מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טרמפיסטלונה23/10/2011
שלום
אשמח לקבל המלצה לעגלה טובה בשלב האמבטיה, שניתן להרכיב עליה טרמפיסט לילד הגדול.
תודה ושבוע טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרמפיסט - תגובה
יובל שיזף23/10/2011הטרמפיסטים שקונים בנפרד מתאימים לרוב העגלות ככה שאם יש לך עגלה ספיציפית שאת רוצה תריך לבדוק. ישנםן עגלות שמתאימות לאחים או בטרמפיסט מובנה או במושב נוסף, כגון: פיל וטד ביבי גוגר פג פרגו אינגלסינה וזה כול מה שאני יודע לפחות. חשוב לבדוק שהעגלה חזקה כדי שתעמוד במשקל ושלא תתהפך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- b-smart vs solapazlan122/10/2011
שלומות,
אנחנו זוג המצפה לילדנו הראשון, ועם הצפייה מגיעה גם התלבטות לגבי עגלה.
אנו גרים במושב כך שחשוב לנו שתהיה "עגלה כפרית" לגמר עלו 2 עגלות B SMART של חברת בריטקס- אולם עגלה זו היא כבדה (האם זה רלוונטי אם אנחנו גרים בבית צמוד קרקע?) וסולה של חברת מאמאס אנד פאפאס- שאומנם היא יותר קלה אך גם נראה כאילו הטיולון צר יותר וגרוע מכך ע"פ האינטרנט היא איננה יציבה כאשר שמים תיק מאחור(האם למישהו יש אותה ויכול להעיד גם כך? או אחרת...)
בכל מקרה נשמח לשמוע חוות דעת מקצועית או אישית (ע"פ ניסיון)...
תודה וכל טוב,
יואב ורעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ....מחכה לתגובה
pazlan124/10/2011היי מצטער על ההקפצה, אשמח לשמוע תגובה בקשר לשאלה שפרסמתי.
יואב ורעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקסג'ני21/10/2011
שלום!
רכשתי את העגלה בי אגייל עם אמבטיה, טיולון וסלקל.
אני רוצה להרכיב את האמבטיה ולהסיר את הטיולון.
האם יש לכם במקרה מושג איך מסירים את הטיולון?
אולי איזה מדריך למשתמש שאפשר לשלוח לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברייטקס
לי22/10/2011אני מצטרפת לשאלה של ג'ני לגבי הסרת הטיולון.
האם ניתן בכלל להסיר את הטיולון כשמרכיבים את האמבטיה? כי בכל התמונות באתרים השונים האמבטיה מורכבת על הטיולון.
אשמח לקבל תשובה ממי שמבין :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לתגובה
ג'ני24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן להסיר את הטיולון
ג'ני26/10/2011דיברתי עם היבואן (בייבי סייף) כמו שייעצו לי לעשות פה.
לא ניתן להסיר את הטיולון לגמרי.
ניתן להסיר רק את הבד לצורך כביסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לתגובה - תגובה
קובי רוזנברג26/10/2011שלום ג׳ני
כמובן שניתן לעשות זאת.
תדרשי את זה בחנות שרכשת את העגלה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשי מהיבואן
yulia shermn25/10/2011בייבי סייף - 04-6379349
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגמים בסלקל סייבקס אטוןקרן20/10/2011
שלום,
האם לסלקל סייבקס אטון יש דגם ישן ודגם חדש?
הזמנתי סלקל באוגוסט וקיבלתי אותו לפני 3 שבועות.
אצלי יש ידית אחזקה שאליה מחובר הצלון.
מהסתכלות באתרים אניי רואה סלקל שנראה קצת שונה שבו הצלון מחובר לקשת נפרדת ובנוסף קיימת ידית אחזקה.
האם יכול להיות שקיבלתי דגם ישן? האם זה מהותי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
קרן29/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגמים בסלקל סייבקס אטון - תגובה
קובי רוזנברג31/10/2011שלום קרן
בדגמים החדשים הגגון מחובר לידית נשיאה, בדגמים הישנים הגגון היה מחובר לקשת נפרדת שגרמה להרבה תקלות, לך יש את הדגם החדש.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלהאביבה16/10/2011
שלום , היום הייתי במיי בייבי בירכא שם המליצו על 2 עגלות בטווח מחירים שהקצבנו למוכרת כ2000-2500 ש"ח לעגלה, המוכרת הפנתה אותנו לשניי דגמים brevi 2011הכוללת סלקל - הסלקל התנדנד שהזזתי אותו ביד טיולון ואמבטיה היתרון שלה היה שהיא מרווחת ממש ,, האם למישהי יש את העגלה ומה דעתה? עגלה שנייה שהיא הפנתה אותנו אליה הייתה של בייבי קונפורט לולה אפ ב2300 כולל טיולון סלקל אמבטיה?
העגלה השלישית שקצת חרגה מהתקציב שלנו היא של פאג מדגם סוויצ' 2010 במחיר של 3000 ש"ח הכוללת טיולון אמבטיה וסלקל לא כולל מתאם לרכב, לאחותי הייתה עגלה של פאג שהייתה מרוצה ממנה באופן כללי ושימשה אותה ל2 ילדים, אבל היו לה בעיות עם הגלגלים זה היה לפניי 6 שנים, האם למשיהי יש את העגלה הנ"ל מפני שאני מאוד אוהבת אותה אך חוששת מהגלגלים, אשמח לשמוע חוות דעת לגביי העגלות הנ:ל אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על עגלה - תגובה
יובל שיזף17/10/2011שלום אביבה
למירב ידעתי אין בעיית גלגלים בעגלה
מה שכן בכל העגלות צריך לנקות את הגלגלים לאחר שימוש גדי שיילכו יותר בקלות.
משהו שאפשר לעשות בקלות יש סרטונים שמראים בדיוק איך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיני ג'וגר מול ברייטקסמחכה ומצפה16/10/2011
שלום רב,
אני רואה הורים רבים מסתובבים עם עגלת מיני ג'וגר. אשמח לשמוע עליה חוות דעת.
בשבוע שעבר ראינו את עגלת ברייטקס B- agile שנראית כחיקוי משופר של המיני ג'וגר ואהבנו אותה יותר מבחינת זה שיש לה 4 גלגלים והיא עושה רושם יציב יותר.
אך האם כדאי ללכת על משהו חדש או לבחור במשהו כבר מוכר?
תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיני ג'וגר מול ברייטקס - תגובה
יובל שיזף17/10/2011חברת ברייטקס היא אחת החברות הגדולות והותיקות בעולם לישראל רק שנה שעברה התחילו להביא עגלות ככה שלא נראה לי שיש בעייה לבטוח בחברה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ברייטקס מול מיני ג'וגר
שרון08/11/2011אנחנו הזמנו עכשיו עגלת ברייטקס בי אג'ייל, אחרי שעשינו עליה 'מחקר'
יש מספר פגמים בעגלת המיני ג'וגר, כמו למשל שאין כפתור בטיחות לקיפול העגלה ואם ילד ישחק עם העגלה וימשוך את רצועת הקיפול(פעולה פשוטה למדי) העגלה תיסגר עליו,
בנוסף, היו מספר תקלות בעגלה, באתר אמרקיאי של בטיחות עגלות לא המליצו עליה כ"כ..לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מילה של בבה קונפורטמתן14/10/2011
רכשנו עגלה של בבה קונפורט מדגם מילה שזה בעצם סוג של טיולון שהלבישו עליו אמבטיה וסל קל.
עדיין לא לקחנו את העגלה ואנחנו מתלבטים האם לשנות ללולה אפ.
האם יש למישהו המלצות על דגם מילה?
וגם המלצות על לולה אפ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת מילה של בבה קונפורט - תגובה
קובי רוזנברג15/10/2011שלום מתן
2 העגלות שציינת טובות מאוד ההבדל ביניהם הוא בעיקר במשקל, השילדה של הלולה יותר מאסיבית ולכן היא כבדה יותר.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה אפ או פג פרגו p3
מתן16/10/2011בהמשך לשאלתי הבנתי שהשירות של בבה קונפורט לא מהטובים שיש האם נכון הדבר?
כמו כן עכשיו אני מתלבט גם לגבי עגלת פג פרגו p3 האם היא עגלה מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות camאופטימית 2712/10/2011
שוב שלום,
אשמח לשמוע גם על עגלות קאם, האם הן נחשבות טובות והאם הורים מרוצים ממנה?
