פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיואשים מחיפושי עגלות
    נוני
    09/10/2015

קובי שלום,

נשמח מאוד לעזרתך!

ראינו את העגלות הבאות:
    1. פג פופ אפ וספורטיבו- הרגישו לנו מסורבלות וכבדות והקיפול נראה קצת מסובך.
    2. פג איזי דרייב ואינגלזינה קוואד- לא אהבנו את קיפול המטריה.
    3. בייבי ג'וגר סיטי מיני- לא אהבנו שלא ניתן לסובב את כיוון הטיולון אלא מקובע לכיוון אחד וגם את זה שהנמכת הטיולון נעשית באמצעות שרוך, אבל אהבנו מאוד את המשקל והקיפול הפשוט כל כך.

חברים המליצו לנו על גרקו איבו או איבו tx. מה דעתך עליהן?
    נשמח לקבל המלצה לעגלה אמינה, לא כבדה מדי, עם קיפול לא מסורבל.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשים מחיפושי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו

נוני
    10/10/2015

שכחתי לציין כי אנחנו מחפשים עגלה שהטיולון שלה נשכב ל 180 מעלות

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשים מחיפושי עגלות - תגובה

קובי סופר
    11/10/2015

שלום נוני,

הגרקו איבו די עונה לדרישות שלך. הXT כבדה ומסורבלת.
    הייתי ממליץ לך לבדוק את מאמאס אנד פאפא ארמדילו פליפ או פליפ XT. כמו כן גם בוגבו בי 3 יכולה להתאים לדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה
    קרן
    09/10/2015

הי,
    רציתי שתייעץ לי לגבי העגלה של חברת ממבה..
    אני מתלבטת בינה לבין הסולה כרום.
    חשוב לציין שאני גרה במקום שיש בו גם כורכר וגם דרכים רגילות.
    חוץ מזה אני לא כל כך הבנתי לגבי מזרן למיטת תינוק.. מה ההבדלים ועל מה אתה הכי ממליץ?

תודה רבה
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    11/10/2015

שלום קרן,

בגדול אני לא ממליץ על הממבה כי הטיולון שלה לא מגיע למצב שטוח. אבל לאיזור מגורייך אני ממליץ עליה יותר מאשר על הסולה. היא בהרבה יותר נוחה להליכה, בולמי הזעזועים שלה איכותיים בהרבה לעומת הסולה, הריפוד וגודל המושב והאמבטיה נוחים יותר לתינוק ולכן הייתי ממליץ עליה יותר. אם את יכולה טיפה לעלות בתקציב הממבה פלוס מושלמת לדרישות שלך. כמו כן אם אפשר לעלות בתקציב הייתי ממליץ לך לבדוק את עגלות הרטן אשר בנויות לשטח קשה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצעים למיטה
    אני1234
    09/10/2015

שלום
    למה כל הסטים של מצעים למיטה באים עם שמיכה כזו שלא ניתן להסיר ממנה את הציפה וצריך לכבס את כולה?
    קניתי לתינוק שבדרך סט מצעים מלא ועוד שני סדינים.
    מתלבטת אם לקנות סט מלא נוסף
    או לקנות רק עוד שמיכה אחת
    או שעדיף שמיכת מילוי עם ציפות?
    כמה מגני ראש צריך, כל כמה זמן מכבסים את זה?

לקביעת תור
    סגירה
    מצעים למיטה

הוספת תגובה

• מצעים למיטה - תגובה

קובי סופר
    09/10/2015

שלום,

החלק העיקרי שמתכבס בעיתוי קרוב הוא הסדין. מגן הראש והשמיכה נכנסים לכביסה לעתים רחוקות. אני ממליץ להתחיל עם סט אחד ו- 2 סדינים נוספים, לראות איך מסתדרים ובהמשך לרכוש מה שצריך, ברור לך ששמיכה נוספת ומגן ראש נוסף תצטרכי לרכוש ואלו חלקים שניתן לרכוש לחוד ולא בסט. כמו כן ניתן לרכוש סדין וציפה לשמיכה ולכבס רק ציפה ולא את כל השמיכה.
    לסיכום: אין חכם כבעל ניסיון ועם הזמן את תלמדי את המוצרים שאת צריכה והכמויות שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה - התלבטות
    Hen
    09/10/2015

שלום קובי,

אני מעוניינת לרכוש עגלה אני צפויה ללדת בינואר-ילד ראשון.
    אני גרה בעיר, בקומה ראשונה ללא מעלית. אני מניחה שרוב השימוש שלנו יהיה בעיר אך יחד עם זאת חשוב לי שאם נטייל בפארק או במקומות פחות ״נוחים״ העגלה תיסע ללא בעיה. בדקתי מספר עגלות ובעזרת העצות שלך החלטתי שככל הנראה אלך על אחד הדגמים של מאמס אנד פאפס. השאלה היא כזו: איזה דגמי סולה קיימים כיום? מה ההבדלים בינהם? איזה דגם מומלץ יותר , סולה (מה שהכי תמליץ) או ארמדילו פיליפ?
    בנוסף, האם אתה חושב שמי שרוב השימוש שלו בעיר עדיין כדאי לו לרכוש את דגם ארמדילו פיליפ xt? מאוד מתלבטת אשמח ואודה לסדר.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה - התלבטות

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה - התלבטות - תגובה

קובי סופר
    09/10/2015

שלום חן,

לגבי סולה יש 3 דגמים. סולה 2, סולה MTX וסולה MTX כרום.

הסולה 2 והMTX זהות למעט ההבדל שהMTX באה בג'ינס, יש לה גגונים גדולים יותר באמבטיה והטיולון והגלגלים איכותיים יותר מה שיצור נוחות הליכה בשטח שהוא מעבר לעיר.
    המשקל די זהה. הMTX ניקל זו סולה MTX מעוצב עם שלדת ניקל, שם משלמים יותר רק על העיצוב ומקבלים חסרון נוסף של משקל יותר כבד, לכן הייתי ממליץ לרכוש אחת מה- 2 הקודמות שציינתי.

לגבי ארמדילו, פער המחיר לא גבוהה אבל יש עניין של קילו יותר במשקל, אם הקילו הזה לא מפריע אז כן הייתי ממליץ ללכת על דגם הXT.

בין ארמדילו לסולה הייתי ממליץ לך לאחר שתתמקדי בדגם אחד מסולה ודגם אחד מהארמדילו ללכת לבדוק אחת ליד השנייה, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב, ללכת עם כל אחת מהעגלות כאשר יש משקל בתוכן (עדיף מחוץ לחנות) ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה
    שני
    08/10/2015

היי קובי,

אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות לגבי 3 עגלות.

1. ג'ואי כרום.
    2. טאי טאי.
    3. פיליפ XT

מחפשת עגלה שהאמבטיה (בעיקר) והטיולון צריכים להיות גבוהים, ארוכים ורחבים יחסית שיתאימו להורים ותינוק גבוהים ושתוכל להתקפל ביד אחת.
    נהיה איתה בעיקר בעיר.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום שני,

קודם כל חשוב לציין שיש הרבה עגלות עם אמבטיות גבוהות, הטיולונים יושבים פחות או יותר באותו הגובה.

1. ג'ואי כרום.
    אמבטיה גבוהה, נוחה להליכה, טיולון דו כיווני, סל ענקי, גגון טוב, מחיר מצחיק עבור התמורה. קיפול ב- 2 ידיים, קיפול די גדול.
    משקל יחד עם טיולון 9.7 ק"ג

2. טאי טאי.
    קלה ביותר 6.7 ק"ג עם טיולון, נוחה להליכה, נוחה לקיפול ומאוד קומפקטית, סל ענקי, מאובזרת במזרן נוסף ומגש חטיפים לתינוק (בנוסף למעקה), גגון גדול, מחיר מעולה. חסרונות: טיולון חד כיווני, שינוי מצבי גב עם שרוך.
    אמבטיה מאוד נמוכה.

3. פיליפ XT
    קלה לקיפול (ביד אחת), נוחה להליכה, קומפקטית בקיפול, מרופדת בנדיבות, גגון עצום,
    טיולון דו כיווני. משקל יחד עם טיולון 9.9 ק"ג. אמבטיה נמוכה מאוד, פחות נוחה לניוד מהשניים שצויינו.

יתרון משותף לשלושת העגלות, הן מתקפלות כשאר מושב הטיולון מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו מרבית העגלות. הדבר שומר על בד עגלה סטרילי, נקי ומפני פרימה וקרעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שני
    16/10/2015

לפי תשובתך נראה שג'ואי כרום המתאימה לנו ביותר.
    ידוע לך מה הרוחב והאורך הפנימי של אמבטיית טאי טאי ומה של כרום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

קובי סופר
    17/10/2015

שלום שני,

כרום: 33X80
    טאי טאי: 33X85

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוונפלו סקיורקיד
    אני
    08/10/2015

היי קובי!

רכשנו בעבר את הכסא - מרוצים מאוד.
    שאלה - אני נזכרת שיש משקל מסויים שאפשר לחגור בחגורות הפנימיות וממשקל מסויים בחגורת הבטיחות (בחיבור איזופיקס כמובן).
    אתה בטח יודע מאיזה משקל עוברים לחגורת בטיחות...?
    הגברת שוקלת 20 כרגע.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    אוונפלו סקיורקיד

הוספת תגובה

• אוונפלו סקיורקיד - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום,

בסקיור קיד ניתן לחגור עד 30 ק"ג עם חגורות המושב. כמו כן ממשקל 15 ק"ג (אני ממליץ לפחות מ- 18 ק"ג) ניתן גם לחגור עם חגורת הבטיחות של הרכב. בכל אופן יותר בטוח ומומלץ לחגור עם רצועות המושב ולא עם חגורת הרכב, גם מעבר למשקל המינמלי המותר לחגירה עם חגורת בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם

אני
    08/10/2015

פשוט הבנתי שהחיבור של האיזופיקס לא טוב ממשקל מסויים וצריך לעבור לחגורת בטיחות.
    מבחינתי שתשב בכיסא עם החגורות הפנימיות עד להודעה החדשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום,

המלצות היצרנים מדברות שממשקל משותף של 30 ק"ג של המושב והילד, לחגור את המושב עם חגורת הבטיחות ולא האיזופיקס. עד שתגיעו למשקל משותף כזה סביר להניח שכבר תשתמשו בבוסטר בלאוו הכי עם חגורות הבטיחות של הרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי בחירת עגלה
    מיכל
    07/10/2015

קובי שלום,

ראשית תודה רבה על העזרה הרבה שאתה נותן בפורום, כהורים עתידיים לילד ראשון פורום זה מהווה לנו עזר רב.
    ברצוני להתייעץ לגבי בחירת עגלה.
    אנחנו גרים בקומה ראשונה ללא מעלית. יש מחסן למטה אך רוב הסיכויים שאקח את העגלה בכל זאת למעלה. השימוש בעגלה יהיה גם ברגל וגם ברכב. יהיה שימוש בעגלה גם על מדרכות וגם על דשא - אני הולכת להיות הרבה בפארק.
    אלו הם הקריטריונים החשובים עבורנו:
    - קלת משקל (אני רזה וקטנה וראיתי שהסתבכתי עם עגלות כבדות)
    - קומפקטית
    - נוחה להסעה ותימרון
    - שיהיה אפשר להסיעה בקלות גם על מדרכות וגם על דשא
    - קיפול ביד אחת

