מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ביבה: ביבו או היפי?דנה19/12/2011
שלום לכולם,
אשמח לדעת מה ההבדל בין עגלת הביבו לעגלת ההיפי, לי הן נראות בדיוק אותו הדבר ואני בהחלט שוקלת לרכוש אחת מהן, רק שאין לי מושג על איזה דגם ללכת...
מישהו יכול להאיר את עיניי?
דבר נוסף, האם בטיולון שלהן מסעד הרגליים מתכוונן או שהוא תמיד בזווית?
אני מתכוונת, אם משכיבים את משענת הגב עד למטה כדי שהתינוק יוכל לישון, האם הרגליים שלו מתיישרות או שנשארות בזווית ישיבה?
ודבר אחרון - מה המחירים של ההיפי לעומת הביבו?
תודה רבה לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבה: ביבו או היפי? - תגובה
קובי רוזנברג22/12/2011שלום דנה
אכן 2 העגלות דומות מאוד.
הביבו מומלצת יותר ואכן 2 הטיולונים מגיעים למצב שכיבה 178 מעלות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבו או היפי
סיגל שר28/12/2011מה ההבדל בין עגלת ביבו לעגלת היפי. ובמה הביבו עדיפה על ההיפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס אוניקס ומוצרים נלוויםmaru19/12/2011
הי! לפני כמה ימים קניתי לבת שלי טיולון של סייבקס אוניקס. הוא מגיע ללא כיסוי רגליים ורציתי לדעת האם ניתן לקנות אותו בנפרד?
ועוד שאלה (למרות שכבר קניתי ולא ישנה כלום) אבל האם ניתן לקנות את הטיולון בלבד (ללא אמבטיה וללא סלקל) של הדגם קליסטו של אותה חברה.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון סייבקס
שרון20/12/2011אני יודעת שעגלת סייבקס קליסטו נמכרת כחבילה של שלושה חלקים סל שכיבה,סל קל,וטיולון.לפי דעתי ניתן גם למצוא בנפרד חלקים של החבילה הזאת ,בהצלחה למי שמחפש.ממליצה בחום על הסייבקס קליסטו,משתמשת בשתי עגלות כאלה לשני ילדי אחת כמעט שנתיים,והשניה שנה וקצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אוניקס ומוצרים נלווים - תגובה
אביבית מולכו22/12/2011רכישת טיולון בדלבד ניתן לרכוש רק מדגמי 2010 בדגמי 2011 לא ניתן לרכוש טיולון בנפרד.
בנוגע לכיסויי רגליים בשלב זה אין בארץ טרם ידוע מועד הגעה של כיסויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עושים סדרBABY15/12/2011
שלום רב,
מתי צריך להתחיל לחשוב על מוצרים לתינוק,איפה אפשר לקנות מוצר איכותי במחירים נורמאלים?
האם יש מקומות בהן ניתן לרכוש יד שנייה והם מומלצים.
האם אימהות עם ניסיון תוכלנה להמליץ מנסיונן.
אני רק בהתחלה,הראש שלי עדיין בין שקיפות עורפית לבדיקות דם...ובכל זאת הזמן עובר מהררררררררר...
האם יש הבדל בין מוצרים שמתאימים לקיץ או חורף?ועל מה בעצם לשים את הדגש....
אני מודה לעונים מראש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עושים סדר - תגובה
אביבית מולכו22/12/2011בשעה טובה!
שההריון יעבור קל ככל שניתן.
לשאלתך, יש מגוון עצום של מוצרים לתינוקות וכן, ישנם הבדלים בין חורף לקיץ מבחינת ביגוד.
מבחינת מה צריך , מחירים וכו'.. לכל חנות יש את ההמלצות שלה.
תראי מתוך בני המשפחה אם יש דברים שיכולים להעביר אלייך ושהם במצב טוב ואז תעברי בין חנויות, תתרשמי , תקבלי רשימות של ציוד שמהם תוכלי לצמצם מה את צריכה ומה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עריסת נבטה של פגדנה13/12/2011
שלום,
אני לקראת לידה שלישית בע"ה, מעוניינת לרכוש את עגלת פג פליקו סוויץ' קומפקט + העריסה של פג, אבל ללא הסלקל והתיק פשוט כי כבר יש לי מהילדים הקודמים.
איפה אפשר לרכוש את העגלה והעריסה?
מה המחיר של העריסה בנפרד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עריסה
שושנה15/12/2011את יכולה לקנות אצל היבואן -פופיק.
מחיר עריסה הוא 1390 ש"ח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי עגלת ביבה מדגם ביבושקמה13/12/2011
היי,
קודם כל אני חייבת להגיד שזה מאוד נחמד שקיים פורום שכזה, חשוב מאוד שיש עם מי להתייעץ...
אני ובעלי מאוד התרשמנו לטובה מעגלת הביבו,הן מבחינת המראה והן מבחינת התפעול שלה.
החשש היחיד שלי הוא עקב כך שזו עגלה שחדשה בשוק ולא "מותג" מוכר שרץ בשוק זמן רב.
האם היא באמת נחשבת לעגלה טובה ובטיחותית היום בשוק?
בנוסף, האם הגיוני שמצאתי את דגם 2011 ב- 2690 ש"ח כולל כל החלקים שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני אהבתי את העגלה, אבל...
פולה13/12/2011גם לי יש חשש דומה לשלך לגבי איכות העגלה ועמידותה לטווח ארוך, בנוסף, כמו שציינתי בהודעה שהעלתי לגבי התלבטות בין עגלות, מציק לי עניין הבד של הטיולון והסל קל, מבחינה האם הוא נושם ומאוורר או שהילד יזיע בו...
המחיר שציינת זול בצורה מפתיעה, הכי זול שאני נתקלתי זה 3200 כולל הכל וגם בסיס איזופיקס לסל קל.
איפה ראית את המחיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פולה
שקמה13/12/2011מאיפה את? אני מאזור הצפון.. ראיתי אותה בחנות שנקראת בייבי סמייל במרר אם את מכירה.. בעפולה למשל היא עולה 3000 ש"ח גם כולל כל החלקים..
זו כבר שאלה טובה- לגבי הבד, אם באמת נושם..
איך אפשר לברר את הדברים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת שמעתי שבצפון המחירים טובים
פולה13/12/2011אני מהמרכז אז זה פחות רלוונטי לגביי.
בכל מקרה אני מחפשת תשובה לעניין הבד וטיב העגלה, העלתי פה את השאלה לפני מס' ימים אך טרם נעניתי. פניתי גם לפורום אחר אבל גם שם בינתיים אין מענה בנושא הזה ספציפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אותך...
שקמה13/12/2011אלו באמת דילמות שמדאיגות גם אותי..
במידה ותהיה לך תשובה, אשמח אם תוכלי לעדכן אותי גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה!
פולה13/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא מגיב?
שקמה13/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבה -עגלה מעולה ומאוד מומלצת
נציג בייביז27/12/2011תוכלי לפנות לסניף של בייביז במוצקין ולקבל הסבר מדוייק שכולל הדגמות על העגלות המעולות של ביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי עגלת ביבה מדגם ביבו - תגובה
קובי רוזנברג19/12/2011שלום שקמה
ביבה דגם ביבו הינה עגלה מצויינת שילדה חזקה מאוד, טיולון נשכב ל-178 מעלות, 2690 ש"ח כולל אמבטיה + טיולון.
הביבו קיימת בשוק מעל שנה ובסך הכל אין בעיות.
כמובן שיש דגמים נוספים שמאוד דומים כגון ברייטקס B-SMART וכו'
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שקמה תשובה מביבה
Biba baby25/12/2011אנו שמחים שאהבת את העגלות שלנו.
ביבה נמכרת כבר שנה בישראל ומאז שעשתה עלייה יש כבר אלפי משפחות שנהנות מהעגלה.
את יכולה להתרשם מחוות דעת עליה במבחן העגלות שהשווה אותה לעגלות פופולאריות אחרות בשוק ף
בנוסף, תוכלי לקבל פרטים נוספים באתר שלנו ולקבל חוות דעת ממשתמשים בפייסבוק שלנו
אם יש שאלות נוספות נשמח לענות 09-8808878
שלך הביבאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי ג'וגר או איזי בייבי?אמא לילד שני12/12/2011
שלום!
אני מתלבטת בין עגלת בייבי ג'וגר מיני סיטי (אבל בלי אמבטיה!) לבין איזי בייבי מוון לייט או XL משו...
מי יכול להמליץ לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי ג'וגר או איזי בייבי? - תגובה
אביבית מולכו12/01/2012לדעתי, ללא כל ספק בייבי גוגר.
עבירות טובה יותר, קיפול פשוט וזריזות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשאים..גולי12/12/2011
שלום..
מלבטת מאוד לגבי מנשא..
יש את הפנטזו החדש.. מכירים? שנראה ממש מרשים או את הארגו ששמעתי עליו הרבה המלצות מצד שני יש את הבייבי בורן או מאמס אנד פאפס שבהם אפשר לשים את התינוק עם הפנים כלפי חוץ.. יש לכם המלצות לגבי אחד המנשאים? אני מאוד מתלבטת..
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשאים.. - תגובה
יובל שיזף12/12/2011שלום גולי
ישנם המון מנשאים בשוק ויש את אלו שציינת שזה המותגים המובילים בשוק והם גן מנשאים מצויינים: ארגו שמתאים למשקלים כבדים ואפשר לשים את התינוק גם בגב וביבי ביורן אם השיטה תמיכה הייחודית שלו.רק שבארץ המנשאים האלו מאד יקרים וישנם הרבה מנשאים קצת פחות טובים בהפרשי מחירים גדולים ולכן אני ממליץ שקודם תחליטי למה המנשא ישמש אותך וכמה את מוכנה לשהקיע וככה תוכלי לקבל החלטה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. יש לי שאלה נוספת...
גולי13/12/2011האם אפשר לרכוש בארץ גם את שאר המנשאים של מאמס אנד פאפס או רק את דגם המורף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנשאים.. - תגובה
אביבית מולכו03/01/2012החשוב ביותר בבחירת מנשא זה אכן לוודא שיש תמיכה לגב הן לחלק העליון והן לחלק התחתון. בדקי בחנות את המנשא עלייך ותראי שאכן יש תמיכת גב מספקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה דגם פולסר של קאםנטאלי11/12/2011
הייתי שמחה לדעת איפה ניתן למצוא את עגלת cam pulsar? לא הצלחתי למצוא אותה בשום חנות עד כה. בכדי שאוכל להתרשם ממנה באופן מוחשי. אשמח גם לשמוע חוות דעת על העגלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה דגם פולסר של קאם - תגובה
יובל שיזף12/12/2011שלום נטאלי,
אני ממליץ לך לפנות ליבואן כדי לקבל הכוונה
היבואן זה איזי ביבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו:סולה ממבה או בי סמארט?פולה11/12/2011
שלום, אני מתלבטת בין 3 עגלות, סולה של מאמס& פאפס, ממבה של אי בי סי דיזיין, ובי סמארט של ברייטקס. אשמח לקבל חוות דעת לגבי תמורה ביחס למחיר.
בנוסף שמעתי שהיבואן של הברייטקס פשט את הרגל. האם זה נכון? ומה זה אומר לגבי כדאיות הרכישה, ומי נותן את האחריות לעגלה?
תודה מראש!
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי עגלה- אשמח להתייחסות
פולה13/12/2011שלום,
אשמח אם תשתפו אותי בניסיונכם מאחר וזו תהיה הלידה הראשונה שלי בע"ה ואני מלאה בהתלבטויות!
העגלות שעניינו אותי וההתלבטות לגביהן :
1. ממבה של ABC - חברה גרמנית, ארץ ייצור סין. המחיר שלה [אבמטיה+טיולון] 4200 ש"ח לא כולל סלקל, אך יש אפשרות לרכוש אותה באנטרנט במחיר הרבה יותר זול אבל בלי אחריות. העגלה נראית יציבה וחזקה, עושה רושם שגם הקיפול נוח, אבל דבר אחד שמאוד מפריע לי זה העובדה שהטיולון [מרכב הישיבה] שלה לא מתיישר. כלומר יש לטיולון כמה זויות, וניתן ליישר את מסד הרגליים, אבל הכסא נשאר תמיד במצד ישיבה. נק' נוספת אך לא קריטית- אין כיסוי רגליים בטיולון. האם מישהי רכשה עגלה זהה או דומה לזו? ומה דעתכן על העובדה שאין מצב שכיבה מלא בטיולון? כמה זה באמת חשוב?
2. בי סמארט של ברייטקס [4 גלגלים] - חברה אירופאית, לא זוכרת ארץ ייצור. מחיר [אמבטי+טיולון+סלקל] בסביבות ה 4400 ש"ח. האמבטיה והטיולון לבדם ממש קלים במשקל. בניגוד לממבה, פה יש את האפשרות להשכיב את הטיולון ל178 או 175 מעלות, וגם ליישר את מסד הרגליים. מה שמפריע לי פה זה שהיבואן פשט את הרגל, ויש סימני שאלה לגבי האחריות. יש לציין כי לאחר חיפוש באנטרנט רוב ההודעות על פשיטת רגל היו בסוף שנת 2010- תחילת 2011, השאלה אם המצב עדיין בעייתי או שהסתדר, כי כמו שהבנתי עגלות חדשות ממשיכות להגיע לחנויות, אז אולי אין ממה לדאוג?
3. ביבו של ביבה- חברה קנדית, ארץ ייצור סין. האופציה הכי זולה. ראיתי מחיר מבצע של 3200 אמבטיה+ טיולון+ סלקל+ בסיס איזופיקס לרכב. העגלה נראית ממש טוב, יציבה, גבוהה, חזקה, בנוסף יש לה גגון הצללה נוסף, הפרסומים שלה מתפארים בבד האמבטיה שעשוי מכותנה ופולי סויה. להורים היא ניראת ממש ממש נוחה, הסל למטה בדומה לסל של ממבה מאוד גדול. גם פה הטיולון נפתח לכמעט 180 מעלות, ובדגם הזה הטיולון דיי גדול [טוב לטווח הארוך]. הבד הוא רחיץ, אבל קצת מזכיר ברזנט במגע שלו, פעם קראתי תגובה של מישהי שאמרה שהילד מזיע בעגלה, אני לא זוכרת אם הכוונה היתה לסל קל או לטיולון.
אשמח לקבל תגובה ממי שמכיר את העגלה.
4. סולה של מאמס&פאפס- חברה בריטית, לא זוכרת ארץ ייצור. קיבלתי הצעה לשלושת הפריטים ב 3500 ש"ח, יש אפשרות לרכוש ללא האמבטיה ב3000 ש"ח, למרות שראיתי תגובות שרכשו גם בפחות. הטיולון נפתח לכמעט 180 מעלות, כך שניתן לוותר על האמבטיה וכך להוזיל את העלות. הרכבה ופירוק קלים ופשוטים. השלדה חזקה. והבדים נעימים יותר מהביבה. הסל למטה קטן יותר מהעגלות שציינתי קודם. אחד היתרונות של העגלה שהיא צרה מהאחרות, ופה עולה השאלה האם הטיולון, שגם הוא יחסים צר, יהיה נוח לתינוק בשלבים מתקדמים יותר.
אני שוקלת לוותר על האמבטיה, ולכן חשוב שהטיולון יהיה נוח גם לשכיבה מגיל 0 וגם להמשך. הטיולון הכי נוח שראיתי זה איזי דרייב של פג-פרגו, שלבדו הוא נמכר ב 2790 ש"ח. במקרה הזה מפריע לי הקיפול וההרכבה של הלדה שנראה יותר מסובך ומסורבל מהעגלות האחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור לגבי הממבה...
ענת15/12/2011הי,
אני אמנם לא מכירה את העגלות האחרות, אך לגבי שאלתך על הטיולון של הממבה, בזמנו גם אני התלבטתי לגבי זה. פחדתי שהאפרוח לא יוכל לישון בטיולון, אבל מסתבר שהיום באירופה ממליצים לעודד תנוחת ישיבה מגיל חצי שנה, ולכן ברוב העגלות החדשות הטיולונים כבר לא מתיישרים יותר. בכל מקרה, אני יכולה להרגיע אותך שלפחות הקטנצ'יק שלי ישן טוב בטיולון של הממבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו:סולה ממבה או בי סמארט? - תגובה
קובי רוזנברג19/12/2011שלום פולה
קודם כל לגביי היבואן של ברייטקס אכן בסוף שנת 2010 חברת בייבי סייף נקלע לקשיים והועברה לכונס נכסים ונרכשה ע"י חברת רסטקס כיום החברה עובדת וממשיכה לייבאות ברייטקס ומוצרים נוספים ניתן לקבל שירות במספר הבא: 072-2555100.
ברייטקס B-SMART עגלה מצויינת ואמינה, החסרון היחידי שהיא כבדה עם הטיולון.
סולה עגלה פופלרית מאוד מתאפיינת במשקל סביר, אבל אני חושב שהטיולון אינו תחליף טוב לאמבטיה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות סייבקססיגל11/12/2011
שלום!!
רציתי לשאול אם יש עוד דגמים של טיולונים של סייבקס שאפשר לחבר להם אמבטיה כמו לטופז וכו וגם אם אפשר לקנות את האמבטיה בניפרד אם יש לי כבר את הטיולון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ישמח לתשובה
סיגל13/12/2011בבקשה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות סייבקס - תגובה
קובי רוזנברג19/12/2011שלום סיגל
הכי טוב לפנות ליבואן ישירות
גולדי הון EGST - סייבקס - 09-7432182
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנייה בארה"בלידה ראשונה11/12/2011
שלום,
אני מתלבטת בין בייבי ג'וגר סלקט לבין ברייטקס בי agile והייתי רוצה לדעת מה מהם מיוצר בארה"ב והאם ההבדלים במחיר משמעותיים שם..
אודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנייה בארה"ב - תגובה
יובל שיזף12/12/2011אני מאמין שיש הפרשי מחירים כמו בכל המוצרים למרות שבעגלות האלו לא גבוהיים כמו כן חשוב לשקול את עיניין האחריות כי במידה ותיהיה תקלה בעגלה כול ההפרש מצתמק אם לא יצא יותר יקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגליזינה אביולנה11/12/2011
שלום, אשמח לשמוע יתרונות וחיסרונות של הדגם אינגליזינה אביו...
ראיתי את העגלה, נראת לי נוחה ויש בה כל מה שצריך...מה דעתכם עליה?
איזה סלקל כדאי לי לרכוש (לא חייב להתחבר לעגלה)- סלקל לא יקר אך בטיחותי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינגליזינה אביו
לנה12/12/2011אפשר להתייחס בבקשה לשאלה שלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינגליזינה אביו - תגובה
אביבית מולכו12/12/2011לנה היי
בכדי לקבל אינפורמציה על העגלה של אינגליזינה את צריכה לפנות לשילב או לאנשים שכבר הולכים איתה מאחר ואינגליזינה זה מותג של שילב בלבד.
מבחינת םלקלים ישנם המון אופציות מעולות, ציקו, אטון וישנם פשוטות ללא בםים לםלקל כמו גלקםי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה רכה לעגלת פג פרגואוטוטו..11/12/2011
שלום,
החלטנו על עגלה ועכשיו עוד התלבטות. האם באיזי דרייב של פג ניתן להסתפק באמבטיה רכה ששמים בפנים? ההפרש במחיר לאמבטיה נבטה הוא מעל 1000 ש"ח, אבל אולי כדאי להשקיע בזה?
מה הגודל של האמבטיה הרכה של פג? ואיך היא מתחברת לטיוליון?
בקיצור, מבחינת בטיחות ונוחות, מה מומלץ?
תודה
ושבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבטיה רכה לעגלת פג פרגו - תגובה
יובל שיזף12/12/2011שלום אוטוטו ובהצלחה
אין מה להשוות בין האמבטיות האמבטיה הרכה היא פיתרון זול ופשוט (כמובן שבדגם לא חייבים אמבטיה בכלל,יש לה שכיבה מלאה).
הנבטה היא האמבטיה הטובה בשוק ככה שמאד קשה להשוות אותה לאמבטיה רכה.
האמבטיה לא מתחברת לעגלה ולכן היא פחות בטיחותית.
לפג אין אמבטיות רכות יש לפופיק צ'יקו וגרקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלה, אשמח לעזרהנועה09/12/2011
שלום, אני גרה בקומה ראשונה ללא מעלית ומחפשת עגלה קלה ונוחה לקיפול. ברוב המקומות ראיתי מעט מאוד מבחר של עגלות חצי משולבות או כאלו שבאות עם אמבטיה רכה הניתנת לקיפול - פרט למדריד של ד"ר בייבי, שמצאה חן בעיני אך חלקי הפלסטיק שלה נראים מאוד פשוטים. האם יש דגמים מומלצים של עגלות ללא אמבטיה?
בנוסף, ברוב המקומות בהם הייתי המליצו דווקא על עגלות עם אמבטיה, אך הזהירות שלא לעלות איתן במדרגות שהתינוק בתוכם. מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי עגלה, אשמח לעזרה - תגובה
קובי רוזנברג10/12/2011שלום נועה
כפי שכבר הבנת שוק העגלות בקטגוריה החצי משולבות מאוד מקופח בשנים האחרונות עקב הביקוש הרב לעגלות משולבות.
לכן האופציה היחידה היא להתפשר על עגלה דו תכליתית כאשר התינוק נמצא עם כיוון הנסיעה בלבד.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לגבי עגלה, אשמח לעזרה - תגובה
יובל שיזף12/12/2011יש מבחר לא מבוטל של עגלות חצי משולבות בשוק ובמחירים מצחיקים ראיתי כמה פירסומים בסופש של עגלות כאלו בחנויות המובחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
נועה15/12/2011אבל לא ממש עניתם לי על השאלה..
יש המלצות ספציפיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהst8408/12/2011
שלום , אנחנו בדיוק עכשיו בהתלבטויות לגבי עגלה
מאוד חשוב לי עגלה עם ידית אחת , קיפול ביד אחת ולא כבדה מידי
לשמחתי יש לי בגאז' גדול יחסית אז מבחינת השיקול הזה אין בעיה
מתחקיר קצר שערכתי המומלצות ביותר היו של חברת מוצי וחברת בגבו
אשמח להמלצות נוספות וחוות דעת ממי שכבר רכש...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה - תגובה
קובי רוזנברג10/12/2011שלום
תבדקי גם:
בייבי גוגר סיטי מיני
ברייטקס b-agile
סייבקס קליסטו
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)