בנוסף, מי עדיפה- עגלת קאם או ברייטקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות cam - תגובה
קובי רוזנברג15/10/2011שלום אופטימית
לחברת קאם יש עגלות מצוינות שמיוצרות באיטליה היבואן שלהן בארץ הוא ר.ד.א, לקאם יש כל מיני עגלות משולבות קשה מאוד להסביר עליהן הכי טוב לגשת לחנות ולראות אותן.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עגלת ברייטקסאופטימית 2712/10/2011
שלום רב,
אשמח לשמוע חוות דעת על עגלת ברייטקס B-agile.
בנוסף, אשמח לשמוע היכן מוכרים אותה ובאיזה מחיר וכן מי היבואן,
האם ניתן לסמוך על כך שיש למי לפנות במקרה של בעיה?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי עגלת ברייטקס - תגובה
קובי רוזנברג15/10/2011שלום אופטימית
הברייטקס b-agile אכן עגלה משולבת חדשה עושה רושם מצויין משווקת באירופה ובאר״הב כבר מינואר השנה, היבואן בארץ הינו רסטקס וניתן לסמוך עליו יש אחריות ושירות על העגלות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ברייטקס B- agile
מחכה ומצפה16/10/2011תודה רבה על התגובה,
האם הדגם החדש של ברייטקס נמכר אצלכם?
אשמח לדעת באיזה מחיר.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה לשאול על העגלה הזאת
רעות16/10/2011דבר ראשון היא נראת מאוד מבטיחה!
משיטוט באינטרנט ראיתי שהמחיר שלה הוא 1400 בערך. מה זה כולל? רק את הטיולון? או גם את האמבטיה? כמה עולה בערך הסלקל? האם רק הסלקל של הbritax מתאים לעגלה זו?
אשמח לתשובות!
ו... תודה על הפורום הנפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרעות
מחכה ומצפה16/10/2011היי רעות,
אני ראיתי באינטרנט כי מציעים את העגלה: אמבטיה+טיולון+סלקל ב- 2990 ש"ח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה לשאול על העגלה הזאת - תגובה
קובי רוזנברג17/10/2011שלום רעות
הברייטקס b-agile מגיע ב- 3/4 גלגלים, ניתן לחבר עליה את הסלקל האירופאי או לחלופין את הסלקל האמריקאי שמגיע עם בסיס איזו פיקס לרכב.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת B AGILE
אליה19/10/2011היא ממש (אבל ממש) דומה ל BABY JOGGER
ובייבי ג'וגר- היא עגלה טובה מאוד ונוחה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת bebe confort eliaטלולה12/10/2011
הי, היינו במיי ביבי ושם הומלץ לנו על עגלת בבה קונפורט מדגם אליה (elea)
מישהו מכיר? אני לא שמעתי עליה וגם לא מוצאת עליה מידע... כנראה ממש חדשה?
אשמח לשמוע גם אם למישהו יש מידע כללי על החברה עצמה, עגלה ישנה שלהם?
עוד משהו, מישהו מכיר את האויסטר? המלצות?
תודה! אני טובעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת bebe confort elia - תגובה
יובל שיזף17/10/2011אליה זה דגם חדש של בבה קומפורט והגיע רק לאחרונה לישראל ככה שאין יותר מידי תגובות
לגבי האויסטר העגלה מיובאת על ידי חנות ולא יבואן ולכן יכולה להיות בעיה אם השירות מכיוון שאין להם מעבדה תיקונים וכו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכשתי את הברייטקס בי סמארטשולי09/10/2011
שלום שלום
לאחר שרכשתי את הבי סמארט (עוד לא ילדתי) התחלתי להסתכל על העגלות ש"מסתובבות" בחוץ. עדיין לא ראיתי אפילו עגלה אחת כזאת!!!! ואני בוחנת את הנושא מעל שבועיים.
אני מסתובבת בראשלצ, ת"א - לא בסוף העולם.
פתאום אני חושבת שעשיתי טעות.
האם שילמתי יותר מדי? 4,000 ש"ח.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- לא ענו לי...