בינתיים ראינו מספר דגמים: מוצי אייגו (כבדה מדי), בוגבו קמיליון 3 (לא נוחה כל כך לקיפול כי אי אפשר לקפלה עם הטיולון), אויסטר 2 (אם אני זוכרת נכון לא קיפול ביד אחת), פג פרגו בוק פלוס (נוחה יחסית לקיפול אבל כבדה).
    בנוסף ראינו את הבייבי ג'וגר סיטי מיני שקשה שלא להתאהב בה בגלל השילוב בין קלות המשקל, נוחות ההסעה והתימרון והקיפול המרשים ביד אחת.
    חסרונות: ידית לא מתכווננת (אני 1.60 ובעלי 1.84), טיולון חד כיווני, מסעד רגליים לא מתכוונן.
    אז לאחר מכן ראינו את הברייטקס בי אג'יל פלוס שנותנת מענה לחלק מהחסרונות - יש לה ידית מתכווננת ומסעד רגליים מתכוונן, אבל גם לה יש טיולון חד כיווני. בנוסף, היא הרגישה לי יותר מעט כבדה ופחות נוחה להסעה ותימרון מאשר הג'וגר.
    לאחר מכן ראינו שהמלצת על הארמדילו פליפ, בדקנו אותה אבל לבעלי הפריע הנושא שהכיסא חשוף לחלוטין בצדדים, והקיפול שלה הוא פחות נוח מהג'וגר...

אז לאחר ההקדמה הארוכה הזו, אלו הן שאלותיי:
    1. באופן כללי, לאור הקריטריונים שרשמתי בהתחלה, על אילו עגלות אתה ממליץ?
    2. האם הבייבי ג'וגר סיטי מיני מתאימה לגבהים שלנו (1.60 ו-1.84) למרות שאין לה ידית מתכווננת?
    3. בבחירה בין בייבי ג'וגר לברייטקס בי אג'יל פלוס, מהי המלצתך?
    4. לגבי ארמדילו פליפ - מה דעתך על כך שהכיסא פתוח בצדדים? מה לגבי הקיפול שלה? בנוסף, מהן יכולות ההסעה והתימרון שלה בהשוואה לבייבי ג'וגר? ראיתי שהיא קיבלה ציונים נמוכים יותר באתרים בינלאומיים בסעיף זה, וכאמור חשובה לי מאוד גם יכולת הסעה ותימרון וגם יכולת נסיעה על דשא.
    5. בבחירה בין ארמדילו פליפ לדגם ארמדילו פליפ XT - על איזה דגם היית ממליץ?
    6. מה דעתך על דגם הבייבי ג'וגר סיטי ורסה? קראתי שיש לו ידית מתכווננת וטיולון דו כיווני. האם ניתן להשיגו בארץ?
    7. מה דעתך על הג'ואי כרום והגרקו לוג'יקו ביחס לקריטריונים שלנו?

תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי בחירת עגלה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי בחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום,

1. באופן כללי, לאור הקריטריונים שרשמתי בהתחלה, על אילו עגלות אתה ממליץ?

עדיין על הארמדילו פליפ, כמו כן בוגבו בי 3, היא הרבה יותר נוחה להליכה בהשוואה לפליפ, הקיפול ב- 2 ידיים ולמי שישקיע כמה דקות, אפשרי ביד אחת, חיסרונה העיקרי הוא במחיר, כמו כן היא פתוחה בדיוק כמו הארמדילו.

2. האם הבייבי ג'וגר סיטי מיני מתאימה לגבהים שלנו (1.60 ו-1.84) למרות שאין לה ידית מתכווננת?

גובה הידית סביר ולא צריכה להיות לכם בעיה.

3. בבחירה בין בייבי ג'וגר לברייטקס בי אג'יל פלוס, מהי המלצתך?

בעיקרון אני לא מת על 2 העגלות אבל הג'וגר הוכחה כיותר אמינה, מצד שני בברייטקס מדף הרגליים מתכוונן וזה דבר חשוב.

4. לגבי ארמדילו פליפ - מה דעתך על כך שהכיסא פתוח בצדדים? מה לגבי הקיפול שלה? בנוסף, מהן יכולות ההסעה והתימרון שלה בהשוואה לבייבי ג'וגר? ראיתי שהיא קיבלה ציונים נמוכים יותר באתרים בינלאומיים בסעיף זה, וכאמור חשובה לי מאוד גם יכולת הסעה ותימרון וגם יכולת נסיעה על דשא.

הXT תתאים יותר לדרישות שלך, כמו כן יש לה ידית מתכווננת. החלק הפתוח הוא לא חיסרון, בכל מקרה חוגרים את התינוק. מרבית הטיולונים שנמכרים כטיולונים נראים כך.

5. בבחירה בין ארמדילו פליפ לדגם ארמדילו פליפ XT - על איזה דגם היית ממליץ?

לדרישותיך XT

6. מה דעתך על דגם הבייבי ג'וגר סיטי ורסה? קראתי שיש לו ידית מתכווננת וטיולון דו כיווני. האם ניתן להשיגו בארץ?

ניתן להשיג בארץ, לא ממליץ מכיוון שלטיולון אין שכיבה ישרה. הטיולון נשכב כשישבן התינוק כלפי מעלה.

7. מה דעתך על הג'ואי כרום והגרקו לוג'יקו ביחס לקריטריונים שלנו?

ג'ואי כרום עונה למרבית הדרישות שלך. החסרונות קיפול גדול ובשתי ידיים.
    בגרקו אני מניח שהכוונה לאיבו והיא סובלת מאותם חסרונות של הג'ואי ואין לה ידית מתכוונת, היא גם פחות נוחה להליכה. אם הולכים על האיבו XT בעיות נוחות ההליכה וכיוונון הידית נפתרות אבל אז מקבלים מוצר כבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! המשך התייעצות

מיכל
    11/10/2015

קובי שלום,

תודה רבה על התשובה המפורטת והמועילה!
    הלכנו לבדוק את העגלות שציינת. אכן פסלנו את הסיטי ורסה מכיוון שלטיולון אין שכיבה ישרה כפי שציינת.
    בדקנו את הג'ואי כרום ואת הארמדילו פליפ XT. הג'ואי משום מה היתה לי יותר פשוטה לקיפול, למרות שהיא בשתי ידיים והארמדילו היא ביד אחת.
    כעת בעצם נותרנו עם 3 מתמודדות סופיות - הג'ואי כרום, הארמדילו פליפ או הפליפ XT ועדיין הבייבי ג'וגר סיטי מיני (למרות שהטיולון החד כיווני הוא בהחלט חיסרון משמעותי).
    שאלותיי הן:
    1. בהשוואה בין הג'ואי כרום לבין הארמדילו פליפ XT - לאיזו מהן יש איכות נסיעה טובה יותר ונוחות נסיעה גבוהה יותר - גם על מדרכות וגם על משטחים כגון דשא? נדמה לי שקראתי שכתבת בעבר שלג'ואי באופן כללי איכות נסיעה טובה יותר מהארמדילו?
    2. האם הכרום כבדה יותר מהארמדילו XT? מה משקל כל אחד מהדגמים?
    3. מהם היתרונות של הארמדילו בהשוואה לכרום, ומהם היתרונות של הכרום בהשוואה לארמדילו?
    4. ממה עשויים הגלגלים של הג'ואי כרום? האם ישנם בולמי זעזועים בכל ארבעת הגלגלים?
    5. הבנתי שיש דגם חדש של הג'ואי כרום שנקרא "ג'ואי כרום 2015" ושאתה פחות ממליץ עליו (בגלל שהגלגלים יותר קטנים ושהם גלגלי פלסטיק). האם ידוע לך האם עדיין ניתן להשיג בחנויות את דגם הג'ואי כרום הרגיל (לא 2015)?
    6. בנוסף, הבנתי שיצא דגם חדש שנקרא "ג'ואי כרום פלוס" (נראה לי שבחנויות מכנים אותו "DLX" ). האם ידוע לך מהן התכונות של דגם זה לעומת הג'ואי כרום הרגיל? האם אתה ממליץ על דגם זה? האם הוא כבד יותר מהג'ואי הרגיל?

שוב המון המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחת נוספת

מיכל
    11/10/2015

ועוד שאלה אחת לגבי הארמדילו פליפ למול הארמדילו פליפ XT:
    האם אכן איכות הנסיעה של דגם ה-XT גבוהה יותר? כי דווקא באתר בחו"ל שמדרג עגלות דרך מבחנים שונים ראיתי שמצאו שדווקא איכות הנסיעה של ה-XT נמוכה יותר מהדגם הרגיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחת נוספת - תגובה

קובי סופר
    11/10/2015

שלום מיכל,

ההבדל בנוחות ההליכה הוא מחוץ לעיר, בדשא, חצץ, כורכר וכו'. בעיר דווקא יכול להיות שבגרסא הרגילה יהיה יותר נח כי מדובר בקילו פחות, כאשר הגלגל קטן יותר גם יכולת התמרון טובה יותר. בכל אופן אני אישית לא הרגשתי בכלל הבדל בחנות עם משקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! המשך התייעצות - תגובה

קובי סופר
    11/10/2015

שלום מיכל,

1. בהשוואה בין הג'ואי כרום לבין הארמדילו פליפ XT - לאיזו מהן יש איכות נסיעה טובה יותר ונוחות נסיעה גבוהה יותר - גם על מדרכות וגם על משטחים כגון דשא? נדמה לי שקראתי שכתבת בעבר שלג'ואי באופן כללי איכות נסיעה טובה יותר מהארמדילו?

הג'ואי נוחה יותר כי הגלגלים יותר גדולים. לגבי הקיפול, לכל אחד ואחת זה שונה ולכן אני ממליץ תמיד להתנסות וללכת על מה שנח לך יותר.

2. האם הכרום כבדה יותר מהארמדילו XT? מה משקל כל אחד מהדגמים?

לא, קלה יותר אבל רק ב- 200 גרם.

3. מהם היתרונות של הארמדילו בהשוואה לכרום, ומהם היתרונות של הכרום בהשוואה לארמדילו?

הקיפול אמור להיות יותר קל ונח (לך זה לא רלוונטי), גודל הקיפול קטן יותר, בדים קצת יותר איכותיים (ניתן להוסיף מזרן עגלה איכותי לכרום ואז חסרון זה כבר לא חסרון).

4. ממה עשויים הגלגלים של הג'ואי כרום? האם ישנם בולמי זעזועים בכל ארבעת הגלגלים?

האחוריים זה גלגל PU גלגל זהה לגלגל אויר רק ללא פנימית, פנצ'רים וכו'. הקדמי זה גלגל פלסטיק רגיל. יש בולם זעזועים רק מאחור, בפליפים יש גם מקדימה.

5. הבנתי שיש דגם חדש של הג'ואי כרום שנקרא "ג'ואי כרום 2015" ושאתה פחות ממליץ עליו (בגלל שהגלגלים יותר קטנים ושהם גלגלי פלסטיק). האם ידוע לך האם עדיין ניתן להשיג בחנויות את דגם הג'ואי כרום הרגיל (לא 2015)?

על ה 2015 אני פחות ממליץ, גם הגלגל פחות איכותי, גם ללא בולם זעזועים וגם קלה יותר בקילו וזה יכול להיות בעייתי עם תיק. יש גם כרום רגילה בחנויות.

6. בנוסף, הבנתי שיצא דגם חדש שנקרא "ג'ואי כרום פלוס" (נראה לי שבחנויות מכנים אותו "DLX" ). האם ידוע לך מהן התכונות של דגם זה לעומת הג'ואי כרום הרגיל? האם אתה ממליץ על דגם זה? האם הוא כבד יותר מהג'ואי הרגיל?

יש 2 הבדלים, גגון טיולון יותר גדול, 5 מצבים בטיולון במקום 3, השניים הנוספים הם מצבי בניים משמע המושב לא שוכב או יושב יותר ולכן זה לא ממש חיוני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הגלגלים של הג'ואי כרום

מיכל
    11/10/2015

כתבת שלכרום יש גלגלי PU, למה הכוונה?
    האם מדובר בגומי מוקצף או במשהו אחר? האם מדובר בגלגלים איכותיים? האם הדבר פוגע באיכות הנסיעה והתמרון?
    וקצת חבל שהגלגלים הקדמיים הם גלגלי פלסטיק, האם מדובר במרכיב שמוריד מהאיכות של הכרום לדעתך?
    אם אני זוכרת נכון (קראתי הרבה תגובות שלך בפורום על הג'ואי כרום) כתבת שמדובר באותם גלגלים כמו הבוגבו, האם כך הדבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הגלגלים של הג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    11/10/2015

שלום מיכל,

גלגל PU הוא גלגל זהה לגלגל אויר על כל יתרונתיו: נח יותר לנסיעה, בולם זעזועים טוב יותר, עמיד יותר וכו'. יש לו יתרון משמעותי על גלגל אויר בכך שבמקום אויר יש קצף/ספוג במקום פנימית. ככה אין לנו פנצ'רים או צורך בניפוח ותחזוקה. הגלגל הקדמי מוריד מאיכות המוצר ללא ספק. גם בבוגבו כמו בג'ואי הגלגלים האחוריים הם גלגלי PU.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הגלגלים של הדגמים האחרים

מיכל
    11/10/2015

ממה עשויים הגלגלים של הארמדילו פליפ? ושל הארמדילו פליפ XT?
    כמו כן, ממה עשויים הגלגלים של הבייבי ג'וגר סיטי מיני?

שוב המון תודה על כל העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הגלגלים של הדגמים האחרים - תגובה

קובי סופר
    12/10/2015

שלום מיכל,

בכולם יש אותו סוג של גלגל, זה נקרא גלגל EVA, גלגלי EVA לרוב עשויים מגומי וכאן כבר יש רמת איכות של הגומי. לדעתי בג'וגר זו האיכותי הבסיסית ביותר בעוד שבארמדילו האיכות טובה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בין הסולה כרום 2 לארמדילו XT
    sap
    07/10/2015

שלום וחורף טוב.
    אשמח אם תוכל למנות ההבדלים בין שתי העגלות של מאמאס אנד פאפאס.

ומהי חוות דעתך איזו מהן עדיפה? לאיזו מהן התגובות חיוביות יותר.
    תודה

הוספת תגובה

• ההבדלים

דינה
    07/10/2015

לפי מה שראיתי יש הרבה הבדלים
    קודם כל נתחיל בשילדה השילדה של הסולה הוא שילדה מאד חזקה גם למדרגות שתינוק בפנים, גיסתי משתמשת עם העגלה הזו כבר לשלושה ילדים ועדיין מאד חזק והארמדילו השילדה שלו הוא לא משהו מבחינת החוזק, אבל מבחינת העיצוב הוא מאד מושך עין.

הגלגלים האחוריים שלהסולה ברוחב הוא רחב למאד 64 ס"מ ביחס לארמידלו שהינו 57 ס"מ וזה משמעותי למעליות צרות וחדרי מדרגות צרות.

הידיות בסולה אין אפשרות להגביה ולהנמיך אלא לסובב ובארמדילו כן

הסל בסולה קטן יותר מאשר הארמדילו

הגגון של הטיולון בסולה פיצפון ובארמדילו הוא xxxt

הקיפול של הסולה יותר מורכב מאשר הארמדילו ובאחרון אחרי הקיפול הוא קטן יותר מהסולה.

מושב הטיולון בארמדילו יותר נוחה מאשר הסולה כי היא מרופדת עם מצע רך

ויש עוד הבדלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בין הסולה כרום 2 לארמדילו XT - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום,

הפליפ היא עגלה עירונית, משמע היא קלת משקל, יותר קלה לקיפול (ביד אחת), ניתן לקפלה עם הטיולון כשהוא פונה להורה או לכיוון הנסיעה (בסולה רק לכיוון הנסיעה), הקיפול קטן משמעותית מהסולה, הבדים לאחר הקיפול מכונסים כלפי פנים (זה שומר מפני לכלוך, בלאי הבד ויותר סטרילי), הסל גדול יותר, הגגון גדול יותר.
    הסולה יותר נוחה להליכה, בעיקר עם יוצאים קצת מהעיר לכורכר, דשא וכו'. לסולה יש פגוש (אני לא חושב שזה חיסרון), הסולה יותר מעוצבת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות בקשר לעגלת מוצי
    מור אריאל
    06/10/2015

רציתי לשאול אם עגלה של חברת מוצי נחשבת טובה?
    מדובר בדגם rider light4 שאני רוצה לקנות מיד שניה. שמעתי שהיא די כבדה, זה נכון? כמה זה משמעותי ביחס לחברות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות בקשר לעגלת מוצי

הוספת תגובה

• התייעצות בקשר לעגלת מוצי - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום מור,

היא כבדה משמעותית מרוב העגלות הממוצעות, כמו כן היא יותר רחבה ברוחב הגלגלים בהשוואה למרבית העגלות. אם אתם גרים במקום מגורים בו לא צריך לעלות עגלה ברגל, תא המטען של הרכב סביר עד נדיב עניין המשקל הוא פחות רלוונטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• joie brisk דגמים
    אתי
    06/10/2015

היי,

הבנתי שלעגלת ג'וי בריסק יש מס' דגמים.
    תוכל להגיד לי בבקשה מה ההבדל ביניהם?
    מחיפוש בגוגל נהיה לי רק יותר בלגאן.......

לקביעת תור
    סגירה
    joie brisk דגמים

הוספת תגובה

• joie brisk דגמים - תגובה

קובי סופר
    06/10/2015

שלום אתי,

נכון להיום יש רק 2 דגמים. היו בעבר דגמים נוספים אך הם אינם רלוונטיים.
    גם אם תמצאי אותם בחנויות עדיף לא לרכוש אותם ולהתמקד בדגמים החדשים. ניתן לזהות דגם חדש ע"י כך שהגלגלים בדמים החדשים מוחררים כמו ג'אנט של רכב, בעוד שבדגמים הישנים הגלגל היה סגור ללא פתחים בכלל.

הדגמים שנמכרים היום בחנויות הם בריסק דלוקס וג'ואי בריסק דלוקס פרימיום.
    למעשה מדובר במוצר די זהה עם 2 הבדלים עיקריים.
    בדלוקס פרימיום מקבלים מעקה וכרית ראש לתינוק. מעבר לזה אין הבדל במוצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס או בייבי ג'וגר?
    דנה
    04/10/2015

היי,

רציתי להתייעץ לגבי שתי העגלות הנ"ל.
    בעקרון הייתי דיי סגורה על הג'וגר 4 גלגלים (טיולון+אמבטיה+בסיס+סלקל) אבל אז המליצו לי גם על הסייבקס, שזולה יותר וכוללת גם את הטיולון אמבטיה בסיס וסלקל- ועליה לא מצאתי כמעט פידבקים.

בהנחה שהתקציב שלי עד 3000 ש"ח, יש עגלה שמומלצת יותר?

תודה :)

דנה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס או בייבי ג'וגר? - תגובה

קובי סופר
    05/10/2015

שלום דנה,

מדובר בעגלות מאוד דומות. הבדים של הסייבקס איכותיים יותר ולכן בהשוואה בין השתיים הייתי ממליץ עליה יותר. יחד עם זאת הייתי ממליץ לך יותר על ביבה טאי טאי שלה מספר יתרונות לעומת 2 העגלות. אם התקציב מאפשר, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ שיחד עם סל קל חורגת מהתקציב מומלצת יותר מכל העלגות שצויינו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה

דנה
    10/10/2015

תודה על המענה,

לגבי האמבטיה של העגלה של המאמאס אנד פאפאס ארמידלו- האם מספיק רחבה? ילד ראשון ואנחנו די גבוהים ויש אפשרות והקנצ'יק יצא ארוך יחסית, האם האמבטיה מספיק גדולה? קראתי קצת והבנתי שהאמבטיה קטנה וחוששת שנצטרך להעביר אותו לטיולון מהר ממה שהייתי רוצה- אמור להיוולד בסוף דצמבר בחורף והייתי רוצה למשוך עם האמבטיה כמה שיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה - תגובה

קובי סופר
    11/10/2015

שלום דנה,

הטיולון של הארמדילו מתאים מלידה לכן אין בעיה גם לעבור אליו מוקדם יותר. לגבי חורף, רוכשים שק שינה איכותי ויחד עם ניילון גשם אין בעיה להשתמש גם מגיל לידה.

מרבית הלקוחות שפגשתי עם הטיולון עברו אליו בגיל 5 חודשים ככה שזה בהחלט סביר. יש לציין שכולם השתמשו באמבטיה בחודשי הקיץ, כלומר בחורף עם לבוש עבה יותר אני מניח שהם היו עוברים לטיולון בגיל 4 חודשים בממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3
    אני
    03/10/2015

היי!
    אין בעיה של תקציב.
    בעלי 2 מטר פלוס ואני בקושי 1.60... לכן חשובה לנו קודם כל עגלה עם ידית מתכווננת, רצוי כמה שיותר גבוהה. כמובן שחשוב שיהיה נוח, גב ישר, כמה שיותר מצב שכיבה.
    כרגע יש לנו מעלית אבל אנחנו גרים בשכירות במקום בו מעלית זה דבר נדיר... מתכננים כמובן עוד ילדים...
    אז חשבנו על הבי 3 ואנחנו די נעולים עליה. חשבנו גם על הארמדילו פליפ XT אבל נראית ענקית ליד הבי. השאלה אם יש משהו אחר שגם קל ונוח ועונה על כל השאר...
    וכמובן שנקח איתו את הקייפיט, אלא אם כן יש משהו אחר מומלץ? מעבר לזה שאני רואה שאתה ממש ממליץ עליו, אהבתי שהבסיס עם המד יציבות.
    ודבר אחרון - אנחנו לא לחוצים בזמן ואני מבינה שהיית בתערוכת עגלות. האם יש משהו חדש שצפוי להגיע מתישהו שיכול להתאים?

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 3

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3 - תגובה

קובי סופר
    03/10/2015

שלום,

הבי3 מאוד מתאימה לדרישות שלכם. אם אהבת אותה אז חבל לחפש משהו אחר. כמו כן הקייפיט מאוד מומלץ (לדעתי הכי) ואפילו יש מתאם שאפשר לחברו על הבי 3.

יש מספר מוצרים חדשים שיענו לדרישות אבל עד שימכרו בישראל יעברו מספר רב של חודשים. לכן אין טעם לחכות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

אני
    03/10/2015

מה זה מספר רב של חודשים?
    יש לי את העגלה הישנה שאוכל להשתמש בה אם שווה לחכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו... - תגובה

קובי סופר
    04/10/2015

שלום,

זו הבעיה שאף אחד לא יכול לדעת! יש צורך להעביר מוצר כמו עגלה במכון התקנים, יש צורך בהבאת דוגמא לארץ, כל התהליך הזה הוא תהליך של 3 חודשים לפחות, וזה גם בתנאי שהעגלה עוברת חלק את מבחני מכון התקנים. לאחר מכן יש צורך בהזמנה שהייצור לוקח כחודשיים ועוד חודש משלוח. סה"כ מינימום חצי שנה.
    בעיה נוספת היא שגם כשמגיע המוצר עדיין אין חוות דעת לגביו. אני מניח שיהיו קצת בעולם מכיוון שבעולם אין צורך בבדיקות נוספות של מכון תקנים כמו בארץ (מסתמכים על מעבדה אחת שעשתה), אז המוצר לרוב נמכר בחו"ל לפחות 3 חודשים לפני שנמכר בארץ.

אני יכול לומר לך שבוגבו לא הציגו שום מוצר חדש מלבד מהדורות מיוחדות של דיזל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיי פיט 30 מג'יק

אני
    03/10/2015

אמור להגיע לישראל?
    יש עוד הבדל למעט כיסוי הרגליים והגגון?
    מבחינת בטיחות בעיקר, וגם השאר.
    והאם אפשר להביא מחו"ל? מבחינת אחריות, ביטוח במקרה של תאונה וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיי פיט 30 מג'יק - תגובה

קובי סופר
    04/10/2015

שלום,

מג'יק לא יגיע. לעיתים נדירות מגיע ונמכר במחיר של הרגיל אבל לא הגיע מעל לשנה. בואי נגיד שאף אחד לא השתמש בכיסוי רגליים וההבדל בגגון מזערי. במושבי בטיחות אחוז התקלות הוא נמוך מ- 1% והיבואן חייב לתת שירות גם אם המוצר נקנה בחו"ל. התוקף שהיצרן נותן הוא הביטוח במקרה של חס וחלילה תאונה ומוצר לא עשה עבודתו כראוי.

לסיכום עדיף לרכוש את הרגיל לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אםשר לקנות סלקל מחו"ל?

אני
    04/10/2015

כי אני מבינה שעגלה, לפחות הבוגבו, אין לה אחריות בינ"ל, אני טועה?
    אז לפחות אולי הסלקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אני
    05/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    24/10/2015

כאמור מאוד אהבנו. הבעיה היחידה שהידית עדין מעט נמוכה לבעלי
    אני יודעת שיש עגלות נוספות עם ידיות יותר גבוהות, אבל מסורבלות וכבדות...
    יש משהו אולי שלא חשבנו עליו? שיכול להיות קליל ופרקטי?
    אין תקציב.
    ואם יש משהו שאמור להגיע מתישהו... אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

קובי סופר
    25/10/2015

שלום,

דוקא הידית של הבי יחסית גבוהה. אלו אשר יותר גבוהות זה בגלל שהגלגלים יותר גדולים ולכן זה מוסיף טיפה גובה, כפי שציינת זה גם מוסיף משקל. כרגע אין משהו עתידי באופק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ'יקו נטפליקס
    רונה
    02/10/2015

היי קובי,
    אני מבינה שאתה ממליץ על כסא הבטיחות מגיל לידה צ'יקו נטפליקס. האם מתחבר גם ללא מערכת איזיפיקס? (אין לי). ואם לא, מה הכסא הכי מומלץ שלא מחייב איזי פיקס?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    צ'יקו נטפליקס

הוספת תגובה

• צ'יקו נטפליקס - תגובה

קובי סופר
    03/10/2015

שלום רונה,

אם רוכשים מלידה כסא במקום סל קל הנקסטפיט הוא המומלץ ביותר בגלל זווית השכיבה שלו אשר מאוד קרובה לזו של סל קל. ניתן לחברו רק עם חגורת בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלות
    עמית
    01/10/2015

קובי שלום,
    צריכה עזרתך בבחירת עגלה ראשונה, כרגע גרים בעיר בקומה שלישית אז מחפשת עגלה לא כבדה מדי בהמשך נעבור לישוב אז אצטרך שתתאים לנסיעה בדרכים עקלקלות.
    ראינו את הסולה 2 ואחכ ראינו גם את הסולה mtx כרום שבחנות אמרו שאין הבדל בשלד או בגלגלים חוץ מהכרום וידית העור אם תוכל לציין את ההבדלים בין שתיהן.
    בנוסף נתקלנו באויסטר 2 שהיא כבר הרבה יותר יקרה ואני לא בטוחה שיש סיבה להוסיף עוד 1000 שח בשבילה, תקן אותי אם אני טועה.

ראיתי שאתה ממליץ הרבה על הג׳ואי, יכולה להתאים לנו לדעתך מבחינת הנסיעה?

תודה רבה על עזרתך!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלות

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    01/10/2015

שלום עמית,

הסולה MTX ניקל כבדה יותר בכ- קילו בהשוואה לדגם הרגיל. אני לא רואה סיבה לשלם יותר על מוצר כבד יותר רק בשביל הנראות, כמו כן אני חושב שהסולה טובה יותר מהאויסטר בטח ובטח בעניין התמורה למחיר. הכרום כמו הסולה עגלה מעולה שמחירה הזול בכלל לא מוצדק. המון המון הורים שרכשו אותה מרוצים ממנה וזו תמורה מצויינת לכסף. כמו כן למי שצריך לעלות ברגל עגלה הייתי מאוד ממליץ לבדוק את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. האפשרות לקפלה ביד אחת כשתינוק ביד השנייה ולעלות איתה במדרגות היא יתרון עצום על כל העגלות שהוזכרו כאן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

עמית
    02/10/2015

תודה רבה על תשובתך המהירה,
    בין הסולה 2 לmtx (לא ניקל) יש הבדלים נוספים חוץ מהגגון? באתר שלהם נראה כאילו הmtx מותאמת יותר ליער או לדרכים קשות. אין שום הבדל בשלדה או בגלגלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה... - תגובה

קובי סופר
    03/10/2015

שלום עמית,

בעיקר הגגונים הם ההבדל. הגלגלים עשויים מחומר איכותי יותר המאפשר הליכה בשטח כמו יער. זה נקרא גלגל PU בניגוד לגלגל EVA כמו בסולה 2. גלגל PU הוא הגלגל הכי קרוב בצורתו ובחומרו לגלגל אויר רק ללא הפנימית, ניפוחים ופנצ'רים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה הכי פרקטית
    דינה
    01/10/2015

שלום וברכה קובי!

אנחנו עומדים לפני לידה ראשונה ואנו מתלבטים למאד בבחירת עגלה
    התנאים שלנו הוא :
    התקציב שלנו 3000 ש"ח
    עגלה שהגלגלים האחוריים שלה לא רחבים יותר מ60 ס"מ
    עגלה קלה לעלייה במדרגות.
    טיולון שכיבה מלאה 180 מעלות
    אמבטיה גדולה
    עיצוב קלאסי
    ידית לכיוון הגובה מאחר שבעלי בגובה 1.85 ואני 1.73
    מעצורים האחורים שניתן ברגל אחת לכוון
    והקיפול הכי קטן שאפר
    הציעו לנו מבחר סוגים של עגלות ונשמח לשמוע חוות דעתך על זה
    1. ברייטקס
    2. מאמס אנד פאפס
    3.גרקו איבו
    4.ג'ו בייבי
    5. סייבקס

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה הכי פרקטית - תגובה

קובי סופר
    01/10/2015

שלום דינה,

רשמת חברות עגלות ולא דגמים ספציפיים ולכן יהיה קשה לי להשוות, לרוב החברות שציינת יש מספר דגמים. כמו כן ציינת עליית מדרגות, האם את מתכוונת לעלות עם העגלה פתוחה מדרגות (כלומר עם תינוק בתוכה) או מקופלת?

בינתיים ע"פ הדרישות שציינת אני ממליץ על מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT או ג'ואי כרום. לפליפ יש את הקיפול הקטן ביותר גם מבין כל החברות שציינת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קובי

דינה
    07/10/2015

תודה רבה על תגובתך ואכן בדקנו את העגלה מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו פליפ xt
    יש בזה המון מעלות וכאן מגיע האבל השילדה שלו לא ממש יציבה בלשון המעטה השילדה של הגלגלים האחוריים ממש לא יציבים ובפרט בירידת מדרגות. לכן ירדנו מזה.

ומה שנאר לנו להתלבט זה שני דגמים של עגלות :
    1. craco evo xt
    2. Navington Cadet

נשמח לשמוע את חוות דעתך בעניין

ותודה רבה מראש
    דינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קובי - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום דינה,

הכוונה שלי למדרגות היא לקפל את העגלה ולעלות מדרגות! את הפליפ ניתן לקפל ביד אחת כאשר התינוק ביד השנייה ולעלות מדרגות בצורה כזו.
    אף יצרן עגלות לא מאשר עליית עגלה פתוחה יחד עם תינוק. כשעושים דבר כזה מופעל עומס אדיר על ידית האחיזה, היו המון מקרים בעולם שהידית לא החזיקה את העומס וקרסה/נשברה/התנקתה ממקומה. לכן אני לא ממליץ לעשות כך.

בין הקדט לאיבו XT, האיבו תוכננה ללכת בשטחים קשים כמו יערות, שלג וכו', היא יותר נוחה להליכה ויש לה בולמי זעזועים איכותיים יותר, הסל גדול יותר, יותר נוחה לקיפול וטיפה יותר קופקטית בקיפול יחד עם מושב הטיולון. הטיולון בגרקו שוכב יותר ישר.
    הקדט יותר מעוצבת יותר צרה ברוחב הגלגלים, יותר קטנה בקיפול ללא טיולון אך להפך עם הטיולון. יש מגוון צבעים בעוד שבגרקו יש צבע אחד, מגוון גדול של סל קלים מתחברים לעגלה בגרקו רק של גרקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בנוגע לטאי טאי?

שני
    08/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בנוגע לטאי טאי? - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום שני,

הטאי טאי מעולה, החיסרון המרכזי שלה הוא שהטיולון פונה לכיוון הנסיעה בלבד.
    אני ממליץ מאוד על טיולון שפונה גם לכיוון ההורה. מספר מחקרים הוכיחו מעבר לכל ספק שכשהתינוק פנה לכיוון ההורה בעגלה יותר זמן, התינוק יצא משכיל יותר, רגוע יותר, ישן יותר טוב בלילה והקשר והחיבור עם ההורים היו חזקים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה