מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ביבו ביבההילה02/11/2011
היי
רכשתי עגלת ביבו ב 18.6.11 מחיר של 3400 כולל הסלקל. ומסתבר שהטיולון לא מגיע כלל למצב שכיבה, רק 3 מצבי ישיבה. התקשרתי לחברה והם טוענים שקניתי את הדגם הפחות חדש ושיצא רק בחודש יולי הדגם החדש שהטיולון מגיע למצב שכיבה מלא.
הם רוצים להגיע איתי ל"עיסקה" שאני אתן להם בחזרה את הטיולון (שכמובן לא השתמשתי בו) והם יתנו לי טיולון חדש בתוספת 500 ש"ח.
האם כדאי? ולמה הם רוצים כל כך הרבה כסף כשהמחירר של העגלה החדשה הוא אותו הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבו ביבה - תגובה
קובי רוזנברג03/11/2011שלום הילה
אני לא יודע איפה רכשת את העגלה אבל עשו לך עוול, כי כפי שציינת ביבה ביבו דגמי 2011 שהטיולון נשכב, כולל סלקל עם בסיס נמכרת ב-3400 צרכן ליפני הנחה.
הדגם שאת קנית נמכר היום בשוק באיזור 2800 ₪.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עגלת ביבו ביבה
הילה04/11/2011תודה על המענה המהיר.
אבל האם כדאי להיענות לעיסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה שנכנסת לסוזוקישרית02/11/2011
שלום :)
אני בהיריון ובקרוב אקנה עגלת תינוק. אני מעוניינת לקנות רכב סוזוקי, והיחידות שאפשרי מבחינתי הן סוזוקי סוויפט וסוזוקי ספלאש. לשתיהן תא מטען ממש קטן ורציתי לדעת האם יש עגלות שנכנסות אליהן. האם מדובר בעגלות מיוחדות או שיש גם עגלות סטנדרטיות שיכנסו?!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה שנכנסת לסוזוקי - תגובה
קובי רוזנברג03/11/2011שלום שרית
בייבי גוגר סיטי מיני
ברייטקס B-agile
פג קומפלטו P3
כל העגלות הללו ייכנסו לתא מטען, אבל אם תחרישי אותן עם האמבטיות הקשיחות אז אני מאמין שיהיה בעיית מקום, הכי טוב לגשת לחנות עם הרכב ופשוט לנסות פיזית את העגלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו בי פלוס נכנסת לנו לסוזוקי
אלירן04/12/2011ויש לנו סוזוקי אלטו, שהיא קטנה יותר מהדגמים שציינת.
בכלל,עגלה מומלצת למי שלא "תקועה" על אמבטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה דחוףףל לפניי הזמנה ברייטקסאתי01/11/2011
שלום רב, החלטתי לרכוש עגלת בריטטקס בי סמארט , העניין הוא שיש הבדלים במחירים לגביי אותה עגלה וכל חנות אומרת משהו אחר להלן שאלותיי ואשמח לתגובה :
1. סל קל ברייטקס האם יש דגם שמיוצר בגרמניה ודגם שמיוצר בארה"ב??? (כך נאמר לי בתגובה להבדל במחיר)
2. עגלת ברייטקס בי סמארט מה ההבדלים בין 2010 ל2011??
3. האם מי שמוכר לי במחיר זול... 3300 הכל (חנות גדולה) צריך להדליק לי נורה אדומה??
4. האם היא מומלצת??(הזמנתי מוצי וביטלתי בגלל הגודל של השלדה וההכנסה לבגאז' של הרכב)))
תודה רבה מראש :-)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם הסתכלתי עליה
אביטל02/11/2011ובסוף החלטתי שלא כי היא הייתה לי נורא כבדה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה דחוףףל לפניי הזמנה ברייטקס - תגובה
קובי רוזנברג03/11/2011שלום אתי
1. אכן חברת ברייטקס מייצרת באירופה לפי תקנים אירופאים וגם באר״הב לפי תקנים אמריקאים, הסלקל האמריקאי נקרא b-safe.
2. ההבדלים בין הדגמים (לטובת 2011):
האמבטיה יושבת יותר יציב.
הסל רשת עמוק יותר.
העבירו את הסוגרים של הגלגלים הקידמיים כך שלא יחטפו מכה בקיפול.
משקל הטיולון קל יותר.
3. עגלה מומלצת, אמינה וללא תקלות.
4. 3300 מחיר מצוין השאלה מה זה כולל ?
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל ברייטקס
yulia shermn07/11/2011לא נקרא SHR Baby safe?
besafe זו לא חברה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה והתלבטותאביטל01/11/2011
שלום,
אני בחודש תשיעי עם ילד שלישי- לא רוצה להשקיע הרבה בעגלה יחד עם זאת אני צריכה גם סלקל ואמבטיה - כי לפי מה שבדקתי אין עגלות שנשכבות ל- 180 מעלות.
אני רוצה עגלה שהטיולון שלה נשכב למינימום 170 מעלות - רצוי אך לא חובה שאפשר גם להרים את הרגלים כך שכשהילד שוכב הרגלים ישרות. שהעגלה תהיה קלה ועם עבירות טובה אני גרה במושב ...
אני עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה והתלבטות - תגובה
קובי רוזנברג03/11/2011שלום אביטל
2 עגלות יכולות להתאים:
סייבקס קליסטו ( עדין ניתן למצוא בשוק דיגמי 2010 במחיר מוזל).
מאמס & פאפס דגם סולה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מקלארן או בייבי ג'וגר מיניאמא עייפה מאד31/10/2011
הי, יש לנו עגלה של ABC ואנחנו רוצים לקנות טיולון בגלל הכובד שלה.
חשוב לי שהטיולון יהא נוח מאד לילד (עוד מעט בן שנה) , וקל ונוח עבורי, אני רוצה טיולון טוב!
קיבלתי המלצה על המקלארן קוואסט ועל הבייבי ג'וגר מיני סיטי( שהיא קלה כמו טיולון אך זו בעצם עגלה?)
אשמח מאד לקצת פרטים והמלצה.
המון תודה!
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבדקי גם את הB-AGILE ...
אביטל02/11/2011נראה כמו הסיטי מיני אבל לטעמי מוצלח יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אמא עייפה מאד06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון מקלארן או בייבי ג'וגר מיני - תגובה
קובי רוזנברג03/11/2011שלום אור
טיולונים מומלצים:
מקלרן קווסט (קלה מאוד אך נשכבת ל- 150 מעלות בלבד).
מקלרן טכנו XT - נשכבת ל-175 מעלות ויש לה יופי של הצללה.
בייב גוגר סיטי מיני או ברייטקס B-agile - נשגבות ל- 175 מעלות יופי של קיפול והצלחה.
ציקו לייט וואי- נשכבת ל-175 מעלות ושוקלת 6.5 ד״ר והכי חשוב לא יקרה מידי.
פג פליקו מיני- מאוד קלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
אמא עייפה מאד06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלפה אומגה עליתשואלת שאלה30/10/2011
היי אשמח לדעת מהם ההבדלים בין אלפה אומגה עלית GLX
לאלפה אומגה עלית DLX
האם אחד מהם חדיש/ישן יותר?יתרונות?חסרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלפה אומגה עלית - תגובה
קובי רוזנברג31/10/2011שלום אמא דואגת
ההבדל העיקרי ביינהם, שה-GLX מתאים עם הרצועות הפנימיות עד למשקל של 22 ק"ג לעומת ה-DLX שמתאים עד משקל 18 ק"ג עם הרצועות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות
שואלת שאלה31/10/2011אבל מה זה אומר "הרצועות הפמנימיות"???
מהתשובה שלך קשה להסיק איזה מהדגמים מומלץ יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות - תגובה
קובי רוזנברג03/11/2011שלום
רצועות פנימיות אלו החגורות שיש בתוך הכיסא שתופסות את הילד, היום ההמלצה שילד ישאר חגור עם החגורות הללו כמה שיותר זמן, הוה אומר שה- GLX יותר מומלץ, תבדקי גם את הברייטקס בולווארד או מרתון.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לרכבנעה27/10/2011
שלום,
רציתי לברר כמה דברים לגבי כסא בטיחות לרכב:
1. מאיזה משקל/ גיל עוברים לכסא בטיחות במקום הסל קל?
2. איזה כסא בטיחות מומלץ?
3. יש לנו סל קל של סייבקס אטון + מתאם לרכב. יש כסא בטיחות שיכול להתאים למתאם הקיים שלנו או שצריך לקנות מתאם אחר?