שולי16/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על גרקויניב09/10/2011
רציתי בבקשה המלצות על חברת גרקו, ראיתי דגם signature.
אני אשמח אם משהו יוכל לעזור.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרקו
גילי11/10/2011היי יניב
גם אני שמעתי על הגרקו סיגנצ'ור ומתכוונת לקנות אותה, אך לא שמעתי על אחרים שהתנסו בה. מה שכן כל האימהות המנוסות ששאלתי אותן לגבי עגלה טובה אמרו שאין כמו העגלות של גרקו ושהן הכי טובות וחזקות.
שיהיה בשעה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניינת לגבי עגלת גרקו סיגניצ'ר
שיקמה31/03/2012גם אני מאוד מתעניינת בעגלה של גרקו סיגניצ'ר ולא שמעתי חוות דעת ממנוסים. אשמח אם משהוא יכול לתת לי חוות דעת על העגלה מנסיונו. ההתלבטויות העקריות שלי הם:
1. האם זה כ"כ נורא שהעגלה לא מתכפלת יחד עם הטיולון???
2. האם זה סתם מסרבל המתאם לסלקל שצריך לשים על השילדה.
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על גרקו - תגובה
קובי רוזנברג02/04/2012שלום יניב
גרקו סיגניצר הינה עגלה משולבת מהחזקות בשוק, מאוד נוחה לנסיעה, מגיעה עם כל החלקים הנלווים הווה אומר: אמבטיה, טיולון, סלקל כולל תושבת לרכב.
משקל השילדה סביר לעומת זאת היא איננה מתקפלת עם הטיולון שלחלקנו זה חיסרון.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קובי שאלה נוספת בקשר לסימפליסיטי,אור09/10/2011
סליחה על ההטרדות..
יכול להיות שלסימפליסיטי יש גלגלים כפולים רק מקדימה,
ומאחורה אינם כפולים ? כך נראה בתמונות.
האם יודע האם הם מפלסטיק או מגומי מוקצף ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובי שאלה נוספת בקשר לסימפליסיטי, - תגובה
קובי רוזנברג11/10/2011שלום אור
אכן מרדימה יש גלגלים כפולים ומאחורה גלגל בודד, הגלגלים אכן עשויים מגומי מוקצף.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס או לגאסי?טלי05/10/2011
היי, יש לי תינוקת בת חודשיים. רכשנו עבורה עגלת "סטפני" של איזי בייבי וקיבלנו ביחד איתה סלקל "לגאסי". משום מה הסלקל הזה נראה לי עקום לגמרי! הילדה יושבת בו בצורה עקומה ולא נוחה, ואני שמה אותו ברכב בצורה נטויה, כך שהוא בחלקו באוויר גדי שהילדה תשכב/תשב בו בנוח. זו לא הילדה הראשונה שלי ועם זאת הסלקל הזה עדיין נראה לי מאוד מוזר, משהו בזווית הישיבה שלו לא מסתדר לי.
אני רוצה לקנות סייבקס ATON שעל פניו נראה לי יותר נוח ויותר בטיחותי.
מה המלצתכם? האם כדאי להחליף או לחכות שהילדה "תגדל" לתוך הסלקל "העקום"?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס או לגאסי? - תגובה
קובי רוזנברג05/10/2011שלום טלי
קודם כל אני ממליץ לגשת לחנות בה קנית את הסלקל ושייתנו לך הדרכה כיצד לחבר את הסלקל ברכב, במידה והזוית עדין לא נראת לך אז תבקשי להחליף לדגם אחר.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחותגולי05/10/2011
שלום..
איזה כיסאות בטיחות מומלצים? (תינוקת בת שנה..)
המחיר לא חשוב העיקר שיהיה בטיחותי ונוח ומרווח לילדה..
עדיפות לכיסאות עם אפשרות להטיית המשענת אך שלא הופכים לבוסטר..
תודה ושנה טובה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא בטיחות - תגובה
קובי רוזנברג05/10/2011שלום גולי
כיסאות מומלצים:
ברייטקס: בולווארד, מרתון או ראונדאבאוט.
איוונפלו: סימפוני, אדוונס ומומנטום.
באירופאים מומלץ מאוד הכיסא של בי סייף.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)