מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בקבוק STEP UPרויטל_א21/09/2011
אפשר לקבל חוות דעת של מנהלי הפורום בנוגע לבקבוק ומה ההבדל בינו לבין מה שכבר יש היום בשוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקבוק STEP UP - תגובה
קובי רוזנברג21/09/2011שלום רויטל
דבר ראשון הוא מאוד דומה לבקבוקים של חברת טומי טיפי.
היתרון הגדול שהפיטמה מדמה בעצם פיטמת אם, בנוסף לא מכיל ביספינול A וכו'
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון של פגלימור דן20/09/2011
בתי בת 9 חודשים ואני מתלבטתבקניית טיולון - ההתלבטות היא בין פג פרגו אריה 2011 לבין הדגמים היקרים יותר של פג שנראים יותר מאסיביים ובחלקם אפשר להפןך את הכיוון. שאלתי היא - האם עדיין רלוונטי בגיל זה שינוי הכיוון? האם דגם אריה מספיק מאסיבי ויציב? ולגבי הקיפול מ- איזה קיפול עדיף מטריה או ספר? אשמח להמלצות של טיולונים נוספים. חשובה לי האיכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון של פג - תגובה
קובי רוזנברג21/09/2011שלום לימור
הכי חשוב בטיולון שיהיה קל ופרקטי, מבחינת קיפול זה תלוי ברכב שלכם.
מבחינת שינוי כיוון בטיולון אני לא מכיר אף טיולון שניתן לשנות את הכיוון, כל הרעיון בטיולון שיהיה קליל ונוח, מהיר לתפעול ויקל עלינו ביציאה מהבית.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על ברייטקס בי סמארטאמאלה20/09/2011
היי, האם בדגם של 2011 של הברייטקס בי סמארט האמבטיה יכולה להיות צבעונית? ולא רק שחורה... שאלה שנייה ואולי קצת קטנונית.
אני די נעולה על הברייטקס השאלה היא אם אני מתפשרת על עגלה פחות איכותית מהבוגבו/מוצי/פג פרגו/בבה קאר שהן יקרות משמעותית בעיקר כשמסתכלים על כל החבילה שמציעה הבי-סמארט במחיר הזה (סלקל, טיולון, אמבטיה בלי צורך במתאמים למיניהם)
אנחנו כמה ימים לפני חבילת לידה ואני רוצה להיות שקטה.
תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על ברייטקס בי סמארט - תגובה
קובי רוזנברג21/09/2011שלום אמאלה
הבי סמארט מגיעה ב-4 צבעים: סגול, תכלת, שחור, אדום שחור.(הצבע של האמבטיות הוא בהתאם לצבעים שכתבתי).
עגלה משולבת מצויינת ממש לא נופלת מהעגלות שציינת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבילת לידה - איך מקובל עניין התשלוםגרייס19/09/2011
שלום לכולם,
אתמול הייתי בביג בייבי גלילות וממש התרשמתי גם מהשירות, מהמבחר ובשעה טובה בחרתי עגלה - ברייטקס בי סמארט.
המוכר האדיב אמר לי שכל התשלום מראש, ככה מקובל?
לא יודעת למה זכרתי שמשלמים משהו קטן על החשבון והיתר במעמד אישור ההזמנה. אני אשמח לדעת איך מקובל היום לבצע חבילות לידה לפני שאני חוזרת לשם בשביל לסגור.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבילת לידה - איך מקובל עניין התשלום - תגובה
קובי רוזנברג21/09/2011שלום גרייס
אני לא יודע מה המדיניות של ביג בייבי.
ברוב השוק מקובל בערך 15% מסך העיסקה ושאר התשלום מתבצע לאחר הלידה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Navetta Xlאלינה19/09/2011
שלום,
האם עריסה של נבטה מתאימה לשלדה של עגלת פג פרגו סוויטש 2008.
אם כן, האם ואיפה אפשר לקנות את העריסה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Navetta Xl - תגובה
קובי רוזנברג21/09/2011שלום אלינה
היא אכן מתאימה, ניתן לרכוש בכל חנות אשר מוכרת את מוצריי פג פרגו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור למתחיליםמתחיל17/09/2011
בחינה קצרה של הפורום מראה שכולם פה דיי מקצוענים.. :)
שאלה של מתחילים: מאיפה מתחילים? מה הדברים שצריך לקחת בחשבון לפני שקופצים לחנויות? או שאולי כדאי דווקא להתחיל בחנויות ואז לצמצם אופציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור למתחילים - תגובה
אביבית מולכו18/09/2011מתחיל בוקר טוב.
קנייה ראשונית מתחלקת לשלושה שלבים עיקריים:
עגלה
ריהוט (מיטה, שידה)
ציוד נלווה
הקושי הגדול ביותר הוא ברכישת עגלה ולכן ראשית כל יש להגדיר את הצרכים שלכם, היכן אתם גרים בית עם מעלית או בלי מעלית קומות , יש מכונית או אין ואז לצמצם אפשרויות, האם נרצה עגלה עם אמבטיה או בלי אמבטיה וכו'.
דבר שני זה הריהוט האם צריכים גם מיטה וגם שידה.
ציוד נלווה זה החלק הכייפי והקל ביותר אלו הם המוצרים הקטנים כגון: חיתולי בד, ביגוד ראשוני ועוד .. וזה החלק הפחות בעייתי.
אני מציעה בתור התחלה תן קפיצה לחנויות תקשיב להסברים על עגלות וחדרים ותתחיל לצמצם את האפשרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור למתחילים - תגובה
קובי רוזנברג19/09/2011שלום מתחיל
אני רק רוצה להוסיף לתשובה המצויינת של אביבית דבר אחד.
הכי חשוב שהקנייה תהיה עבורכם חוויה ולא תהפוך לסיוט (עקב המבחר הגדול בשוק לדוג': עגלות).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת איה בייבי מול צ'יקו קורטינהילנה17/09/2011
שלום לכולם!
אני מתלבטת בין עגלת צ'יקו קורטינה לבין עגלת איה בייבי מקס.
בטיולון של איה מאוד מפריע לי שאי אפשר להשכיב את הילד ישר, אלא רק עם רגליים בזוית של 90. גם המושב של הטיולון נראה לי די צר. האם זה קריטי? מתי אפשר להעביר את הילד מאמבטיה לטיולון? האם הטיולון נוח לילד קצת יותר גדול (גיל שנה+)?
ההתלבטות לגבי צ'יקו: אי אפשר לסובב את הטיולון, עבירות נראת לי פחות טובה, אין אמבטיה ולטיולון אין כיסוי לחורף.
מאוד חשוב לי שהעגלה תהיה קלה יחסית (יש הרבה מדרגות בבניין) ואני גם לא מעוניינת להוציא סכומים מוגזמים (ילד שלישי וכנראה אחרון).
האם יש למישהו הערות לגבי שתי העגלות? האם יש עגלה אחרת מומלצת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת איה בייבי מול צ'יקו קורטינה - תגובה
קובי רוזנברג19/09/2011שלום ילנה
את עושה השוואה בין עגלה משולבת(איה בייבי דגם מקס) לעגלת טרוול סיסטם (צ'יקו קורטינה), קודם כל את צריכה לקבל החלטה האם את רוצה אמבטיה או לא וזה כמובן תלוי בצרכים שלך.
2 העגלות שציינת הן טובות ואפילו את בעצמך ציינת את ההבדלים בייניהם, לפי דעתי את צריכה לבדוק מה יותר פונקציונלי עבורך.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ביבה ביבודנדושית15/09/2011
רציתי לדעת איך היא בכללי?? טובה? שווה להשקיע בעגלה כזו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שואלת ספציפית על ביבה ביבו
דנה18/09/2011ולא על היפי.. כי כבר שמעתי עליה דברים רעים ועל סיבה ביבו לא שמעתי כלום עדיין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ביבה ביבו - תגובה
קובי רוזנברג19/09/2011שלום דנדושית
ביבה ביבו עגלה מצויינת מגיעה עם שלושת החלקים: אמבטיה, טיולון(שנשכב ל-178 מעלות+הצללה) וסלקל עם בסיס איזו פיקס, החיסרון של העגלה הוא בעיקר במשקל ובגודל.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניה ללידהשרית15/09/2011
שלום רציתי לדעת כמה זמן לפני הלידה נהוג לעשות את הקניה? והאם יש דברים שקונים רק אחרי ולא לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניה ללידה - תגובה
אביבית מולכו15/09/2011שרית שלום רב.
דבר ראשון יש לקחת בחשבון שהזמנת ריהוט לוקחת בין 30-35 ימי עבודה (לא כולל שבתות וחגים) ולפנינו יש חגים רבים אז אם את זקוקה לריהוט תחשבי פחות או יותר את זמן ההמתנה ולפני זנ תזמיני.
דבר שני! הקניה הראשונית צריכה להכיל את מוצרי הבסיס אותם את צריכה לתקופת הזמן הראשונה כשאת שבה מבית החולים, אין צורך לקנות כמויות מטורפות מכל דבר , יש לקנות בשיקול דעת ולא מתוך התלהבות!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הלידה
קארין19/09/2011בד"כ קונים את הריהוט, עגלה, ביגוד ראשוני ודברים בסיסיים כמו מסרק, אמבטיה, מדחום, מצעים וכל זה... (את יכולה למצוא רשימה מפורטת באחד האתרים).
אני עשיתי בחודש שישי אבל אני לא ממש מאמינה באמונות תפלות אז יש בנות שמחכות ממש עד חודש שמיני.
מה שכן כדאי לחכות עד אחרי הלידה עם דברים כמו חזיית הנקה ומנשא. כי זה משהו שדורש תירגול עם התינוק וחזיית הנקה לא בטוח שתניקי בכלל וגם החזה ממשיך לגדול.. זאת הסיבה. אני אחרי הלידה גם רק הלכתי לקנות תכשירים למניהם נגיד התינוק שלי מאוד סבל מגזים אז קניתי לו את הגרפווטר שמאוד מקל, אבל לתינוקת של חברה שלי בכלל לא היו גזים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטארלייט איזי בייבי או מקס איה בייבלילך15/09/2011
התלבטות בין דגם סטארלייט של איזי בייבי לבין מקס של איה בייבי, המקס נראית יותר אטרקטיבית, אולם היתרון המשמעותי של הסטארלייט הוא שניתן לחבר לטיולון סלקל עם בסיס לרכב, ואולם במקס הסלקל מגיע ללא בסיס לרכב וזה פחות נוח. האם זה הבדל משמעותי? מה ההבדלים בין שתי העגלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטארלייט איזי בייבי או מקס איה בייב - תגובה
אביבית מולכו15/09/2011אצלנו בחנות נמכרו המון עגלות מדגם סטאר לייט וההורים ממש אוהבים את העגלה.
מצד שני קחי בחשבון שבמצב של טיולון אני לא בטוחה שאת תחברי במקום הטיולון את הסלקל ולהזכירך זמן ישיבה של פעוט בסלקל הוא לא יותר מ- 40 דקות!
היתרון בבסיס לרכב הוא בעיקר הנוחות שלך , הבסיס קשור ברכב והסלקל מתחבר אליו בהקלקה דבר המקל עלייך במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגליזינה AVIOשיר14/09/2011
שלום
רוצה לשמוע המלצות או להפך.
איזה אמבטיה יש לה ? רכה? או קשה? ומה ההבדל בכלל בין רכה קשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונה
נגה15/09/2011יש לי אינגליזינה דגם ישן יותר. לאונג' זיפי.
אינגליזינה עד כמה שידוע לי היא היחידה עם אמבטיה רכה שהיתרון שלה שאת מקפלת את העגלה יחד עם האמבטיה כשאת מכניסה לתא המטען ברכב. חיסכון של מקום והתעסקות.
עגלה עם אמבטיה קשה דורשת ממך לנתק קודם כל את האמבטיה מהעגלה, להוציא אותה, לקפל את העגלה ואח"כ לדחוף גם את האמבטיה לתא המטען. תופס יותר מקום.
וכשאת פותחת אותה שוב להוציא, תצטרכי שוב לחבר את האמבטיה....
נראה לי כאב ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלAVIO יש אמבטיה קשיחה וצרה מאודדד
MOON15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינגליזינה AVIO - תגובה
קובי רוזנברג15/09/2011שלום טל
ה-avio מגיעה עם אמבטיה קשיחה.
ההסבר של נוגה על ההבדלים בין הרכה לקשה מצויין.
אין ספק שה- avio עגלה נחמדה ומוצלחת.
החיסרון הגדול שלה שהיא יחסית צרה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרון נוסף
נעה16/09/2011קניתי עגלת סייבקס אשר דומה מאוד לAVIO . נאלצתי לקנות לאחרונה עגלה נוספת כי התינוק שלי מאוד בכה כאשר שמתי אותו בטיולון עם הפנים החוצה (לא הבין לאן נעלמתי לו). ממליצה לקנות עגלה שאפשר לשנות את הטיולון עם הפנים אליך. חשוב מאוד מנסיוני. סתם קניתי 2 עגלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו רכשתי אינגליזינה
מירי19/09/2011בתור עובדת שילב לשעבר.
ידעתי מה הצרכים שלי ורציתי אינגליזינה כי באמת הכי נוחה.
הAVIO עם אמבטיה קשיחה.
בנוגע לעומק ורוחב של האמבטיה בפנים אין הבדל בכלל בין הזיםי סטריפ הקשיחה לבין הAVIO.
בדקתי את זה איך שהיא יצאה כי אני הזמנתי את הזיפי סטריפ הקשיחה.
לא שיניתי את ההזמנה שלי מסיבה אחת בלבד, ההבדל בין העגלות מלבד העיצוב הוא של- AVIO אין ידית לאמבטיה הקשיחה מה שיוצר בעיה שאת צריכה להרים את האמבטיה ב2 ידיים כשמנתקים את האמבטיה מהעגלה לעומת הדגם השני שיש ידית..
אבל היתרון של הAVIO לעומת הדגם השני שהסל קל של מקסי קוזי מתחבר לעגלה..
בנוגע לאמבטיה רכה, הלאונג' של אינגליזינה, הם נוחות מבחינת קיפול ואחסון, אבל האמבטיה שלהם בגלל שמתלבשת על הטיולון היא יותר קטנה וצרה ועם יש ילד גדול יחסית (אפילו ממוצע) היא לא באמת מתאימה עד גיל חצי שנה ואז זה יוצר בעיה מבחינת הטיולון שמתאים מגיל חצי שנה ומעלה..
מאחלת בהצלחה בבחירת העגלה!
הכי חשוב זה לחשוב פרקטי ונוח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר21/09/2011על התשובה.
כנראה שבכל זאת אלך על ה AVIO , מקווה שאני לא עושה טעות. אבל נורא התלהבתי ממנה מכל העגלות הכבדות והמסורבלות לסגירה שראיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלגלים לעגלולדפנה מעוז10/09/2011
קיבלתי במתנה עגלול מעץ שחסר לו גלגל אחד. העגלול של חברת פופאי. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג גלגל לעגלה? ואם צריך להחליף את כל הגלגלים איפה יש באזור שלי (ירושלים והסביבה) מישהו שמתעסק בזה? במחשבה שניה גם באיזור קיסריה זה מתאים (הבעל שלי עובד באזור)
תודה דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלגלים לעגלול - תגובה
קובי רוזנברג12/09/2011שלום דפנה
תבדקי עם חברת אצבעוני אני יודע שהיום הוא מייבא עגלולים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלגלים לעגלה של חברת POPPY
אסנת מ18/07/2012גם לי נשברו הגלגלים לעגלול הנל של חברת POPPY - איפה ניתן למצוא גלגלים כאלו ע"מ לתקן העגלול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלגלים לעגלה של חברת POPPY - תגובה
קובי רוזנברג19/07/2012שלום
אני לא מכיר את החברה הזאת.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מון של איזי בייבידנה09/09/2011
הייתי שמחה לראות חוות דעת בנושא.. איך היא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזי בייבי
בקרוב אמא12/09/2011לדנה...גם אני מאוד רוצה את העגלה הזאת אהבתי אותה מאוד רק בצבעים אחרים...ואשמח לקבל ממי שיודעת המלצות עליה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו פרוג או סילבר קרוס סרף?מתכוננת09/09/2011
אני מתלבטת לגבי עגלה, ומאד חשוב לי משקל, קיפול נוח ואמבטיה לשינה, כיוון שאני לא מתכוונת לקנות מיטת תינוק בהתחלה. הדגמים שאהבתי בעיקר היו בוגבו פרוג או סילבר קרוס סרף. אשמח לשמוע המלצות! אני פתוחה לעוד הצעות, אך אלו בעיקר אהבתי ואני מחפשת את המקום הכי זול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות
נעה16/09/2011שימי לב שאסור שהאמבטיה של העגלה תשמש כמיטה. היא לא מספיק מאווררת וזה מעלה סיכון למוות בעריסה (כי יש הצטברות של פחמן דו חמצני שפולטים בנשימה). תשכרי עריסה , זה עולה 20 ש"ח לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית פצפון..
מתכוננת18/09/2011הבעיה שאין לי מקום לכלום.. אני רוצה בהתחלה להיות אצל אמא שלי ושם יש לי עריסה, ואח"כ לעבור דירה ולקחת איתי את העריסה. אבל בין לבין אני בונה על העגלה.. כי אני גרה בדירת חדר פצפונת.. ומהממת!!! לזוג! כשנהיה שלישיה זה כבר לא יהיה רלוונטי. אבל אין תגובות לגבי 2 העגלות??? נכנסתי כבר לתשיעי ועדיין לא החלטתי וזה ממש לחוץץץץץץץץ!!!!!
תעזרו לי בבקשה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו פרוג או סילבר קרוס סרף? - תגובה
קובי רוזנברג19/09/2011שלום מתכוננת
קודם כל כפי שרשמה נועה אני גם לא ממליץ להפוך את האמבטיה לעריסה, לגביי העגלות את הבוגבו פרוג אני לא מכיר, בסילבר קרוס דגם סרף יצא לי להיתקל בגדול הבנתי שהיא לא הצלחה גדולה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מתכוננת20/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ג'יין דגם נומאדלילך08/09/2011
היי,
עגלת ג'יין דגם נומאד
יש לי אפשרות לרכוש עגלה זו במחיר מאד אטרקטיבי, האם שמעתם עליה?
אני לא מצליחה למצוא עליה יותר מדי פרטים. אשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ג'יין דגם נומאד - תגובה
קובי רוזנברג12/09/2011שלום לילך
אני עדין לא שמעתי עליה, הכי חשוב ליפני שאת רוכשת תבדקי שיש לך שירות ואחריות על העגלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)