מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ביבי ג'וגר סיטי סלקטאמא08/12/2011
שלום,
רציתי לשמוע את חוות דעתכם על עגלת ביבי ג'וגר סיטי סלקט עבור שני ילדים וגם בעתיד לילד אחד.
1.האם העגלה פרקטית ונוחה, או שהיא מסורבלת וארוכה?
2. האפ אפשר לעלות איתה מדרגות ?
2.האם אתם ממליצים עליה על פני עגלת תאומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבי ג'וגר סיטי סלקט - תגובה
קובי רוזנברג10/12/2011שלום
בייבי גוגר סיטי סלקט עגלה נחמדה מאוד שמציעה פיתרון ל-2 ילדים בהפרשים נמוכים.
השילדה יחסית כבדה, האמבטיה קטנה והטיולון עובר למצב של שכיבה בזוית ישיבה.
בקיצור עגלה איכותית אך כדי לבדוק אותה ברכב ובכלל לנסות לתפעל אותה ליפני שמחליטים.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלת ג'ולז JOOLZלאה08/12/2011
ראיתי אותה בירושלים ב-2200 ש"ח (דגמי 2010!).
האם היא איכותית וחזקה מספיק? - האם זה נכון שהגלגלים שלה מתפרקים???
וכן, חשוב לי לדעת אם היא תהיה נוחה לי בעת עלייה/ירידה במדרגות באופן יומיומי.
אשמח לקבל תשובה גם מבעלות נסיון. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על עגלת ג'ולז JOOLZ - תגובה
קובי רוזנברג10/12/2011שלום לאה
חבל על הכסף.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. אשמח אם תפרט לי.
לאה11/12/2011למה חבל על הכסף??? היא כ"כ גרועה? מה החסרונות שלה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ראית
אוריאל11/12/2011לאה שלום,
אנחנו גם מחפשים עגלה ויש סיכוי טוב שנקנה ג'ולז, שכן שמענו וקראנו ביקורות טובות. גם בכמה סקרים בחו"ל היא מופיעה ברשימה של העגלות האיכותיות יותר. רק שימי לב שיש הבדל בין הדגם הישן יותר ג'ולז בלום לבין החדש יותר ג'ולז דיי (DAY)
עם זאת, מכיוון שאין לנו נסיון מעשי לא נוכל לתרום למה שאת מבקשת.
איפה ראית את המחיר הזה? חדשה? יד שנייה? תוכלי לשתף?
תודה,
אוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו מתעניינים
אוריאל11/12/2011לאה שלום,
אנחנו גם מחפשים עגלה ויש סיכוי טוב שנקנה ג'ולז, שכן שמענו וקראנו ביקורות טובות. גם בכמה סקרים בחו"ל היא מופיעה ברשימה של העגלות האיכותיות יותר. רק שימי לב שיש הבדל בין הדגם הישן יותר ג'ולז בלום לבין החדש יותר ג'ולז דיי (DAY)
עם זאת, מכיוון שאין לנו נסיון מעשי לא נוכל לתרום למה שאת מבקשת.
איפה ראית את המחיר הזה? חדשה? יד שנייה? תוכלי לשתף?
תודה,
אוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהJOOLZ DAY
לאה12/12/2011מדובר בדגמים החדשים. עגלה חדשה (טיולון +אמבטיה) צבע חול ב"רהיטי אור- עולם התינוק" בירושלים ב-2200 ש"ח.
ניתן למצוא את צבעים נוספים ב"נסיכונת" בירושלים ב-3000 ש"ח.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אביו של מאמס אנד פאפסשרה08/12/2011
מי יודע להגיד לי על עגלה זו? אם היא טובה? מומלצת? כמה היא עולה? ואיפה אפשר להשיג אותה הכי זול? אשמח לקבל תגובות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת אביו של מאמס אנד פאפס - תגובה
קובי רוזנברג10/12/2011שלום שרה
עגלה דגם אביו זה של חברת אינגלזינה ואילו הסולה שייכת למאמס & פאפס.
לאיזה עגלה את מתכוונת.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי
שרה11/12/2011התכוונתי לעגלה דגם אורבו של מאמס אנד פאפס
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תגובות
שרה12/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס קליסטונאוה07/12/2011
אני מאוד אוהבת את העגלה בעיקר בגלל שהיא נראית קלה ולא מסורבלת.
האמבטיה נראתה לי קצת צרה והייתי רוצה שתיהיה לי האפשרות להישאר עם האמבטיה כמה שיותר (יותר מ-3 חודשים, אולי אפילו חצי שנה).
מישהו יכול מנסיונו לספר אם גודל האמבטיה מספק? ואיך הוא לעומת עגלות אחרות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס קליסטו
רוני08/12/2011אצלנו האמבטיה שימשה עד חמישה וחצי חודשים. יונתן היה ארוך.
בעבר קובי רוזנברג שעונה פה אמר שאם מוציאים את המזרן ומניחים בעגלה אחרת, הוא מתאים פרפקט, כנראה שבגלל שהאמבטיה נראית ארוכה אז זו התחושה.
מהטיולון אנחנו מבסוטים ממש !!
יונתן כבר בן שנה ולא הייתי מחליפה את העגלה באחרת.
כמו שאמרת- קלה, נוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נאוה10/12/2011נשמע מצויין :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת max של אייה בייביקיווי07/12/2011
מישהו מכיר?
האם היא טובה ובטיחותית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת max של אייה בייבי - תגובה
קובי רוזנברג08/12/2011שלום קיווי
עגלה משולבת סבירה לא מעבר לזה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!
קיווי11/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת לגבי עגלה ג'נה ריידרמשה06/12/2011
היא נראית ממש טוב, אבל אני צריך המלצה לגבי העגלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת לגבי עגלה ג'נה ריידר - תגובה
קובי רוזנברג08/12/2011שלום משה
הג'נה ריידר אכן נראית טוב אבל תבחון את כל הדברים, כגון: גודל אמבטיה מישקל שילדה קיפול האם הטיולון נשכב לשכיבה מלאה וכו'.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ג'נה
לאה12/12/2011עגלה מגניבה! אני קניתי אותה ואני לא מתחרטת לרגע! היא מאוד נוחה וקלילה אני אישית ממליצה אותה במיוחד שאני עולה הרבה לאוטובוסים ואני מקפלת את העגלה עם התינוק בפנים- לא באריסה אלא בטיולון- בקיצור אין לי מילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mamas and papas יבואןפלונית אלמוני05/12/2011
מישהו יודע אולי להגיד מי היבואן של עגלות mamas and papas?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mamas and papas יבואן - תגובה
קובי רוזנברג08/12/2011שלום
היבואן של mamas and papas התאחד עם חברת EGST שמייבאת את הסייבקס קליסטו (היושבת בבצרה).
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמפיסט לעגלהעינבל03/12/2011
יש לי עגלה מסוג brevi ovo אני מחפשת טרמפיסט לעגלה. מישהו יודע איזה סוג מתאים???? שאלתי כבר בכמה מקומות אך ללא הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרמפיסט לעגלה - תגובה
קובי רוזנברג04/12/2011שלום עינבל
מכיוון שהמיפתח של העגלה רחב זה בעייתי.
צריך לנסות את:
ה- BUMP RIDER
האיזי סטפ של ליטפ
בוגי בורד מקסי.
בכל מקרה הכי טוב לקפוץ לחנות עם העגלה ולנסות פיזית את המידרכים למיניהם.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות פג מדגמי 2011-התייעצותשושנה29/11/2011
אני רואה שהיום ניתן לרכוש עגלות של פג 2010 במחירים מוזלים ממש. (מודולר סוויטץ-3790..) אני מניחה שזה יקרה גם לדגמי 2011. אני צריכה ללדת בסוף פבואר. האם "נגזר" עלי לקנות בשנת 2012- דגם של שנה שעברה במחיר רגיל..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות פג מדגמי 2011-התייעצות - תגובה
קובי רוזנברג29/11/2011שלום שושנה
סביר להניח שיהיו מבצעים על דגמי 2011, אבל צריך להפנות שאלה זו לניר מחברת פופיק שגם הוא מנהל בפורום זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי- תןדה. מפנה את שאלתי לניר.
שושנה30/11/2011קובי, תודה רבה על תשובתך המהירה.
ניר- מחברת פופיק: האם יש לך מה להוסיף בנדון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי- תןדה. מפנה את שאלתי לניר. - תגובה
יובל שיזף12/12/2011כבר התחיל חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזי דרייב
שושנה15/12/2011כמה עולה עכשיו עגלת איזי דרייב 2011? (לא כל המודולר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים בין האביו לברייטקס b-agileמיקה29/11/2011
לאחר בדיקות רבות ומתישות הצטמצמנו לברייטקס b-agile דגם 4 גלגלים עם סלקל או אמריקאי או אירופאי הבנתי שהאמריקאי מייקר משמעותית בעוד איזה 600 שח בשל הבסיס היקר לרכב, האם יש הבדל כלכך משמעותי בין שני הסלקלים?איך נקרא הסלקל האריופאי ומה טיבו? לגבי האינגליזינה אביו (או אופציה לדגם אחר של אינגליזינה אם יש המלצות יותר טובות) רצינו סלקל שמתלבש גם כן עם מתאמים ועם בסיס לרכב והבנו (מאחר והמקסי קוזי דורש בסיס מאוד יקר) אפשר להתאים גם את הסלקל סייבקס אטון. בחרנו בשתי אופציות אלה מאחר וחשוב לנו עגלה קלילה, קלה לסגירה, פרקטית, צלון ארוך,ולא מעוניינים להחליף לטיולון פשוט לאחר חצי שנה. המחירים פחות או יותר קרובים האינגליזינה יוצאת יותר יקרה עם תוספת הסלקל והמתאמים. נשמח לעצות שיעזרו לנו להחליט. (חסרונות שראיתי בברייטקס הסל קטן יחסית ובאביו הגלגלים מאוד קטנים וצרים, שמעתי גם משהו על אמבטיה צרה, באביו יש פגוש ובברייטקס יש מגש אוכל שניתן לשליפה.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטים בין האביו לברייטקס b-agile - תגובה
קובי רוזנברג29/11/2011שלום מיקה
לגביי הברייטקס אני יכול להגיד לך שאנחנו מאוד מרוצים בחנות והיא נמכרת נהדר עם הסלקל האמריקאי שנקרא B-SAFE (האמריקאי) שמגיע עם בסיס איזו פיקס לרכב וכל החבילה הנ"ל תיצא לך יותר זול מהאינגליזינה אוויו.
לגביי האביו ניתן להשיג אותה בשילב בלבד אבל יש לי ידידה שקנתה את העגלה וכבר בגיל חודשיים העבירה את התינוק שלה לטיולון מכיוון שהאמבטיה היתה קטנה והיא גם מתלוננת על הרוחב של הטיולון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברייטקס בי איגל מול האביו
מיקה30/11/2011הי קובי תודה על תשובתך, סליחה על השאלות אני פשוט ממש בהתלבטות..האמת שאין לנו באוטו שנת 2002 אפשרות לאיזו פיקס עד כמה שהבנתי אז איזה סלקל של ברייטקס אתה ממליץ, האירופאי טוב? כי הבנו שאפשר להתקין אותו על בסיס לא איזו פיקס אלא שנתפס עם לולאות כאלה שבאוטו? כמה זה בטיחותי?
מבחינת המחיר המחירים מאוד קרובים לאביו ,מה שכן הבנתי שיש חסרון בברייטקס שהאמבטיה והסלקל מתלבשים על החלק של הטיולון שלא ניתן להסרה? זה לא מציק ברגליים שהולכים עם העגלה ככה ? ולא מוסיף למשקל? בנוסף ראיתי שאין לברייטקס פגוש כמו באינגליזינה שמגן שהילד לא ישתחרר מהרצופות ויתכופף קדימה, יש לה מגש שאפשר להתקין אך האם זה נוח להשאיר את זה כל הזמן מחובר? בשילב טוענים שרוחב האמבטיה באביו זהה לרוחב של הזיפי שנמכרה כל השנים בהצלחה.אלו עוד חסרונות קיימים באביו? והאם ניתן לחבר סלקל אחר מהמקסי קוזי לעגלת האביו עם מתאמים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולכת על אינגלזינה
אהבה30/11/2011אני דווקא קניתי את האינגלזינה, למרות שיש לי כבר סלקל התאמתי את האטון (שיתלבש עליה), ואני מאוד מאוד מרוצה. התינוק עדיין שוכב בנינוחות באמבטיה, והא כבר בן 4.5 חודש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסלקל של סייבקס אטון מתלבש על אביו?
מיקה30/11/2011אשמח אם תרשמי לי ,איזה סלקל של אטון קנית? איםה קנית את המתאמים לעגלה ואת הבסיס לרכב? וכמה הכל עלה? בשילב טוענים שרק סלקל של מקסי קוזי\אינגליזינה מתלבשים על האביו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכונתי מקסי קוזי..
אהבה30/11/2011תקוע לי בראש אטון.. כי חברה שלי קנתה כזה.. ודווקא התלהבתי ממנו נורא.. אבל קניתי את האנגלזינה עם המקסי, ואין שמחה ממני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל לאביו
מיקה01/12/2011אבל למקסי קוזי הבנתי שחייבים בשביל בסיס באוטו איזו פיקס ולי אין באוטו איזו פיקס וגם שהבסיס בלבד עולה 1000 שח בשילב שזה המון!!! ומאוד רציתי בסיס לאוטו לכן חשבתי שאולי אפשר להתשמש בסלקל של אטון סייבקס על האביו עם מתאמים ועם בסיס של הסייבקס באוטו..י שלך מושג או למישהו האם זה אפשרי? לשים סלקל אחר על האביו? או שאני מוגבלת רק למקסי קוזי או סלקל אינגליזינה במידה ואני רוצה את האביו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילבר קרוס לעומת גרקועדי29/11/2011
שלום,
אנחנו מתלבטים האם לקנות את העגלה סרף- של סילבר קרוס או את הסיגנצ'ר של גרקו ועם כל אחת לקנות גם את הסלקל שמתאים לה.
אין לנו בעיה של משקל מאחר שהחניה קרובה ויש מעלית. אשמח אם תוכלו לעזור לנו להחליט.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילבר קרוס לעומת גרקו - תגובה
קובי רוזנברג29/11/2011שלום עדי
אני ממליץ בחום על הגרקו סיגנצר היא הולכת יפה מאוד, איכותית ונוסעת מצויין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון קל משקל וזוללילך28/11/2011
אני מחפשת לקנות טיולון קל משקל ונוח לקיפול אשר ישמש בעיקר לנסיעות. מכייון שזה טיולון נוסף לעגלה שכבר יש לנו (פג פרגו המסיבית שאינה נוחה לנסיעות ולא נכנסת לבגאז') אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף.
יש למישהו המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לטיולון קל משקל וזול - תגובה
קובי רוזנברג29/11/2011שלום לילך
ציקו לייט וואי
אינפנטי RM-198 או RM-190
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית מידות בקניית מיטה לתינוקשלומי28/11/2011
שלום לכולם,
אני מחפש מיטת תינוק במידות של עד 120 ס"מ נוכח בעיית מקום בדירה. הילד בן חודשיים ושמתי לב שכל המיטות מגיעות סטנדרט 132ס"מ אורך.
מישהו מכיר/ יודע אילו מיטות קיימות היום שתואמות למידה שציינתי... אני כבר עייף מהחיפושים ומיטה שכן מצאתי 64/101 לא כל כך באה בחשבון.... אשמח למעט גדולה יותר.
תודה לעונים נכונה.
בברכת בוקר שמח ושבוע פורה,
שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית מידות בקניית מיטה לתינוק - תגובה
קובי רוזנברג29/11/2011שלום שלומי
לא קיים בשוק מיטב שהמידה החיצונית שלה היא 120 ס"מ אכן קיים כפי שרשמת מיטת מטר של חברת דוורון דגם שקד, לחברת סגל יש מיטה שהאורך החיצוני שלה הוא 126 ס"מ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רק שאלהאיל27/11/2011
שאלה תמימה בתור אורח בפורום , איך הפורום יכול להיות נקי מפרסום מגמתי ואחד ממנהלי הפורום הוא מנהל מכירות בחברת פופיק אשר מיבאת את "פג" ??? משהו לא מסתדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק שאלה - תגובה
קובי רוזנברג29/11/2011שלום איל
ניר, אביבית ואנוכי עונים לשאלות בפורום זה בהתנדבות ולכן המעט שמגיע לנו שיהיה רשום מאיזה חנות/חברה אנחנו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- joolz 2009 עגלה משולבת + טיולוןארקדי27/11/2011
קניתי מעודפים, האם דגם משנת 2009 JOOLZ BLOOM הוא בטיחותי? כי בתגובות מסוימות באינטרנט העולמי קראתי שלא בטיחותי כשמושכים אותו במדרגות כשהתינוק בפנים,כי חלק האחיזה בעגלה יכול להינתק כי זה קרה למישהוא בחו"ל. האם אני יכול להיות רגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי תשובה בשבילך אלא שאלה:
לאה29/11/2011אני גם מתענינת ב-JOOLZ. הבנתי שכבר הפסיקו לשווק אותה (עקב פשיטת רגל...).
אשמח אם תשתפי אותי, איפה בכל זאת אפשר למצוא אותה? ובאיזה מחיר?
פשוט נדלקתי עליה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהjoolz 2009 עגלה משולבת + טיולון - תגובה
קובי רוזנברג29/11/2011שלום ארקדי
תתקשר למספר: 072-2555100
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)