אשמח לתגובה,
תודה רבה,
נעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא בטיחות לרכב - תגובה
קובי רוזנברג31/10/2011שלום נעה
תשובות:
1. כיום יש כיסאות בשוק שהמעבר אליהם יכול להיות ליפני גיל שנה מכיוון שניתן ליקשור אותם נגד כיוון הנסיעה, מבחינת החוק המעבר לכיסא בטיחות עם כיוון הנסיעה מומלץ מגיל שנה ו-9 ק"ג (גם וגם), ההמלצה של אתר בטרם לעבור לכיסא בטיחות אבל להמשיך לקשור נגד עד גיל שנתיים.
2. כיסאות מומלצים: ברייטקס- בולווארד, מרתון וראונדאבאוט.
איוונפלו- סימפוני, מומנטום ואדוונס LX
3. כיסא בטיחות מגיע יחידה אחת כך שמתאם לא יעזור.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
נעה31/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלהאפרצ27/10/2011
מחפשת המלצה לעגלה /טיולון שיענה לצרכי בני שלא אוהב לשכב על הגב. הוא מאוד אוהב לשכב על הבטן, להרים את הראש ולראות עולם. האמבטיות לא מתאימות מכיוון שהן מסתירות לו את הנוף ואת האנשים. טיולונים אינם מאפשרים השכבה על הבטן.... האם ישנה איזשהי עגלה שיכולה להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה - תגובה
קובי רוזנברג31/10/2011שלום
תנסי את הד"ר בייבי מדריד, ניתן להעביר את הידית מצד לצד ולהרים את הבדים כך שהילד יכול לישכב על הבטן ולראות עולם.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל של ברייטקסשרית27/10/2011
שלום,
רכשתי לאחרונה סל קל של ברייטקס דגם SHR PLUS , קניתי אותו במכירת חיסול.
זהו דגם כנראה של 2010. האם זהו דגם טוב? האם לא נורא שזה דגם של 2010?
יכול להיות שהוא ישב בתצוגה הרבה זמן עד שנמכר, האם זה פוגם בבטיחות שלו?
אשמח לתשובה בהקדם,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל קל של ברייטקס - תגובה
קובי רוזנברג31/10/2011שלום שרית
קודם כל צריך לבדוק את התאריך שמוטבע על הסלקל ולוודאות שזה באמת לא דגם ששכב הרבה זמן במחסן, כידוע תוקף של סלקלים הוא בערך 6 שנים (עייפות החומר), בנוסף לבדוק שאין מכה בפלסטיק או שבר בקלקר הפנימי, חוץ מזה הסלקל הנ"ל הוא מצויין וקיבל ציונים מאוד טובים במבחני בטיחות וריסוק.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BIBA BIBO 2011 או אינגלזינה avioבוטן ראשון27/10/2011
הי
אודה מאוד להמלצות/הערות או כל מידע שיש לכם על העגלות הנ"ל, מאוד מתלבטת לגבי שתיהן, גם בגלל הגלגלים, לאחת קטנים, לאחת גדולים.. שתיהן נוחות ומתקפלות בקלות.. אודה לעזרה!! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BIBA BIBO 2011 או אינגלזינה avio - תגובה
קובי רוזנברג31/10/2011שלום בוטן ראשון
2 הגעלות שציינת הינן עגלות משולבות, ההבדל העיקרי ביניהן הוא המשקל, לביבו יש אמבטיה גדולה, שלד חזק, טיולון שנשכב ל-178 מעלות, החיסרון שלה הוא בעיקר במשקל ובמקום שהיא תופסת לנו ברכב.
ה-AVIO עגלה נחמדה האמבטיה יחסית קטנה והטיולון יותר שברירי לעומת זאת היא קלה יותר ותופסת מעט מקום ברכב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פגרו און טרק מודולריניב27/10/2011
שלום, ברצוני לברר האם קיימים הבדלים בין דגם האון טרק סוויץ מודולר 2010 לעומת האון טרק סוויץ מודולר 2011 מעבר לצבעים האפשריים? אם כן, מהם ההבדלים והאם הם מהותיים? ניסיתי למצור מידע באינטרנט אך ללא הצלחה. ממה שקראתי המפרטים זהים. אשמח לתשובתכם. תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג פגרו און טרק מודולר - תגובה
קובי רוזנברג31/10/2011שלום יניב
אכן אתה צודק אין הבדלים כאלו מהותיים חוץ מצבעים וקצת שינויים קטנים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אחים פיל אנד טדסרויטל26/10/2011
האם מישהי מכירה את העלת אחים של פיל אנד טדס? האם העגלה מתאימה מגיל אפס?אמורה להתאים לגדול בן שנה וארבע ולתינוק שרק נולד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת אחים פיל אנד טדס - תגובה
קובי רוזנברג26/10/2011שלום רויטל
פיל אנד טד הינה עגלת אחים שמתאימה לתינוק בן יומו ולילד גדול יותר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זווית שכיבה בטיולוןרותי בנין24/10/2011
רצינו לדעת האם נחוץ שזווית הטיולון תגיע ל-180 מעלות?
אנחנו רוצים לרכוש עגלת סייבקס. הטיולון שלה מגיע ל170 מעלות. האם זה בסדר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זווית שכיבה בטיולון - תגובה
קובי רוזנברג26/10/2011שלום רותי
זווית שכיבה של 180 מעלות ניתן לקבל אך ורק בעגלות שמגיעות עם אמבטיה, רוב הטיולונים נשכבים לזווית של 175 מעלות שמתאימה מגיל 0 על הגב בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין דגמי עגלות- אשמח לייעוץ.נירוה23/10/2011
מתלבטת בין 3 דגמים: sola, biba bibo, או ה- bloo happy של ד"ר בייבי. ממה שבדקתי שלושתן נעות על אותו חתך מחיר (3000 ש"ח).. אשמח לייעוץ. כמו כן אשמח לדעת מה חשוב לבדוק לגבי סלקל ולשמוע גם כאן המלצות לדגם מסויים (לא במחיר מופקע). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת בין דגמי עגלות- אשמח לייעוץ. - תגובה
קובי רוזנברג24/10/2011שלום נירוה
מ-3 הדגמים שרשמת אני ממליץ על הסולה מכיוון שהשילדה שלה קלה יותר והסלקל שמתלבש עליה קיבל ציונים טובים בבטיחות אבל הכי חשוב שהיא יותר פרקטית מ-2 העגלות הנוספות שציינת.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גובה ידית העגלה לבחורה נמוכהשלומית23/10/2011
ממה שהתרשמתי גובה הידית במרבית העגלות הוא כ-100 ס"מ, הבעיה היא שאני בחורה נמוכה (148 ס"מ) ואני מתרשמת שלא יהיה לי נוח להחזיק עגלה בגובה הזה (הידיים שלי מעט מוטות כלפי מעלה).
האם יש איזושהי "נוסחא" לדעת מה גובה הידית המומלץ לפי הגובה?
האם אכן בזווית כזו יהיה לא נוח לטייל עם העגלה? כלומר, האם הייתם ממליצים להציב קריטריון זה במקום הראשון ולסנן עגלות לפיו או שיש דברים חשובים יותר וזה לא יפריע לי בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה ידית העגלה לבחורה נמוכה - תגובה
אביבית מולכו23/10/2011ישנן עגלות ידית אחת שניתן לכוון את גובה הידית כפי מטה זה פיתרון נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שיש עגלות כאלו..השאלה היתה
שלומית23/10/2011האם אני צריכה להציב קריטריון זה במקום הראשון? עד כמה זה קריטי?
אהבתי עגלה מסויימת אך הידית אינה מתכוונת כלפי מטה ובנתיים לא מצאתי עגלה שעומדת בשאר הקריטריונים שלנו ושהיא גם מתכווננת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שיש עגלות כאלו..השאלה היתה - תגובה
אביבית מולכו23/10/2011העגלה היא כלי עבודה עבורך. בעצם אלו הגלגלים שלך לתקופה הקרובה. חלק מהשיקולים הבאים בחשבון בעת רכישת עגלה זה בהחלט נושא הגובה. את חייבת שהעגלה תשרת אותך כראוי, הרי לא ייתכן שאת תמצאי את עצמך מתאמצת בכדי לדחוף עגלה.
אני באמת ממליצה לך להמשיך ולחפש עגלה שתהיה לך נעימה להליכה ונוחה לתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
שלומית23/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)