פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Peg easy drive switch
    חלי
    21/05/2015

היום ראיתי עגלה דגם חדש של פג איזי דרייב אהבתי אותה- אמבטיה מרווחת ומתכווננת, קיפול מטרייה, מתהפכת, חברה טובה ומחיר טוב יחסית 3000 שח
    ראיתי גם את ארמדיליו פליפ ואת בייבי ג׳וגר 4 גלגלים... הארמדיליו במחיר דומה לפג איזי דרייב, לא אהבתי את המראה אבל מצד שני אני מבינה שהיא מומלצת... הבייבי ג׳וגר זולה מאוד יחסית ונראית בסדר...
    אודה לך אם תעזור לי בהתלבטות...
    אני נוטה לכיוון פג כי זו חברה טובה עם איכות, היא נראית גם נוחה... יש חסרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Peg easy drive switch

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה

חולי
    25/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה להמלצה על עגלה
    ש
    20/05/2015

שלום אשמח להמלצה על עגלה.
    הדרישות:
    עגלה המתאימה למגורים בקיבוץ - גלגלים גדולים.
    כוללת אמבטיה.
    בטיחותית.
    מחיר סביר.

לקביעת תור
    סגירה
    בקשה להמלצה על עגלה

הוספת תגובה

• בקשה להמלצה על עגלה - תגובה

קובי סופר
    21/05/2015

שלום,

במחיר סביר הג'ואי כרום תעשה את העבודה, גם סולה 2 של מאמאס אנד פאפאס תתאים.
    אם מוכנים לשלם יותר ממחיר סביר הרטן רייסר ג'י טי הכי תתאים לצרכים שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלת סייבקס פריאם
    קובי סופר
    17/05/2015

היי,
    אשמח לשמוע המלצה/דיס המלצה על העגלה. אין עליה הרבה חו"ד ברשת....האם כדאי ללכת לראות גם את הבייבי ג'וגר?

הוספת תגובה

• סייבקס פריאם - תגובה

קובי סופר
    17/05/2015

שלום קארין,

מדובר בעגלה ממש חדשה גם ברמה העולמית לכן אין כרגע המלצות או דיס. על פניו נראית עגלה מאוד איכותית. הבייבי ג'וגר היא ההפך ממנה, עולה כמחצית ממנה אך התמורה בהתאם. בטווח המחיר של הפריאם הייתי ממליץ יותר על פג פרגו בוק פופ אפ או הרטן רייסר ג'יטי אשר מיוצרות באירופה ונמכרות מספיק זמן כדי לקבל חוות דעת. סה"כ חוות הדעת עליהן מצויינות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0
    nobody
    17/05/2015

היי,

אין לי מושג מאיפה להתחיל מכל הכיסאות שיש.

כמובן שעדיף את הכיסא הכי בטיחותי שיש, במחיר סביר.

אם יש דגמים שעונים על שני הקרקיטריונים האלה וגם נחשבים יחסית יותר קומפקטיים (מבחינת המקום שהם תופסים למי שישב ליד כשהכיסא יעבור מאחור), אודה להמלצות ספציפיות (:

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0

הוספת תגובה

• המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0 - תגובה

קובי סופר
    17/05/2015

שלום,

הייתי ממליץ להתחיל מסל קל ולאחר מכן לעבור לכסא. אם בכל זאת כסא מגיל לידה אני ממליץ על הנקסט פיט של צ'יקו. הוא לא הכי זול אבל הכי בנוי נכון לתינוק בן יומו, בטיחותי, מרופד היטב ועד משקל גבוה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי סנס 5 או נני 6
    מרב
    17/05/2015

מה עדיף? ומה מתאים גם לעריסה ואז גם למעבר למיטת תינוק. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בייבי סנס 5 או נני 6

הוספת תגובה

• בייבי סנס 5 או נני 6 - תגובה

קובי סופר
    17/05/2015

שלום מרב,

שניהם מתאימים גם לעריסה וגם למיטה. ממליץ יותר על הבייבי סנס, חברה ישראלית כך שמעבדת השירות שלהם תיתן לכם מענה טוב יותר בעת תקלה או כיול. בנוסף בייבי סנס הם אלו שהמציאו את המוצר שנקרא מוניטור נשימה לתינוק ולכן יש להם ניסיון רב יותר בתחום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו פופ אפ או ארמילדו פיליפ XT?
    מורן
    14/05/2015

מתלבטת מאוד בין שני עגלות אלו? ללא קשר למחיר.

הוספת תגובה

• פג פרגו פופ אפ או ארמילדו פיליפ XT? - תגובה

קובי סופר
    14/05/2015

שלום מורן,

סך הכל מבחינת רעיון הן זהות. עגלות שתוכננו כדי שיהיו פרקטיות להורה עם פחות התפשרות על נוכות התינוק. הפג מיוצרת באיטליה בעוד שהפליפ בסין לכן איכות ההרכבה והחומרים של הפג עדיפים. הפג רחבה יותר, נוחה יותר להליכה (בעיקר כשיורדים ממדרכה מסודרת) ויותר מעוצבת. מצד שני הפליפ קלה משמעותית במשקל, קטנה יותר בקיפול ומאפשרת חיבור מגוון גדול של סל קלים ולא רק של חברה אחת.
    אם למחיר אין שיקול אני מציע לבדוק אחת מול השניה, ללכת איתן עם משקל, לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב, ככה תוכלו לקבל החלטה נכונה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר ממך

מורן
    15/05/2015

אני קצת התבלבלתי מהדגמים. הדגם הכי חדיש ומומלץ זה הבוק פלוס פופ אפ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר ממך - תגובה

קובי סופר
    15/05/2015

שלום מורן,

הפופ אפ הוא הכי חדיש. יש לקחת בחשבון שכל דגמי פג זהים במושב ובסל קל (למעט איכות הבדים) וההבדל העיקרי בין הפופ אפ לשאר הדגמים הוא האמבטיה של הפופ אפ. אמבטיית הפופ אפ קלה יותר בכ- 3 ק"ג ביחס לאמבטיות האחרות והאמבטיה מתקפלת לאחסון ואפילו עם השלדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר

מורן
    20/05/2015

היי, אני מעוניינת לרכוש את הדגם קומפליטו. השאלה שלי היא לגבי הטיולון, הבנתי שבשלושת הדגמים מגיע אותו טיוליון כמו הפופ אפ. הטיולון עם הגב הקשיח. אך ברשת אחרת ראיתי בקומפליטו טיוליון שונה מהפופ אפ. כנראה דגם ישן יותר. השאלה שלי היא האם הטיולון כמו שמגיע בפופ אפ הוא המומלץ?
    והאם כמו שהבנתי ההבדל בין הקומפליטו לפופ אפ זה הבדים והאמבטיה שמתקפלת יחד עם העגלה?
    אשמח להסבר שוב
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר - תגובה

קובי סופר
    20/05/2015

שלום מורן,

ההבדל בין פופ אפ לקומפלטו הוא אכן כמו שציינת באמבטיה ובבדים.
    בדגמים הישנים 2014 ומטה היה מגיע טיולון שונה, החל מ- 2015 זה שונה לטיולון של הפופ אפ שיש לו תמיכת גב טובה יותר והוא רחב יותר, החיסרון השכיבה שלו לא שטוחה כמו בטיולון הקודם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי 2015 של הפג

מורן
    17/05/2015

האם חוץ מהדגם פופ אפ שהוא 2015, שאר הדגמים של 2015 הגיעו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי 2015 של הפג - תגובה

קובי סופר
    17/05/2015

שלום מורן,

ככל הידוע לי במספר קטן של חנויות כבר יש דגמי 2015.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לגבי הארמדילו פליפ
    nobody
    14/05/2015

היי,

איפה העגלה מיוצרת?
    האם ניתן לפרק את הבדים ולכבס ? של הטיולון\אמבטיה\גגון ?
    האם הטיולון מגיע למצב שכיבה מלא?
    איך העגלה בתנאי "שטח"? הכוונה למדרכות עם לבנים קצת עקומות, דשא וכו'?

איך העגלה בהשוואה לcybex iris? וג'ואי כרום?

ושאלה אחרונה אחרי שקראתי קצת הודעות בפורום, האם צפויה בעיית מלאי בסביבות אוגוסט ?
    תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי הארמדילו פליפ

הוספת תגובה

• שאלות לגבי הארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    14/05/2015

שלום,

איפה העגלה מיוצרת?

מאמאס אנד פאפאס היא חברה בריטית, העגלה עוצבה ותוכננה באנגליה אך מיוצרת בסין.

האם ניתן לפרק את הבדים ולכבס ? של הטיולון\אמבטיה\גגון ?

ניתן לפרק לכביסה.

האם הטיולון מגיע למצב שכיבה מלא?

שוכב היטב אך לא לגמרי שטוח.

איך העגלה בתנאי "שטח"? הכוונה למדרכות עם לבנים קצת עקומות, דשא וכו'?

הפליפ XT יכולה להתמודד עם שטח כזה. יש עגלות שיעשו זאת טוב יותר אך הן במחירים גבוהים יותר.

איך העגלה בהשוואה לcybex iris? וג'ואי כרום?

האייריס של סייבקס מאוד דומה לפליפ בתכונות אך סובל מחסרון עיקרי אחד, המושב שלה לא נשכב למצב שטוח וישבן התינוק מוטה כלפי מעלה במצב שכיבה. אני אישית לא ממליץ על עגלות עם מושבים כאלו. הכרום עגלה מעולה אך יותר כבדה וגדולה בקיפול.

ושאלה אחרונה אחרי שקראתי קצת הודעות בפורום, האם צפויה בעיית מלאי בסביבות אוגוסט ?

אי אפשר לדעת, מומלץ תמידל הזמין חודש עד חודשיים מראש ולא לחכות, כמובן שהחלטתם שזו העגלה הנכונה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, המשך

nobody
    14/05/2015

איפה אפשר להתרשם מהעגלה ? מהצבעים הזמינים?
    איך גודל האמבטיה שלה ביחס לבייבי ג'וגר וברייטקס? האם ניתן לכוון את הגובה של המשטח באמבטיה?

בעקרון אהבנו בה שניתן לכוון את הטיולון לשני הכיוונים והיא נראית מתקפלת בצורה קומפקטית.

בהתחלה חשבנו על בייבי ג'וגר או ברייטקס אבל חיפשנו משהו שמאפשר היפוך כיוון הטיולון (ד"א יש לך קישור למחקרים האלה מאוסטרליה שאתה מדבר עליהם?)

קצת מרתיע אותי בארמדילו פליפ מספר השלבים לקיפול. יש עגלה עם תכונות דומות שמתקפלת בפחות פעולות? אולי זה לא כזה קריטי, אדע כשאראה אותה..
    איך הנסיעה של הארמדילו פליפ הרגילה לעומת הבייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים?

בנוסף חשבנו על ג'ואי כרום אבל נרתענו מגודל הגלגלים האחוריים, למרות שאין לנו בעיה של מקום בבגאז'. האם כדאי לשקול אותה בכל זאת?

יש עגלה נוספת שכדאי לבדוק?
    הסתכלנו גם על אינגליזינה טרילוג'י ועל פג פרגו בוק אבל הן עשו עלינו רושם של עגלות מעוד מסורבלות וגדולות ולא ראינו בהן יתרון בטח שלא בתמורה למחיר..

תודה רבה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, המשך - תגובה

קובי סופר
    14/05/2015

שלום,

איפה אפשר להתרשם מהעגלה ? מהצבעים הזמינים?
    איך גודל האמבטיה שלה ביחס לבייבי ג'וגר וברייטקס? האם ניתן לכוון את הגובה של המשטח באמבטיה?

העגלה זמינה במרבית החנויות למוצרי תינוקות בישראל. האמבטיה סבירה בגודלה, מכיוון שהטיולון מתאים גם מלידה זה לא משהו קריטי.

בהתחלה חשבנו על בייבי ג'וגר או ברייטקס אבל חיפשנו משהו שמאפשר היפוך כיוון הטיולון (ד"א יש לך קישור למחקרים האלה מאוסטרליה שאתה מדבר עליהם?)

אני צריך לחפש אבל לדעתי גם חיפוש בגוגל באנגלית ימצא את המחקר.

קצת מרתיע אותי בארמדילו פליפ מספר השלבים לקיפול. יש עגלה עם תכונות דומות שמתקפלת בפחות פעולות? אולי זה לא כזה קריטי, אדע כשאראה אותה..
    איך הנסיעה של הארמדילו פליפ הרגילה לעומת הבייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים?

השלבים הם לא דבר נורא וניתן לקפל ולפתוח את העגלה ביד אחת תוך 5 שניות בממוצע! להפך זהו מנגנון בטיחות שמונע התקפלות עגלה עם תינוק בפנים.
    לגבי נוחות הליכה היא נוחה. כמו תמיד ממליץ לבדוק אחת מול השנייה כשיש משקל בעגלה ומחוץ לחנות.

בנוסף חשבנו על ג'ואי כרום אבל נרתענו מגודל הגלגלים האחוריים, למרות שאין לנו בעיה של מקום בבגאז'. האם כדאי לשקול אותה בכל זאת?

ממליץ לבדוק מול הארמדילו או כל עגלה אחרת. ללכת עם משקל, לקפל, לתפעל וכו'.

יש עגלה נוספת שכדאי לבדוק?
    הסתכלנו גם על אינגליזינה טרילוג'י ועל פג פרגו בוק אבל הן עשו עלינו רושם של עגלות מעוד מסורבלות וגדולות ולא ראינו בהן יתרון בטח שלא בתמורה למחיר..

הן יותר איכותיות, היצרנים מוסיפים יותר בד, המתכות והפלסטיקה באיכות גבוהה יותר ולצערנו דברים אלו מוסיפים משקל לעגלות. אם לצרכים שלך הן מיותרות אז טוב שפסלת. עדיף להתמקד בדגם אחד או שניים שעונים על הצרכים ולא להתפזר ולהתבלבל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי טיולון של הפג

שירה
    19/05/2015

שלום,
    אני מעוניינת לרכוש את הפג דגם קומפליטו, בעיקר מכיוון שהאמבטיה שלה טיפה יותר גדולה. הבנתי שהשוני היחידי בינו לבין הפופ אפ זה הבדים והקיפול יחד עם האמבטיה.
    מבחינת טיולון אין הבדל , הטיולון של הקומפליטו מגיע עם גב קשיח בדיוק כמו הפופ אפ.
    אך למשל בחנות אחרת מצאתי שיש להם בדגם קומפליטו טיולון בלי גב קשיח.(אולי זה דגם קודם).
    לכן שאלתי זה האם זה באמת נכון ההבדלים בדמים כפי שציינתי
    ו2. איזה טיוליון עדיף? עם הגב הקשיח כמו של הפופ אפ ?
    אשמח אם תוכל לעשות לי סדר
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

nobody
    16/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה ראשונה
    אמיר
    12/05/2015

היי. כמו כל זוג שבוחר עגלה ראשונה אני דיי קלולס אבל מקריאת התגובות של עמוד אחד או שניים לשאלות פה אני נוטה ללכת על ארמדילו פליפ XT, אך אם זאת פתוח להצעות נוספות...הדרישות שלי הן סטנדרטיות כמו רב האנשים וזה בטיחות, אמינות, לא כבדה, קומפקטית באופן יחסי, שיהיה קל לסגור ביד אחת ושתכלול גם אמבטיה וגם טיולון.
    יש לי כמה שאלות:
    1.אני ואשתי פחות או יותר אותו גובה, בין 174-178 לכן צריך עגלה לא נמוכה. הבנתי שזה רלוונטי רק במצב של אמבטיה נכון?
    2. הבנתי שלא מומלץ כ"כ ללכת על עגלה שמתלבש עליה סל קל מהסיבה שזה פוגם בגב התינוק. מה דעתך על כך?
    3. אשמח לקבל הצעות נוספות העומדות בדרישותיי

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    13/05/2015

שלום אמיר,

סך הכל הXT די עונה לצרכים שלכם. אכן הבדל הגובה הוא בעיקר בסל השכיבה, לאחר מכן הטיולונים שהם החלק שבו משתמשים רוב הזמן יושבים בערך באותו הגובה.
    אכן שהייה ממושכת בסלקל אינה מומלצת. מצד שני לפעמים נח להעביר תינוק ישן ישירות לעגלה עם הסל קל לטיול או עליה לבית שלוקחים מספר דקות ולא יותר.

עוד עגלה מומלצת לדרישה שלכם היא בוגבו בי 3. היא יותר יקרה והקיפול בשני ידיים אך בכל זאת שווה לבחון לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדיליו פליפ XT
    ענת
    12/05/2015

הי קובי,
    רציתי לברר לפני קניה של עגלה זו מה רוחב האמבטיה שלה? האם מספיק איכותית להתאים ל2 ילדים? ואיזה צבעים מתאימים לבת או נטרליים (כרגע מחכה לבת ואולי בהמשך יהיה בן)
    תודה מראש
    ענת

לקביעת תור
    סגירה
    ארמדיליו פליפ XT

הוספת תגובה

• ארמדיליו פליפ XT - תגובה

קובי סופר
    12/05/2015

שלום,

האמבטיה לא הכי גדולה שיש בשוק אך יכולה בקלות להתאים לתינוקות עד גיל 4 חודשים (אם מדובר בתינוקות גדולים מהממוצע) ועד חצי שנה (לתינוק בגודל ממוצע). בכל אופן הטיולון נשכב למצב כמעט ישר ומתאים מגיל לידה.

לXT יש 5 צבעים שהפופולאריים ביותר הם הקאמל והטורקיז שדי נטרליים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ
    shir
    11/05/2015

שלום,
    מה ההבדל בין הארמדילו פליפ לבין ארמדילו פליפ XT?
    נמסר לי מהחנות מיי בייבי בירכא שיש להם מאמס & פאפס אך הם לא מחזיקים את ה- XT. לא הבנתי מהתשובה שלהם האם אין בכלל דגם ארמדילו פליפ או האם אין ארמדילו פליפ XT. האם יש הבדל והאם משמעותי?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו פליפ

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    12/05/2015

שלום שיר,

קודם כל ברור שהארמדילו פליפ קיימת כמו גם דגם הXT.
    מדגם הXT לא הגיעו הרבה עגלות לארץ ולכן היבואן לא נתן לכל החנויות שמחזיקות ארמדילו פליפ את גרסאת הXT אבל ניתן להשיג את הגרסא הזו במגוון חנויות.

ההבדלים הם: בXT יש לך גלגלים גדולים יותר, ידית אחיזה דמוית עור שמתכווננת לגובה. בנוסף יש פתח איוורור בגגון הטיולון. מצד שני הXT שוקלת קילו אחד יותר ויקרה יותר ב- 200 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!

shir
    12/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת בהמשך...

shir
    13/05/2015

לאחר בירור מסתבר שבירכא יש ארמדילו פליפ אך לא את דגם ה- XT.
    רציתי לעשות שם את כל חבילת הלידה אך לא רוצה להתפשר על עגלה פחות טובה.
    השאלה - לדעתך, האם זה קריטי המעבר לדגם XT או שההבדל לא משמעותי ואפשר "להתפשר" על ארמדילו פליפ רגיל?
    קראתי את ההבדלים שרשמת, אך אני שואלת לדעתך כיוון שזה הריון ראשון ואני לא יודעת לומר האם ההבדלים הללו משמעותיים...

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת בהמשך... - תגובה

קובי סופר
    13/05/2015

שלום שיר,

מאוד תלוי הצרכים שלך. אם עגלה מעוצבת יותר חשובה לך? אם עגלה נוחה יותר להליכה בשטח כמו כורכר או דשא חשובה לך? אם ידית מתכווננת בגובה חשובה לך? אם פתח איוורור בטיולון חשוב לך? האם מבחר גדול יותר של צבעים חשוב לך?

אם אחת מהתשובות היא כן אז אל תתפשרי. היום לא חובה לרכז הזמנה במקום אחד. להפך אם יש זמן דווקא פיצול הקניות לפעמים ישיג לך מחיר טוב יותר. יש חנות זולה בריהוט, יש אחת שזולה בעגלה ואחת שזולה בסל מוצרי הצריכה וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה נוספת על הארמדילו

nobody
    16/05/2015

היינו בחנות והתרשמנו מאוד מהטיולון, האמבטיה נראית לנו קצת קטנה.
    אבל מה שבעיקר מטריד אותנו זה שבהסעת העגלה היתה הרגשה שצריך כל הזמן לכוון אוותה ישר כי היא סוטה לצדדים מאוד מהר. האם אתה מכיר את הבעיה או שיכול להיות שהיתה בעיה ספציפית בעגלה שבתצוגה?
    זו היתה עגלה מדגם ארמדילו פליפ XT

תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, שרשרתי למקום הלא נכון..מוסיפ

nobody
    17/05/2015

אוסיף שאלה אם כבר:

אהבתי בפליפ: את הקיפול ביד אחת יחסית בקלות לגודל קומפקטי, את המשקל (למרות שפחות היה עדיף), את הטיולון שהרגיש איכותי ויציב, את הגגון הרחב.

עדיין קצת מרתיע אותי: גודל האמבטיה, היעדר פגוש. (בהנחה בהבעיה עם הסטייה של העגלה היא בעיה ספציפית בעגלה שראיתי ולא בדגם עצמו)

יש עגלה שתתאים לי יותר ע"פ ממצאים אלו? שיהיו בה את הדברים שאהבתי בארמדילו עם שיפור הדברים שפחות אהבתי?
    או שאין ברירה אלא להתפשר..?

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, שרשרתי למקום הלא נכון..מוסיפ - תגובה

קובי סופר
    17/05/2015

שלום,

לגבי ההולכה לא חושב שאמורה להיות בעיה. ממה שאני בדקתי לא ראיתי כל בעיה.
    לגבי מעקה, התינוקות לא חייבים מעקה. העגלות הפופלאריות בעולם: בוגבו בי ומקלארן (על שלל הדגמים) ללא מעקה ומעולם לא שמעתי תלונה לגבי זה.
    האמבטיה סבירה בגודלה ותתאים עד גיל חצי שנה. גם במקרה חריג והיא לא תתאים אז הטיולון מתאים מגיל לידה וניתן לעבור אליו בכל שלב.

עגלה דומה בסגנון היא הבוק פלוס, יותר נוחה להליכה, יש לה מעקה ואמבטיה גדולה יותר, בשאר המאפיינים דומה לארמדילו אך יש 2 חסרונות עיקריים: מחיר יקר משמעותית וכבדה משמעותית.
    ממליץ לבדוק אחת מול השניה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות של mamas papas
    אילה
    10/05/2015

שלום רב,
    אני לקראת לידה ומתלבטת בין שתי עגלות של החברה mamas and papas, הראשונה דגם ארמדילו פליפ XT והשנייה דגם סולה 2.
    בעיקרון אנחנו מעוניינים מאוד בעגלה קומפקטית, קטנה, וקלה אשר אוכל להתנהל עמה בקלות לבדי 0קיפול ביד אחת וכו) כמו כן, יש לנו מדרגות רבות לבית (ירידה של שתי קומות) דבר אשר גם מהווה פקטור.
    היינו מעוניינים מאוד בבוגבו בי 3 אך ישנו כעת מחסור שלה בארץ ועל כן עברנו לעגלות דומות במהותן, העגלות הנ"ל.

כעת, ההתלבטות שלי היא כזו: הארמדילו מאוד מצאה חן בעיני הן מבחינת המראה, גודל האמבטיה, הקיפול והגודל שלה כאשר מקופלת.
    עם זאת, ישנם מספר דברים שאיני בטוחה לגביהם ואשמח לסיוע-
    1. המחסור של במפר לתינוק בטיולון לעומת הסולה 2? האם זה חיוני?
    2. הבדים של הארמדילו לעומת הסולה נראים לי מגושמים ורפויים מאוד, עד למצב בו אפילו זה נראה כאילו יש "אובר" בד, האם זה אכן כך? מה ההבדל ביניהן מבחינה זו?

בברכה ותודה רבה על הסיוע,
    אילה חן

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות של mamas papas - תגובה

קובי סופר
    11/05/2015

שלום אילה,

קודם כל ניתן להשיג בי 3 אם מתאמצים.
    לפי מה שתיארת הארמדילו מתאימה יותר לצרכים שלך. היא קלה יותר מהסולה, מתקפלת ביד אחת וניתנת לנשיאה ביד אחת, 2 דברים שבסולה חייבים 2 ידיים.
    הפליפ מאוד מזכירה את הבי מבחינת פונקצונאליות ומראה. גם לבי אין פגוש קדמי כמו למרבית הטיולונים מגיל חצי שנה. אין חובה לפגוש קדמי ותמיד ניתן לחבר קשת צעצועים במקום. הפליפ מרופדת יותר מהסולה וזה כמובן מקנה נוחות לתינוק ואני רואה בזה רק יתרון ולא חסרון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    אלי
    10/05/2015

שלום קובי, אתמול הלכנו לבדוק עגלות. בדקנו את פג פרגו ואת האדמירלו פליפ, הרגשנו שהאדמירלו פחות חזקה ואיכותית..המוכרת מאוד המליצה לנו על דגם אורבו של מאמס אנד פאפס והייתי שמחה לשמוע מה אתה חושב עליה..הפג נראתה לנו מאוד איכותית אבל גם כבדה, אשמח לדעת האם השלדה 51 היא משמעותית יותר נוחה מהשלדה הרגילה. .תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    10/05/2015

שלום אלי,

דווקא במאמאס אנד פאפאס לדעתי דגמי הארמדילו מוצלחים יותר מהאורבו. לארמדילו יש מערכת לאגרים בגלגלים האחוריים (בדיוק כמו בפג) לעומת האורבו שעובדת עם ברגים.
    בכל אופן פג איכותיות יותר כי הן מורכבות באיטליה. אין הבדל בין שלדת 51 לשאר השלדים (אם כבר הS היא השלדה המוצלחת ביותר). ה51 פשוט צרה יותר וזהו.
    לדעתי גם דגמי הארמדילו איכותיים ואני לא חושב שרמת האיכות כל כך שונה בינם לפג פרגו. המלצתי היא פשוט לקחת עגלה מול עגלה, לטייל עם העגלה כאשר יש משקל בפנים, לנסות לקפל (עדיף עם הטיולון), לראות איך מכניסים לרכב, לנסות לתפעל ואז יהיה לכם יותר קל לקבל החלטות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התלבטות

אלי
    10/05/2015

תודה רבה על התשובה, מה זו שילדת הs?ובחנות הציעו לנו לקנות סלקל מגיל 0 אשמח לשמוע מה דעתך בנושא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התלבטות - תגובה

קובי סופר
    11/05/2015

שלום אלי,

שלדת הS נותנת גלגלים איכותיים יותר, ידית אחיזה מצופה דמוי עור ולא ספוג ונעילת גלגלים קדמיים בלחיצת כפתור.

אני גם בעד להתחיל מהסל קל ולא לדלג על שלב זה. זווית השכיבה בסל קל טובה יותר מזו של כסא בטיחות ובנוסף הסל קל ניתן להוצאה מהרכב במידת הצורך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמדיליוס פליפ xt מאמאס אנד פאפאס
    טלי
    07/05/2015

שלום קובי,לגבי האמבטיה של העגלה האם מספיק רחבה? ילד ראשון ואנחנו הורים די גבוהים כך שיתכן והילדה תצא ארוכה, האם האמבטיה מספקת ואיך העגלה באופן כללי?

הוספת תגובה

• אמדיליוס פליפ xt מאמאס אנד פאפאס - תגובה

קובי סופר
    08/05/2015

שלום טלי,

האמבטיה ממוצעת בגודלה וכבר 5 חודשים שהיא נמכרת בארץ ועדיין כל הרוכשים הראשונים שיצא לי להתקל בהם עדיין עם האמבטיה. גם במקרה חריג הטיולון מתאים מגיל לידה ויהיה אפשר לעבור אליו בשלבים מוקדמים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצי אייגו או אמדיליו פליפ. xt?

טלי
    08/05/2015

תודה על התשובה, אני מתלבטת בין ארמדילו פליפ xt לבין מוצי אייגו מה היית ממליץ ומה הנימוקים? אשמח לתגובות של אמהות בפורומים שיש להם את אחת העגלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצי אייגו או אמדיליו פליפ. xt? - תגובה

קובי סופר
    10/05/2015

שלום טלי,

את מתלבטת בין שני הפכים מושלמים. מוצי כבדה, גדולה ומסורבלת. הארמדילו מאוד קלה, קטנה ופרקטית. מצד שני המוצי גבוהה יותר ומעוצבת יותר, הגלגלים גדולים יותר ולכן יהיו מקומות בהם היא תהיה נוחה יותר להליכה.
    אני בכל אופן בעד הפרקטיות. נתקלתי בהמון הורים עם מוצי שרכשו טיולון כבר בגילאי חצי שנה וזאת עקב המשקל הכבד והסרבול של המוצי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות
    :-)
    06/05/2015

איזה עגלה מומלצת יותר בוגבו בי 3 או סייבקס אירם?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות

הוספת תגובה

• עגלות - תגובה

קובי סופר
    07/05/2015

שלום,

בסגנון של עגלות אלו אני ממליץ לבדוק גם את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת המלצות על עגלת תינוק
    גלגול
    06/05/2015

שלום רב,
    אשמח לקבל לכל היותר 3 המלצות על עגלות בהתאם לפרמטורים הבאים:
    עגלה משולבת - אמבטיה, טיולון, סלקל
    קלה (יחסית)
    בטיחותית
    מרופדת
    נוחה וקלה לקיפול
    לא מסורבלת וגדולה מבחינת תימרון
    לגבי האמבטיה - שתהיה גדולה יחסית ותשמש לתקופה של יותר מ-3 חודשים .

תודה רבה רבה

הוספת תגובה

• מבקשת המלצות על עגלת תינוק - תגובה

קובי סופר
    07/05/2015

שלום,

מהמידע שהשארת אני ממליץ לבדוק את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או סולה, גם ג'ואי כרום מתאימה. ניתן גם לבדוק את הבי 3 שטיפה יותר יקרה מעגלות אלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה