מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת לולה אפרווית10/10/2009
שלום רב!
אני מעוניינת לרכוש את עגלת לולה אפ של בבה קונפורט. קיבלתי המלצות על העגלה מזוג אשר רכש אותה לפני שנה ומאד מרוצה( עגלה פרקטית, קלה וכ')
רציתי לקבל עוד פרטים עליה ולדעת היכן ניתן להשיגה.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה אפ
חיליק דובדבני12/10/2009העגלה הצרפתית של בבה קונפורט. לא מוכרת מספיק בארץ. משווקת כשנה ואין לי עליה מספיק נתונים על מנת לחוות דעה רצינית מעבר לכך שהיא נראית נחמד
כשבוחנים עגלה יש לשים לב להמון דברים - בין השאר גם לנתונים אודות חוויית השימוש בעגלה, אחוז התקלות, מהירות תגובה של נותן השירות, רמת השירות, כמות העגלות שנמכרה בשנה, האם הדגם יהיה גם בשנה הבאה או מגיע דגם משופר ועוד ועוד ועוד
לסיכום. בבה קונפורנט לא רע...אני אישית ממליץ על עגלה איטלקית אמינה וטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מתלבטת לגביה
מיכל07/11/2009ראיתי אותה בתינוקות זה נחנו בפ"ת ובבייבי קלאב פ"ת
מתלבטת לגביה ולגבי פג און טרק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לא קלה
חיליק דובדבני08/11/2009פג נחשבת יותר אמינה - האון טרק דווקא פחות מומלצת - הטריפיקס היא העגלה היותר מוצלחת
בכל מקרה כדאי לך לראות את העגלות . לקרוא חוות דעת של נשים שהתמשו בעגלה, לבדוק מה טיב השירות של היבואן, ולבדוק מה זמן האספקה ותנאי האחריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חנות ברשל"צ -לא להתקרבאסף אלכסנדר09/10/2009
רצינו לעדכן אותכם בארוע שעברנו בחנות בייבי לאב
חיפשנו מיטת תינוק משום שהיינו צריכים להחזיר את מיטת התינוק הישנה לחברים שנולד להם ילד נוסף
התקשרנו לחנות זאת ובררנו לגבי מחירי מיטות וגדלים.
לאחר שסגרנו על דגם 3020 של שניר ורק לאחר שנאמר לנו שדגם זה מתאים לגודל המזרן הקטן יחסית שכבר ברשותינו (63 ס"מ רוחב) נסענו לחנות מרחובות
כאשר הגענו בעל החנות טען שהוא התבלבל ומחיר המיטה בכלל 1300 ש"ח
גם לגבי דגם 2010 שבטלפון נטען כי מחירו 800 ש"ח הוא רצה 850 ש"ח (המחיר ירד ל 800 ש"ח לאחר ויכוח קצר)
כאשר הגענו הביתה גילינו שבעל החנות גם הטעה אותנו ואכן המיטה רחבה יותר מגודל המזרן שברשותינו.....
הוא פשוט נוכל , משקר בטלפון לגבי המחיר וגודל המזרן ,רק כדי שהלקוח יגיע וכבר יהיה קשה יותר להתחרט
ממליץ בחום לא לקנות גם אם נדמה לכם שזול שם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור מפחידדדדד
חיליק דובדבני12/10/2009מקווה שמי שקורא יבין וישמע לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרןקרן08/10/2009
שלום,
אנחנו מתלבטים איזה מזרן לקנות לבייבי שבדרך.
כשהתחלנו בחיפוש התוודענו למזרן החדש - המזרן הרשתי AirNettress.
האם יש לכם מידע לגביו?
או כל המלצה על מזרן טוב אחר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן
חיליק דובדבני12/10/2009הי, מזרנים הם עולם שלם ...יש אורטופדיים,דו צדדיים,עם כיסויים וציפויים, בד נושם, אייר ועוד ועוד ועוד
לגבי המזרן החדש איירנטרס - למעט החומר השיווקי המסיבי שיש עליו, שלדעתי , בעיקר עוסק בהפחדה, לא נתקלתי בחומרים נוספים אודות המוצר.
במזרן-כמו בעגלה יש כמה פרמטרים שצריך לדעתי, לבחון כשמחליטים: מעבר לאיכויות ולטיב המזרן עצמו, איפה הוא מיוצר, מי עומד מאחוריו, מה היתרונות והחסרונות, כמה יחידות נמכרות בכל שנה, מה אחוז הבעיות, מה אחוז ההחזרות ומה אומרים ההורים...
המזרן הוא חדש, עדיין לא נמכרה כמות המאפשרת מדידה איכותית של הפרמטרים שאני אוהב לבחון
אבל מעבר לעובדה זו מציק לי משהו אחר...בעת לימודי באוניברסיטה, שעה שהיתי בסמנריון שעסק במניעה...(-מניעת שימוש בסמים בקרב בני נוער-) הסבירו לנו והדגימו כיצד שימוש בהפחדה על מנת לייצר מניעה אינו עובד ואינו חכם.
משום מה אחרי שראיתי את החומרים השיווקיים ואחרי ששמעתי לא מעט מוכרים שכמה חנויות שונות מנסים למכור את המזרן באומרם שהוא יציל חיים וכו' לא השתכנעתי!
מזרן זה דבר מאד אישי, כל הורה בהתאם לרמת הדאגה שלו , בוחר את רמת המזרן לתינוק
אני אישית, לא היתי בוחר באיירנטרס - לדעתי צריך שיעברו עוד כמה שנים של שימוש בו כדי לקבל תמונה מדוייקת.
יש את בייבי עמינח, בייבי פאנג , ועוד עשרות יצרנים שעוסקים רק במזרנים וזו מלאכתם - שבהם אני אישית הייתי בוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת EAZY BABYטל08/10/2009
שלום רב,
אני אמורה ללדת את ילדתי השלישית בע"ה , ואין ברצוני לקנות עגלה יקרה. המליצו לי על האיזי בייבי, דגם סטאר לייט, מחירה 1700 ש"ח.
האם שמעת על עגלה זו? מה דעתך עליה?
אשמח לתשובה מהירה,
תודה מראש,
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחלה עגלה
רויטלוש11/10/2009מכירה אותה לאחותי היתה. עגלה מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה מוכרת
חיליק דובדבני12/10/2009נמכרה בהמון יחידות. זו עגלה משולבת זולה ונוחה לתפעול
שירות היבואן הוא מצויין ואישי, אנחנו בבייביז עובדים איתו ואני יכול בהחלט להעיד שהוא נותן שירות טוב ומשתדל שהלקוח תמיד יהיה מרוצה
אם אהבת אותה והעגלה מוצאת חן בעינייך את יכולה לקנות אותה בהחלט...למרות שמחירה לדעתי יכול לרדת מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת ביגוד ראשונידביבונית08/10/2009
אמנם לא היריון ראשון אבל העונות שונות והביגוד הראשוני שקיבלתי בזמנו הוחזר.
אז הייתי היום בקניות ללידה והתלבטתי לגבי ביגוד ראשוני-נתנו לי רגליות וחזיות מפלנל-אני צריכה פלנל נכון? וזה היה נראה לי ממש דק. ראיתי שזה של mish mish והמוכרת כמובן המליצה אבל אני ממש לא הייתי סגורה על זה שזה מספיק עבה לנובמבר.
אז..תעזרו לי , מה לקנות? איזה פירמה? אני צריכה פלנל, שיהיה עבה, נכון?
תודה על התשובות מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרגע זו עונת המעבר
חיליק דובדבני12/10/2009לכן הביגוד שהוצע לך הוא דק מעט
מעבר למישמיש יש לך את בייביקו ואת אביגדור שהם בהחלט טובים
בנוסף יש המון מבצעים עכשיו-חפשי בחנויות השונות - ולא רק בחנויות הבגדים-גם חנויות תינוקות מחזיקות סטים של ביגוד ראשוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מוצישרית08/10/2009
שלום ,
אנחנו נמצאים כרגע בתהליך חיפוש אחר עגלה לתינוקת הראשונה. היום בדקתי את עגלת המוצי.
אני מעוניינת לדעת האם הסל קל אכן בטיחותי, כיוון שהוא ניראה לי פחות בטיחותי מאשר הסל קל שמקסי קוזי . אשמח לדעת אם ישנו מידע בנוגע לבטיחות הסל קל של עגלת מוצי מדגם 4 ריידר לייט. כמו כן, מה רמת שביעות הרצון מהמוצר, השירות אשר ניתן על ידי היצרן? תודה רבה על עזרתכם !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצי
חיליק דובדבני12/10/2009עגלת מוצי משווקת על ידי היבואן בלבד, ולא נותנים לחנויות נתונים לגביה, איני יודע מה רמת התקלות בה או איך שירות היבואן ...
אני יכול להעיד שאני שומע הרבה פידבקים טובים על העגלה :-)
לגבי הסלקל...כל סלקל בטיחותי! יש נוחים יותר לתפעול ויש פחות. יש מתקדמים יותר מבחינת פיתוח ותפיסה (כאלה שיש להם הגנות צידיות למשל)
חפשי באינטרנט באתרים מחו"ל כמו consumersreports יתכן ששם תמצאי נתונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על סל קלשירלי07/10/2009
שלום,
העגלה שאני מעוניינת לקנות לא מגיעה עם סל קל (אינגלזינה לאונג'), והסל קל שכבר ניתן לחבר אליה איננו מומלץ במיוחד (הגי). הסל קל של צ'יקו נראה לי בטיחותי ואיכותי למדי (דווקא זה המגיע יחד עם הקורטינה).רציתי לדעת האם כדאי לרכוש אותו (ואיך נקרא בדיוק הדגם שלו) או שיש לכם המלצה על סל קל אחר. תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירלי
עמית מנדלוביץ07/10/2009הסלקל של צ'יקו נקרא-KEY FIT-קיי פיט והוא הסלקל שנמצא כבר תקופה ארוכה בין המובילים או אפילו המוביל מכולם במבחני הבטיחות
הוא מאוד נוח לתיפעול להורים ומעולה לתינוק/ת מכל הבחינות -אני גם מוכר אותו הרבה וממש כל מי שקונה אותו מרוצה (למרות שהוא לא זול)
אני ממליץ עליו בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד כמה שאלות קטנות
שירלי08/10/2009תודה רבה על ההענות המהירה, רציתי לדעת גם איפה אתה מוכר אותו, באיזה צבעים הוא מגיע ומה המחיר שלו?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טומי טיפי הישן או לחילופין קורת גגטומי טיפי06/10/2009
הילד בן שמונה חודשיים ולא מוכן לשום מוצץ מלבד זה של טומי טיפי הישן דמוי חללית (מצורפת תמונה) שהיצור שלו הופסק ושלא ניתן להשיג אותו גם לא אצל היצרן.הילד בוכה וצורח ואז האמא שלו בוכה וצורחת עלי... המצב הוא כזה, האמא והילד הציבו לי אולטימאטום: או מוצץ של טומי טיפי הישן דמוי חללית או שזורקים אותי מהבית! ובכן אנשים טובים, אני מתחננננןןןןן, אם יש לכם את המוצץ המכוער הזה ולא משנה לי אם הוא משומש, בלוי ודהוי, בבקשה אני מוכן לעשות הכל כדי לקבל אותו: מוכן לשלם, מוכן ללמד גלישת רוח, מוכן אפילו למכור את גופי תמורת המוצץ. זכרו, אם אני לא משיג את המוצץ עד ה 16 לאוקטובר, זורקים אותי מהבית ולא תהיה לי מיטה חמה לישון בא. בבקשה עזרו לי לחזור הביתה עם המוצץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :-)
חיליק דובדבני07/10/2009נסה בחנויות קטנות , חפש ביד2 , דבר עם היבואן עצמו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון לעזרה-
עמית מנדלוביץ07/10/2009צור איתי קשר ב-03-6783444 השאר לי הודעה וטלפון ואני אנסה לקשר אותך עם היבואן אולי יש לו איפהשהוא במחסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את המוצץ הזה
ליאת15/11/2009ראיתי את המוצץ הזה במלא מקומות:
שילב- ב"ב
אנאבל- מודיעין
ועוד אבל לא זוכרת בדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאנאבל מודיעין- 200% ראיתי
ליאת15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו, הצלחת למצוא? ספר לנו בבקשה.
שמוליק21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל מקרה, אני שואל כי גם אני זקוק
שמוליק21/03/2010נואשות לכזה מוצץ בדיוק.
אם מישהו יודע איפה יש או למישהו יש כאלו שהוא לא צריך, אשמח לדעת מזה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שוב צריכה את עזרתכםעינבי05/10/2009
החלטנו לקנות את הפג סוויטץ ועכשיו אני צריכה לדעת איפה אפשר להשיג תיק תואם?
אני צריכה בצבע אדום אפור ( דגם 2009 )
אני יותר מאשמח לקבל תשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היבואן לא הביא את התיקים התואמים
חיליק דובדבני07/10/2009בחירה מצויינת - עגלה מעולה :-)
בבירור עם היבואן פופיק , הבנתי שאין את התיקים התואמים לעגלות פג...אולי נשארו מעט בחנויות במחסנים...לדעתי סיכוי קלוש
אם תדברי עם היבואן עצמו - פופיק- יתכן שיזמינו לך במיוחד מאיטליה...מחיר וזמני אספקה רק הם יודעים להגיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתך????
עינבי08/10/2009אין מצב למצוא איזה שארית מהדגם של פג שמגיעים עם תיקים ( מודולר או משהו כזה) לא איכפת לי אפילו עם פגם או משהו כזה
תודה על התשובות והעזרה בהחלט עזרתם לי להחליט בקשר לעגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברתי עם היבואן אין מצב
חיליק דובדבני12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על המאמץ :)
עינבי16/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות- מתלבטיםיעל05/10/2009
שלום לכולם,
היום התחלנו בחיפושינו אחר ההעגלה הנכספת לבייבי.
במספר החנויות שהיינו הציעו לנו להפתעתנו את אותם הדגמים השונים.
אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהתנסו כבר בעגלות אלה.
1. פג מודולר טריפיקס
2. בבה קומפורט- סטריטי
3. בייבי ג'וגר- מיני.
חשוב לציין שאני בחורה קטנה מאוד ולכן חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית קטנה ולא כבדה, שתתקפל בצורה יעילה וכמובן תהיה נוחה לבייבי ולי בנסיעה.
(כמובן ששלושת העגלות הנ"ל הן משולבות וזאת המטרה שלנו בקניה, לקנות עגלה שתכיל את 2 הצרכים לפחות אם לא את השלושה)
תודה רבה לכם,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
חיליק דובדבני07/10/2009ראשית שיהיה בשעה טובה,
לשאלותייך:
עגלות מודולריות טובות יש הרבה...ממותגים שונים, מדינות שונות, יבואנים שונים...
לגבי הפג מודולר- עגלה מאד מוכרת. בעלת מוניטין רב וכמות גדולה של נשים בארץ שמכירות,השתמשו ויודעות להמליץ. עגלה איכותית. בעלת אחוז תקלות מאד נמוך. שירות יבואן (מאד חשוב) מצויין!!
סטריטי - עגלה לא כל כך מוכרת בארץ, לי אין עדיין אינפורמציה שנאספה לאורך כמה שנים לגבי אחוז תקלות, רמת שביעות רצון של מאסה קריטית של משתמשים ורמת שירות שניתנת לעגלה זו ולכן קשה לי להמליץ עליה בלב שלם הגם שהיא נחשבת קלה ונוחה לתפעול. אולי לאחר שנה וכשאקבל מעט נתונים ויהיו בידי הנתונים החשובים הללו אוכל לחוות דעה רצינית
ביבי גוגר - עגלה מצויינת, המון חוות דעת מעולות, בעיה קלה עם כמויות מלאים וצבעים. לגבי רמת שירות יבואן - שוב, אין בידי מספיק נתונים על מנת לחוות דעה רצינית.
לסיכום המלצתי: לראות את כל העגלות , אני גם היתי מוסיף את הציקו טריו פור מי וציקו טריו טור 4 שנחשבות עגלות מדהימות!!!
להרגישן, לנסות לסגור ולראות איך הקיפול, איך הכניסה לתא המטען ברכב, יש הרבה חנויות שישמחו לעזור לך לבדוק זאת...להשוות מחירים בניהן...
אישית. אני אוהב את עגלות פג והיתי בוחר בטריפיקס :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריקוט לעגלת סוהו של ד"ר בייבייערה05/10/2009
שלום רב! ברצוני לדעת האם ניתן להוסיף סל שכיבה (קירקוט) לעגלת סוהו של ד"ר בייבי שברשותנו מהילד הקודם, איזו דגמים מתאימים לעגלה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל קריקוט צריך להתאים
חיליק דובדבני07/10/2009אני מכיר את הציקו, הגרקו ואפילו אינפנטי ולדעתי כולם יתאימו
בואי עם העגלה לחנות...ויתאימו לך את הקריקוט המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון P3 של פגשירי05/10/2009
שלום , ברשותי עגלה מדגם P3 של פג. העגלה בת כ 5 שנים. בזמנו , רכשנו אותה ללא "אמבטיה".
אנו עומדים לפני לידה ומעוניינים לדעת איך נוכל להשלים לה אמבטיה. שמענו שיש אמבטיות "רכות". תוכלו לעשות לנו סדר בבלאגן ? ?
המון תודה וישר כוח על הפורום המדהים הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבטיה לפג פליקו
חיליק דובדבני07/10/2009הי שירי- שיהיה בשעה טובה :-)
יש לך מספר אפשרויות לבחירתך
לעגלות אלה מתחברת אמבטיה - קשיחה או רכה...
את יכולה לרכוש אמבטיה רכה - עלותה לצרכן נעה בין 400-500 ש"ח
או אמבטיה קשיחה - שעלותה עומדת על כ 1300 ש"ח
כל חנות שמוכרת את מוצרי פג פרגו ועובדת עם היבואן תשמח לעזור לך או דרך היבואן (פופיק) עצמו
לעזרה נוספת צלצלי אליי... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סמדר שובסמדר05/10/2009
לחיליק היקר רציתי לשאול אותך איזה חבילת לידה אתה ממליץ לי לקנות שמה היא כוללת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבילת לידה
חיליק דובדבני07/10/2009חבילת לידה כוללת על פי רוב את המוצרים הבאים:
עגלה לתינוק
ריהוט - מיטה ושידת החתלה
ואת חבילת המוצרים הנלווים - בקבוקים,מוצצים,חיתולים, אמבטיה ומעמד, משחות, מדחומים, מחלק מנות ועוד
באינטרנט תמצאי בחיפוש קל מספר רב של הצעות ורשימות
מומלץ תמיד להגדיר צרכים ולבנות את החבילה משם
אני משוכנע שכל מוכר בארץ ידע לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוחה מאושרת מבייביזסמדר05/10/2009
לפני שלשה שבועות הגעתי לחנות בשם בייביז לקנות חדר שינה לתינוק שיגיע בקרוב עליי לציין שברגע שעמדתי לרדת במדרגות ישר ניגש אליי בחור נחמד מאוד וישר עזר לי לרדת במדרגות
המוצרים שלהם איכותיים והמחירים אטקרטיביים היחס של המוכרות היה מדהים אליי אני יודעת שאחזור לשם בקרוב אני ממליצה עליהם בחום שווה את הנסיעה המחיר הזול ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על המחמאות :-)
חיליק דובדבני07/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בבה קומפורט- לולה אפרווית05/10/2009
שלום לכולם!
הריון ראשון, מתלבטים לגבי קניית עגלת בבה קומפרט-לולה אפ. הבנו שהעגלה קלה ונוחה לתפעול.
נשמח לקבל חווד דעת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה לא רעה
חיליק דובדבני07/10/2009לא מוכרת מספיק בארץ. אין עדיין מספיק נסיון סטטיסטי לגבי אחוז תקלות ורמת שביעות רצון לאורך זמן
הייתי בוחר במותג מוכר איטלקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוית-
עמית מנדלוביץ07/10/2009את עגלת הלולה יחסית אין הרבה זמן בארץ ולא הרבה קונות אותה-אני אישית לא מכיר את העגלה ראיתי אותה כמה פעמים ונראתה נחמד יותר מזה אני לא יודע לומר לא לטוב ולא לרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)