כי אכן זה בולם זעוזעים. ברגע שהיא לא זזה בכלל כל מהמורה ומכה קלה יעברו לתינוק. מבדיקה שלי לטאי טאי יש גם חופש, טיפה פחות מעגלות אחרות אך בהחלט מספיק (יותר מדי חופש גם לא מומלץ). אם בכל זאת רוצים יותר חופש יש מוט מיצב מתחת לסל השכיבה של הטאי טאי אותו ניתן לפרק ואז האמבטיה תהיה יותר משחוררת, לדעתי אין צורך בכך. צריך גם לזכור שהאמבטיה נמוכה ביחס לעגלות אחרות וככל שהעגלה יותר נמוכה ככה פחות עוברים הזעזועים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ג'וי כרום DLX? יגיע לארץ ???
    איציק
    15/04/2015

ראיתי שלחברת ג'ואי יש דגם חדש לכרום עם גגון גדול יותר ומשופר בבד אפור מהמם !
    ראיתי רק חסרון אחד שהיא יותר כבדה מהכרום הרגילה, משהו כמו קילו יותר ושאין לה אמבטיה תואמת..
    האם זה נכון ?
    תודה !

הוספת תגובה

• עגלת ג'וי כרום DLX? יגיע לארץ ??? - תגובה

קובי סופר
    15/04/2015

שלום בתיה,

בשלב זה היא לא מתוכננת להגיע לארץ. מכיוון שהיבואן לא יכול למשוך כמות גדולה מחירה יהיה גבוהה משמעותית מהכרום הרגילה ואין באמת משהו שמצדיק את הפער. לכן היבואן לא מיבא אותה לארץ בשלב זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הארמדילו פליפ
    אביגיל
    14/04/2015

ראיתי שהמלצת עליה אז אני אשמח לכמה שאלות אם זה אפשרי, תודה!
    א. האם היא גבוהה? או שהידית מתכוונת לפחות? (שנינו גם אני וגם בעלי גבוהים)
    ב. האם היא מתקפלת ביד אחת ובקלות כמו הבייבי ג'וגר?
    ג. האם המחיר שלה כולל את האמבטיה והטיולון? ואם כן מה בערך המחיר שלה?
    ד.מה המשקל שלה? כלומר האם היא נחשבת קלה או כבדה?
    ה. איך היא מבחינת העליה במדרגות? הבנתי שהבייבי ג'וגר לא משהו בזה.
    ו. מבחינת ההתכוונות של המושב, האם אפשר שהתינוק יהיה מול האמא בכל מצב?

תודה ענקית מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי הארמדילו פליפ

הוספת תגובה

• לגבי הארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    15/04/2015

שלום אביגיל,

העתקתי והדבקתי את השאלות שיהיה לי יותר נח לענות.

א. האם היא גבוהה? או שהידית מתכוונת לפחות? (שנינו גם אני וגם בעלי גבוהים)

היא לא גבוהה, היא ממוצעת. בהשוואה לג'וגר האמבטיה נמוכה, מושב הטיול באותו גובה.
    הידית מתכווננת רק בדגם הXT ונותנת עוד 2 ס"מ של גובה.

ב. האם היא מתקפלת ביד אחת ובקלות כמו הבייבי ג'וגר?

מתקפלת ביד אחת ובקלות, לדעתי מנגנון הקיפול הרבה יותר חכם בפליפ. הוא לא מצריך התכופפות, לא מצריך מההורה לגשת למרכז העגלה, יותר בטיחותי והכי חשוב הבדים מכונסים בתוך העגלה לא כלפי חוץ כמו בג'וגר וזה שומר על הבד מפני קרעים, לכלוך והכי חשוב יותר סטרילי.

ג. האם המחיר שלה כולל את האמבטיה והטיולון? ואם כן מה בערך המחיר שלה?

המחיר כולל אמבטיה וטיולון מחירה: 3290 ש"ח והXT עולה: 3490 ש"ח.

ד.מה המשקל שלה? כלומר האם היא נחשבת קלה או כבדה?

9 ק"ג יחד עם הטיולון. 10 ק"ג לדגם הXT הבייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים שוקלת גם היא 9 ק"ג.

ה. איך היא מבחינת העליה במדרגות? הבנתי שהבייבי ג'וגר לא משהו בזה.

סבירה כמו הג'וגר. רק עגלות עם גלגלים גדולים מאחור עם מערכת בולמי זעזועים טובה יעשו עבודה יותר טובה במדרגות. בכל אופן אף יצרן לא מאשר לעלות עגלה במדרגות יחד עם תינוק בתוכה!

ו. מבחינת ההתכוונות של המושב, האם אפשר שהתינוק יהיה מול האמא בכל מצב?

המושב מתכוונן הרבה יותר בקלות, מדף הרגליים מתכוונן (בניגוד לבייבי ג'וגר), המושב דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה..

אביגיל
    15/04/2015

אני קניתי את העגלה ארמדילו פליפ הרגילה והאמבטיה ממש נמוכה. בהרבה מהבייבי ג'וגר וגם מהפג .
    ואני ממליצה לך שאם את צריכה ללכת איתה על רצפה לא ישרה, זאת לא העגלה המתאימה.
    כל העגלה מזדעזעת כשאת הולכת איתה על כביש אספלט או אבנים משתלבות. הבולמי זעזועים שיש לה לא עובדים טוב. וסתם ככה הגלגלים פשוט לא טובים.. הם מסתובבים לאן שהם רוצים כאילו הם תלויים באויר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג פרגו
    אירה
    14/04/2015

שלום רב,

רציתי לדעת מה ההבדל העיקרי בין דגמי פג פרגו פיור 2014 לדגמים החדשים של שנת 2015.
    מאוד אהבנו את העגלה אך המחיר של שנתון 2015 מעט יקר לנו. חשוב לנו שהקיפול יהיה נוח וקטן יותר כמו בדגמי 2015 והטיולון עם תמיכה טובה בגב, האם בדגם פיור זה קיים? האם אתה יודע היכן ניתן עדיין להשיג דגמי פיור משנת 2014?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת פג פרגו

הוספת תגובה

• עגלת פג פרגו - תגובה

קובי סופר
    14/04/2015

שלום אירה,

אין הבדל בדגמים למעט צבעים. הפיור תמיד הגיעו עם הטיולון המשופר. לגבי זמינות צריך לבדוק בחנויות למי נשאר, אני בטוח שנשאר בדי הרבה חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

אירה
    14/04/2015

שאלה נוספת-האם אכן יש שוני במחיר הפיור במידה ונשאר לדגמי 2015?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה - תגובה

קובי סופר
    14/04/2015

שלום אירה,

ממה שאני יודע ההפרש עומד על 600 ש"ח ובחנויות מסוימות גם על יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי מקלארן
    עידן
    13/04/2015

הי קובי. תועל לעשות לי סדר, מה ההבדל בין הטיולונים של מקלארן? טכנו st, קווסט, הבנתי שיש דגם שנקרא ספורט. אודה לך.

לקביעת תור
    סגירה
    דגמי מקלארן

הוספת תגובה

• דגמי מקלארן - תגובה

קובי סופר
    14/04/2015

שלום עידן,

למקלארן 4 דגמים בישראל.

ב.מ.וו, כמעט ללא שכיבה, צרה, גלגלים קטנים ומדף רגליים לא מתכוונן, די יקרה בגלל הלוגו של ב.מ.וו ולדעתי לא מוצלחת או מומלצת.

קווסט (נקראת גם קווסט ספורט), יש לה מצב שכיבה שטוח, גגון סביר (גגון ענק יש במהדורת הג'ינס), גלגלים קטנים אך עושים את העבודה כעגלה עירונית ולא יותר. היא שוקלת 6 ק"ג.

טכנו XT, יש לה מצב שכיבה שטוח, גגון ענק, גלגלים גדולים עם בולמי זעזועים איכותיים, ידית עשויה גומי ולא ספוג (יותר נעים למגע) ומתכווננת בגובה. היא רחבה יותר מהקווסט.
    שוקלת 7 ק"ג.

טכנו XLR, כמו הXT רק רחבה יותר, הגלגלים טיפה יותר גדולים, מגיעה עם מזרן נוסף וכיסוי חורף. שוקלת 7.5 ק"ג.
    לעיתים מחירה זהה לXT ולכן היא עדיפה כשאין פער מחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות לגבי שני דגמים
    תמי
    13/04/2015

שלום.מבקשת לשאול עלי להחליט בין עגלת בייבי גוגר סיטי מיני לבין ביבה טאי טאי .חשוב שתיהיה קלה ומתקפלת לתא מטען קטן . שתיהיה איכותית וטןבה ותעבור את מבחן השטח כמו דשא.חצץ וכו. והשרות טןב. עגלה עם טיולון נוח ואמבטיה לא צרה מידי כמו בבוגבו בי 3.עגלה שעברה את מבחני השוק -שהצרכנים מביעים שביעות רצון.תודה רבה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות לגבי שני דגמים

הוספת תגובה

• התיעצות לגבי שני דגמים - תגובה

קובי סופר
    13/04/2015

שלום תמי,

בשני המקרים מדובר בעגלות שמשווקות זמן רב וסה"כ משתיהן לרוב ההורים מרוצים.
    לשתיהן יש עבירות סבירה, בשטחים קשים העבירות לא תהיה כמו ג'יפ אבל גם לא נוראה כל כך.
    משני הדגמים לדעתי הטאי טאי עדיפה. יש לה בד איכותי יותר, היא מגיעה עם מזרן עגלה נוסף, מעקה ומגש (בגו'גר זה בעלות נוספת). מדף הרגליים של הטאי טאי מתכוונן ולכן כשתינוק ארוך ישן בג'וגר הרגליים נשמטות מטה ובטאי טאי התינוק ישן במצב ישר.
    הקיפול של הטאי טאי הוא כאשר בדי העגלה מכונסים בתוך העגלה ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר, הדבר גורם לבד להשימר נקי, סטרילי וללא קרעים. בנוסף היא קלה יותר וזולה יותר למרות התוספות.
    הבייבי ג'וגר נותנת אמבטיה טיפה יותר גדולה וגם יותר גבוהה. מכיוון שהשימוש בטיולון הוא הארוך יותר (באופן משמעותי) לדעתי הטאי טאי היא קניה טובה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת תינוק
    אני
    13/04/2015

מחפשים מיטת תינוק לפי מידה קיימת...
    האורך החיצוני האפשרי הוא מטר, ואם ממש אין אז אולי 110
    יש לך רעיון כלשהו?
    ומה דעתך על הזמנה מנגר פרטי - כמובן שזה יקר יותר, אבל אם אין ברירה אז אין... השאלה איך זה מבחינת תקן.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    מיטת תינוק

הוספת תגובה

• דבר נוסף

אני
    13/04/2015

שוקלים אופציה לקנות לול - רובם עד מטר.
    האם מומלץ לישון בלול? כמובן לא מהתחלה, בהתחלה נעזר בעריסה.
    יש לול/מזרון מולצים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    13/04/2015

שלום,

אכן מיטה מנגר היא ללא תקן. יש בשוק מיטה שנקראת מיטת סבתא או מיטת מטר (כל חנות והשם שלה). זו מיטה ברוחב של מיטת תינוק אך במקום אורך של 127 ס"מ אורכה הפנימי הוא מטר (חיצוני 110 ס"מ). יש בה את כל הפונקציות של המיטות תינוק מלבד מעקה עולה/יורד והבדלי הגודל. לדעתי היא עדיפה מלול מכיוון שבחודשים הראשונים המזרן גבוהה ולא צריך להתכופף כדי להכניס ולהוציא את התינוק ממנה.
    כמובן שיש לה אישור של מכון התקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבקס
    נופר
    13/04/2015

פתאום יש הרבה רעש חיובי סביבה. היא חדש או שנדמה לי?! ראיתי בקטלוג את דגם האיריס ונדמה שהוא מאוד מזכיר את הארמדילו פיליפ. במה הן שונות? אגב אילו דגמים משולבים נוספים יש לסייבקס חדשנים?

לקביעת תור
    סגירה
    סיבקס

הוספת תגובה

• סיבקס - תגובה

קובי סופר
    13/04/2015

שלום נופר,

רשמתי על כך הודעה בנפרד, יש גורם בסייבקס שמתחזה להורה ואם בהריון וממליץ על מוצרי החברה, נא להיזהר כי הרעש נגרם מהתחזות!

לגבי האייריס שדומה לפליפ, אכן ברעיון הן דומות, משקל קל, קיפול מהיר וטיולון דו כיווני אבל וזה אבל גדול, הטיולון של הפליפ נשכב למצב שטוח בעוד שבאייריס השכיבה היא עם הישבן כלפי מעלה. למצב שכיבה כזה יש 4 מינוסים גדולים שהם: נתחיל מהקטן ביותר, לא ניתן לחתל בעגלה, לא ניתן להשכיב על הבטן, הזוית דומה לזוית של סל קל ולכן אם התינוק ישן יותר משעתיים בזוית כזו מומלץ להעביר למיטה. אחד החסרונות שאני נתקל בהם המון הוא שהתינוק גדול מדי לאמבטיה לפני גיל חצי שנה ולא ניתן לעבור לטיולון אלא רק בגיל חצי שנה ואז יש צורך ברכישת עוד עגלה או טיולון יקר. לכן אני ממליץ על הפליפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס
    מרב
    12/04/2015

אני מעוניינת לקנות את הארמדילו פליפ xt והבנתי שסלקל של סייבקס מתאים לו. מה ההבדל בין הדגמים של הסלקלים שלהם ומה הכי מומלץ לתינוק שרק נולד

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל סייבקס

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס

קרן
    13/04/2015

לי יש סייבקס ואני מאוד מרוצה. לפני שרכשתי עשיתי בדיקה מקיפה ואין ספק שהוא מספק הגנה לתינוק ברמה מאוד גבוהה. מה ההתלבטות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

מרב
    13/04/2015

אני סגורה על הסייבקס , אבל ראיתי שיש כמה דגמים. מה ההבדל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס - תגובה

קובי סופר
    13/04/2015

שלום מרב,

אבקש לא לשים לב לגברת שרית שקשורה לחברת סייבקס.

לסייבקס יש כיום 3 דגמים.

סייבקס אטון בייסיק שכשמו הוא מאוד בסיסי אך עם דירוג בטיחותי של 4 כוכבי בטיחות רמת הבטיחות של גבוהה, הוא הקל ביותר מכל הדגמים וכמובן הזול ביותר.

סייבקס אטון 3S, למעשה המחליף של האטון 2 שלא מיוצר (אך קיים בחלק מהחניות). כמו ה- 2 יש לו הגנות צד, יש לא מגן ראש פנימי שלא היה ב- 2 ואין בבייסיק. הוא קיבל 5 כוכבי בטיחות. די כבד ויקר. היה גם אטון 3 אך מלבד צבעים אין הבדל בין 3 או 3S, עקב הבלבול סייבקס בקרוב יצאו עם אטון 4 שהוא למעשה אטון 3S או 3.

סייבקס אטון Q, למעשה זהו אטון 3S רק בעיצוב מרשים יותר, מכיוון שהוא מתחבר על עגלות סייבקס רצו שע"י החיבור לעגלה העגלה תראה יותר טוב. הוא היקר ולדעתי המיותר שבחבורה מכיוון שהאטון 3 נותן את אותם הדברים בעיצוב רגיל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה