פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילומפליפ xt
    מרב
    06/05/2015

שלום קובי
    ראיתי את הארמדילו ואהבתי מלבד כמה דברים שאני לא בטוחה עד כמה הם חסרונות ו משמעותיים ואשמח לעזרתך
    1. האמבטיה לא קטנה מאוד? , עד איזה גיל אפשר לשים שם?
    2. אין פגוש קדמי בטיולון ואין כל כך מקום לתלות צעצועים
    3 בטיולון החגורה לא מאוד עבה? זה נח לילד?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילומפליפ xt

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילומפליפ xt - תגובה

קובי סופר
    06/05/2015

שלום מרב,

1. האמבטיה לא קטנה מאוד? , עד איזה גיל אפשר לשים שם?

האמבטיה ממוצעת והיא ניתנת לשימוש עד גיל חצי שנה, גם במקרה חריג והתינוק ממש גדול מהממוצע היא תתאים עד 4-5 חודשים והטיולון עם שכיבה ישרה ומתאים מגיל לידה.

2. אין פגוש קדמי בטיולון ואין כל כך מקום לתלות צעצועים

חוסר הפגוש הוא דבר שאפשר לחיות בלעדיו. התינוקות לא חייבים פגוש, להפך, הימצאות הפגוש גורמת לתינוק כל הזמן להתקדם קדימה ולאבד את תמיכת הגב של המושב, בנוסף יותר קל להכניס ולהוציא מהטיולון. מתחברים המון צעצועים לגגון או קשתות עגלה.

3 בטיולון החגורה לא מאוד עבה? זה נח לילד?

החגורות כמו בכל העגלות די זהות בעובין, יש דרישות מנימום של מכוני התקנים בעולם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ

יעל
    07/05/2015

היי,
    מחפשת לקנות את הארמדילו פליפ (טיולון ואמבטיה)אשמח לדעת באילו חנויות היא נמכרת ומה המחיר.
    בנוסף אשמח לעוד המלצות לעגלה שמתקפלת לגודל קטן יחסית ולא שוקלת הרבה-זה מה שהכי חשוב לי.
    אשמח לתשובה והמלצות,
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    07/05/2015

שלום יעל,

ניתן לבדוק מול היבואן היכן ניתן להשיג:
    מ.ה מייה 2010 בע"מ
    ת.ד 265 ד.נ גליל מערבי קיבוץ מצובה 22835
    טלפון:04-9858901

עגלות דומות הם: בוגבו בי 3. יש עוד עגלות דומות אך עם טיולון חד כיווני כמו: ביבה טאי טאי, ברייטקס בי אג'ייל או בייבי ג'וגר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל

טלי
    08/05/2015

איזה סל קל יתאים לעגלה זו וגם מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל - תגובה

קובי סופר
    08/05/2015

שלום טלי,

לעגלה זו מתחברים סל קלים של: סייבקס, בבה קונפורט, בי סייף, ג'ואי ומקסי קוזי.

מלבד הג'ואי כל השאר מומלצים כאשר סייבקס אטון 3 (היקר בחבורה) קיבל את דירוג הבטיחות הגבוהה ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לאיבוד.. קובי חייבת את עזרתך
    יפית
    05/05/2015

קובי שלו,

לאחר סבב נרחב בין החנויות השונות אני ובעלי מתלבטים בין 4 עגלות שהן:

פג פרגו, אנגלזינה, הרטן ואויסטאר.

כמובן שכל עגלה עם ההיתרונות והחסרונות שלה.

אשמח באם תוכל להמליץ לנו על העגלה הנוחה והביטוחתית ביותר מבחינתך מבין ארבעת העגלות שציינתי לעיל.

כמו כן, כמובן שאם לטעמך ישנה עגלה טובה יותר אשמח לשמוע אלייה.

אדגיש, שחשוב לנו ביותר עניין בטיחות התינוק ולאחר מכן נוחיות ובעיקר המשקל, גובה העגלה והקיפול.

נשמח מאד מאד אם תשיב לנו בהקדם.

הוספת תגובה

• הלכתי לאיבוד.. קובי חייבת את עזרתך - תגובה

קובי סופר
    06/05/2015

שלום יפית,

אין עגלה מושלמת ולכן באמת יותר חשוב סדר העדיפויות שלך.
    הכי בטיחותית היא ההרטן, גם בגלל שיש לה 6 רתמות לתינוק ולא 5 כמו בשאר העגלות, היא היחידה עם מחזירי אור ויש לה 5 מצבים ולא 4 כמו לשאר החברות. ההבדל בין 4 ל- 5 מצבים הוא שבמצב שכיבה היא מגיעה למצב שטוח ובישיבה היא מגיע למצב של 90 מעלות. היא היחידה עם מסנן UV בכיסויים ובד טרמוטקס שלא מתחמם בשמש.
    היא הגבוהה ביותר, הנוחה ביותר להליכה, הקיפול נח. בהרטן יש אפשרות לחבר מגוון גדול של הסל קלים הכי בטיחותיים שיש. לא הכי קלה שיש אבל משקלה ממוצע.

הפג ממוצעת בגבוהה, מתקפלת בקלות, נוחה להליכה רק אם משדרגים לשלדת S. מתחבר עליה סל קל של פג בלבד אך הוא קיבל דירוג בטיחותי גבוהה מאוד.
    אין לה שכיבה ישרה בטיולון, לא הכי קלה שיש.

האינגליזנה מתקפלת לקיפול הכי קומפקטי שיש וגם בקלות, החסרונות שאין תמיכת גב מלאה בטיולון כמו בשאר הדגמים שציינת, הסל קטן ולא נגיש, היא פחות נוחה לניוד ומרגישה רופפת (כל החסרונות האלו הם עקב מנגנון הקיפול). מתחבר רק סל קל של אינגלזינה אשר לא ברמה גבוהה. שוקלת קצת פחות מהממוצע.

האויסטר ממוצעת ואין לה שכיבה מלאה בטיולון, היחידה מבין הארבעה אשר מיוצרת בסין. קצת טריקית בקיפול אך ניתן ללמוד איך לעשות זאת. כמו בהרטן מתחברים אליה הסל קלים המובילים בעולם, קצת פחות נח לחבר עליה סל קל בניגוד להרטן.
    לדעתי פחות מומלצת מהארבעה.

אני יותר ממליץ על הפג או על ההרטן. אפשר להשוות אחת מול השנייה ולקבל החלטה.
    מומלץ ללכת איתן מחוץ לחנות, להוסיף משקל, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההתלבטות הצטמצמה..

יפית
    14/05/2015

קובי שלום,

ראשית, תודה רבה על המענה המהיר ועל ההסבר המפורט.

לאחר שחשבתי והשוותי בין העגלות הגעתי למסקנה כי ההתלבטות שלי הצטמצמה בין האינגלזינה לבין ההרטן.

אמרת כי הגב של האינגלזינה לא תומך מספיק, מה הכוונה שהוא הינו קשיח?

דבר שני, הסל קל שאני מעוניינת לרכוש הינו של חברת מקסי קוזי (הבנתי שמבחינה ביטחותית הוא הטוב ביותר-תתקן אותי אם אני טועה חשוב לי לדעת) ובחנויות אמרו לי שהוא מתחבר באמצעות מתאם גם לאינגלזינה וגם להרטן, האם הדבר הוא נכון?

כמו כן, אני החלטתי לא לקחת את הפג פארגו מהסיבה שטיילון שלה לא יפה וגם נראה לא יציב ו/או נוח לעובר.

בנוסף, ההיתרון של האינגלזינה על ההרטן שיש על האינגלזינה הרבה המלצות ואילו על ההרטן אין כלל שכן לא ראיתי ו/או הכרתי אנשים שיש להם עגלה זו.

רציתי גם לדעת האם האינגלזינה לא נשכבת ל180 מעלות? והמסנן שיש להרטן זה מפני השמש?

בקיצור, קובי לאור כל האמור מה היית ממליץ לי לרכוש כאשר כאמור בראש מעייני עומד בטיחות העובר ונוחיותו ולבסוף הנוחיות שלי (כמובן שלא להגזים) והתחשב בכך שאני דיי נמוכה.

כמובן שלאחר שהבנת מה אני מחפשת אשמח לדעת אם ישנה עגלה אחרת שהיית ממליץ לי עלייה.

אודה על תשובתייך לכל שאלותיי לעיל בהקדם.

תודה רבה רבה

יפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההתלבטות הצטמצמה.. - תגובה

קובי סופר
    15/05/2015

שלום יפית,

אמרת כי הגב של האינגלזינה לא תומך מספיק, מה הכוונה שהוא הינו קשיח?

כל עגלה שיש לה קיפול מטרייה (לא רק אינגלזינה) אין לה גב קשיח ב- 100%. כדי שהעגלה תתקפל לגודל מטרייה יש פלסטיק תומך לגב במרכז המושב ועוד 4 כנפי פלסטיק כדי שהמושב יוכל להתקפל לצורת מטרייה. אם הייתה תמיכה מלאה המושב לא היה יכול להתקפל למטרייה. אם תלחצי בגב האינגלזינה את תרגישי בנקודות מסוימות שהיד שלך שוקעת בעוד שבנקודות אחרות היד לא תשקע.

דבר שני, הסל קל שאני מעוניינת לרכוש הינו של חברת מקסי קוזי (הבנתי שמבחינה ביטחותית הוא הטוב ביותר-תתקן אותי אם אני טועה חשוב לי לדעת) ובחנויות אמרו לי שהוא מתחבר באמצעות מתאם גם לאינגלזינה וגם להרטן, האם הדבר הוא נכון?

בעזרת מתאמים הסל קל מתחבר ל- 2 העגלות (צריך לוודא שלאינגלזינה יש אופציה לרכישת המתאם).
    מבחינה בטיחות סל קל אטון 3 של סייבקס קיבל דירוג בטיחותי גבוה יותר מזה של מקסי קוזי והוא מתחבר על אותם מתאמים.

בנוסף, ההיתרון של האינגלזינה על ההרטן שיש על האינגלזינה הרבה המלצות ואילו על ההרטן אין כלל שכן לא ראיתי ו/או הכרתי אנשים שיש להם עגלה זו.

ההרטן מאוד חדשה בארץ אך כל מי שנתקלתי בו שרכש נתן תגובות מעולות עליה. ניתן גם לחפש מידע אונליין ויש גם ביקורות בחו"ל.

רציתי גם לדעת האם האינגלזינה לא נשכבת ל180 מעלות? והמסנן שיש להרטן זה מפני השמש?

האינגלזינה נשכבת כמעט ל180 מעלות, ההרטן שוכבת קצת יותר ישר. להרטן יש מסנן UV נגד קרינת שמש, כמו כן יש להרטן בדים שלא מתחממים מהשמש או מחום גופו של התינוק ובכך מצטמצם הסיכוי להזעת התינוק בעגלה.

בקיצור, קובי לאור כל האמור מה היית ממליץ לי לרכוש כאשר כאמור בראש מעייני עומד בטיחות העובר ונוחיותו ולבסוף הנוחיות שלי (כמובן שלא להגזים) והתחשב בכך שאני דיי נמוכה.

אף פעם אין המלצה ברורה. אני תמיד ממליץ ללכת עם העגלות כשיש משקל בתוכן (לפחות 9 ק"ג) עדיף מחוץ לחנות, לנסות לקפל, לבדוק ברכב וככה לקבל החלטה. לצערך לא תוכלי לראות אחת ליד השנייה.

כמובן שלאחר שהבנת מה אני מחפשת אשמח לדעת אם ישנה עגלה אחרת שהיית ממליץ לי עלייה.

לדעתי הטריו שהתלבטת לגביו: פג פרגו, אינגלזינה והרטן זו ההתלבטות בין המוצרים ברמות הגבוהות ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי מודה לך מקרב לב

יפית
    18/05/2015

קובי שלום,

תודה רבה רבה עזרת לי ממש. אני אפעל בהתאם להמלצתך ואנסה את העגלות מחוץ לחנות עם משקל עליהן. כשארכוש עגלה אעדכן אותך מה הייתה בחירתי .
    תודה רבה
    יפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון
    לירון
    05/05/2015

היי
    איזה סוגים יש לטיולון של מקלארן? מה הדגם הכי עדכני ? מה הייחוד שלו על פני הדגמים האחרים ?

והאם יש המלצה לטיולון איכותי שיחזיק ליותר מילד אחד כמובן , קל לקיפול ונשיאה , נוחות לילד ופרקטיות ...

תודה !

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון

הוספת תגובה

• טיולון - תגובה

קובי סופר
    06/05/2015

שלום לירון,

למקלארן יש מגוון טיולונים, כולם ותיקים ואין משהו עדכני. כל הדגמים עברו מקצה שידרוג רציני לפני כשנתיים. יש קווסט שהוא הבסיסי, טכנו XT וXLR. ככל שעולים בדגמים מקבלים מושבים רחבים יותר, גלגלים גדולים יותר, נוחות הליכה טובה יותר וכו'.
    הכי טוב זה לבדוק אחת ליד השניה ולראות מהם ההבדלים והאם הם מצדיקים את פערי המחיר. אין למקלארן ייחודיות. מדובר בחברה ותיקה שמייצרת טיולונים טרנדיים, נוחים להליכה, עמידים ודי קלים.
    יש טיולונים דומים של חברות: סייבקס, צ'יקו וג'ואי שלא נופלות בהרבה מהמקלארן אך זולות בהרבה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירון
    06/05/2015

מחירים אפשר בבקשה - כמה עולה אצלכם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

קובי סופר
    06/05/2015

שלום לירון,

אני לא קשור לאף חנות לכן אני לא יודע לומר מחירים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מקסי קוזי
    טל
    05/05/2015

תודה רבה קובי על המענה המקצועי.
    שאלה נוספת היא לגבי סלקל, האם עדיף לי מעכשיו לקנות כסא בטיחות שמותאם מגיל 0(כסא בטיחות אופל של מקסי קוזי-שילב) שהוא מגיל 0 עד 18 ק"ג מאשר סל קל כעת ואז עוד שנה לקנות כסא בטיחות אחר? האם זה משנה לדעתך? ואם כן האם ממליץ על דגם זה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מקסי קוזי

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מקסי קוזי - תגובה

קובי סופר
    05/05/2015

שלום טל,

אני תמיד בעד רכישת סל קל. הסל קל בנוי נכון יותר לתינוק בן יומו בניגוד לכסאות שאמורים להתאים למשקלים גבוהים. הסל קלים מגיעים לזווית שוכבת יותר וכמובן יש את היתרון שהם ניתנים לשליפה מהרכב יחד עם התינוק.
    אם בכל זאת אתם רוצים לדלג על שלב הסל קל, לדעתי צ'יקו נקסטפיט מ- 0 עד 30 ק"ג הוא המושב עם זווית השכיבה שהכי קרובה לזו של הסל קל ולכן אני ממליץ רק עליו ככסא מגיל לידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    טל
    05/05/2015

הי קובי, אשמח לעצתך בהתלבטות שלי בין עגלת פג פרגו לבין מוצי
    יתרונות וחסרונות, מבחינת משקל וכו', ובכל אחת מהן איזה דגם הכי מומלץ? במוצי יש מספר דגמים וגם בפג

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    05/05/2015

שלום טל,

דגם הבוק פלוס פופ אפ הוא המומלץ ביותר של פג.
    המוצי אייגו היא הדגם החדש והמתקדם ביותר של מוצי ולכן לדעתי הוא המומלץ ביותר.
    אני משווה בין דגמים אלו.

היתרונות של הפג שלדעתי עדיפה הם: רוב גלגלים צר יותר 58 (אם משדרגים לשלדת 51 אז 51 ס"מ) בעוד שבמוצי זה 66 ס"מ. הרוחב העצום של המוצי זהה לרוחב של עגלות תאומים, מכיוון שאין לך תאומים רק זו סיבה מספיק טובה לוותר על המוצי. הרוחב הרחב יגרום לבעיות בהכנסה לרכבים מסויימים, יהיה קשה לטייל איתה במעברים צרים, כניסה לדלתות ומעליות מסוימות תהיה בלתי אפשרית.
    הפג גם קלה יותר בכ- 2 ק"ג, הרבה יותר נוחה לקיפול וגגון הטיולון שלה והסל גדולים יותר מאלו של המוצי.
    היתרונות של מוצי הם בעיצוב מרשים יותר, ידית טלסקופית אשר תהיה נוחה להורים גבוהים ומחיר טיפה זול יותר בהשוואה לפג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוי כרום

טלי
    05/05/2015

תודה קובי, במעבר חד רציתי לשמוע דעתך על גוי כרום, אני די בהתלבטות אם ההשקעה של הפג פרגו משתלמת ואולי עדיף לקחת את גוי כרום שגם שמתי עליה עין מבין העגלות הזולות יותר, מה יתרונותיה וחסרונותיה על פני הפג פרגו והאם אתה ממליץ עליה באופן כללי גם מבחינת אמבטיה וטיולון, גודל ומשקל לעומת הפג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוי כרום - תגובה

קובי סופר
    05/05/2015

שלום טל,

סך הכל הכרום נותנת תמורה טובה לכסף. מדובר בעגלה אמינה, די קלה, נוחה לתפעול והליכה ובמחיר מעולה.
    שוב צריך לקחת בחשבון שבעגלות יקרות יותר כמו הפג מקבלים יותר.
    אני ממליץ לבדוק תמיד אחת מול השניה ולראות האם היותר הזה שווה לכם את ההפרש או שמה שמקבלים בעגלה כמו הכרום מספק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסיס לסלקל
    מרב
    04/05/2015

מה עדיף בסיס איזופיקס או שמספיק בסיס רגיל באוטו?

לקביעת תור
    סגירה
    בסיס לסלקל

הוספת תגובה

• בסיס לסלקל - תגובה

קובי סופר
    04/05/2015

שלום מרב,

אין כל הבדל בטיחותי, האיזופיקס הומצא מסיבה אחת פשוטה, הוכח שיותר מ- 60% מההורים לא מתקינים מושבים וסל קלים נכון, כאשר מתקינים עם איזופיקס שיעור ההתקנות הלא נכונות יורד ל- 5%. מכיוון שהתקנת הבסיס היא חד פעמית, אם יתקינו לכם נכון את הבסיס עם חגורת הבטיחות אין כל הבדל בין הבסיס הרגיל לאיזופיקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ או איבו גרקו
    hagar
    04/05/2015

קובי שלום
    לקראת לידה ראשנה אנחנו מתלבטים בין שתי עגלות, מה שחשוב לנו זה משקל, נוחות קיפול וטיולון לפני הצדדים, ראינו את הארמדילו הפליפ ומאוד אהבנו אבל לאיבו גרקו יש אותם יתרונות חוץ המקיפול והיא עולה 1000 ש"ח פחות.
    האם האיבו גרקו מספיק טובה? או ששווה להשקיע את התוספת מחיר ולקנות את הפליפ?
    והאם יש לך המלצות לעגלות נוספת עם אותם מאפינים?.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו פליפ או איבו גרקו

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ או איבו גרקו - תגובה

קובי סופר
    04/05/2015

שלום הגר,

האיבו עגלה מעולה ונותנת תמורה טובה לכסף. עדיין הארמדילו מתקפלת יותר בקלות ולמימדים יותר קטנים, הארמדילו מרופדת יותר, יש לה גגון גדול יותר, יש רשת לאיוורור באמבטיה, חלון הצצה בטיולון, היא יותר נוחה לניוד ויש לה בולמי זעזועים טובים יותר. אתם צריכים לעשות את השיקול האם כל היתרונות האלו שווים לכם את ה- 1500 ש"ח (זהו הפער בינהן ולא 100 ש"ח).
    כמובן שגם יש את גרסאת הXT לארמדילו אשר משדרגת אתכם בידית מתכווננת דמוית עור, גלגלים איכותיים יותר וגגון נפתח לאיוורור גם בטיולון וגם כאן, האם כל אלו שווים עוד 200 ש"ח עבורכם?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל דונה
    נורית
    03/05/2015

שלום קובי,
    מעוניינת לשמוע חוות דעת בנוגע לסלקל דונה לאיכות ורמת הבטיחות שלו.
    תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל דונה

הוספת תגובה

• סלקל דונה - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום נורית,

הסל קל מאוד חדש ובאירופה נמכר מספר חודשים. בארה"ב הוא החל להימכר לפני מספר שבועות. לצערנו עדיין לא פורסמו תוצאות מבחני בטיחות לגביו נכון להיום. אי לכך לא ניתן לדעת את רמת בטיחות המוצר.
    בלי קשר לבטיחות שהייה מרובה בסל קל פוגמת בהתפתחות התינוק ועלולה להזיק לגב התינוק. סל קלים הם מוצר בטיחותי ואפשרות החיבור לעגלה או טיול איתם היא נחמדה וקוסמת להורים רבים. תמיד עדיף להעביר את התינוק לעגלה ולא להסתובב עם הסל קל.
    אני באופן אישי לא ממליץ על המוצר הזה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נורית
    03/05/2015

קודם כל תודה על תשובתך המהירה,
    אני מתכוונת לקנות בנוסף לסלקל גם עגלה, מתלבטת בין הטאי טאי שמשקלה הקל והנוחות מוצאים חן בעיני לבין הג'ואי כרום שמאפשרת טיולון דו כיווני וכד' אבל משקלה כבד יותר וכן הגודל...
    מה דעתך בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום נורית,

אני מאוד אוהב את הטאי טאי אך אני חושב שטיולון דו כיווני בעגלה הוא דבר חשוב, אי לכך אני ממליץ על הכרום יותר. יש את הארמדילו פליפ שנותנת את רוב היתרונות של הטאי טאי רק עם טיולון דו כיווני ולדעתי שווה לבחון אותה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת מקצועית
    אושרת
    03/05/2015

בוקר טוב,
    אתמול ראיתי מס' עגלות.. ההתלבטות היא בין הבייבי גו'גר דגם ורסה (הדגם החדש שבו מרכב הישיבה מתהפך לפנים ולאחור) לבין גו'אי כרום שהבנו שהיא יחסית חדשה בשוק ואין עליה הרבה ביקורות.
    אשמח לשמוע חוות דעת על שתי העגלות :) תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת מקצועית

הוספת תגובה

• חוות דעת מקצועית - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום אושרת,

אני יותר ממליץ על הכרום מסיבה אחת, המושב טיול שלה נשכב למצב שטוח בעוד שבורסה החלק של ישבן התינוק מוטה כלפי מעלה. זווית כזו פחות נוחה לתינוק. הכרום כבר ותיקה בשוק וסה"כ אני שומע עליה ביקורות מצוינות.
    אם אהבת את הורסה אני גם ממליץ לך לבדוק את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס, עגלה מאוד דומה לורסה אך הטיולון שלה נשכב למצב ישר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה וסלקל
    ליאל
    03/05/2015

שלום,
    1. מתלבטים בין שתי עגלות - ג'ואי כרום או הארמדילו XT,
    חשוב לנו שתהיה עגלה משולבת, בטיחותית, אמינה, קלה, נוחה לקיפול [ונכנסת באוטו קטן], גבוהה, ושהטיולון יהיה לשני הכיוונים.
    איזה עגלה מומלצת יותר מביניהן?
    2. לגבי הסל-קל -
    ראינו את הסייבקס אטון, ויש לנו כמה שאלות לגביו -
    - האם הוא אכן מתחבר לשתי העגלות הנ"ל?
    - האם הוא סלקל טוב, בטיחותי ונוח? עד איזה גיל הוא מתאים?
    - הציעו לנו אותו בחנות ב-500 ש"ח, זה מחיר טוב?
    - כמה אמור לעלות בסיס לאוטו בשבילו [רגיל, לא איזופיקס], והאם באמת יש בו צורך?
    - באינטרנט ראינו שהסלקל מגיע עם ריפוד צבעוני שניתן לכבס, וכן עם ריפוד נוסף מגן לתינוקות ניו-בורן. האם הריפודים האלה מגיעים אוטומטית עם הסל-קל או שהם תוספות שקונים בנפרד? [לא הצלחנו להבין בבירור בחנות שהיינו בה].
    [ואולי בכלל יש סל-קל אחר שעדיף??]
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה וסלקל

הוספת תגובה

• עגלה וסלקל - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום ליאל,

1. מתלבטים בין שתי עגלות - ג'ואי כרום או הארמדילו XT,
    חשוב לנו שתהיה עגלה משולבת, בטיחותית, אמינה, קלה, נוחה לקיפול [ונכנסת באוטו קטן], גבוהה, ושהטיולון יהיה לשני הכיוונים.
    איזה עגלה מומלצת יותר מביניהן?

לתא מטען קטן הארמדילו תתאים יותר כי הג'ואי די גדולה בקיפול. סה"כ שתיהן נותנות תמורה מצויינת לכסף, הארמדילו מצטיינת בפרקטיות שלה. מצד שני הג'ואי גבוהה יותר.
    אני ממליץ לך לבדוק אחת ליד השניה, לטייל איתן עם משקל מחוץ לחנות, לקפל (עדיף עם הטיולון), לתפעל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה.

2. לגבי הסל-קל -
    ראינו את הסייבקס אטון, ויש לנו כמה שאלות לגביו -
    - האם הוא אכן מתחבר לשתי העגלות הנ"ל?

כן.

- האם הוא סלקל טוב, בטיחותי ונוח? עד איזה גיל הוא מתאים?

יש לו דירוג בטיחותי גבוהה והוא סל קל מומלץ, הוא מתאים עד משקל 13 ק"ג שזה יותר מגיל שנה אך רוב האנשים עוברים לכסא בטיחות בגילאי 8-10 חודשים בממוצע.

- הציעו לנו אותו בחנות ב-500 ש"ח, זה מחיר טוב?

כן, מחיר מעולה.

- כמה אמור לעלות בסיס לאוטו בשבילו [רגיל, לא איזופיקס], והאם באמת יש בו צורך?

בסיס רגיל נמכר סביב ה- 500 ש"ח. אפשר להסתדר ללא בסיס. אפשר להתחיל ללא הבסיס ולראות איך מסתדרים, תמיד יהיה ניתן לרכוש את הבסיס במידת הצורך וזה לא משפיע על העלות.

- באינטרנט ראינו שהסלקל מגיע עם ריפוד צבעוני שניתן לכבס, וכן עם ריפוד נוסף מגן לתינוקות ניו-בורן. האם הריפודים האלה מגיעים אוטומטית עם הסל-קל או שהם תוספות שקונים בנפרד? [לא הצלחנו להבין בבירור בחנות שהיינו בה].
    [ואולי בכלל יש סל-קל אחר שעדיף??]

הסל קל מגיע עם מגן ראש וריפידות לכתפיים ובדרך כלל זה מספיק.
    אפשר לבדוק את הסל קל של בבה קונפורט במחיר של הסייבקס ובי סייף שטיפה יותר יקר אך מרופד יותר והבד איכותי יותר.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקלים
    נופר
    02/05/2015

שאלה נוספת. איך בוחרים סלקל? מה החשיבות וההבדלים בין המתאמים השונים? רוצה לחבר את הסלקל לעגלה. ארמדילו פיליפ xt

לקביעת תור
    סגירה
    סלקלים

הוספת תגובה

• סלקלים - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום נופר,

הסל קל הוא מושב הבטיחות לרכב והחיבור לעגלה הוא בונוס. מומלץ שהתינוקות לא יהיו בסל קל יותר מדי זמן מכיוון שזווית הסל קל אינה בריאה לגב התינוק.
    לארמדילו יש מתאם אחד, על אותו מתאם ניתן לחבר סל קלים של: סייבקס, בי סייף, ג'ואי, מקסי קוזי, בבה קונפורט וקידי.

הסייבקס אטון 3 הוא הסל קל הכי בטיחותי אשר מתחבר לעגלה עם דירוג של 5 כוכבי בטיחות, מן הסתם הוא הכי מומלץ אך גם הכי יקר. גם הבי סייף, אטון בייסיק, בבה קונפורט ומקסי קוזי קיבלו דירוג גבוהה של 4 כוכבים. הג'ואי קיבל דירוג בטיחותי נמוך ולכן לדעתי אינו מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגאז'
    נופר
    02/05/2015

היי :) מרוב התלהבות לא בדקתי אם הארמדילו פיליפ xt נכנסת לתא המטען של סוזוקי אלטו. ידוע לך? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    בגאז'

הוספת תגובה

• בגאז' - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום נופר,

נכנסת לכל תא מטען כולל של אלטו.
    היא נכנסת כשהיא עומדת על צידה, יש להוציא את מדף הבאגז' באופן קבוע כדי שהעגלה תיכנס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    :-)
    02/05/2015

היי
    מתלבטת בין העגלות פג פרגו פופ אפ לבין סייבקס פריאם
    איזה עגלה מומלצת יותר?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    02/05/2015

שלום,

הסייבקס מאוד חדשה ככה שאין פידבקים עליה. הפג מיוצרת באיטליה בעוד שהסייבקס בסין. לדעתי הפג קלה יותר לתפעול והאמבטיה יותר מוצלחת. הטיולון של הפג רחב יותר.
    מצד שני הסייבקס מרופדת טוב יותר והמושב נשכב למצב שטוח יותר.
    הכי נכון יהיה ללכת ולראות אחת ליד השניה, לנסות לקפל, לתפעל, ללכת עם משקל על העגלה לבדוק ברכב ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו 51
    רז
    01/05/2015

היי
    רציתי לברר אם יש הבדל בגודל האמבטיה והטיולון בין הפג פרגו פופ אפ ובין הפג 51 החדשה

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו 51

הוספת תגובה

• פג פרגו 51 - תגובה

קובי סופר
    01/05/2015

שלום רז,

אין הבדל, רק השלדה יותר צרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת טיולון
    נועה
    30/04/2015

היי קובי!!

אני מתלבטת בין הג׳ואי בריסק פרימיום לסייבקס אוניקס 2015.
    ההבדל במחיר זניח.
    אם אני לא טועה, הסייבקס מותר לשימוש עד 22 קילו לעומת הבריסק שהוא עד 15.

יש עוד הבדל מהותי? (בעיקר מבחינת נוחות הליכה, יציבות הגב וגודל הסל).
    על איזה מהם אתה ממליץ יותר?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת טיולון

הוספת תגובה

• בחירת טיולון - תגובה

קובי סופר
    01/05/2015

שלום נועה,

לגבי המשקל, צריך לבדוק עד כמה מכון התקנים אישר לסייבקס. לדעתי גם עד 15 ק"ג כי זו דרישת מכון התקנים. ה- 22 ק"ג מתייחס לארה"ב שם לרוב הטיולונים יש יכולת נשיאה למשקל זה. בכל אופן 15 ק"ג זה גיל 3 שנים ומעבר לגיל זה אין צורך בטיולון.

שני הטיולונים מעולים ונותנים תמורה מצויינת לכסף. לדעתי הג'ואי יותר נוחה להליכה ולקיפול. הסייבקס יותר מרופדת ויותר נוח לחגור בה את התינוק. אני חושב שכל אחד מהם היא קניה טובה. כמו שאני תמיד ממליץ עדיף ללכת עם התינוק, לעשות נסיעה מחוץ לחנות, לנסות לקפל, לתפעל ולהחליט מה נח לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה